Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιέσεις, διλλήματα και αντιδραστική συμπεριφορά την εβδομάδα 26/02/2024 – 03/03/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιέσεις, διλλήματα και αντιδραστική συμπεριφορά την εβδομάδα 26/02/2024 - 03/03/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιέσεις, διλλήματα και αντιδραστική συμπεριφορά την εβδομάδα 26/02/2024 – 03/03/2024

Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου και οι πρώτες του Μαρτίου είναι έντονα φορτισμένες σε αστρολογικό επίπεδο. Η ανάγκη να ελευθερωθούμε από ό,τι μας κρατά περιορισμένους, κλεισμένους, στάσιμους θα είναι ιδιαίτερα έντονη μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πώς διαχειριζόμαστε την ελευθερία μας αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε χάος γύρω μας. Καθώς στις 27/02/2024 ο Άρης από τον Υδροχόο συγκρούεται με τον Δία από τον Ταύρο, θα θέλουμε αυτό που θέλουμε και θα το θέλουμε εδώ και τώρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι δυο πιο ανυπόμονοι πλανήτες συνδέονται με μια όψη που πυροδοτεί εγωισμούς και υψηλές εντάσεις, γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθούμε.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο στις 28/02/2024 θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο για τις όψεις της εβδομάδας. Το κλειδί είναι η πειθαρχία, ο ρεαλισμός, η υπομονή και η οργάνωση. Ας κρατήσουμε αυτό για να βγει πιο εύκολα αυτή η εβδομάδα. Μολονότι οι όψεις με τον Κρόνο μας κάνουν πιο ρεαλιστές και πιθανώς αρκετά απαισιόδοξους, από την άλλη είναι εξαιρετικά βοηθητικές για να χτίσουμε κάτι με κόπο, προσπάθεια και πολύ ρεαλισμό. Αντί να απογοητευόμαστε όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλουμε, ας επανέλθουμε σε αυτό προσπαθώντας σκληρότερα. Από την άλλη, αν δεν βλέπουμε μέλλον σε κάτι σε αυτή τη φάση ας θυμόμαστε ότι η απαισιόδοξη διάθεση μας δεν θα κρατήσει πολύ.

Το Σαββατοκύριακο το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό δημιουργούν τάση για εντάσεις στις σχέσεις μας. Ίσως νιώθουμε πλήξη ή ασφυξία σε μια σχέση και θέλουμε να απαγκιστρωθούμε. Από την άλλη μπορεί κάποιος να μας προκαλέσει λεκτικά και να αντιδράσουμε σπασμωδικά και βιαστικά. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο διπλωμάτες στην προσέγγιση μας και ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν πιέσεις, διλλήματα και παρορμητική συμπεριφορά την εβδομάδα 26/02/2024 – 03/03/2024

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο που κυριαρχεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας κάνει ανήσυχους και να θέλετε να ελευθερωθείτε από κάποια δεσμευτικά και περιοριστικά πράγματα είτε αυτά αφορούν στη δουλειά, είτε στις σχέσεις, είτε γενικά σε ρόλους που μπορεί να έχετε δεσμευτεί στο παρελθόν να υπηρετήσετε. Μπορεί να παρουσιάζονται κάποιες θετικές προτάσεις και να ενθουσιάζεστε τόσο πολύ και χωρίς να σκεφτείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα να θέλετε να πάτε στο καινούριο. Η προσωπική μου άποψη είναι να περιμένετε λίγο. Ενδεχομένως να έχετε πολλές απαιτήσεις είτε από τους ανθρώπους στον χώρο εργασίας είτε από την οικογένεια και τον σύντροφο σας κι όλο αυτό να σας πνίγει. Προσέξτε ακόμη αυτές τις μέρες σε ποιον αποκαλύπτετε λεπτομέρειες των σχεδίων σας ή τα μυστικά σας. