Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας κι είναι ένα ιδιαίτερα περίεργο γουηκέντ από αστρολογικής άποψης. Ξεκινά στον απόηχο της Πανσελήνου στον Αιγόκερω και της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που τη συνόδευσε, η οποία δημιουργεί ακόμη κραδασμούς στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές και μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις σε κάποια ζώδια. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω την Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι το απόγευμα και μετά θα πάρει θέση στον Υδροχόο για να βρεθεί ανάμεσα στα πυρά Κρόνου, Ουρανού και Άρη, δημιουργώντας ένα εύφλεκτο πλαίσιο. Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί που θα ζοριστούν περισσότερο και πρέπει να είναι προσεκτικοί τις ημέρες αυτές, για να μη διακινδυνεύσουν στις σχέσεις τους, αλλά και στις αποφάσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εμπλέκεται σε όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα, τότε τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα, τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης αφθονούν κι η αίσθηση ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη. Την Παρασκευή μπορεί να έχετε μια «επιφοίτηση» ή να προκύψει μια αποκάλυψη που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη αστάθεια ή να σας αναγκάσει να ψάξετε ακόμη βαθύτερα για να δείτε τι ισχύει και τι όχι. Όλο αυτό περιστρέφεται γύρω από τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. Όπως φαίνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου δεν θα ξεκουραστείτε κι ούτε θα το περάσετε χαλαρά πίνοντας κοκτέιλ σε κάποια παραλία. Ακόμη και να συμβεί κάτι τέτοιο, το μυαλό σας θα ταξιδεύει κάπου αλλού σε σχέση με το που θα βρίσκεται το σώμα σας. Με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας και σε πολύ δύσκολες όψεις με Ουρανό, Κρόνο, Άρη, το νευρικό σας σύστημα μπορεί να ζοριστεί ιδιαίτερα. Προσέξτε σχέσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ακόμη και την υγεία σας. Μη ζορίζετε μόνοι σας τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον απόηχο μιας Πανσελήνου που έβαλε φωτιά σε ανασφάλειες, πυροδότησε τις φοβίες, το άγχος και το στρες για το μέλλον είτε στη δουλειά είτε στις σχέσεις σας, φαίνεται ότι θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη μέσα στο γουηκέντ. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, παρόλα αυτά, κάπως μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις εξελίξεις, μολονότι θα είστε σε μια φάση κάπως πιο εσωστρεφή. Μπορεί να μετανιώνετε για αποφάσεις που πήρατε ή μπορεί να αποκαλύπτεται ξαφνικά ένα σενάριο που ούτε σας περνούσε από το μυαλό. Όμως, από την άλλη, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε αυτό που σας προβληματίζει ή σας δημιουργεί σύγχυση από μια άλλη πιο φρέσκια προοπτική. Το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και πέφτει πάνω στον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα τεράστιο φορτίο για τις πλάτες σας. Πριν πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση για τη δουλειά σας ή για μια σχέση, καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε, να διώξετε το άγχος και να μην δεσμευτείτε κάτω από καθεστώς πίεσης. Προσέξτε λίγο περισσότερο και την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σε συνδυασμό με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, πυροδότησε μέσα σας συναισθήματα που πιθανώς ακόμη κι εσείς οι πάντα συγκρατημένοι Αιγόκεροι δύσκολα μπορέσατε να μην τα φέρετε στην επιφάνεια. Είχε θυμό, είτε αγωνία κι αυτή η επιρροή φαίνεται ότι κρατάει και μέχρι το Σάββατο το απόγευμα. Εκεί κάπου η Σελήνη αποχωρώντας από το ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να σκεφτείτε πλέον με λογική τα επόμενα βήματα σας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο τη στιγμή που μπορεί να σας συμβαίνει κάτι να το δείτε σαν μια «μεταμφιεσμένη ευλογία» για τη ζωή σας. Συνήθως εστιάζουμε σε αυτό που συμβαίνει, στην αλλαγή, στη δυσκολία, κάνουμε βουνό μέσα μας το πώς θα προσαρμοστούμε ή πώς θα βρούμε αυτό που χάνουμε. Όμως καθώς μια πόρτα μπορεί να κλείνει, να είστε βέβαιοι ότι ανοίγει μια άλλη και μάλιστα μια πόρτα που θα σας αξίζει περισσότερο και θα βοηθήσει να πάτε καλύτερα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχοντας αφήσει πίσω σας την Πανσέληνο της Πέμπτης, αυτό το γουηκέντ σας βρίσκει στα απόνερα που κάποιες φορές μπορεί να είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνα, αν δεν κάνετε τους σωστούς ελιγμούς. Οι μέρες αυτές φέρνουν μεγαλύτερη ένταση, πίεση και αγωνία κυρίως στον τομέα των σχέσεων σας, ερωτικών, αλλά και επαγγελματικών. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε προδομένοι σε μια κατάσταση ή εγκλωβισμένοι. Η επιρροή θα κρατήσει μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ιδιαίτερα έντονα. Αυτό όμως που φαίνεται να σας προβληματίζει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι αν θα πρέπει να πάρετε κάποιο ρίσκο. Ως άνθρωποι προτιμάτε την ασφάλεια και δεν τρελαίνεστε για αλλαγές και ρίσκα. Ίσως όμως σε αυτή τη φάση της ζωής σας να νιώθετε ότι πιθανόν να είναι απαραίτητο να ρισκάρετε κάτι, για να ξεκολλήσετε από μια κατάσταση. Το θέμα είναι πόσο πιστεύετε στον εαυτό σας και σε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Αν ακολουθήσετε με ειλικρίνεια αυτό που θέλει η «καρδιά» σας, τότε δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ. Γιατί δεν είναι καν ρίσκο. Είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος.