Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική καθημερινότητα την εβδομάδα 27/11/2023 – 03/12/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική καθημερινότητα την εβδομάδα 27/11/2023 - 03/12/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική καθημερινότητα την εβδομάδα 27/11/2023 – 03/12/2023

Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Η Πανσέληνος αυτή αφορά ιδιαίτερα τις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες φαίνεται ότι θα είμαστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσουμε τις προοπτικές μιας προσωπικής ή επαγγελματικής δέσμευσης. Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, δηλαδή ο Ερμής. Αν πρόκειται να μπείτε σε μια νέα σχέση – συνεργασία προσπαθήστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες ή να έρθετε σε κάποια συμφωνία πριν τις 13/12/2023 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Παράλληλα με την Πανσέληνο ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μια όψη που θυμίζει πολύ «τοπίο στην ομίχλη». Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας, ειδικά σε μια απαιτητική όψη σαν κι αυτή, είναι σαν να το καλύπτει με ένα σύννεφο και δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρύβει. Με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Η χειρότερη τακτική είναι να βιαστούμε σε μια απόφαση μας ή να πιστέψουμε σε κάτι το οποίο φαίνεται αληθινό αλλά δεν είναι. Μολονότι ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν προσφέρονται για δεσμεύσεις και μεγάλες υποσχέσεις. Ας κρατήσουμε τη διάθεση για αλλαγές, για νέα ξεκινήματα και δυναμικές ενάρξεις στη ζωή μας για τις επόμενες ημέρες που το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στις 27/12/2023 και στις 09/01/2024. Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13/12/2023 και θα οπισθοχωρήσει σε αυτή την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 23/12/2023 μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024. Θα ξαναπεράσει στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία πλέον στις 12/01/2024. Πολλά λοιπόν από τα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες μπορεί να μείνουν σε εκκρεμότητα και να τα ξαναδούμε πάλι ώστε να αποφασίσουμε για την τύχη τους αργότερα μέσα στον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα που παίζει πολύ με το συναίσθημα μας. Άλλωστε τι μας ελκύει σε έναν άνθρωπο και τι μας απωθεί είναι ένα μυστήριο. Η όψη αυτή θέλει προσοχή στις ερωτικές σχέσεις, καθώς μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να πηγάζουν από τραύματα στη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας, τα οποία έχουν απωθηθεί στο ασυνείδητο και βγαίνουν με ορμή ως προβολές στις σχέσεις μας. Προσοχή χρειάζεται και στις οικονομικές μας δοσοληψίες. Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε εύκολα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική καθημερινότητα την εβδομάδα 27/11/2023 – 03/12/2023

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας που σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά μπορεί να σας στρεσάρει κάπως καθώς σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο. Προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που έχουν απαισιόδοξη και αρνητική διάθεση και μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας με την επιρροή αυτού του φεγγαριού στο «πόδι», π.χ. αφήνω τη δουλειά μου για να κυνηγήσω κάτι άλλο. Αναλυτικά για την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής είναι και κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου και την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές: στις 27/12 και στις 09/01/24, μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους που σας προσεγγίζουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο για να σας προτείνουν κάτι. Με όποιον κι αν θέλετε να σχετιστείτε που δεν τον γνωρίζετε καιρό, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, πρέπει να τον περάσετε από «κόσκινο» πριν τρέξετε. Επίσης αυτό που «δείχνει» κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κιόλας. Ακόμη κι οι «αυθεντίες» πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό αυτές τις μέρες. Η θολούρα θα φύγει προς το τέλος της εβδομάδας.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου, μέσα σε ένα πιο ψυχολογικό αλλά και σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, στον τόπο που κοιμούνται πολλά από τα συναισθήματα και τα απωθημένα σας και τα ξυπνά. Ο ίδιος χώρος συνδέεται και με τα θέματα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και τη συνδιαχείριση που έχετε σε αυτά είτε με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε με τον σύντροφο σας, είτε ακόμη με συνέταιρους. Ο 8ος οίκος, τα λημέρια του Σκορπιού, συνδέονται τόσο με το χρήμα όσο και με τα θέματα ταμπού στη ζωή μας, όπως είναι το σεξ, οι μεταφυσικές μας ανησυχίες, η ζωή μετά, κλπ. Η ενεργοποίηση αυτών των θεμάτων από την 1η Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προοπτικές για να έχετε έναν καλύτερο έλεγχο σε πρακτικό επίπεδο των οικονομικών σας, των επενδύσεων σας, των θεμάτων που συνδέονται με χρηματοδοτήσεις, πιστώσεις, φορολογία, δάνεια, κάρτες, κλπ. Έχετε μπροστά σας λοιπόν ένα ικανό διάστημα για να τα βάλετε σε μια τάξη, να τα κανονίσετε έτσι ώστε να μην αποτελούν πονοκέφαλο τη νέα χρονιά. Είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και εξερεύνησης των βαθύτερων συναισθημάτων σας στις σχέσεις. Ψάχνετε ουσία από δω και κάτω αλλιώς δεν δεσμεύεστε. Φυσικά ενισχύει και το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στις 03/12 με τον Πλούτωνα παίζει επίσης παιχνίδια με τα συναισθήματα σας τόσο σε ερωτικές σχέσεις ακόμη όμως και με τις φιλίες σας. Κάποια πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να σας κάνουν να συμπεριφερθείτε άδικα αν δεν πάρετε μια απόσταση. Σε θέματα έρωτα και οικονομικών μην εμπλέξετε άλλους ανθρώπους ακόμη και από το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή και στις σχέσεις με συνεργάτες αυτή τη μέρα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας αλλά και σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες. Αναλυτικά για την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης της Πανσελήνου Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη αστάθειας, σύγχυσης, θολούρας και δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε στις αποφάσεις και στις επιλογές σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει και να περάσει σε δράση προς το τέλος της εβδομάδας που τα πράγματα ανοίγουν. Το τετράγωνο αυτό, που θα επαναληφθεί και στις 27/12 λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και στις 09/01/24, από τη μια σας κάνει υπερευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων και μπορεί να σας βάλει σε ρόλους σωτήρα που πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο, κι από την άλλη μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις τόσο σε επίπεδο προσωπικών όσο και επαγγελματικών σχέσεων. Αφήστε τον χρόνο όμως να τις κρίνει και μην βγάζετε συμπεράσματα επηρεασμένοι από τη γοητεία κάποιων.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας κάνει να αλλάξετε διάθεση από την Παρασκευή. Ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος με πολλά σχέδια για να ψυχαγωγηθείτε, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά σας, τα κατοικίδια σας, τους φίλους και όποιους φέρνουν χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Από τώρα μέχρι και τον Ιανουάριο η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα τον Ιανουάριο έρχεται και μια εξαιρετική συγκυρία για όσες-ους είναι αδέσμευτες-οι για νέες γνωριμίες και έρωτες.

