Γιατί συνεχίζει να επιστρέφει ο-η πρώην σας σύμφωνα με το ζώδιο του

Γιατί συνεχίζει να επιστρέφει ο-η πρώην σας σύμφωνα με το ζώδιο του

Γιατί συνεχίζει να επιστρέφει ο-η πρώην σας σύμφωνα με το ζώδιο του

Ακόμα κι όταν οι δρόμοι σας χωριστούν με κάποιον, υπάρχει πάντα ένα κομμάτι σας που παραμένει μέσα τους. Ένα κομμάτι που δεν μπορούν ποτέ να ξεχάσουν, ακόμα κι αν προσπαθήσουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας ή ο τρόπος που τους κάνατε να αισθάνονται όταν ήσασταν μαζί. Εάν συνεχίζει να επιστρέφει ο-η πρώην σας πίσω σε εσάς, υπάρχει κάτι που το κάνει αδύνατο να σας προσπεράσει και ιδού ποιο είναι αυτό, με βάση το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει τους ανθρώπους σε έναν Κριό είναι η ζωηρή, εξωστρεφής προσωπικότητά του. Ξεχειλίζει από ζωή και η ενέργειά του κάνει ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το να βρίσκεται κάποιος κοντά. Δίνει ψυχή στην κάθε στιγμή. Όταν βγαίνει με τους φίλους του μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα γευτούν άλλη μια θρυλική έξοδο μαζί του. Και αν ο Κριός είναι ο πρώην σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν επιστρέφει σε σας είναι γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί σας, όλες τις περιπέτειες, τις χαρούμενες στιγμές και τον ενθουσιασμό σας. Ακόμη και αν δεν σας το έχει πει ποτέ, θαυμάζει το πώς ακολουθείτε την καρδιά σας, το πώς παίρνετε πρωτοβουλίες και διεκδικείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να υπολογίζετε κόστος και εμπόδια, και το πόσο αποφασισμένοι είστε. Με την πίστη και τις ικανότητες που διαθέτετε, η επιτυχία των στόχων σας δεν είναι πάρα ένα βήμα πιο πέρα και καθαρά θέμα χρόνου. Αλλά γιατί επιστρέφει διαρκώς σε εσάς; Είναι μάλλον επειδή είστε μοναδικοί. Είστε γεμάτοι με αθωότητα αλλά και ταπεραμέντο στον έρωτα και η θερμή και σέξι παρουσία σας τον δελεάζει. Δεν σας ξεπερνάει γιατί συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει κανένας σαν εσάς, γιατί δεν μοιάζετε με κανέναν άλλο. Αφήνετε μια ανεξίτηλη εντύπωση που κάνει δύσκολη την κάθε σύγκριση. Είναι δύσκολο να αντισταθεί σε τέτοιο πειρασμό, στη ζωηράδα και στη θέληση σας. Κυρίως όμως επιστρέφει ξανά και ξανά, επειδή κανείς δεν αγαπά όπως εσείς. Προφανώς είστε παθιασμένοι και αληθινοί και έχετε μια μεγάλη καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε αυτό το ζώδιο σε κάθε περίπτωση, γιατί η πίστη και η αφοσίωση του είναι σπάνια και πολύτιμη. Δίνουν πάντα αυτό το χέρι βοηθείας σε έναν φίλο που έχει ανάγκη και δεν θα ζητήσουν ανταλλάγματα. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους αποσπάσει την προσοχή από τις ασχολίες τους και εκείνους που αγαπούν, και έχουν την απαιτούμενη θέληση να διεκπεραιώσουν κάθε τι στη λίστα των επιθυμιών και των υποχρεώσεων τους. Αν ένας πρώην Ταύρος επιστρέφει σε εσάς είναι γιατί του αρέσει ο τρόπος που βρίσκετε πάντα μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Μάλλον δεν διστάζετε να προσφέρετε πίστη και υποστήριξη, για να κάνετε τις σχέσεις της ζωής σας να αντέξουν στον χρόνο. Όταν ο πρώην συνεχίζει να επιστρέφει σε εσάς, είναι επειδή βλέπει αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα σας. Ακόμη κι αν γίνεστε κάποιες φορές απαιτητικοί, είστε γενικά πιο χαλαροί από τους άλλους, γιατί συνήθως έχετε και θέλετε τη ζωή σας πιο τακτοποιημένη. Από όλα τα άτομα με τα οποία έχει κάνει σχέσεις, εσείς είσαι αυτός-η που τον καταλαβαίνει και τον νοιάζεται πιο πολύ. Τον κάνετε να νιώθει ότι μπορεί να σας μιλήσει για οτιδήποτε. Είστε δεκτικοί, αλλά και δοτικοί στην αγάπη. Πάντα προσπαθείτε να εμπλουτίζετε με ρομαντισμό και αισθησιασμό την ερωτική σας ζωή, και έτσι δεν μπορεί να ξεχάσει τις ιδιαίτερες στιγμές σας και πόσο όμορφα αισθάνθηκε δίπλα σας, όσο κι αν προσπαθήσει. Αντί να σας κρατήσει σε απόσταση, έρχεται διαρκώς πιο κοντά γιατί τον δελεάζει η σιγουριά που δίνει η αγάπη σας. Εάν συνεχίζει να επιστρέφει σε εσάς, είναι επειδή δεν βρίσκει αυτή τη θετική προσωπικότητα σε κανέναν άλλον που τον ενδιαφέρει. Δεν τα παρατάτε εύκολα και θα παλέψετε για όσα εκτιμάτε, ακόμα κι όταν άλλοι στη θέση σας έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σαν εσάς και αυτό είναι που σας κάνει τόσο ελκυστικούς στα μάτια ενός Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ γοητευτικό έναν Δίδυμο γιατί μαζί τους δεν υπάρχει ποτέ πλήξη, ούτε αμηχανία. Πάντα θα έχουν κάτι ενδιαφέρον να μοιραστούν και οι ευχάριστες ιστορίες σας θα διασκεδάζουν όσους τις ακούν. Μπορεί να μην είναι το είδος του ατόμου που θα στρέψει την προσοχή του μόνο σε έναν, αλλά όταν έχει κάποιον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περνάει καλά. Είναι τόσο ευέλικτοι και μπορούν να προσαρμοστούν σε όποιον και σε ό,τι περιβάλλον βρεθούν. Αν ένας πρώην Δίδυμος φαίνεται να επιστρέφει πάντα σε εσάς, είναι επειδή είστε το πιο έξυπνο και διασκεδαστικό πλάσμα που μπορεί να βρει. Η ομιλητική και κεφάτη προσωπικότητα σας τον τράβηξε από μίλια μακριά. Είστε μάλλον ένα μυστήριο που δεν μπορεί να λύσει εύκολα, προκαλείτε εκπλήξεις και συγκινήσεις, γι’ αυτό όταν ξαναέρχεται κοντά σας δεν μπορεί παρά να ενθουσιάζεται και να είναι χαρούμενος. Αγαπάει την αβίαστη γοητεία σας, τη φιλική και προσιτή φύση σας και το μεταδοτικό σας κέφι που προσελκύει τους πάντες. Έχοντας κάποιον σαν εσάς δίπλα του τον κάνει να νιώθει λιγότερο άβολα μέσα στο πλήθος και να αισθάνεται σιγουριά. Είστε αξέχαστοι λόγω της γρήγορης απάντησης που ακολουθεί την κάθε πρόταση του, της ελεύθερης σκέψης σας που αμφισβητεί τα πάντα και της ικανότητάς σας να κάνετε τους πάντες να αισθάνονται στην τσίτα μεν, αλλά άνετα δε. Ξέρει ότι τα προβλήματά του με την ανεξαρτησία σας είναι συχνά και μπορεί να του έχουν έρθει κατά καιρούς κάποια εγκεφαλικά. Παρόλα αυτά θα συνεχίσει να επιστρέφει, γιατί αυτό που μένει και θυμάται πάντα είναι το σεξαπίλ και την ακομπλεξάριστη αίσθηση του χιούμορ σας, που στο τέλος τον κάνουν να προσπερνάει τα δύσκολα. Επίσης, γιατί είστε το άτομο που τον προκάλεσε και μάλλον τον ζόρισε όσο κανένας άλλος. Η ικανότητά σας να είστε πάντα μια ελεύθερη, χαρούμενη ψυχή ό,τι κι αν γίνει, και να περνάτε καλά χωρίς προσπάθεια, θα τον τραβάει πίσω σε εσάς. Οι καυτές εμφανίσεις σας μπορεί να μείνουν έντονα χαραγμένες στο μυαλό του, αλλά αυτό που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει είναι το πνεύμα και το κοφτερό μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των Καρκίνων είναι η εξαιρετικά δεκτική φύση τους και η ικανότητά τους να αγαπούν τους φίλους και την οικογένειά τους ολόψυχα, παρά τις διαφορές και τα ελαττώματά τους. Η καλοσύνη τους είναι μοναδική και έχουν πολύ μεγάλη καρδιά. Μπορούν να καταλαβαίνουν τους πάντες ακόμη και χωρίς λόγια. Και αν ο πρώην Καρκίνος σας πάντα βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά σας, είναι γιατί τον κάνετε με τον τρόπο σας να πιστέψει και να θέλει να επενδύσει στην αγάπη. Άλλωστε εσείς του δείξατε τον τρόπο. Εάν συνεχίζει να ξαναέρχεται, είναι επειδή τον κάνετε να θέλει να βγει από τη ζώνη ασφαλείας του και να αντικρίσει τους φόβους του, αλλά και την ομορφιά του έρωτα. Γι’ αυτό επιστρέφει τώρα που βλέπει το βάθος των συναισθημάτων που έχασε και ψάχνει μάταια να το ξαναβρεί αλλού. Αυτό που σας κάνει τόσο ξεχωριστούς για εκείνον είναι ότι σας νιώθει ως κομμάτι της ψυχής του. Η κατανόηση σας είναι πιθανότατα αυτό που σας κάνει αξέχαστους στους άλλους. Όταν κάποιος μοιράζεται τα συναισθήματά του μαζί σας, ξέρετε τι νιώθει και τι χρειάζεται. Είστε ευγενικοί, προστατευτικοί και στοργικοί. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που τον τρομάζει, γιατί τα αισθήματα δεν είναι πάντα εύκολα στη διαχείριση τους. Κάθε φορά που σας σκέφτεται αναρωτιέται πώς θα ήταν να σας είχε παντοτινά ή να σας έχανε οριστικά από τη ζωή του. Γνωρίζει ότι είστε ευαίσθητοι κάποιες φορές και ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λαμβάνει πάντα υπόψη. Δεν μπορεί να ξεπεράσει όμως τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας, το πώς φαίνεται να συνδέεστε πάντα ολόψυχα, πώς ξέρετε να κάνετε και να πείτε το σωστό για να του φτιάξετε τη διάθεση, και πώς είστε ένα φως στο σκοτάδι που φέρνει ελπίδες και τον καθοδηγεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης στιγμής του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που είναι δύσκολο να αγνοηθεί ή να ξεχαστεί. Είναι μοναδικοί γιατί είναι χαρισματικοί. Μπαίνουν σε ένα χώρο και όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω τους. Υπάρχει μια λάμψη που πηγάζει από μέσα τους. Χαράζουν την πορεία τους προς την επιτυχία χωρίς καν να προσπαθήσουν. Είναι δημιουργικοί και έχουν πάντα τις πιο έξυπνες ιδέες. Οι άνθρωποι τους αγαπούν επειδή αγαπούν πρώτοι τον εαυτό τους και κατά συνέπεια τους άλλους, και γιατί είναι διασκεδαστικοί και τολμηροί. Εάν ένας πρώην Λέοντας επιστρέφει συνεχώς κοντά σας, είναι επειδή τον ενθουσιάζετε όσο κανένας άλλος. Αυτό που δεν μπορεί να προσπεράσει είναι πώς και πόσο πολύ βγάζετε συναισθήματα απευθείας από την καρδιά. Επιστρέφει γιατί τον κάνετε να νιώθει καλά με τον εαυτό του και η διάθεσή σας φωτίζει την κάθε στιγμή του. Γιατί παρόλο που προσέχετε τον εαυτό σας, ερωτεύεστε με πάθος και φροντίζετε να ωθείτε και τον άλλον μπροστά. Όταν σας έχει στο πλευρό του αισθάνεται σαν να περπατάτε μαζί στην αίθουσα του θρόνου. Σας εκτιμά γιατί παρατηρεί ότι εργάζεστε σκληρά και ταυτόχρονα επενδύετε στις σχέσεις και τις φιλίες σας. Είστε το είδος του ατόμου που τα δίνει όλα και το ρίσκο δεν σας τρομάζει. Δώσατε όλη σας την ενέργεια για να κάνετε εσάς και τον σύντροφο μία δυνατή ομάδα και είχατε την ικανότητα να εμπνεύσετε τον πρώην σας να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτό, ούτε ότι είστε πάντα αισιόδοξοι τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Σας θαυμάζει για την ικανότητα σας να βλέπετε το καλό στις πιο δύσκολες καταστάσεις, την ακλόνητη πίστη σας ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει την κατάλληλη στιγμή με την ανάλογη προσπάθεια. Η αυτοπεποίθηση, η μεγαλοψυχία και η φωτεινή προσωπικότητα σας θα τον κάνουν να επιστρέφει ξανά και ξανά για βρει θαλπωρή στη ζεστή αγκαλιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αξιοζήλευτη επιμονή του Παρθένου είναι η πιο θαυμαστή ιδιότητα που διαθέτει. Το να εγκαταλείψει ένα πλάνο στη μέση είναι κάτι που δεν συνηθίζει και η παραίτηση δεν αποτελεί ποτέ επιλογή στην ατζέντα του. Σιωπηλός και σταθερός πάντα βγαίνει από κάθε δύσκολη κατάσταση, κάνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται για τις αντοχές του. Αν ο Παρθένος συνεχίζει να επιστρέφει κοντά σας, είναι επειδή βρίσκει στο πλευρό σας ένα ασφαλές λιμάνι και μια ανάπαυλα από την πολυσύνθετη καθημερινότητα. Τον κάνετε να νιώθει ασφαλής και υγιής μέσα σε έναν αγχωτικό κόσμο. Οι άλλοι μάλλον σας εκτιμούν για την ικανότητα σας να είστε λογικοί και να μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας κυριεύουν, την ηρεμία σας να αντιμετωπίζετε ό,τι προβλήματα σας φέρνει η ζωή και τις καλές συμβουλές σας. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν σε εσάς για βοήθεια για οποιοδήποτε πρόβλημα και να το λύσετε σε χρόνο μηδέν. Μπορεί να μην παραδέχεστε πόσο ιδιαίτεροι και μοναδικοί είστε, αλλά όσοι έχουν μυαλό μπορούν να το αντιληφθούν ούτως ή άλλως. Αυτό που ξεχωρίζει ο πρώην σας είναι ο εκπληκτικός τρόπος που σκέπτεστε, η πίστη σας και η ικανότητά σας να κάνετε τα πάντα καλύτερα. Γυρίζει πάντα σε εσάς γιατί ξέρετε πώς να τον προστατεύσετε, ακόμη κι απ’ τον εαυτό του, κι όταν τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα εκτιμά το γεγονός ότι μπορεί να βασιστεί σε εσάς. Και αυτό ακριβώς κάνατε με τον πρώην σας. Χρησιμοποιήσατε τη νοημοσύνη σας για να λύσετε τα θέματα της ζωής του και τον βοηθήσατε σε κάθε δυσκολία. Έχετε καλές προθέσεις, χρυσή καρδιά και κοφτερό μυαλό. Όλα αυτά μαζί σάς κάνουν ιδανικό σύντροφο στα μάτια του.