Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/01/2022: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/01/2022: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/01/2022: Πώς θα μας επηρεάσει;

Από τις 20/12/2021 μέχρι και τις 28/01/2022 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, των σχέσεων, του έρωτα, αλλά και του χρήματος, ήταν σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία δημιουργώντας αρκετά εμπόδια τόσο στις σχέσεις μας όσο και στο βαθμό απόλαυσης και ικανοποίησης που παίρναμε από τα πράγματα που κάναμε, που σαφώς ήταν αρκετά πιο μειωμένος. Στις 29/01/2022 η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο βρίσκεται από τις 05/11/2021.

Το βασικό θέμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι η δέσμευση. Βλέπετε ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο του Κρόνου. Αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι μια ιδιαίτερα σοβαρή θέση που δεν αγαπά την επιφάνεια, ούτε τις σχέσεις της μιας βραδιάς. Απαιτεί μια έντιμη στάση τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και απέναντι στην άλλη πλευρά. Αν λοιπόν και μετά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης είστε βέβαιοι για τα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφό σας, τότε μπορεί να νιώσετε πιο έντονα την επιθυμία της επισημοποίησης της σχέσης σας. Μέχρι τις 06/03/2022 φαίνεται ότι θα γίνουν πολλές προτάσεις γάμου ή συμβίωσης και πολλά ζευγάρια που είχαν μια πιο ελεύθερη κατάσταση θα μπουν σε μια σχέση αποκλειστικότητας. Αν ψάχνετε για μια νέα σχέση σιγουρευτείτε ότι το άτομο που σας φλερτάρει ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προϋποθέσεις μιας σοβαρής σχέσης πριν μπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα. Αν μετά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σιγουρευτήκατε για τα συναισθήματα σας, ωριμάσατε ή αντιληφθήκατε ποιο είναι το δικό σας μερίδιο ευθύνης στη σχέση, τότε είστε έτοιμοι να απολαύσετε την ορθή της πορεία που θα κρατήσει μέχρι τις 06/03/2022. Μάλιστα τον Φεβρουάριο θα συμπορεύεται και με τον Άρη στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας σύνοδο στις 16/02/2022. Οι επόμενοι 4 μήνες θα είναι ιδιαίτερα έντονοι για την προσωπική μας ζωή, καθώς Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται αρχικά στον Αιγόκερω, κατόπιν στον Υδροχόο, στους Ιχθύς και τέλος στον Κριό. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει πολλές εξελίξεις στην αισθηματική μας ζωή. Όμως όχι μόνο. Ιδιαίτερα την περίοδο που η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω, καθώς ο Αιγόκερως είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο και δυναμικό ζώδιο, μπορεί να συντελέσετε και μεγαλύτερη πρόοδο στα θέματα της καριέρας.

Ας δούμε πώς επηρεάζει η ορθή πορεία της Αφροδίτης κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη ορθή στον Αιγόκερω μέχρι τις 6/3 θα ενεργοποιήσει τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με αυτό που θέλετε να δείχνετε προς τα έξω και μπορεί να σχετίζεται με την εργασία ή με τα ταλέντα σας. Είναι ένα καλό διάστημα για να βελτιώσετε την εικόνα σας σε επίπεδο προβολής της δουλειάς σας και γενικώς να εστιάσετε περισσότερο στο κομμάτι της καριέρας, διότι εκεί μπορεί να έχετε και τα μεγαλύτερα οφέλη. Άρα βάλτε υψηλούς στόχους, δείτε τι διορθωτικές κινήσεις μπορείτε να κάνετε, τι να βελτιώσετε και τα πράγματα μπορούν να πάνε μια χαρά! Η Αφροδίτη από την ορθή της πορεία  θα σας δώσει ευκαιρίες για να επιτύχετε τους μακροχρόνιους στόχους σας, αλλά θέλει σκληρή δουλειά για να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Ενδέχεται να δείτε αύξηση των εσόδων σας ή μια προαγωγή, αλλά θα πρέπει να μειώσετε έτσι και αλλιώς τις επιπόλαιες δαπάνες σας. Ωστόσο επειδή θα ρίξετε όλο το ενδιαφέρον σας στην καριέρα και τη φήμη σας, μπορεί να δυσαρεστήσετε τους αγαπημένους σας, καθώς δεν θα έχετε τόσο χρόνο να διαθέσετε για αυτούς, για αυτό προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Πάντως σε επίπεδο συναισθηματικό δεν προσφέρει πολλά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και παράλληλα θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και ιδιαίτερα τι τρώτε και τι πίνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, γυρίζει ορθή στον Αιγόκερω σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά κυρίως τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, τις σπουδές, το να μάθετε καινούρια πράγματα, να ταξιδέψετε. Ουσιαστικά ξεκινά μια περίοδος που θα έχετε την τάση να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και μπορεί να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει. Θα υπάρχει εύνοια και κέρδη αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τον τουρισμό ή με θέματα νομικά και εκπαιδευτικά. Τώρα θα δείτε και αν ευδοκιμούν οι προσπάθειες που είχατε κάνει το περασμένο διάστημα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Δεν θα θέλετε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει και για το οποίο παλέψατε. Μπορεί να λάβετε και κάποια  χρηματοδότηση που περιμένατε ή μια βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο που θέλει να σας στηρίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη γυρίζει ορθή  στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά τις πιο προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο σας και θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση και το σεξαπίλ σας. Αυτή είναι μια περίοδος που έχει έμφαση σε οικονομικά θέματα και μπορεί να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη. Μέχρι το τέλος 6/3 ευνοήστε γενικώς στα οικονομικά, είτε έχει να κάνει με αγοροπωλησίες, με επενδύσεις, με διατροφές, ασφάλειες, κληρονομικά, θέματα που αφορούν την εφορία, οπότε έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μπορεί να ευνοηθείτε και από τα οικονομικά του-ης συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή μπορεί η εταιρεία που εργάζεστε να αυξήσει τον τζίρο της και να σας δώσει ένα μπόνους. Βέβαια δεν θα πρέπει αυτά τα ξαφνικά έσοδα να τα ξοδέψετε, πρέπει να παρακολουθείτε στενά τα έξοδά σας και να μην είστε σπάταλοι. Επίσης αποφύγετε περιττά ταξίδια, προσέξτε την υγεία σας και μην εμπλέκεστε σε καμία δραστηριότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία ακριβώς απέναντι σας και επηρεάζει τον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η υπόσχεση μιας συμβίωσης, ενός γάμου, ο ερχομός ενός παιδιού ή μια καινούρια συνεργασία, μπορεί να είναι τα θέματα που γίνονται προτεραιότητα στη ζωή σας και θα έχουν θετικές εξελίξεις σε σχέση μέχρι τις 6/3. Είναι μια καλή περίοδος για να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή να έχετε προτάσεις που θα ανοίξουν καινούργια επαγγελματικά κεφάλαια. Θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα κάνετε επαφές και θα αποδίδετε στη δουλειά σας, ενώ αν έχετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να σας δοθούν οι ευκαιρίες να την επεκτείνετε. Το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί και θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα υγείας μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχίες, γι’ αυτό παρακολουθήστε τα.

