Τα 5 ζώδια που πρέπει να γίνουν πιο διεκδικητικά με τον Άρη στον Ταύρο και να «πατήσουν πόδι» αν χρειαστεί!

Τα 5 ζώδια που πρέπει να γίνουν πιο διεκδικητικά με τον Άρη στον Ταύρο και να «πατήσουν πόδι» αν χρειαστεί!

Τα 5 ζώδια που πρέπει να γίνουν πιο διεκδικητικά με τον Άρη στον Ταύρο και να «πατήσουν πόδι» αν χρειαστεί!

Αυτό το καλοκαίρι φροντίστε να μη χάσετε τον χρόνο σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν συμβιβάζεστε με οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που επιθυμείτε. Αγαπήστε τον εαυτό σας αρκετά ώστε να αυξήσετε τις προσδοκίες σας. Μπορεί να μην είναι δυνατόν να δώσετε στον εαυτό σας μια άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα, αλλά η ψυχή σας θα σας ευγνωμονεί εάν προσπαθήσετε να την αφουγκραστείτε. Κάθε δικαίωμα που προσπαθείτε να υπερασπιστείτε, καθετί το οποίο πιστεύετε ότι σας αξίζει, μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο όσον αφορά την επιβεβαίωση του εαυτού σας.

Τα ζώδια που πρέπει να διεκδικήσουν πιο σθεναρά και να πατήσουν πόδι αν χρειαστεί το διάστημα που θα είναι ο Άρης στον Ταύρο (05/07/2022 – 20/08/2022) είναι τα εξής:

