Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ταύρο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ταύρο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ταύρο ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Ταύρου

Ταύρος με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Ζυγό

Έχετε έναν πηγαίο ενθουσιασμό που σας οδηγεί προς την επιτυχία και σας κρατά διαρκώς εν κινήσει. Η αποφασιστικότητα και το πείσμα σας επιβεβαιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά της ηγετικής σας φύσης. Μπορείτε να είστε πολύ αφοσιωμένοι στις προσπάθειές σας όταν βάλετε κάτι στο μυαλό σας. Είστε λογικοί, καλά οργανωμένοι και απολαμβάνετε μια καλή συζήτηση. Θέλετε να σας προσέχουν και δεν σας αρέσει να έρχεστε δεύτεροι σε ό,τι κάνετε. Μία δυνατή σας επιθυμία είναι να είστε το αφεντικό του εαυτού σας και να ορίζετε εσείς τη μοίρα σας. Η άνεση, η αυτοδιάθεση, η ασφάλεια και η ευχαρίστηση είναι οι στόχοι σας στη ζωή. Αν θέλετε κάτι πολύ είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας, οπότε μην φοβάστε να θέσετε φιλόδοξους στόχους και να επιτύχετε τα όνειρα σας. Όμως τα χαρίσματα που σας δίνουν αυτό το πλεονέκτημα, μπορεί να δίνουν μια ανταγωνιστική χροιά και στις προσωπικές σχέσεις σας. Με έναν Ζυγό μπορείτε πιο εύκολα να ανακαλύψετε τις ρομαντικές, συναισθηματικές και πνευματικές ιδιότητες που έχει να προσφέρει μια σχέση, αντί να επικεντρωθείτε μόνο στις επιθυμίες. Θα σας εμπνεύσει να μάθετε περισσότερα για την υπομονή, την αλληλοκατανόηση και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις που είναι απαραίτητες για την επίτευξη της αρμονίας μόνο με την παρουσία, την αγάπη και τη λεπτότητα του.

Ταύρος με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Η προσωπικότητα με Ήλιο και Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου είναι ευγενική, πρακτική, πολύ σταθερή και επινοητική. Προτιμάτε την ασφάλεια και τη σιγουριά και θέλετε να είστε πάντα προετοιμασμένοι για κάθε πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Είστε συνήθως ένα άτομο με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές ανησυχίες, και παρόλο που αυτά που αισθάνεστε μπορεί να μην τα δείχνετε εύκολα, έχετε μια ισχυρή αίσθηση αφοσίωσης και αγαπάτε βαθιά. Είστε πολύ αισθησιακοί και στοργικοί, πάντα έτοιμοι να δώσετε ό,τι έχετε για να νιώθουν καλά εκείνοι που αγαπάτε. Το ταίρι που θα θελήσει να σοβαρευτεί μαζί σας θα πρέπει να θέλει τα ίδια πράγματα, διαφορετικά δεν θα μείνετε κοντά του για πολύ. Με έναν Αιγόκερω υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ταιριάξετε μεταξύ σας από την πρώτη φορά που θα συναντηθείτε. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται θα διαρκέσουν για πολύ και θα είναι αληθινά. Θα εκτιμήσετε και οι δύο ότι ο άνθρωπος σας θέλει σταθερότητα και προσπαθεί να οικοδομήσει μια ευτυχισμένη ζωή σε γερά θεμέλια με κάποιον που αγαπά. Θα σας αρέσει η φιλοδοξία του συντρόφου και η ανάγκη να έχει μια επιτυχημένη καριέρα και θα σταθείτε δίπλα του πρόθυμα σε ό,τι κάνει.