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς κάνει τα θέματα της οικονομικής εξασφάλισης ιδιαίτερα πιεστικά από τις 28/02. Επίσης λίγο σας «κλείνει» σε θέματα σχέσεων, αφού προτιμάτε να είστε μόνο με τα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας παρά γενικά με κόσμο. Η σύνοδος αυτή μπορεί προσωρινά να σας απογοητεύσει σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Από την άλλη θεωρώ αυτή την όψη την πιο αξιόπιστη και σταθερή της εβδομάδας. Καλύτερα να είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας παρά να επενδύετε σε φρούδες ελπίδες. Αν έχετε οφειλές ή χρέη του παρελθόντος προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να τα διακανονίσετε για να νιώθετε πιο άνετα. Ενδεχομένως να υπάρχουν και φήμες πιο εύκολα, γι’ αυτό μην ξανοίγεστε και μοιράζεστε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Το Σαββατοκύριακο έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Κι ενώ με την ενέργεια αυτής της όψης μπορεί να παραμερίσετε ένα εμπόδιο σε θέματα επαγγελματικά ή να ελευθερωθείτε από μια καταπιεστική κατάσταση, μπορεί να δημιουργήσει ρωγμές σε μια προσωπική σχέση. Αποφύγετε να αντιδράσετε παρορμητικά και μην πείτε ή κάνετε κάτι χωρίς να έχετε σκεφτεί τις συνέπειες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο σας κάνει να ψάχνετε «ελευθερία» με κάθε κόστος στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αυτό όμως πρέπει να το προσέξετε κάτω από τις συνθήκες που έχουμε, γιατί το κόστος μπορεί να είναι υψηλό. Κάτι νιώθετε ότι σας περιορίζει είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στην καθημερινότητα σας και σας ενοχλεί αφάνταστα. Μπορεί να ψάχνετε διεξόδους σε μια άλλη δουλειά, με άλλους ανθρώπους, σε μια άλλη χώρα ενδεχομένως, όμως και πάλι αυτή την περίοδο καλό είναι να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και να κερδίσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε καλύτερα και σε βάθος τις προοπτικές σας. Στην αρνητική της διάσταση μπορεί να σας πιάσει ανάγκη διαφυγής από οτιδήποτε σας καταπιέζει, ακόμη κι αν αυτή την κατάσταση δέσμευσης την είχατε αποφασίσει εσείς οι ίδιοι. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς στις 28/02 δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, της προβολής της δουλειάς σας. Καιρός να αγκαλιάσετε πιο θερμά τις συνεργασίες και τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε ή εργάζεστε μαζί τους και ξέρετε ότι πραγματικά είναι εκεί για σας. Από την άλλη, η όψη αυτή σας παρακινεί να θέσετε τα όρια σας σε μια στενή σχέση, αλλά και να εξετάσετε σε βάθος ποιοι είναι αυτοί που δρουν προς το συμφέρον σας και ποιοι σας εχθρεύονται. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι αν δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις μπορεί να οδηγηθούν στο τέλος. Στη θέση τους θα έρθουν σημαντικότερες και θετικότερες σχέσεις αρκεί να αφήσετε το πεδίο ελεύθερο. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε το ανικανοποίητο να σας κάνει κατάληψη ή να αισθάνεστε πλήξη με δραστηριότητες που μέχρι τώρα σας ευχαριστούσαν. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό να ψάξετε τι καινούριο και διαφορετικό μπορείτε να κάνετε που θα σας δώσει ικανοποίηση και χαρά. Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να το ακολουθήσετε τώρα, και μόνο ο σχεδιασμός ή η έρευνα μπορεί να σας ενθουσιάσει. Από την άλλη μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα που προέκυψαν την προηγούμενη εβδομάδα με την Πανσέληνο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον κυβερνήτη σας Δία στον Ταύρο και το μυαλό σας δουλεύει σε υπερεντατικούς ρυθμούς μέχρι το σημείο του «καψίματος», της πνευματικής κόπωσης δηλαδή κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξετε. Ίσως εσείς οι ίδιοι έχετε φορτώσει το καθημερινό σας πρόγραμμα με πολλά που πρέπει να τα κάνετε μάλιστα ταυτόχρονα για να τα προλάβετε, κι από την άλλη ίσως το να πείτε «όχι» σε κάποια πράγματα σας προβληματίζει και τελικά καταλήγετε κάπως να ασφυκτιείτε στη διάρκεια του 24ωρου. Φυσικά και είστε ικανοί και μπορείτε να δουλεύετε παράλληλα σε πολλά, όμως όλο αυτό σας δημιουργεί άγχος, στρες και φτάνει μέχρι σχεδόν τον πανικό αν ξεφύγει η κατάσταση. Προσπαθήστε να ελέγξετε μόνοι σας την κατάσταση, κάντε οικονομία δυνάμεων και μειώστε στο ελάχιστο τις επαφές που δεν έχουν σοβαρό λόγο. Κάντε μια αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστω και για μια μέρα ας πούμε! Ξεκουράστε τα μάτια σας από τις οθόνες έστω και για μερικές ώρες. Ασχοληθείτε με ό,τι είναι προτεραιότητα δική σας όχι των άλλων. Πείτε περισσότερα «όχι». Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με οικονομία τον χρόνο σας. Είναι πιο πολύτιμος κι από τα χρήματα. Στις 28/02 έχουμε την τριπλή σύνοδο του Ήλιου, του Ερμή και του Κρόνου για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια μέσα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και της προσωπικής σας και αθέατης ζωής. Ίσως σκέφτεστε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το περιβάλλον του σπιτιού, να κάνετε δουλειές, επισκευές, διαφορετική διάταξη και διακόσμηση. Ίσως από την άλλη να χρειάζεται να φροντίσετε κάποιο θέμα ακίνητης περιουσίας ή και κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Πιθανώς να σας κυνηγούν παρελθοντικές καταστάσεις. Ξεκινά μια πιο εσωστρεφής και εσωτερική περίοδος για σας που εκτείνεται μέχρι τις 20/03. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά κοινωνικό με τη Σελήνη το ζώδιο σας να σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο, αλλά ίσως βρεθείτε σε δίλημμα καθώς για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα των φίλων σας να πρέπει να κάνετε κάποια παραχώρηση. Ακόμη μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα που μπορεί να ξεκίνησαν με την Πανσέληνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έχουμε επίσης και την επιρροή του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει κάποια ένταση σε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Κάποιος μπορεί να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί και να σας προκαλέσει. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και μην υψώνετε τους τόνους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία στον Ταύρο και το να είστε ελεύθεροι και αυτόνομοι είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο υπάρχει τώρα στο μυαλό σας. Με αυτή την επιρροή δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας πιάσει ανησυχία και νευρικότητα κι αν νιώθετε ότι κάτι σας περιορίζει άνθρωπος, κατάσταση, νόμος, συνθήκες, θα θέλετε να σπάσετε τις αλυσίδες και να ελευθερωθείτε. Όμως αυτό έχει κι ένα κόστος όπως όλα στη ζωή, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα πώς κάνετε την επανάσταση σας και τι ρίσκο παίρνετε. Προτιμήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε καλύτερα και πιο διορατικά τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε ειδικά σε θέματα δουλειάς αλλά και στην οικογένεια. Η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και του Κρόνου στους Ιχθύς φέρνει σε προτεραιότητα τα οικονομικά σας. Ίσως πρέπει να δείτε ρεαλιστικά κι όχι απαισιόδοξα το πλάνο των οικονομικών σας. Τα έσοδα και τα έξοδα σας. Μήπως ξοδεύετε περισσότερα από αυτά που κερδίζετε; Υπάρχει τρόπος να αυξήσετε τα έσοδα σας; Μήπως χρειάζονται αλλαγές για να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια; Αν δεν μπορείτε μόνοι σας να κάνετε το κουμάντο που πρέπει, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό και να ζητήσετε συμβουλές. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και δημιουργεί ένα περίεργο τοπίο στην ψυχολογία σας. Σαφώς μπορεί να δείξει εξελίξεις σε σχέση με την Πανσέληνο που προηγήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε με κάποιο φίλο, συγγενή ή και συνεργάτη. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες στον τρόπο που μπορεί να θέλετε να αρνηθείτε κάτι ή να αποφύγετε μια κατάσταση. Γενικώς είναι ένα γουηκέντ με άφθονα απρόοπτα που πρέπει να φανείτε προσαρμοστικοί κι ευέλικτοι για να τα αντιμετωπίσετε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.