Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν απρόσμενες καταστάσεις με την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05/2023

Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν απρόσμενες καταστάσεις με την Πανσέληνο - Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05/2023

Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν απρόσμενες καταστάσεις με την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05/2023

Στις 5 Μαΐου 2023 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, μια μερική έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ήλιο στον Ταύρο. Η Σεληνιακή έκλειψη έρχεται με όρεξη για αλλαγές και ανατροπές, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού ξεκίνησαν το 2021 και έφεραν σημαντικές αλλαγές σε αυτά τα ζώδια. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι η προτελευταία που θα γίνει σε αυτόν τον άξονα, καθώς υπολείπεται άλλη μια που θα είναι Σεληνιακή και θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 28/10/2023. Αυτές οι δύο εκλείψεις που θα είναι οι τελευταίες σε αυτόν τον άξονα μπορεί να φέρουν το οριστικό κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων, τα οποία συντηρούμε στη ζωή μας ενώ δεν θα έπρεπε.

Συναισθηματική κορύφωση και αποκαλύψεις

Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05/2023, που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, μπορεί να αποτελεί την κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν το προηγούμενο εξάμηνο με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 25/10/2022 και ίσως τώρα δείτε κάποιους κύκλους να ολοκληρώνονται. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και οι μέρες γύρω από την έκλειψη θα είναι φορτισμένες συναισθηματικά. Θα τα παίρνουμε όλα προσωπικά, θα πληγωνόμαστε βαθιά, θα επηρεαζόμαστε από τα πάντα και οι αντιδράσεις μας θα είναι παθιασμένες και έντονες. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα ταμπού που συνήθως αποφεύγουμε να θίξουμε, αλλά θα είμαστε πιο πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα και αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά συναισθήματα και αντιδράσεις, αλλά μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις. Έτσι μέσα από τον πόνο και τα δύσκολα συναισθήματα που θα βιώσουμε θα βρούμε τη δύναμη να αλλάξουμε, να τραβήξουμε κάποιες κόκκινες γραμμές και να μεταμορφωθούμε. Εξάλλου, αυτή η έκλειψη έρχεται λίγες μέρες αφότου ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας, ξεκίνησε την ανάδρομη του πορεία του στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας είναι και ο κυβερνήτης αυτής της Σεληνιακής έκλειψης και η ανάδρομη πορεία του θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που θα φέρει η έκλειψη, αλλά και να κατανοήσουμε καλύτερα τι μας κρατούσε πίσω και τι θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά. Βέβαια μπορεί να μας βγουν και διάφορες εμμονές ή αν έχουμε αμφιβολίες για κάτι να ξεκινήσουμε κάποια βαθιά έρευνα ή και παρακολούθηση, αφού θα μας βγει ο «ντετέκτιβ» από μέσα μας. Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζεται άμεσα και από τον πλανήτη των αποκαλύψεων και των εκπλήξεων, τον Ουρανό, αλλά και τον ανάδρομο Ερμή. Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από τον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη, και φαίνεται ότι θα υπάρξουν πολλές και απρόσμενες εξελίξεις που θα μας οδηγήσουν να κάνουμε πολλές εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Μπορεί λοιπόν να αποκαλυφθούν μυστικά, κρυφές σχέσεις και παράνομες δραστηριότητες που να φέρουν τα πάνω-κάτω τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Επίσης, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να πυροδοτήσει έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ο άξονας Σκορπιού-Ταύρου που πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη είναι υλικό-οικονομικός και ίσως επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία, τους φυσικούς πόρους και την ενέργεια, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχουμε ανατροπές στα οικονομικά μας, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συντηρητικοί αυτή την περίοδο στα έξοδα μας και γενικώς να μη διακινδυνεύσουμε τη σταθερότητα μας, αλλά και την υγεία μας.

