Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια έντονη εβδομάδα (22.01.2024 – 28.01.2024) στις σχέσεις τους

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια έντονη εβδομάδα (22.01.2024 - 28.01.2024) στις σχέσεις τους

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια έντονη εβδομάδα (22.01.2024 – 28.01.2024) στις σχέσεις τους

Η πιο ενδιαφέρουσα από αστρολογικής άποψης εβδομάδα του Ιανουαρίου ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Η εβδομάδα αυτή φιλοξενεί την πρώτη Πανσέληνο του 2024 στις 25/01/2024 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, μια πλανητική αλλαγή, την είσοδο της Αφροδίτης στις 23/01/2024 στον Αιγόκερω, την ορθή πορεία του τελευταίου ανάδρομου πλανήτη του Ουρανού και φυσικά πολλές όψεις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 23/01/2024 η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο απαιτεί σοβαρότητα, ωριμότητα και ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις μας παλιές και καινούριες. Εκμεταλλευτείτε την για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας, να μπείτε σε διάλογο πάνω σε όποια προβλήματα, παράπονα, ελλείψεις διακρίνετε ότι υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση πράξτε το μέχρι τις 16/02/2024. Στις 25/01/2024 έρχεται φουριόζα η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με αρκετά απαιτητικές όψεις, που θα ζορίσουν λίγο περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Κι ενώ είναι ένα δυναμικό φεγγάρι για να προωθήσετε τον εαυτό σας, τη δουλειά σας, να κάνετε εντύπωση στον χώρο που δραστηριοποιείστε, δημιουργεί ένα πολύ νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα και οι εντάσεις, οι εκνευρισμοί και η έκφραση θυμού θα είναι ιδιαίτερα έντονα εξαιτίας της αντίθεσης της Πανσελήνου με τον νεοφερμένο στον Υδροχόο Πλούτωνα. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι απαιτητικές μέρες. Εύκολα θα παίρνουμε φωτιά ακούγοντας κάτι, θα είμαστε πιο θερμοκέφαλοι, παρορμητικοί στη δράση μας και πιθανώς θα χάνουμε την ψυχραιμία μας. Καλύτερα να προσπαθήσουμε να βρούμε μια διέξοδο πιο υγιή για την περίσσεια ενέργεια, όπως για παράδειγμα να πάμε στο γυμναστήριο. Πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση βίας παγκοσμίως, αλλά και προβλήματα στα μέσα τεχνολογίας, στο διαδίκτυο ή και περίεργες ειδήσεις που αφορούν στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές ή και αστάθεια σε μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες είναι πιθανά σενάρια. Το τετράγωνο με τον Δία μας κάνει κάπως πιο υπερβολικούς στην έκφραση των συναισθημάτων μας, πιο επιπόλαιους στις εκτιμήσεις μας και πιο πρόθυμους βέβαια για καλοπέραση και ατασθαλίες. Στις 27/01/2024 ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία φέρνοντας ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές ειδικά στο τρίτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων. Την ίδια μέρα ο Ερμής συναντά στον Άρη σε σύνοδο και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις μας. Εν κατακλείδι, οι εντάσεις, τα απρόοπτα και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα που θα έχει μια ισχυρή επικαιρότητα, ας ελπίσουμε πως ό,τι προκύπτει θα ξεπερνιέται εύκολα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν μια έντονη εβδομάδα στις σχέσεις τους