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι δημοφιλείς και αγαπητοί από όλους. Έχουν αυτή την ικανότητα να πιάνουν εύκολα συζήτηση και να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται σημαντικοί, γιατί επιλέγουν να βλέπουν πάντα την ομορφιά τους. Είναι γοητευτικοί, διπλωματικοί κι ευγενικοί. Εκτιμούν τους ανθρώπους και είναι πάντα παρόντες όταν τους χρειάζονται. Γοητεύουν με ευκολία όλους όσους συναντούν. Αγαπούν τον σύντροφό τους όπως τον εαυτό τους και προσπαθούν να μην επικρίνουν, ακόμα κι όταν το κάνουν όλοι οι άλλοι. Αν ένας Ζυγός επιστρέφει σε εσάς είναι γιατί θεωρεί ότι είστε ο άνθρωπος του και ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Άλλωστε τον επιλέξατε προσεκτικά και με πρόθεση. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είστε κάποιος που βιάζεται στα αισθηματικά, οπότε τα ραντεβού σας ήταν μάλλον μια μακρά διαδικασία ρομαντικού και ιδιαίτερα ερωτικού φλερτ. Όταν συνεχίζει να επιστρέφει κοντά σας, είναι πολύ πιθανό να θυμάται ακόμα την πρώτη φορά που βγήκατε μαζί και πιθανότατα την αναπολεί ακόμα. Δεν μπορεί να ξεχάσει τη μεγάλη σας καρδιά, που ξεχειλίζει από αγάπη για τους ανθρώπους γύρω σας, τον ήπιο χαρακτήρα σας, το ισχυρό σας ήθος και το αίσθημα δικαιοσύνης. Πάντα είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε με τη σοβαρή αντιμετώπιση σας και συμπεριφέρεστε σε όλους με χάρη και σεβασμό. Όταν ο πρώην συνεχίζει να επιστρέφει κοντά σας, είναι επειδή απόλαυσε κάθε κομμάτι της σχέσης όπως άλλωστε κι εσείς. Κανείς δεν ομορφαίνει τη ζωή του όπως εσείς και κανείς δεν έχει τη γοητεία σας. Τον αγαπήσατε ολοκληρωτικά και με αυταπάρνηση, κάτι που δεν μπορεί παρά να το βρίσκει τόσο ρομαντικό. Ένιωσε πραγματικά ερωτευμένος και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Εξάλλου, πάντα πιστεύατε σε αυτόν, ακόμα και στις στιγμές που κι ο ίδιος αμφέβαλλε. Είστε το άτομο που κοίταξε πραγματικά μέσα του και που αγάπησε για όλη του την τελειότητα και για όλες του τις ατέλειές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός διαθέτει μια δύναμη που όλοι θαυμάζουν, ζηλεύουν και φοβούνται. Όταν είναι εστιασμένος δεν μπορεί να του ξεφύγει τίποτε. Είναι αποφασισμένος και σκληρός μαχητής και θα πολεμήσει μέχρις εσχάτων. Βρίσκεται πάντα σε κατάσταση ετοιμότητας και όσο δύσκολη κι αν φαίνεται μια κατάσταση, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το να ανοίγει την καρδιά του και να νιώθει ευάλωτος με κάποιον μοιάζει λίγο σαν εφιάλτης για εκείνον. Όταν επιλέγει φίλους, το κάνει προσεκτικά για να βεβαιωθεί ότι σε κάθε περίπτωση θα παραμένουν πιστοί. Όταν επιλέγει σύντροφο, τα πράγματα είναι ακόμη πιο σύνθετα μέχρι να καταλάβει πώς νιώθει για εκείνον. Εάν ένας Σκορπιός συνεχίζει να επιστρέφει σε εσάς, είναι επειδή οι άνθρωποι με τους οποίους βγαίνει σποραδικά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί σας και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να σας χάσει. Του αρέσει κατά πάσα πιθανότητα το πώς αισθάνεστε τόσο έντονα τα πάντα στη