Ταύρος με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Ζυγό

Με αυτόν τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης έχετε μεγάλη αντίληψη, είστε πολύ προσεκτικοί και σχεδόν τίποτα δεν σας ξεφεύγει. Συνήθως εντοπίζετε τα λάθη, το ψέμα και τα περίεργα, καθώς είστε πολύ αναλυτικοί και παρατηρητικοί. Είστε επίσης έξυπνοι, προσαρμόσιμοι και πνευματώδεις. Θέλετε να ανακαλύψετε τον κόσμο και όλα τα ασυνήθιστα σας συναρπάζουν. Η γοητεία και η ζωτικότητα που έχετε σας κάνουν δημοφιλείς και κάνετε εύκολα φίλους. Όταν πρόκειται για την αγάπη σάς ελκύουν εκείνοι που είναι κοινωνικοί και διασκεδαστικοί. Αυτό μόνο μπορεί να κρατάει το ενδιαφέρον σας ζωντανό και να ικανοποιεί τη φυσική περιέργειά σας, γιατί διαφορετικά μπορεί να βαρεθείτε εύκολα. Κάθε φορά που η πλήξη τρυπώνει στη ζωή σας μπορεί να στραφείτε σε κάτι καινούριο εγκαταλείποντας τους τρέχοντες στόχους σας. Ένας Ζυγός μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας τόσο στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και σε αυτούς της αισθητικής και της κοινωνικότητας. Επιπλέον είναι συναισθηματικά διατεθειμένος να προσφέρει, είναι έξυπνος και καλός συνομιλητής και ως σύντροφος είναι υπομονετικός και πάντα πρόθυμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας σχέσης.

Ταύρος με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Σκορπιό

Με Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου γνωρίζετε ενστικτωδώς πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους. Είστε τρυφεροί, νοιάζεστε και φροντίζετε όσους αγαπάτε. Έχετε μία οξεία αντίληψη που σας κάνει πολύ έξυπνους. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε μπορεί να σας επιτρέψει να πάτε μακριά στη ζωή. Προβάλλετε εξωτερικά μια εικόνα ασφάλειας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης που είναι αισθησιακή, αποφασισμένη και εργατική. Η εσωτερική φύση σας όμως είναι ευφάνταστη και ευαίσθητη, αλλά και κάπως διστακτική και ανασφαλής. Έχετε τη δυνατότητα να απορροφάτε τη γνώση και όταν μάθετε κάτι δεν το ξεχνάτε ποτέ. Αυτό επεκτείνεται όμως και στη συναισθηματική σας ζωή και επειδή είστε τόσο ευαίσθητοι, έχετε την τάση -ιδιαίτερα αν έχετε αρνητικές εμπειρίες- να ερμηνεύετε κάποια πράγματα συχνά ως απειλή ή απόρριψη. Ένας Σκορπιός έχει σχεδόν τις ίδιες ανασφάλειες με εσάς και προστατεύει και εκείνος με κάθε τρόπο τα ευαίσθητα συναισθήματα του. Έτσι καταλαβαίνετε πολύ καλά πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσετε και πώς να προχωρήσετε προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αδιάρρηκτο δεσμό με λιγότερες συγκρούσεις και περισσότερο πάθος και αισθησιασμό.

Ταύρος με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Ιχθύες

Με Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου και Σελήνη στον Λέοντα είστε ανεξάρτητοι και πολύ φιλόδοξοι. Διαθέτετε έμφυτη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση, οπότε δεν χρειάζεται να βασίζεστε πουθενά για να πετύχετε ή για να πιστέψετε στον εαυτό σας. Συνήθως οι προτιμήσεις σας και οι αντιπάθειες σας βασίζονται στο ένστικτο σας και τα προαισθήματα σας συχνά αποδεικνύονται πολύ σωστά. Αλλά μόλις δημιουργήσετε μια γνώμη ή εντύπωση πολύ δύσκολα μετακινείστε. Αυτή η θέση μπορεί να δώσει αρκετή ισχυρογνωμοσύνη και να μην αλλάζετε τις αποφάσεις σας, ακόμη και αν έχετε κάνει λάθος. Δεν είστε όμως ποτέ ουδέτεροι ούτε μουντοί, ποτέ δε σας λείπουν ούτε η αισιοδοξία ούτε κι ο ενθουσιασμός. Το πνεύμα σας μπορεί να φωτίσει και την πιο σκοτεινή μέρα και, παρά τον έντονο εγωισμό, νοιάζεστε πάντα για όσους είναι άτυχοι ή λιγότερο προνομιούχοι στη ζωή. Για αυτό η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να είναι μαγική, καθώς αναδεικνύει τη φαντασία, το ένστικτο, την ευγένεια και την καλοσύνη και των δύο. Μπορεί να δημιουργηθεί μια ιστορία αγάπης που να εμπνέει και να μοιάζει παραμυθένια. Επιπλέον θα είστε ένας βράχος δύναμης για τους Ιχθύς που χρειάζονται πάντα ατελείωτη αγάπη και εκτίμηση για να αισθάνονται ολοκληρωμένοι.

Ταύρος με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Με τον Ήλιο στον Ταύρο και τη Σελήνη στην Παρθένο είστε από τα πιο αξιόπιστα και λογικά άτομα που θα συναντήσει κανείς. Αυτός είναι ένας πολύ αρμονικός συνδυασμός, διότι υπάρχει εσωτερική σταθερότητα συνδυασμένη με αυτοπεποίθηση και πρακτικότητα. Είστε έμπιστο άτομο, ειλικρινές, κάνετε έξυπνες αναλύσεις και επιλογές και είστε ιδιαίτερα καλοί στον προγραμματισμό. Μπορεί να είστε προσεκτικοί σε ποιους θα δώσετε την καρδιά σας, διότι χρειάζεστε εξίσου λογικούς, έξυπνους συντρόφους με αρχές. Καθώς είστε κάπως συγκρατημένοι με το συναίσθημα, χρειάζεστε χρόνο για να εμπιστευτείτε πλήρως κάποιον, ώστε να τον αφήσετε να πλησιάσει τόσο κοντά. Κάποιος το ίδιο ικανός, με μοναδικές ικανότητες και με τις ίδιες φιλοδοξίες και όνειρα όπως ένας Αιγόκερως, είναι ίσως αυτό που ζητάτε. Ο θαυμασμός και ο αλληλοσεβασμός είναι οι λέξεις κλειδιά που περιγράφουν τη σχέση μεταξύ των δύο ζωδίων. Αν αποφασίσετε να γίνετε ζευγάρι, δεν θα αφήσετε εύκολα τίποτα να μπει ανάμεσά σας. Κάθε θέμα θα αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, ώστε να είστε σε θέση να έχετε μια ευτυχισμένη και δεμένη σχέση που θα αντέξει στον χρόνο. Θα προστατεύσετε και θα εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον και θα νιώθετε πιο ασφαλείς και ήρεμοι μαζί ώστε να υπερνικήσετε τις αντιξοότητες της ζωής.

Ταύρος με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Ταύρο

Με Ήλιο στον Ταύρο και Σελήνη στον Ζυγό είστε καλοσυνάτοι, συμπονετικοί και ευγενικοί. Αντιμετωπίζετε τους άλλους ισότιμα και με σεβασμό. Είστε ήρεμοι χαριτωμένοι και εξωστρεφείς, και φαίνεστε σαν να μην σας αγγίζουν τα προβλήματα και το άγχος. Λίγοι μπορούν να καταλάβουν τις έγνοιες που κρύβετε πίσω από το πλατύ σας χαμόγελο. Είστε άτομα που δεν θα προσβάλατε ή θα βλάπτατε ποτέ κάποιον εν γνώσει σας, ούτε θα μπορούσατε να κρατήσετε θυμό ή μνησικακία, καθώς η καλοσύνη κυριαρχεί στην ψυχή σας. Αντιπαθείτε τις εντάσεις της ανταγωνιστικής κοινωνίας και τις περισσότερες φορές επιλέγετε πιο ανάλαφρες και εύκολες εργασίες και καταστάσεις, παρά να βρεθείτε εν μέσω συγκρούσεων και προκλητικών συνθηκών, ακόμη και αν η ανταμοιβή δεν είναι αυτή που θέλετε. Ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμείτε είναι σε ένα χαλαρό, φυσικό περιβάλλον. Το πρόβλημα στα αισθηματικά είναι ότι δεν είστε πάντα σίγουροι πού πηγαίνετε επειδή δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Συνήθως οι άνθρωποι έλκονται από τη ζεστή σας προσωπικότητα, τη σοφία και την ευαισθησία σας. Ένας Ταύρος μπορεί να καταλάβει τη συναισθηματική σας λεπτότητα και να είναι αρκετά υπομονετικός μαζί σας, καθώς δεν εκβιάζει κι εκείνος τον δρόμο προς το συναίσθημα. Συμφωνείτε και μοιάζετε σε πολλά πράγματα και αν και το πείσμα σας μπορεί να μπαίνει συχνά στη μέση, είστε χαλαροί άνθρωποι, που σημαίνει ότι δεν θα μαλώσετε σοβαρά, εκτός αν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Θα μείνετε πιστοί μεταξύ σας και ο τρόπος που θα κακομαθαίνετε ο ένας τον άλλον αλλά και το πάθος σας δεν είναι κάτι που θα ξαναβρεθεί εύκολα.