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα νέα καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα προχωρήσει στον Αιγόκερω από τις 23/01 μέχρι τις 16/02 και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς αλλά και συναισθηματικούς. Θα είναι μια εξαιρετική επιρροή για να προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ θα είναι βοηθητική και σε σπουδές. Ακόμη όμως κι αν δεν κάνετε κάτι τέτοιο, το εξωτερικό και οι ξένοι μπορεί να παίξουν ένα πιο σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στη ζωής σας ή να έχετε επαφές με άτομα που διαμένουν εκεί. Κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να μείνετε σε μια άλλη χώρα είτε για λόγους σπουδών είτε δουλειάς. Από την άλλη παίζει και το σενάριο ενός έρωτα με ένα άτομο άλλης κουλτούρας, εθνικότητας που μπορεί να σας κάνει κλικ. Ό,τι αφορά εκδόσεις, ΜΜΕ, διαδίκτυο, νομικές υποθέσεις, σπουδές μπορεί να πάει ιδιαίτερα καλά. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εξαιτίας της Πανσελήνου που επηρεάζει και το δικό σας ζώδιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας θα είναι σε προτεραιότητα με αυτό το φεγγάρι και οι επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να σας πιέσουν με κάτι έκτακτο που πρέπει ίσως να αντιμετωπίσετε. Μολονότι ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βοηθήσουν να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι από τον Αιγόκερω, μπορεί να προκύπτει μια συγκυρία στην οποία δεν έχετε τον έλεγχο κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε. Κάποιο συμβάν με ένα άτομο, είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς, μπορεί να πυροδοτήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Αν κάποιος σας κάνει επίθεση ή σας προκαλέσει, προσπαθήστε να μην ανταποδώσετε τα πυρά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα. Με ψυχραιμία υπερασπιστείτε τον εαυτό σας κι αν βλέπετε ότι πάει να χαθεί η μπάλα, απομακρυνθείτε από την πηγή της όποιας έντασης. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προφυλάξτε και την υγεία σας αυτές τις μέρες. Σχέσεις με άλλους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους μπορεί να σας δυσκολέψουν. Στις 27/01 με τη σύνοδο Ερμή-Άρη προσέξτε στις μετακινήσεις, τη βιασύνη, αλλά και την επιθετικότητα στις συζητήσεις σας όταν δεν ομονοείτε με τους άλλους. Την ίδια μέρα στο ζώδιο σας θα γυρίσει ορθόδρομος ο Ουρανός, επηρεάζοντας πλέον τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας μέσα στους επόμενους επτά μήνες κι άλλες ευκαιρίες αλλαγών. Σαφώς οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερο σας, αλλά αντί να τις βλέπετε ως παράγοντα αποσταθεροποίησης πρέπει να τις δείτε ως ευκαιρία να ανοίξετε περαιτέρω τους ορίζοντες σας, ειδικά τη φετινή χρονιά που έχουμε την ευτυχή συγκυρία της συνόδου του Ουρανού με τον Δία στο ζώδιο σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Μια εβδομάδα με αρκετό σασπένς είναι αυτή που ξεκινά καθώς φιλοξενεί μια πλανητική αλλαγή, την πρώτη Πανσέληνο του 2024 και σημαντικές όψεις. Στις 23/01 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της υγείας, των καθημερινών σας ρουτινών και της εργασίας. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 16/02 κάνοντας προτεραιότητα καταρχάς την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και δευτερευόντως τις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες και το αντικείμενο της δουλειάς σας. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη είναι πλανήτης της χαράς. Αν μέχρι τώρα βλέπατε το γυμναστήριο σαν μια στεγνή υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας και δεν παίρνατε ουσιαστική χαρά κάνοντας άσκηση, ίσως είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έδινε ταυτόχρονα και χαρά, ώστε να μην το παρατήσετε μετά τον αρχικό ενθουσιασμό. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης. Αλλά σε αυτό τον οίκο, τον 6ο Ηλιακό σας οίκο, αναφέρεται πιο πολύ στην αγάπη που δίνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Αφοσιωθείτε λοιπόν με αγάπη στον εαυτό σας δίνοντας χάρη στις ρουτίνες. Από την άλλη, εδώ η Αφροδίτη βοηθά ουσιαστικά να κερδίσετε πόντους σε θέματα δουλειάς, αλλά και να οικοδομήσετε πιο ισχυρούς δεσμούς με τους συνεργάτες σας. Και πάμε στις απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, που είναι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Δεν είναι μόνο ότι στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας φιλοξενείτε την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, περισσότερο είναι ότι η Πανσέληνος αυτή δέχεται απαιτητικές όψεις από τον Δία και τον νεοφερμένο στον Υδροχόο Πλούτωνα που δημιουργεί ένα νευρικό και εκρηκτικό πλαίσιο. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα και ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι, είτε με έναν αυταρχικό προϊστάμενο ή έναν αυταρχικό γονέα ή σύντροφο. Σε κάθε περίπτωση, στις αντιπαραθέσεις αυτών των ημερών δεν θα θέλει κανείς να χαρίσει ούτε χιλιοστό και να κάνει πίσω, οπότε κοιτάξτε, αντί να πέσετε με τα μούτρα στις εντάσεις και να χειροτερέψετε τη θέση σας, να κλέψετε λίγο χρόνο και σε όποια επίθεση ή πρόκληση να απαντήσετε αργότερα. Αν νιώθετε φουλ φορτισμένοι, πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο, περπατήστε χιλιόμετρα και γενικώς βρείτε τρόπο, αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε αντιπαραθέσεις, να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό. Προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και επιπόλαιοι και οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο φροντίστε περισσότερο την υγεία σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη το Σάββατο μπορεί να σας βρει σε μια νευρική διάθεση με τους συνεργάτες σας. Την ίδια μέρα, στις 27/01, ο Ουρανός αρχίζει να κινείται ορθόδρομα μέσα στον τομέα της καριέρας επηρεάζοντας πλέον τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φέρνοντας αλλαγές αλλά και περισσότερη ανεξαρτησία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν χρειαζόσασταν κάποιο κίνητρο ή έστω μια ενθάρρυνση για να αρχίσετε να βγαίνετε από το καβούκι σας και να κυκλοφορείτε περισσότερο έρχεται αυτή την εβδομάδα. Βλέπετε στις 23/01 η Αφροδίτη έρχεται να προστεθεί στο μικρό πάρτι που γίνεται στον Αιγόκερω αυτό τον μήνα και θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία, εξόδους, συναντήσεις και επαφές με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, αλλά και ταξίδια. Ακόμη θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να είστε πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και φλερτ! Φυσικά θα έχετε πιο αυξημένους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας με αυτή την επιρροή και αρκετά πράγματα να δείτε και να κάνετε και ως υποχρεώσεις αλλά και ως επιθυμία. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις σας, θέματα σπουδών, εκμάθησης νέων γνωστικών αντικειμένων, ενώ θα φέρει και πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο σε εξόδους, εκδρομές, ταξίδια ή στο χώρο που δραστηριοποιείστε. Την Πέμπτη 25/01 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δυναμιτίζει τον τομέα της καριέρας, των φιλοδοξιών, της επιτυχίας και των ευθυνών. Για σας αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες δυο εβδομάδες τα θέματα του επαγγελματικού σας προσανατολισμού θα είναι η προτεραιότητα σας. Μάλιστα, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που δεν τις περιμένατε. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχετε ωροσκόπο κοντά στις πρώτες 10 μοίρες του Σκορπιού μπορεί να χρειαστεί να πάρετε πολύ γρήγορα μια απόφαση για μια επαγγελματική θέση. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά καλά θα κάνετε να ψάξετε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεχθείτε. Η αντίθεση του Πλούτωνα προς την Πανσέληνο μπορεί να σας βρει σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, είτε είναι του συντρόφου σας, κάποιου ατόμου από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή ενός φιλικού προσώπου. Όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας. Από την άλλη, μη δεχτείτε να επεμβαίνουν στη δική σας ζωή τρίτα πρόσωπα, ακόμη κι αν είναι η οικογένεια ή οι φίλοι. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε αντιπαραθέσεις, ρήξεις και προφυλάξτε την υγεία σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στο τιμόνι αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους με τη σύνοδο του Ερμή με τον Άρη στις 27/01. Την ίδια μέρα ο Ουρανός, ο τελευταίος ανάδρομος πλανήτης, γυρίζει σε ορθή πορεία και πολλά θα αλλάξουν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, όμως πολλά θα αλλάξουν και μέσα σας και στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και διαχειρίζεστε τις επαφές σας με τους άλλους τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Καιρός να κάνετε ουσιώδεις αλλαγές στην ταυτότητα σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτονομία κι ανεξαρτησία, τιμώντας βεβαίως τους ανθρώπους που αξίζει να έχετε στο πλευρό σας. Είναι η στιγμή να εξερευνήσετε νέους δρόμους και σύνορα στις σχέσεις ερωτικές κι επαγγελματικές. Αυτοί οι πειραματισμοί μπορεί να επιτύχουν!

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να κρατήσετε στάση αναμονής, να κάνετε ένα βήμα πίσω, δεν είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει το ζώδιο σας, αλλά με τόσους πλανήτες να βρίσκονται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, τα πράγματα μπορεί να κυλούν πιο αργά από το σύνηθες, εσείς να νιώθετε πιο ευαίσθητοι, αλλά να υπάρχει και κινητικότητα σε μυστικό παρασκηνιακό επίπεδο στη ζωή σας. Μπορεί κάτι να προετοιμάζετε το οποίο θα βγει αργότερα, μπορεί να μη νιώθετε τόσο κοινωνικοί οπότε να περιορίσετε τις επαφές σας στο μίνιμουμ, ή ακόμη μπορεί να συζητάτε μυστικά σε αυτή την περίοδο για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στις 23/01 περνά κι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο ίδιο παρασκηνιακό, μυστικό και λίγο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας που βρίσκεται ο Ερμής και ο Άρης. Κάποιοι μπορεί να έχετε δυσκολίες ή απογοητεύσεις σε σχέσεις, άλλοι να μπλεχτείτε σε «μπερδεμένες» καταστάσεις ή μυστικές σχέσεις που δεν επιτρέπεται να βγουν στο φως. Για κάποιους η Αφροδίτη εδώ ευνοεί όμως και το χρήμα… κάτω από το τραπέζι και τις μυστικές συμφωνίες. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στις 25/01 δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης για μερικές μέρες, μέχρι την Παρασκευή, στις σημαντικές σας σχέσεις. Ακόμη κι εσείς που δύσκολα χάνετε την ψυχραιμία σας, πιθανώς να σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τον θυμό σας σε μια σχέση ή συνεργασία από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες. Και δεν μιλάμε φυσικά για κάποιο άγνωστο σε σας πρόσωπο, αλλά ένα πρόσωπο που σας ξέρει καλά ώστε να πατήσει τα κουμπιά σας που σας κάνουν να εξοργίζεστε. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο φροντίστε περισσότερο και την υγεία σας. Στις 27/01 ο τελευταίος ανάδρομος πλανήτης ο κυβερνήτης σας Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία και φαίνεται ότι μπορεί να έχετε αλλαγές και σίγουρα πολλές ευκαιρίες να μεταμορφώσετε την προσωπική σας ζωή και το lifestyle σας. Είτε το ζητούμενο είναι μια μετακόμιση, μια αλλαγή τόπου κατοικίας ή και χώρας, η απόφαση για συμβίωση, η δημιουργία οικογένειας, είτε ακόμη η αγορά ενός ακινήτου, όλα αυτά θα σας απασχολήσουν πιο έντονα μέσα στο επόμενο διάστημα και θα έχετε εξελίξεις. Πιθανώς όμως να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας πιέζουν συναισθηματικά το επόμενο διάστημα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.