Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από το ρομαντικό τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 17/11/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από το ρομαντικό τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα στις 17/11/2023

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από το ρομαντικό τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 17/11/2023

Στις 17/11/2023 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα ευνοήσει κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ρομαντισμός, φαντασία και αγάπη δίχως όρια

Είναι αλήθεια ότι διανύουμε μια εκρηκτική και ανατρεπτική εβδομάδα που μας έχει φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και αναταραχές, επομένως αυτό το τρίγωνο έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να γλυκάνει λίγο αυτό το κλίμα. H ονειρική αυτή όψη συνδέεται με τη συμπόνια, την ανιδιοτελή αγάπη, τη διαίσθηση, τη φαντασία και το πνευματικό μας κομμάτι. Επιπλέον, η έμπνευση και η δημιουργική διάθεση θα είναι σε υψηλά επίπεδα, επομένως αυτές οι ημέρες προσφέρονται για πνευματικές ή για καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Είναι λοιπόν η στιγμή να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό και να έρθουμε σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά μας. Καλούμαστε να βγάλουμε στην επιφάνεια τις ευαισθησίες μας, να εκφράσουμε τη συμπόνια μας και να συμπαρασταθούμε σε όσους το έχουν ανάγκη. Θα μπούμε ο ένας στη θέση του άλλου και θα δείξουμε περισσότερη κατανόηση χωρίς να τους κρίνουμε. Η καρδιά μας τώρα θα «μαλακώσει» και θα είμαστε πρόθυμοι να συμφιλιωθούμε με καταστάσεις που μας πλήγωσαν ή ακόμα και να δώσουμε συγχώρεση σε κάποιον/α που το αξίζει. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό, να δείξουμε τρυφερότητα και να κάνουμε εξομολογήσεις από τα βάθη της ψυχής μας. Άλλωστε θα συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο μέσα από την αγάπη και την αποδοχή θα θεραπεύσουμε τελικά τις πληγές μας και θα έρθουμε πιο κοντά στους κοντινούς μας ανθρώπους.

Ας πάμε να δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας υπόσχεται όμορφες ρομαντικές στιγμές μέσα στη σχέση σας και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ερωτικό σας ταίρι. Εάν μέσα στις προηγούμενες ημέρες είχατε βιώσει εντάσεις και συγκρούσεις εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού, τώρα είναι η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας. Η όψη αυτή φέρνει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσα από μια παρέα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο, η οποία θα σας αγγίξει βαθιά και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να νιώσετε την επιθυμία να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε όλα αυτά που νιώθετε σε αυτόν-η που έχετε απέναντι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, αφού θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές στον ερωτικό τομέα και μπορεί να φέρει εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε όμορφες επαφές και συναντήσεις και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας δώσει νόημα και ίσως να σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το τρίγωνο αυτό σας βοηθάει να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα λάβετε ανταπόκριση. Επιπλέον, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικές για εσάς και η έμπνευση σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο, επομένως αν είστε καλλιτέχνες ή προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα πρότζεκτ, θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι αλήθεια ότι οι εκρηκτικές πλανητικές όψεις της εβδομάδας που διανύουμε μπορεί να έφεραν αναταραχές και συγκρούσεις ή γεγονότα που σας κλόνισαν βαθιά. Αυτό το τρίγωνο λοιπόν έρχεται σαν «από μηχανής θεός» για να ομαλοποιήσει τις καταστάσεις και να απαλύνει τα αρνητικά συναισθήματα που σας ταλαιπωρούσαν έως τώρα. Το ταίρι σας θα είναι στο πλευρό σας και θα σας προσφέρει την υποστήριξη και την κατανόηση που χρειάζεστε. Αντίστοιχα, θα νιώσετε και εσείς από την πλευρά σας την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους και θα νιώσετε πιο ασφαλείς να δείξετε τι νιώθετε. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το τρίγωνο μπορεί να φέρει μια νέα, ρομαντική γνωριμία για εσάς ή μια συνάντηση που θα σας γλυκάνει και θα σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Αν έχετε παιδιά τώρα θα έρθετε πιο κοντά τους, ενώ αν είστε καλλιτέχνες προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα έρθετε πιο κοντά στο πνευματικό σας μονοπάτι και στο όραμα σας. Κάποιοι από εσάς θα δείτε ένα όνειρο σας να πραγματοποιείται ή θα βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Είστε συντονισμένοι με τη διαίσθηση σας και ξέρετε ενστικτωδώς τι πρέπει να κάνετε και πώς να φερθείτε ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα είναι συνοδοιπόρος στο μονοπάτι σας και θα υποστηρίζει τα βήματα σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να σχεδιάσετε το μέλλον σας από κοινού.