ΙΧΘΥΕΣ

Παρόλο που διαρκώς προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους ανθρώπους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τοποθετείτε τον εαυτό σας στο χαμηλότερο μέρος της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να αφήνετε κάποιους να κρύβουν τη λάμψη σας. Αξίζετε να σας φέρονται με σεβασμό, να ακούγονται οι γνώμες σας και να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Εάν κάποιος αρνείται να σας φερθεί με τον σεβασμό που σας αξίζει, δεν χρειάζεται να τον κρατήσετε απαραίτητα στη ζωή σας. Μπορείτε κάλλιστα να απομακρυνθείτε και να επιλέξετε άλλους που σας φέρονται καλύτερα. Μην τους αφήνετε λοιπόν να ξεφεύγουν υπομένοντας τις λανθασμένες συμπεριφορές. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και μην νιώθετε άσχημα για αυτό. Δεν πρέπει να δικαιολογείστε αν δεν υπάρχει κάτι που κάνατε για να επιβαρύνετε, να εξαπατήσετε ή να βλάψετε κάποιον. Διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν δικαιωματικά. Ξοδέψτε για εσάς και περάστε όσο καλύτερα γίνεται. Υπενθυμίστε στους άλλους την αξία σας. Και ανεβάστε τον εαυτό σας στην κορυφαία θέση εκείνης της λίστας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές χάνεστε πολύ βαθιά μέσα στις δαιδαλώδεις διαδρομές της σκέψης σας. Καταλήγετε να κάνετε υπερβολικά τα πράγματα και αισθάνεστε ανασφαλείς, αλλά είστε πιο έξυπνοι από ό,τι γενικά χρεώνετε στον εαυτό σας. Γνωρίζετε πού βρίσκεστε και πού πηγαίνετε… Δεν είστε αδαείς, ούτε ανόητοι. Είστε ισχυροί και πρέπει να το θυμάστε αυτό, καθώς ετοιμάζεστε να σαλπάρετε με έναν πιο ούριο άνεμο. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού προσπαθήστε να μην αφήνετε τους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις για εσάς. Μην κάνετε αυτό που σας λένε χωρίς να αντισταθείτε εάν έχετε άλλες ιδέες. Θυμηθείτε ότι κάθε κατάσταση στην οποία διοχετεύετε τη δυναμική φύση σας λειτουργεί προς όφελος σας. Αν διστάζετε ωστόσο, η πείρα σας έχει δείξει ότι ακόμη και τα λάθη μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε κατάσταση σε εμπειρία. Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε χειριστεί όπως θα έπρεπε ορισμένα θέματα. Έχετε ένα γερό κεφάλι στους ώμους σας. Θα είστε καλά όσο πιστεύετε στον εαυτό σας. Αναγνωρίστε ότι είναι φυσιολογικό ακόμη και να κάνετε λάθη. Πατήστε πρώτα πόδι και στο κάτω-κάτω αλλάξτε μετά γνώμη αν το θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα ανησυχείτε για τους ανθρώπους γύρω σας και αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας. Αλλά δεν μπορείτε να αφήσετε τη ζωή σας να καταναλωθεί από άλλους. Δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε εκείνους και να ξεχνάτε τι θέλετε και τι χρειάζεστε εσείς. Δεν είναι απληστία να ζητάτε και εσείς περισσότερα. Δεν είναι εγωιστικό από μέρους σας. Παρόλο που ίσως να μην το πιστεύετε, θα πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να περάσετε καλά, «σαν να έχετε σημασία». Όπως και οι απόψεις σας είναι σημαντικές. Μην πνιγείτε από τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να υποστηρίζετε τον εαυτό σας, ενώ ταυτόχρονα να έχετε και επίγνωση των αναγκών των άλλων. Ακούστε και εκτιμήστε την άποψη του άλλου ατόμου, αλλά διατηρήστε με σεβασμό τη θέση σας αν δεν συμφωνείτε. Θυμηθείτε ότι δεν είστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματα ή τη συμπεριφορά άλλων ανθρώπων, είστε υπεύθυνοι μόνο για τη δική σας. Σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας. Για την ακρίβεια επιβάλλεται, διότι είστε το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας και πρέπει να το υπερασπιστείτε με όλο σας το σθένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως δεν σας αρέσει να κάνετε θόρυβο γύρω από το άτομο σας. Σας αρέσει να κρατάτε το κεφάλι σας κάτω και να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Αλλά αν κανείς δεν αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά σας, ή αν σας διατάζουν σαν να είστε υποτακτικοί, σας επιτρέπεται να μιλήσετε. Σας επιτρέπεται να φωνάξετε δυνατά για τα επιτεύγματά σας. Ακόμη και να ζητήσετε από το αφεντικό σας μια αύξηση, ή στον σύντροφό σας να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, ή ακόμη και να διαλέξετε εσείς τον προορισμό των διακοπών σας. Παίξτε έναν πιο ενεργό ρόλο στη δική σας ζωή, επειδή οι σκέψεις, οι απόψεις και τα όνειρά σας έχουν σημασία. Δεν χρειάζεται να αφήσετε όλους τους άλλους να ρυθμίσουν το πρόγραμμά σας. Το «όχι» είναι μια πλήρης πρόταση από μόνο του. Δεν χρειάζεται ούτε να δικαιολογήσετε, ούτε να το νομιμοποιήσετε, ούτε να αναλύσετε τα επιμέρους στοιχεία του, αλλά να παραμείνετε σταθεροί στην απόφασή σας. Μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές μόνοι σας. Μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας ό,τι θέλετε να είναι, απλά και μόνο γιατί σας ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικές φορές μπορείτε να είστε ήσυχοι και να κρατάτε πίσω τον εαυτό σας. Και αυτό είναι θεμιτό αν αυτή είναι η επιλογή σας. Αλλά αν επιθυμείτε να συνδεθείτε, να ερωτευτείτε, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει καινούρια ανοίγματα σε νέους ορίζοντες. Ή να μοιραστείτε όσα κρατάτε στην καρδιά σας και δεν δείχνετε. Δοκιμάστε την τύχη σας με νέους φίλους. Μην περιορίζεστε σε αποστάσεις και ζώνες ασφαλείας. Μην κρατάτε τα αισθήματα σας πίσω κρυμμένα. Βγείτε μπροστά και τολμήστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας ελκύει. Αξίζετε την αγάπη και την προσοχή τους. Αξίζετε τον τύπο της σχέσης και της καριέρας που επιθυμείτε. Επομένως, μην μείνετε στο παρασκήνιο προσπαθώντας να αποτρέψετε τις επιθυμίες σας και πείθοντας τον εαυτό σας να κάνει το αντίθετο από αυτό που πραγματικά λαχταρά. Πατήστε πόδι στις ανασφάλειες και βαδίστε προς την επιδίωξη ευκαιριών. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί. Αφήστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει.