Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι εδώ και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως για κάποια ζώδια ή ωροσκόπους! Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Απρίλιος και συγκεκριμένα το Σάββατο 29/04/2023 ο Άρης από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα δυναμικό εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη αυτή θα εκτοξεύσει στα ύψη τον ερωτισμό και θα μας βοηθήσει να βγούμε από τη ρουτίνα και να πειραματιστούμε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια εξέλιξη η οποία θα σας ανεβάσει στα ουράνια από το πουθενά. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να επανέλθει δυναμικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει. Ο έρωτας που θα σας χτυπήσει την πόρτα θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μπορεί να μπουν στη ζωή σας άτομα εκκεντρικά και αντισυμβατικά με κάποιο τρόπο. Καλείστε λοιπόν να είστε δεκτικοί στο διαφορετικό και να μην προσπαθήσετε να βάλετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους σε καλούπια. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε τη δική σας επανάσταση και να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Την ημέρα της Πρωτομαγιάς θα αρχίσουμε ήδη να νιώθουμε την επιρροή της συνόδου Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου που κορυφώνεται στις 02/05/2023. Η όψη αυτή θα ευνοήσει την επικοινωνία μας με τους άλλους και θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές επαφές και συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εκφράσουμε επιτέλους την αλήθεια μας και θα βρούμε απαντήσεις σε ερωτήματα. Μιας και ο Ερμής είναι ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να επανέλθουν πρώην ή να αναζωπυρωθεί μια κατάσταση που είχε μείνει στον πάγο ή σας είχε αφήσει ερωτηματικά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να γνωρίσετε κόσμο και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Ας πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο και με ποιο τρόπο (δείτε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

ΤΑΥΡΟΣ

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο και επικοινωνιακό για εσάς, αφού ο Ουρανός από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να βγείτε επιτέλους από τη ρουτίνα σας, να πάτε μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει και γενικώς να αλλάξετε παραστάσεις, είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι. Ακόμα όμως κι αν δεν φύγετε, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες. Θα τολμήσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε ένα αναπάντεχο νέο ή μια εξέλιξη που θα σας χαροποιήσει. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε απρόσμενες συναντήσεις με άτομα τα οποία θα σας γοητεύσουν με το λέγειν τους και τις απόψεις τους. Σε κάθε περίπτωση, το τριήμερο αυτό σας καλεί να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ο εαυτός σας και να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον έξαψη και ενθουσιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς αγαπητοί Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι μέσα στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς, αφού το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση και θα βάλετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και τις ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω. Η ψυχολογία σας λοιπόν θα είναι αρκετά ανεβασμένη, θα είστε πιο εξωστρεφείς και περιπετειώδεις και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η σχέση σας θα ανανεωθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναφέρετε την έξαψη και τον ενθουσιασμό μέσα σε αυτή. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας εξιτάρει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Είναι επίσης πολύ πιθανό να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία ή να θέλει να επανεξετάσετε όσα έγιναν μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για το αναπάντεχο και να μην ξεχνάτε ότι όλα είναι πιθανά αυτές τις ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας. Κάποιοι άλλοι θα βρείτε το θάρρος να κάνετε την επανάσταση σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν πλέον ή για κάποιο λόγο σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας ή να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και να πάρετε πρωτοβουλίες, και να είστε σίγουροι ότι η εξέλιξη θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πρωτομαγιά θα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς και θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις και επαφές που θα σας χαροποιήσουν. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες ή να συναντηθείτε με άτομα που θα σας ανανεώσουν. Οι ημέρες αυτές λοιπόν σας καλούν να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε ανοιχτά τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Θα κάνετε πολύ ειλικρινείς συζητήσεις με τους γύρω σας και μπορεί να βρείτε λύσεις σε ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Μπορεί επίσης να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρόσωπο ή να λάβετε ένα μήνυμα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Αν είστε αδέσμευτοι τολμήστε να βγείτε έξω, να πειραματιστείτε και να δώσετε μια ευκαιρία σε ανθρώπους που μπορεί να μην είναι στα γούστα σας, αλλά για κάποιο λόγο σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας και δεν θα διστάσετε να πειραματιστείτε. Εκμεταλλευτείτε το τριήμερο για να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας ή για να πάτε μια εκδρομή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε.