Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι σκέφτονται

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι σκέφτονται

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι σκέφτονται

Όλοι οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, δεν εκφράζονται όλοι πάντα ανοιχτά, ούτε αποκαλύπτουν τις σκέψεις τους στους άλλους. Υπάρχουν εκείνοι που είναι ανοιχτά βιβλία κι εκείνοι που είναι πολύπλοκα παζλ και που για να καταλάβει κάποιος τι έχουν στο μυαλό τους, θα παιδευτεί πολύ. Κάποιες φορές μάλιστα, μπορεί η συμπεριφορά τους να μη συνάδει με τα συναισθήματα τους. Να δείχνουν ας πούμε πολύ φιλικοί και προσβάσιμοι, αλλά να υποκρίνονται έναν τέτοιο ρόλο, ενώ στο μυαλό τους έχουν άλλα. Φυσικά όταν μιλάμε για μυαλό, σκέψεις, έκφραση, ο νους δεν πάει μόνο στα ζώδια, αλλά και στη θέση του Ερμή στον αστρολογικό χάρτη του καθενός. Ίσως μάλιστα η θέση του Ερμή να είναι πιο αποκαλυπτική γι’ αυτούς που εξωτερικεύουν τις ιδέες, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους και γι’ αυτούς που τα κρατούν μόνο για τον εαυτό τους. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να λέει περισσότερα από τον λόγο κάποιου ή ακόμη κι ο τρόπος που κοιτάζει. Κάποιοι είναι σχεδόν διάφανοι και θα δείξουν τον ενθουσιασμό ή την απογοήτευση τους. Θα σου δώσουν να καταλάβεις αν σε γουστάρουν ή όχι. Και κάποιοι άλλοι προσπαθώντας να περιφρουρήσουν τις ευαισθησίες τους, αλλά και τους σκοπούς που έχουν στο μυαλό τους, θα έχουν μια παγωμένη έκφραση.

Αν δεν είστε σίγουροι τι ζώδιο είστε πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Ερμή όταν γεννηθήκατε πατήστε εδώ.

Ας δούμε λοιπόν τα 4 ζώδια και τις 4 θέσεις του Ερμή που μπορεί να σας προκαλέσουν δυσκολία να τους «διαβάσετε».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Ή ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Φαίνονται τόσο εύκολοι, τόσο επικοινωνιακοί, τόσο έξω καρδιά που μπορεί να μπερδέψουν πολλούς. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα ζώδιο του αέρα που του αρέσει να μιλά, να εκφράζει τις απόψεις ή τις ιδέες του, να επικοινωνεί με κάθε τρόπο. Όλα αυτά φυσικά αν δεν αγγίζουν το συναίσθημα του. Οι Δίδυμοι κι ο Ερμής στους Διδύμους είναι πραγματικοί μάστερ στο να καλύπτουν το συναίσθημα τους και να μην το εξωτερικεύουν, καθώς στον κόσμο του συναισθήματος βρίσκονται εντελώς έξω από τα νερά τους. Δεν θα δείξουν ποτέ τις αδυναμίες τους ή αυτό που αισθάνονται, διότι δεν νιώθουν ασφαλείς για να το δείξουν, τουλάχιστον στα πρώτα στάδια μια γνωριμίας. Θα τους πάρει καιρό και θα σας πάρει καιρό αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να μάθετε αν υπάρχει κάτι παραπάνω στην καρδιά τους για εσάς.

ΖΥΓΟΣ Ή ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ακόμη ένα ζώδιο του αέρα που διαπρέπει στην επικοινωνία, στη διπλωματία, στο να διατηρεί μια καλή εικόνα προς τα έξω, όχι όμως απαραίτητα ότι συμβαδίζει αυτή η εικόνα με αυτό που έχει πιο μέσα του. Όσο κι αν δεν είναι ευρέως γνωστό οι Ζυγοί έχουν ένα μυστήριο, διότι τα πραγματικά τους συναισθήματα, αυτά που τους αρέσουν κι αυτά που δεν τους αρέσουν, θα πρέπει ή να τα μαντέψετε ή ζήσετε πολύ καιρό μαζί τους για να τους καταλάβετε. Όλα τα ζώδια του αέρα έχουν μεγαλύτερη δυσκολία στο να ανταποκριθούν στο συναίσθημα ή να το δείξουν από την αρχή. Δεν τους αρέσει αυτές τις «πληροφορίες» να τις κάνουν ευρέως γνωστές ούτε στον επαγγελματικό ούτε στον προσωπικό τους κύκλο. Θα μιλήσουν πολύ, θα ακούσουν αυτά που έχετε να τους πείτε, θα σας φανούν πολύ πολύ ανοιχτοί, αλλά δύσκολα θα ξέρετε αν έχετε κερδίσει την καρδιά τους. Αυτό ισχύει εκτός από το ζώδιο ή μάλλον ισχύει ακόμη περισσότερο για τη θέση του Ερμή στον Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ή ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τόσο συναισθηματικοί, τόσο πρόθυμοι να νταντέψουν όποιον έχει την ανάγκη τους, τόσο γλυκείς στη συμπεριφορά τους που μπορεί να δίνουν χαρά και κουράγιο στους άλλους, αλλά μέσα τους μπορεί να καταρρέουν ή να είναι απόλυτα δυστυχισμένοι. Με κάποιο τρόπο είναι σαν να έχουν ένα φυσικό μηχανισμό υποκριτικής οι Καρκίνοι ή όσοι έχουν Ερμή στον Καρκίνο που μπορεί να ανταποκρίνεται σε συναισθήματα, αλλά όχι να δείχνει απαραίτητα τα δικά του συναισθήματα. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο «κόσμος» για κείνους εξαιτίας μιας πολύ τρυφερής συμπεριφοράς, αλλά στην καρδιά τους μπορεί να μην έχει κάποιος πρόσβαση στα αληθινά τους συναισθήματα. Πίσω λοιπόν από την ευχάριστη αυτή προσωπικότητα, μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο που πρέπει να πέσουν πρώτα οι αντιστάσεις τους για να το καταλάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ή ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οι Σκορπιοί ή όσοι έχουν Ερμή στον Σκορπιό, θα βάλουν τα δυνατά τους να μην αποκαλύψουν ποτέ αυτό που νιώθουν πραγματικά, εκτός αν οι ίδιοι θέλουν να το ξέρετε. Είναι άνθρωποι που δύσκολα εμπιστεύονται τους άλλους και πάντα η προσέγγιση τους θα είναι διστακτική και σίγουρα θα έχουν καλύψει τα νώτα τους, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο να διαβάσετε το μυαλό τους κι ακόμη περισσότερο την καρδιά τους. Θα κρατήσουν πάντα την απόσταση ασφαλείας που οι ίδιοι νιώθουν ότι χρειάζονται. Μην ξεχνάτε ότι εκπροσωπούν ένα ζώδιο του νερού που είναι υπερευαίσθητο. Η μεγαλύτερη τους προσπάθεια θα είναι να διατηρήσουν την ασφάλεια τους ανέγγιχτη. Το μυστήριο καλύπτει πάντα τη ζωή τους κι ας δείχνουν στην επιφάνεια ένα πιο γλυκό κι επικοινωνιακό πρόσωπο. Άβυσσος η ψυχή του Σκορπιού ή όποιου έχει Ερμή στον Σκορπιό.