ζωή σας. Εκτιμά τώρα περισσότερο το βάθος των συναισθημάτων σας, που καταλαβαίνει ενστικτωδώς ότι δεν θα αλλάξουν, την αποφασιστικότητα σας και τις δυνατότητές σας. Βρίσκει ακαταμάχητη την ανεξαρτησία σε συνδυασμό με αυτοπεποίθηση σας, και ο ερωτισμός που βίωσε μαζί σας ήταν κάτι που τον στιγμάτισε, κάτι απολύτως σαγηνευτικό και αξέχαστο. Είστε μυστηριώδεις και κάποιες φορές δεν μπορεί να σας αποκρυπτογραφήσει εντελώς. Μάλλον τον προκαλέσατε και τον φέρατε κάποιες φορές στα όρια του, αλλά του δείξατε και απέραντη αγάπη και πολύ υπομονή. Η ερωτική εμπειρία που βιώσατε μαζί, αλλά και η απουσία σας, άλλαξε τη ζωή του κι έφερε τα πάνω κάτω σε όσα πίστευε. Η χαρισματική σας προσωπικότητα είναι τέτοια που βγάλατε από μέσα του συναισθήματα που δεν ήξερε μέχρι τώρα. Νιώθει σαν να είστε εσείς το πιο αληθινό πάθος που βίωσε στη ζωή του, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από ό,τι μπορεί να ελπίζει με μια οποιαδήποτε άλλη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έναν Τοξότη του αρέσει να βγαίνει έξω, να συναντά κόσμο, να χορεύει, να φλερτάρει, να γελάει και να κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλά. Αναζητά τη συντροφιά, αλλά δεν θα καταλήξει εύκολα σε ένα άτομο. Δεν του αρέσει να σε εγκλωβίζεται σε τίποτα και κανέναν, καθώς εκτιμά την ελευθερία του.

Είναι εύκολο για εκείνον να γνωρίζει ανθρώπους και να τους γοητεύει. Είναι ανήσυχο πνεύμα, για αυτό όπου σταθεί κι όπου βρεθεί είναι μια άλλη περιπέτεια. Τίποτα δεν τον κρατάει πίσω και θα αντιμετωπίσει με τόλμη όποια κατάσταση του φέρει η ζωή. Επίσης, το μπρίο του είναι τόσο μεταδοτικό που φτιάχνει τη διάθεση όσων βρίσκονται κοντά του. Ο Τοξότης πάντα αναζητά εκείνο το ένα άτομο που μπορεί να είναι το άλλο του μισό. Εάν μπορέσει κάποιος να του κρατήσει το ενδιαφέρον, ο Τοξότης δεν θα φύγει ποτέ. Αυτό που δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει ο πρώην Τοξότης σας και γυρίζει σε εσάς είναι η επιθυμία σας να εξερευνήσετε τις πιθανότητες σας. Μάλλον έχετε μια φυσική ικανότητα να διασκεδάζετε τους ανθρώπους και να τους κάνετε να γελούν, και σχεδόν ποτέ δεν ξεμείνετε από διασκεδαστικές ιστορίες. Οι άνθρωποι αγαπούν την παρέα σας και ξέρετε πώς να σχετίζετε, γι’ αυτό έχετε πολλούς φίλους. Σας αγαπούν για τη θετική σας στάση, γιατί είστε έξυπνοι και φιλοσοφημένοι και ταυτόχρονα δεν παίρνετε ποτέ τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο κυνηγώντας όλα τα μεγάλα όνειρά σας και κάνετε την ευτυχία σας προτεραιότητα. Εάν ο Τοξότης επιστρέφει σε εσάς, είναι επειδή του ανοίγετε τους πνευματικούς του ορίζοντες. Τον ιντριγκάρετε με την ειλικρίνεια και την περιέργειά σας και δεν μπορεί παρά να επιστρέφει για περισσότερα. Τον βοηθάτε επίσης να ωριμάσει και να γίνει σοφότερος. Ξέρει ότι οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο και με εσάς μάλλον νιώθει πιο άνετα να μαθαίνει από τα λάθη του και να μην τρομάζει κάθε φορά που μπαίνει στο μυαλό του η σκέψη ότι βρίσκεται σε μια