Οι όψεις της Σεληνιακής έκλειψης

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που φέρνει ξαφνικές και απροσδόκητες καταστάσεις που μπορεί να μας σοκάρουν και να πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα γρήγορα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι. Ίσως κάποιες καταστάσεις μας αποδιοργανώσουν ή μπορεί να νιώσουμε έλλειψη εσωτερικής ισορροπίας και ασφάλειας. Επίσης, μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε ξαφνικά χρήματα ή αντικείμενα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο Ουρανός είναι και ο πλανήτης της αφύπνισης και της επανάστασης, γι’ αυτό μπορεί να θέλουμε να σπάσουμε τις αλυσίδες από ό,τι μας κρατά καθηλωμένους και να απελευθερωθούμε από τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στη ζωή μας. Ίσως οι επιλογές μας σοκάρουν τους γύρω μας ή μπορεί να εκδηλώσουμε εκκεντρικές απόψεις και παράξενες συνήθειες. Ακόμη, μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά άτομα στη ζωή μας και να ταράξουν τη ρουτίνα μας. Γενικώς, θα είμαστε παρορμητικοί, κυκλοθυμικοί και με επαναστατική διάθεση. Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της και ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με εξελίξεις και αποκαλύψεις που θα μας σοκάρουν, με αλλαγές που θα μας ξεβολέψουν ή με το τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για το πιο απίθανο σενάριο.

Αντίθεση θα σχηματίσει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος και με τον Ερμή που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή να υπάρξουν πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες. Ίσως να μην γλιτώσουμε τους καβγάδες, τα νεύρα, την κυκλοθυμία, αλλά και τα προβλήματα σε μέσα επικοινωνίας, τεχνολογίας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στο μεταφορικό μας μέσο. Οι οικογενειακές διαφωνίες, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ συντρόφων, τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και η σύγχυση στη σκέψη μας θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα μας, γι’ αυτό και δεν πρέπει να λάβουμε σοβαρές αποφάσεις ή να εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και σε οτιδήποτε απαιτεί ξεκάθαρο μυαλό και αντικειμενική σκέψη.

Ευτυχώς υπάρχει και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας την ημέρα της έκλειψης, καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή οικονομικά για Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