ΛΕΩΝ

Την καθημερινότητά σας, τις ρουτίνες σας, τα θέματα που αφορούν στη δουλειά, στην υγεία, επηρεάζει η Αφροδίτη ορθή από τις 29/1  στον Αιγόκερω. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει στη δουλειά, και επειδή στα επαγγελματικά θα έχετε εύνοια εστιάστε σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να δεχτείτε και πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο εργασίας, καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να βλάψουν την εικόνα και τη φήμη σας ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου στη συνάντηση Αφροδίτης – Πλούτωνα. Παράλληλα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης πρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο των εξόδων σας και να μην ξοδεύετε επιπόλαια. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Δώστε λίγη σημασία στον εαυτό σας, αποσυμπιεστείτε, ξεκουραστείτε και φροντίστε με τον καλύτερο τρόπο και την εμφάνιση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική η ορθή πορεία  της Αφροδίτης μέσα σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα καλλιτεχνικά, την αισθητική, τα παιδιά, τη διασκέδαση. Άρα ξεκινά για εσάς ένα διάστημα, το οποίο εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου, που φαίνεται ότι τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα. Ίσως προκύψουν καινούρια δεδομένα και στην προσωπική σας ζωή. Για όσους είστε λίγο απογοητευμένοι σε αυτόν τομέα, κάτι μπορεί να έρθει και να σας τονώσει τη διάθεση σας και να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Γενικά είναι μια έντονα συναισθηματική περίοδος, αλλά και δημιουργική, έτσι εκτός από ρομαντισμό θα έχετε και έμπνευση που θα σας βοηθήσει και στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Αν είστε καλλιτέχνες θα ευνοηθείτε και μπορεί να έχετε οφέλη και ευκαιρίες προβολής της δουλειάς σας. Επίσης είναι ένα διάστημα που μπορεί να αυξήσετε τα έσοδα σας, γι’ αυτό δείξτε μια προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιο σας, γυρίζει ορθή στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Θα αναζητάτε τη σταθερότητα και αν υπήρξαν οικογενειακά προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι μπορεί να πάνε καλύτερα, όπως και οι υποθέσεις με ακίνητα. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να γίνει το κέντρο συναντήσεων για φίλους και συγγενείς. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω έτσι και αλλιώς θα θέλετε να περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι και θα αναζητάτε την ευτυχία στην αγκαλιά των αγαπημένων σας. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μπορεί να έχετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας, αλλά και το κύρος σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δεχτείτε χτυπήματα κάτω από τη μέση από αντίπαλους στα επαγγελματικά ή κάποιος φίλος ή συνάδελφος μπορεί να προσπαθήσει να αλλοιώσει την εικόνα σας, όμως οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό αν εσείς φερθείτε ώριμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τονώνει πιο πολύ το κομμάτι που αφορά την επικοινωνία. Θα έχετε επαφές, ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα του επαγγελματικού και οικογενειακού περιβάλλοντος και ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις για δουλειά και σπουδές και ό,τι έχει να κάνει με τη μόρφωση σας. Ήρθε η ώρα να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλατε, όσο διάστημα η Αφροδίτη ήταν στον Τοξότη. Γενικά θα είστε πιο ενεργητικοί και θα λειτουργείτε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Οι συνθήκες εργασίας σας θα βελτιωθούν. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, η οικογενειακή ζωή θα ομαλοποιηθεί και θα νιώθετε γεμάτοι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιείτε σε τεταμένες καταστάσεις και όταν χάνετε την ψυχραιμία σας. Χρειάζεται τακτική και διπλωματία και να θυμάστε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Επειδή μπορεί να είστε και λίγο κυκλοθυμικοί, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, εστιάσετε σε κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα που σας κάνει χαρούμενους και θα σας αποσυμπιέζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, η Αφροδίτη, γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας έναν οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις απολαβές σας. Όπως φαίνεται λοιπόν, μέχρι τις 6/3, θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε με κάθε τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορεί να προκύψουν νέα οικονομικά δεδομένα ή μια καινούρια πρόταση για δουλειά, που να συνοδεύεται από χρηματικό όφελος. Είναι όμως και μια περίοδος με έξοδα, γι’ αυτό περιορίστε όσο μπορείτε τις περιττές σπατάλες. Όπως και να έχει το τέλος αυτής της πολύμηνης πορείας της στον Αιγόκερω θα έχει θετικό πρόσημο και επειδή έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, μπορείτε πλέον να χαμογελάσετε, διότι κάτι αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μην εκπλαγείτε αν κάνετε νέες φιλίες ή αναπτύξετε και κάποια χόμπι που θα σας ενθουσιάσουν. Πρέπει όμως να χειριστείτε τα οικογενειακά ζητήματα με ήρεμο τρόπο και ειδικά εάν έχετε διαφωνίες με τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στις 29/1 και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 6/3  και εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων. Θα εκπέμπετε περισσότερη γοητεία, θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως και σχέσεις, θα αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, θα γίνετε πιο φιλικοί και θα έχετε προτάσεις όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας αποφέρουν και οικονομικά. Η Αφροδίτη βοηθάει πολύ και στις προσωπικές σχέσεις και έτσι αρχίζουν να βελτιώνονται τα πράγματα και εσείς θα είστε πιο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Μπορεί μάλιστα να βγάλετε και τη ρομαντική πλευρά σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να βρείτε τον μεγάλο έρωτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όσο περισσότερο εργαστείτε σκληρά τόσο θα αυξάνεται το εισόδημα και η αυτοπεποίθηση σας. Μπορεί να σας πιάσει καταναλωτική μανία και να ξοδέψετε υπερβολικά χρήματα σε gadget ή άλλα είδη, κάνετε λίγο κράτει και μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν προσθέτουν καμία αξία στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω γυρίζει ορθή σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με την ψυχολογία σας και εσείς ψάχνετε να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σας. Δυναμώνει πιο πολύ η επιθυμία σας για πνευματικές αναζητήσεις και επανεξετάζετε όρια και καταστάσεις της ζωής σας, προκειμένου να καθορίσετε τι είναι αυτό που σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους και με ποιους θα πάτε παρακάτω. Είναι μια περίοδος πιο άτονη σε προσωπικό επίπεδο ή μπορεί αν έχετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν να μην θέλετε να τα μοιραστείτε με τους άλλους και να προτιμάτε να απομονωθείτε. Ακόμη μπορεί αυτό το διάστημα να έχει έντονο παρασκήνιο, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Μπορεί με αυτή τη διέλευση να έρθουν κάποια άκοπα κέρδη, αλλά μην τα ξοδέψετε σε πολυτέλειες και ανέσεις, καθώς αυτή την τάση θα έχετε. Επίσης θα υπάρχει αυξημένο άγχος και εντατικοποιημένο πρόγραμμα στη δουλειά, που θα σας εξαντλήσει σωματικά και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω γυρίζει ορθή σε ένα πιο κοινωνικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με φίλους και συνεργάτες, με ανθρώπους που επιθυμείτε και αγαπάτε να βλέπετε. Ξεκινάει μια περίοδος που έχετε και όρεξη και λόγους για να βγείτε και να δείτε κόσμο. Η Αφροδίτη μέχρι τις 6/3 σας βοηθάει να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβάλετε τη δουλειά και ιδιαίτερα την ομαδική δουλειά. Από δω και κάτω το εμείς γίνεται πιο σημαντικό από το εγώ και ευνοούνται όλες οι κοινές δραστηριότητες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε φιλικό, είτε προσωπικό επίπεδο. Αναζητήστε συνεργασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και η επιτυχία θα στέψει τις προσπάθειές σας. Φίλοι και ηλικιωμένα άτομα θα σας υποστηρίξουν και ίσως οι επιθυμίες σας να εκπληρωθούν. Είναι επίσης πιθανό να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή να ακούσετε κάποιο καλό νέο που θα αφορά τα μικρότερα αδέλφια σας. Ευνοούνται τα ταξίδια και τα οικονομικά.