Ταύρος με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Καρκίνο

Με Ήλιο Ταύρο και Σελήνη στον Σκορπιό είστε η επιτομή της ανθεκτικότητας, ένας τέλειος συνδυασμός ψυχραιμίας και έντονου πάθους. Είστε εξαιρετικά οξυδερκείς και μπορείτε να εντοπίσετε τις λεπτομέρειες σε περίπλοκες καταστάσεις, κάτι που σας κάνει πολύ επιτυχημένους στον επαγγελματικό στίβο. Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι προικισμένος με πνευματικές και θεραπευτικές ικανότητες, κάνοντας την οποιαδήποτε δυσκολία στη ζωή πολύ πιο εύκολη. Είστε πάντα έτοιμοι να αναλάβετε μια νέα πρόκληση. Έχετε μια ασυνήθιστη εστίαση που σας επιτρέπει να λειτουργείτε με το ένστικτο αλλά και τη λογική, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που ποθεί τον κίνδυνο, για να δοκιμάσει το θάρρος και την αντοχή σας. Ο εγωισμός σας γίνεται κάποιες φορές τροχοπέδη, κυρίως για τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Μπορεί να είστε πολύ απαιτητικοί με τους συντρόφους σας αλλά, ταυτόχρονα, εξίσου γενναιόδωροι και αφοσιωμένοι. Εκπέμπετε μία γαλήνια και δυναμική ενέργεια. Όμως, όταν κάποιος εγκλωβιστεί στον συναισθηματικό σας λαβύρινθο μπορεί να κινδυνεύσει να χαθεί εκεί, μη βρίσκοντας ούτε τον δρόμο προς την καρδιά σας ούτε προς την ελευθερία του. Ένας διαισθητικός όμως Καρκίνος μπορεί να ακολουθήσει το ένστικτό του και να μη χαθεί στα μπερδεμένα μονοπάτια των δύσκολων συναισθημάτων. Θα ξέρει πώς να σας πλησιάσει και να σας ευχαριστήσει με έναν τρόπο που δεν μπορείτε παρά να εκτιμήσετε. Έχει μεγάλες συναισθηματικές αντοχές στον έρωτα και μπορεί να σας κατανοήσει. Επιπλέον η σχέση σας θα είναι πολύ αισθησιακή, τρυφερή και ερωτική.

Ταύρος με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Λέοντα

Με Ήλιο Ταύρο και Σελήνη Τοξότη είστε ιδεαλιστές και πρακτικοί, καθώς διαθέτετε τη φλόγα και την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσετε τα πολλά όνειρά σας. Έχετε ένα ανοιχτό και οξυδερκές πνεύμα και δεν σταματάτε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον σας. Από πολλές απόψεις είστε ένας χαρισματικός συνδυασμός που συνδυάζει την κοινή λογική και την πρακτική εξυπνάδα του Ταύρου, με την πνευματική αντίληψη, τη φαντασία και τη φιλοσοφική φύση του Τοξότη. Η παρόρμηση συχνά κυβερνά τις πράξεις σας, καθώς έχετε μια συνεχή επιθυμία για ενθουσιασμό, οπότε όταν βαριέστε στρέφετε την προσοχή σας σε νέες περιπέτειες. Η οικονομική ασφάλεια μπορεί να είναι μια αιώνια αναζήτηση για εσάς, καθώς η γενναιόδωρη φύση σας στέκεται συχνά εμπόδιο στην απόκτηση της, παρά στη δυνατότητα σας να κερδίζετε αρκετά. Είστε ανοιχτοχέρηδες και ανοιχτόμυαλοι με τις σχέσεις και την αγάπη. Πιθανότατα έχετε ζήσει πολλούς και συναρπαστικούς έρωτες. Αλλά, αν και μπορεί να μην το παραδέχεστε εύκολα, αυτό που πραγματικά αναζητάτε είναι μια σταθερή, ικανοποιητική σχέση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους δύσκολους και πολύπλοκους συντρόφους. Βρείτε κάποιον που μοιράζεται τη φλογερή και φιλελεύθερη φύση σας. Ένας Λέοντας θα σας γοητεύσει μόλις συναντηθείτε. Είναι τόσο θετικός και χαρούμενος άνθρωπος που μπορεί να τον ερωτευτείτε σχεδόν αμέσως. Θέλει όπως και σεις να νιώσει έντονα την αγάπη και του αρέσει εξίσου να τον θαυμάζουν και να τον λατρεύουν. Ένας Λέοντας μπορεί να αρχίσει να γοητεύεται και να εξαρτάται από την ηρεμία και τη σταθερότητα του Ταύρου πολύ γρήγορα και να συνεχίσει έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα αν όχι για πάντα.