Το δίπολο

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, όπως και η Πανσέληνος, δημιουργούνται όταν ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται απέναντι και αντιτίθενται οι ενέργειες των ζωδίων στα οποία βρίσκονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ο Ήλιος στον Ταύρο. Ο Ταύρος έχει να κάνει με τη δομή, την αξιοπιστία, την ασφάλεια -οικονομική και συναισθηματική. Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, έχει ως στόχο τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση που πολλές φορές έρχονται μέσα από επώδυνες και τραυματικές εμπειρίες. Αυτή η αντίθεση λοιπόν μας καλεί να κοιτάξουμε στα βάθη της ψυχής μας, να αγκαλιάσουμε ό,τι βρίσκεται εκεί και να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε στο όνομα της όποιας επιφανειακής ασφάλειας, αλλά να βρούμε την ουσία. Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις που μπορεί να φέρει η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου δεν θα γίνουν όλες σε μια μέρα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις, που ενδεχομένως να εκδηλωθούν με αυτό το φεγγάρι, να μας μπερδέψουν και να προσπαθούμε να τις κατανοήσουμε. Όταν όμως έρθει η συνειδητοποίηση, θα μας ταρακουνήσει και θα ξεκινήσει η συναισθηματική μας μεταμόρφωση. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει σε ποιους τομείς της ζωής μας αισθανόμαστε ανασφαλείς, τι μας κάνει να νιώθουμε αβεβαιότητα και αστάθεια και εξαιτίας αυτού να ξεκινήσουμε τις κινήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 14 μοίρες και 58 λεπτά του Σκορπιού και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τη 12η έως τη 16η μοίρα των ζωδίων αυτών, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05 πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, στον Σκορπιό, και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, πιέζοντας σας να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις και τις αλλαγές που χρειάζεστε ώστε να εξελιχθείτε. Είναι μία έκλειψη που θα σας ταρακουνήσει και θα σας ξεβολέψει, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί να γίνετε ένας μικρός επαναστάτης. Αν λοιπόν είστε σε μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που δεν πληροί τις προδιαγραφές σας, θα θέσετε τα δεδομένα σας και θα ζητήσετε να αλλάξουν κάποια πράγματα και να μπει η σχέση σε νέες βάσεις. Ανάλογα με τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς θα προκύψουν και οι δικές σας κινήσεις. Αν δείτε ότι υπάρχει κατανόηση σε αυτά που ζητάτε, τότε θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να την κάνετε να λειτουργήσει. Αν όμως υπάρξουν αντιστάσεις και διαφωνίες, τότε θα τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή και θα έρθετε σε οριστική ρήξη, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την έκλειψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά σας, ή αν έχετε εμπλακεί σε μια παράνομη σχέση υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί. Οπότε προσπαθήστε να μη δώσετε δικαιώματα και λαβές για σχόλια που μπορεί να σας βλάψουν. Μην ξεχνάτε ότι στο ζώδιο σας είναι και ο ανάδρομος Ερμής που σχηματίζει αντίθεση με την έκλειψη και εντείνει τις παρεξηγήσεις, τα μπλεξίματα και τις παρανοήσεις. Γενικότερα θα υπάρχει ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας και μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο που εμπιστεύεστε, για παράδειγμα στη δουλειά, δεν δείχνει την ίδια αφοσίωση που δείχνετε εσείς ή μπορεί και να νιώθετε προδομένοι σε μια σχέση. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε οδυνηρούς αποχωρισμούς. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Στις 05/05 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα που θα φέρουν απρόβλεπτες εξελίξεις στην οικογένεια, στο σπίτι ή σε θέματα δουλειάς. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μια χωροταξική αλλαγή και να χρειαστεί να μετακομίσετε ή να αλλάξετε χώρο εργασίας. Ίσως, από την άλλη, με την αντίθεση της έκλειψης με τον Ουρανό να σας βγουν ξαφνικά καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός για πράγματα που θα θέλατε να έχουν γίνει στο σπίτι ή στη δουλειά και να αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μια σχέση -προσωπική ή επαγγελματική- αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή δεν σέβονται την άποψη σας. Ίσως νιώσετε ότι οι συνθήκες ή κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας και να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από αυτούς για να μπορέσετε απρόσκοπτοι να ακολουθήσετε τους στόχους σας. Από την άλλη, επειδή αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει και με το παρελθόν και τις ρίζες σας, ίσως ανοίξουν κάποιες πληγές από τα παιδικά σας χρόνια, ή μπορεί να με κάποιον τρόπο να συνειδητοποιήσετε πόση μεγάλη αξία έχουν οι δικοί σας άνθρωποι και πόσο τους έχετε παραμελήσει και να ψάχνετε τρόπους να τους ανταποδώσετε την αγάπη τους. Ίσως να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί με τον σύντροφο, τα παιδιά σας, τους συγγενείς και καλούς φίλους και να αισθανθείτε και πάλι ασφάλεια και γεμάτοι εσωτερικά. Για κάποιους όμως αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει προβλήματα σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο, το σπίτι που μένετε, ή να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί για παράδειγμα να χαλάσει κάποια ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι και να πρέπει άμεσα να την αντικαταστήσετε και να πιεστείτε οικονομικά. Ακόμη, μπορεί ένα θέμα που αφορά είτε κάποια γυναίκα στο οικογενειακό περιβάλλον ή μια συνεργάτιδα στη δουλειά να σας απασχολήσει περισσότερο ή να επηρεάσει τη δική σας ζωή. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στις 05/05 γράφει το όνομα σας και αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο ίσως συμβούν κάποιες καταστάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια. Αν είχατε ξεκινήσει κάτι με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη που είχε γίνει στο ζώδιο σας στις 25/10/2022 μπορεί τώρα βγουν κάποια θέματα στην επιφάνεια και να ζητούν άμεσες λύσεις. Επειδή αυτό το φεγγάρι είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές, που όσο κι αν τις φοβάστε αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας, τον τρόπο που σκέφτεστε και το τι δείχνετε στους γύρω σας. Ίσως μια σχέση ή συνεργασία να έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της, ή μπορεί κάποιες απρόσμενες εξελίξεις ή αποκαλύψεις να σας φέρουν προ τετελεσμένων και να αλλάξετε πορεία ξαφνικά. Ό,τι και αν γίνει πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και όχι με θυμό και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο και τη λογική σας. Εξάλλου και ο ανάδρομος Ερμής που σχηματίζει αντίθεση με την έκλειψη μπορεί να σας μπερδέψει περισσότερο και να έχετε συνεχώς καβγάδες ή παρεξηγήσεις, ή να δημιουργούνται εμπόδια σε ό,τι προσπαθείτε να κάνετε. Επίσης, δεν είναι απίθανο αυτές τις μέρες κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενδεχομένως μια γυναίκα, ή κι από το προσωπικό σας περιβάλλον, μια φίλη ας πούμε ή στενή συγγενής, να σας ανακοινώσει ένα σημαντικό νέο που αφορά εκείνη, αλλά εμμέσως επηρεάζει κι εσάς και να αγχωθείτε, να πιεστείτε ή να νιώσετε μεγαλύτερη ανησυχία και ένταση. Γενικά θα είστε πιο πιεσμένοι σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Πλούτωνας, την 1η Μαΐου γύρισε σε ανάδρομη πορεία και μπορεί τώρα να σκαλίζετε τις βαθύτερες σχέσεις σας και να προσπαθείτε να καταλάβετε ποιος σας αγαπάει πραγματικά και ποιος όχι. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε όμως, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και θα δείτε ότι όλα θα βγουν στο φως. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας, να μην κάνετε σπατάλες, να μην παίρνετε αλόγιστα ρίσκα, αλλά και με τα θέματα της υγείας. Επειδή μπορεί να νιώσετε χαμηλή αυτοπεποίθηση ή να μπερδευτείτε με τις εξελίξεις, απευθυνθείτε σε άτομα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν, δεν χρειάζεται να περνάτε τις δύσκολες στιγμές μόνοι!