σοβαρή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ζώδιο του Αιγόκερου εκπέμπει αξιοπιστία, φιλοδοξία και πειθαρχία. Εμπνέει τους άλλους να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να είναι το πιο υπεύθυνο απ’ όλους τους άλλους. Κάνει πάντα θετική εντύπωση όπου κι αν βρεθεί και βοηθάει τους άλλους να αισθάνονται πιο ασφαλείς μόνο και μόνο επειδή είναι κοντά τους. Οι σχέσεις είναι σαν επενδύσεις για τον Αιγόκερω. Δεν θα τον δείτε ποτέ να βάζει χρόνο και προσπάθεια σε κάτι που ξέρει ότι δεν πρόκειται να διαρκέσει. Ο κύριος στόχος του στη ζωή είναι να πετύχει σε ό,τι κάνει, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων του, γι’ αυτό τον δελεάζει το γεγονός ότι θέλετε να κάνετε τα πράγματα να διαρκέσουν πολύ μαζί του. Ο Αιγόκερως ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι οι σχέσεις δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Και αν συνεχίσει να επιστρέφει κοντά σας, αυτό σίγουρα σημαίνει πολλά. Αγαπούν τον τρόπο που κρατάτε πάντα τον λόγο σας και είστε εκεί γι’ αυτούς. Έχετε μάλλον αρκετά δυναμική παρουσία στη ζωή του υποστηρίζοντάς τον με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε αυτοπεποίθηση και είστε αυτάρκεις και δραστήριοι.

Του αρέσει και το πόσο κίνητρο έχετε στους δικούς σας στόχους κάτι που τον κάνει να σας σέβεται. Και αυτό είναι που του λείπει περισσότερο, δηλαδή το να έχει μια μητρική, δυνατή και προστατευτική παρουσία που να τον καθοδηγεί και να φροντίζει για όλα του τα προβλήματα. Πιθανότατα είστε σοβαροί και ειλικρινής μαζί του, κάνοντάς τον να νιώθει ότι έχει μια βαθιά σχέση μαζί σας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την πίστη. Όταν ξέρει ότι είστε πιστοί και αφοσιωμένοι σε αυτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα, του το κάνει δύσκολο αν όχι αδύνατον να μείνει μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό του Υδροχόου είναι ένα σύμπαν γεμάτο όνειρα και ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο. Σκέφτονται πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα και επιθυμούν να βοηθήσουν τους άλλους με τους καλύτερους τρόπους που περιέχουν πάντα τις έννοιες της αποδοχής, της δημιουργικότητας και της ανεξαρτησίας. Δεν συμμορφώνονται με τις νόρμες και εκτιμούν πάνω από όλα τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Ο Υδροχόος δεν έχει μια μεγάλη λίστα με πράγματα που αναζητά σε έναν σύντροφο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει πραγματικά είναι να βρει κάποιον που μπορεί να τον κάνει τον καλύτερο φίλο του και το άλλο του μισό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ήσασταν φίλοι μαζί του πολύ πριν αρχίσετε την ερωτική σχέση. Έτσι, επιστρέφει κοντά σας γιατί ξέρει ότι θα είστε πάντα δίπλα του, γιατί του λείπετε και σας εμπιστεύεται, ιδιαίτερα εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή του. Φυσικά, αν συνεχίσει να επιστρέφει, πιθανότατα υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θα παραδεχτεί ότι χρειάζεται και ποθεί. Αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο πρώην Υδροχόος είναι η ειλικρίνειά σας. Μάλλον αποφεύγετε ή απεχθάνεστε το ψέμα και είστε κάποιος που λέει πάντα την αλήθεια. Του αρέσει το πόσο ξέγνοιαστα, ίσως και άγρια ζείτε τη ζωή σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας χωρίς να θέλετε να συμμορφωθείτε με τα πρότυπα των άλλων. Θαυμάζει την τόλμη σας να ακολουθήσετε τον δρόμο που έχετε χαράξει και τη θέληση σας να ζήσετε κάτι αληθινό για εσάς. Μπορεί να σας το έχει πει αυτό με κάποιο τρόπο, αλλά ελκύεται ιδιαίτερα από τη νοημοσύνη σας. Του αρέσει να έχει βαθιές συζητήσεις μαζί σας. Του αρέσει επίσης ότι είστε ένα πολύπλοκο πλάσμα και ότι έχετε μια πολυάσχολη ζωή εκτός του χρόνου που περνάτε μαζί. Το να έχει αυτή την ελευθερία μέσα του ένας άνθρωπος που αγαπά είναι ίσως το σημαντικότερο γι’ αυτόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς αναζητά πάντα αυτή την παραμυθένια αγάπη που είναι γεμάτη ρομαντισμό και πάθος. Η εκφραστικότητα και η δημιουργικότητά του είναι αξιοθαύμαστη. Εάν είναι καλλιτέχνης, τότε εκφράζεται με τα εκπληκτικά έργα τέχνης του. Εάν όχι, εκφράζεται με δημιουργικό τρόπο σε άλλους τομείς, όπως η παρουσίαση ή η επίλυση προβλημάτων. Είναι εξαιρετικά ανιδιοτελής και αυτό είναι μια σπάνια αρετή. Είναι εύθραυστος και συχνά αναζητά φροντίδα και προστασία από τον εραστή του. Αλλά έχει την τάση να είναι άλλοτε θερμός και άλλοτε ψυχρός με τα συναισθήματά του, γι’ αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο να πλησιάζει όταν σκέφτεται κάτι όμορφο και να φεύγει όταν βγάζει αρνητικά συμπεράσματα. Αλλά αν πάντα επιστρέφει σε εσάς, αυτό σημαίνει ότι είστε πιο ξεχωριστοί από όσο φαντάζεστε. Μάλλον εκτιμά το πόσο συντονισμένοι είστε με τα συναισθήματά σας, τη φροντίδα και την εμπνευσμένη φύση σας που ενθαρρύνει και δίνει σωστές συμβουλές σε όσους τις χρειάζονται. Επίσης δεν μπορεί να αντισταθεί στο γεγονός ότι διαθέτετε ένστικτο και φαντασία για να αντιλαμβάνεστε αυτά που δεν σας λέει και λειτουργείτε πάντα υποστηρικτικά σε αυτόν και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι άνθρωποι πιθανότατα σας αγαπούν γιατί νιώθουν ότι μπορούν να μοιραστούν σχεδόν τα πάντα μαζί σας και είστε μια ήρεμη δύναμη. Επιστρέφει σε εσάς, γιατί εκτιμά ότι τον υποστηρίζετε σε οτιδήποτε κάνει και το γεγονός ότι είστε τόσο υπομονετικοί μαζί του δεν περνάει απαρατήρητο. Ξέρει ότι θα τον ακούσετε και θα προσπαθήσετε να τον βοηθήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Είστε επίσης ανοιχτοί στις εκφράσεις αγάπης που θέλει τόσο πολύ από έναν σύντροφο και γι’ αυτό απλά δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Δεν θα ξεχάσει ποτέ πως δώσατε προσοχή στα μικρά πράγματα και πάντα βρίσκατε έναν τρόπο να τον εκπλήξετε όταν δεν το περίμενε. Αλλά πάνω από όλα, δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι φροντίζατε πάντα να τον κάνετε να νιώθει ξεχωριστός και να αισθάνεται ότι τον αγαπάτε πραγματικά.