Ταύρος με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Παρθένο

Με τον συνδυασμό Ήλιου στον Ταύρο και Σελήνης στον Αιγόκερω είστε ήρεμοι, άνθρωποι, συμπονετικοί, αισθησιακοί και διασκεδαστικοί. Αλλά κάτω από τη εξωτερική σας γοητεία κρύβεται ένας χαρακτήρας γεμάτος αποφασιστικότητα και εσωτερική δύναμη. Το να βάζετε σε τάξη το χάος, η αφοσίωση σας στη δουλειά και το χιούμορ είναι από τα μεγαλύτερα χαρίσματα που διαθέτετε και μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσα κάθε συζήτηση, με το γρήγορο, διεισδυτικό πνεύμα σας. Αν και έχετε πολλά δυνατά σημεία και την ικανότητα να απολαμβάνετε τη ζωή, κάποιες ανασφάλειες και η ανησυχία για το μέλλον σάς εμποδίζουν συχνά να ξεδιπλώσετε με άνεση τον εαυτό και τα ταλέντα σας. Αυτό που πιθανώς φοβάται περισσότερο αυτός ο συνδυασμός είναι η ανέχεια και η απώλεια ελέγχου. Ίσως γι’ αυτό έχετε επίσης την τάση να κρατάτε μέσα σας συναισθήματα απογοήτευσης και θυμού, αντί να τα αντιμετωπίζετε ανοιχτά. Είναι καλύτερο να διατυπώνετε τις αγωνίες και αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, γιατί αν τα καταπιέζετε για πολύ καιρό μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα όπως υπερβολικό άγχος. Θέλετε να απολαύσετε μια σταθερή ζωή, αλλά η επιθυμία σας για υλική ασφάλεια μπορεί εύκολα να κυριεύσει τη ζωή σας και να γίνει τροχοπέδη στα υπόλοιπα όνειρα σας. Είστε πιστός σύντροφος, αλλά τείνετε να κάνετε την αναζήτησή σας για έρωτα σε αναζήτηση ασφάλειας και σιγουριάς. Επειδή οι Παρθένοι θέλουν κι εκείνοι ασφάλεια και πίστη στην ερωτική τους ζωή μπορεί να είναι ένα ιδανικό ταίριασμα. Στην ουσία υπάρχουν πολλές ομοιότητες αλλά ταυτόχρονα και διαφορές που θα αντισταθμίσουν αρμονικά τις ελλείψεις του άλλου. Επίσης και οι δύο θέλετε τα πράγματα να είναι τέλεια οργανωμένα και το σπίτι σας να είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Ενώ για άλλους ο έρωτας είναι μόνο πάθος, για εσάς τους δύο σημαίνει πολλά περισσότερα και κυρίως να είστε σταθεροί και υπεύθυνοι με τις πράξεις και τα συναισθήματα προς τον σύντροφό σας.