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 05/05 επηρεάζει τον τομέα καριέρας-οικογένειας και μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι για κακό…, αφού μέσα από τις αλλαγές θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε. Επειδή σε αυτή την έκλειψη εμπλέκεται άμεσα ο πλανήτης των εκπλήξεων, των ανατροπών και της επανάστασης, ο Ουρανός που είναι και ο κυβερνήτης σας, μπορεί οι αλλαγές να προκύψουν από το πουθενά και μια εξωτερική συνθήκη να σας αναγκάσει να αλλάξετε περιβάλλον. Ή και εσείς οι ίδιοι να τις προκαλέσετε ξαφνικά, αφού ίσως συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να αλλάξετε και να διεκδικήσετε κάτι άλλο στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορεί να μεταμορφωθείτε και να αναγεννηθείτε κάτω από αυτή την επιρροή. Για παράδειγμα, μπορεί ένα άτομο από τη δουλειά, ένας προϊστάμενος, ένας συνάδελφος να φεύγει κι εσείς να παίρνετε τη θέση του, ή μπορεί να ανοίγει κάποια θέση σε άλλη πόλη ή χώρα και να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή μακριά. Πολλά τα σενάρια των αλλαγών και κάποια από αυτά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο εξάμηνο, δηλαδή μέχρι τις επόμενες εκλείψεις. Επειδή αυτή η έκλειψη επηρεάζει και τη φήμη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην μπείτε στον πειρασμό να πείτε ψέματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα προσόντα σας στη δουλειά, διότι μπορεί να αποκαλυφθούν και να εκτεθείτε. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας και να πρέπει να το λύσετε άμεσα και να πιεστείτε πολύ.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες πατήστε εδώ.