Ταύρος με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Διδύμους

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένας οραματιστής που θέλει να εφαρμόσει στην πράξη τις ιδέες και τα σχέδια του. Ό,τι αναλαμβάνετε το αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα που συνδυάζεται αρμονικά με την ευελιξία και την καινοτομία. Δεν είστε ικανοποιημένοι μόνο με όσα συλλαμβάνει η σκέψη σας, αλλά θέλετε να τα δείτε να παίρνουν ζωή, γι’ αυτό αυτή η θέση έχει δώσει έναν μεγάλο αριθμό πρωτοπόρων και επιτυχημένων στον τομέα τους καλλιτεχνών και επιστημόνων. Θεωρείτε τον εαυτό σας πολίτη του κόσμου, αλλά μπορεί να δυσκολεύεστε στη δημιουργία συναισθηματικών δεσμών. Για να διατηρήσετε αυτή την αίσθηση του λογικού και διαφορετικού ατόμου, είστε διατεθειμένοι να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο αποστασιοποιημένοι και αντικειμενικοί. Είστε ευγενικοί, προσεκτικοί και ανταποκρίνεστε στις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων όταν δεν είναι αντίθετες στις δικές σας επιθυμίες και πεποιθήσεις. Στα αισθηματικά είστε ανεκτικοί και γεμάτοι κατανόηση για τον σύντροφό σας. Στον έρωτα, όπως σε όλα τα πράγματα, θέλετε να πειραματιστείτε και έχετε φαντασία. Σε ένα Δίδυμο αρέσει αυτό και δεν θα σας φέρει αντιρρήσεις. Εσείς μπορεί να είστε πιο οργανωμένοι και ρεαλιστές, αλλά ένας Δίδυμος θα δώσει περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας. Θα βλέπετε πάντα μια σπίθα στα μάτια τους όταν είστε μαζί, κάτι που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Επειδή είναι φιλικοί όπως κι εσείς, θα διασκεδάσετε όπου κι αν επιλέξετε να πάτε. Μαζί θα έχετε πολλές συζητήσεις αλλά και ιδέες που θα κάνουν και τους δύο να νιώσετε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Μπορεί να είστε λίγο πιο κτητικοί με έναν Δίδυμο αρχικά, αλλά θα χαλαρώνετε σταδιακά όσο δυναμώνει η σχέση σας.

Ταύρος με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Παρθένο

Από όλους τους συνδυασμούς ο Ήλιος στον Ταύρο με Σελήνη στους Ιχθύς είναι ο πιο ευφάνταστος, καλλιτεχνικός και διαθέτει τον πιο πλούσιο εσωτερικό κόσμο. Είστε προικισμένοι με τις εγκόσμιες αρετές και τη λογική του Ταύρου, καθώς και την ευαισθησία και την ποιητική έμπνευση των Ιχθύων. Είστε ένα συναισθηματικό και συμπονετικό άτομο που προτιμά να κάνει ουσιαστικές σχέσεις, να έχει γύρω του καλούς ανθρώπους και να κάνει συζητήσεις με νόημα. Όταν πρόκειται για το αντίθετο φύλο, ένας Ταύρος θέλει πάντα να δοκιμάζει τα νερά με μια αληθινή κατ’ ιδίαν συνάντηση που στη συνέχεια θα εξελιχθεί, καθώς μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με το άλλο πρόσωπο. Είστε πολύ αποφασιστικοί και επίμονοι και δεν θα τα παρατήσετε αν θέλετε κάτι ή κάποιον. Είστε ευαίσθητοι σε στρεσογόνες καταστάσεις και μπορεί για αυτό να περνάτε πολύ ώρα χαλαρώνοντας ή ονειροπολώντας για να ηρεμήσετε. Μπορεί επίσης να είστε και λίγο πεισματάρηδες. Αγαπάτε τα αντικείμενα που εξάπτουν τη φαντασία σας και σας ελκύουν τα όμορφα πράγματα και οι τέχνες. Τείνετε να είστε ανιδιοτελείς και συμπονετικοί. Είστε συνήθως γοητευτικοί, με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο ή μια σαγηνευτική αίσθηση του χιούμορ. Πολλοί έχετε ταλέντο να κάνετε εύκολα φίλους και να επηρεάζετε τους ανθρώπους. Όταν θέλετε κάποιον ερωτεύεστε με όλη σας τη δύναμη. Ένας Παρθένος μπορεί να είναι το ιδανικό σας ταίρι, διότι μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα πιο πυρηνικό επίπεδο. Και αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η σχέση και το δέσιμο σας θα ξεπεράσει τις απλές επιφανειακές πτυχές, φτάνοντας βαθιά στο κέντρο της ύπαρξής σας. Θα βρεθείτε σε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο όταν περιβάλλεστε από αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που σας γεμίζουν με τρυφερότητα, αγάπη και στοργή.