Στις 03/12 ολοκληρώνεται και η όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα που είναι ιδιαίτερα έντονη με την αρνητική όμως έκφραση της έντασης. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να μείνετε ουδέτεροι σε ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά ή στη σχέση σας ή ακόμη και σε οικονομικές δοσοληψίες. Η συμβουλή μου είναι να το προσπαθήσετε όσο μπορείτε. Μπορεί να νιώσετε θυμωμένοι, αγανακτισμένοι, να έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας, αλλά μια πιθανή κακή αντίδραση να γυρίσει το κλίμα εναντίον σας και μάλλον δεν το θέλετε. Καλύτερα να μην πιέσετε καταστάσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα θέματα της καριέρας φαίνεται ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Αυτό σας κάνει ίσως να προσπαθείτε όλο και περισσότερο και τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να κυνηγάτε την ουρά σας όπως ο σκύλος και να νιώθετε απογοητευμένοι ή και ταλαιπωρημένοι. Όμως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα σωστού χρόνου αγαπητοί μου Τοξότες κι αυτή τη στιγμή δεν είναι όλες οι συνθήκες με το μέρος σας ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Όσο χτυπιέστε τόσο αποδυναμώνετε ψυχικά και πνευματικά τον εαυτό σας. Βλέπετε η Πανσέληνος που σας επηρεάζει σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που την περιορίζει. Αναλυτικά για την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Χρειάζεται ηρεμία στο μυαλό και την ψυχή σας για να μπορέσετε να επιλέξετε με σοφία τους στόχους για την καινούρια χρονιά που θα κληθείτε να τους υπηρετήσετε. Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη προς τα πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Κι αυτό προς το παρόν με το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα δεν είναι απλό. Ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο που ο Ποσειδώνας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σχηματιστεί τρεις φορές συνολικά: στις 27/11, στις 27/12 και στις 09/01/24. Αυτές οι όψεις κάποιες φορές δεν επιτρέπουν να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Αυτό μπορεί να επηρεάζει ακόμη και την προσωπική σας ζωή ή και την οικογένεια. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να βιαστείτε σε τίποτε. Προς το παρόν ονειρευτείτε αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω.

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου ενεργοποιεί με ποικίλους τρόπους τον τομέα των οικονομικών σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες μέσα στη χρονιά καιρός να τις δείτε και να τις προγραμματίσετε για να μην χάσετε ενδεχομένως ευνοϊκές ρυθμίσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να σας διευκολύνει σε οικονομικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή επίσης να θέσετε τους οικονομικούς σας στόχους για τη νέα χρονιά και να ψάξετε τις πηγές εσόδων και εξόδων για να έχετε περισσότερη ισορροπία στον πολύπαθο αυτό τομέα την επόμενη χρονιά. Ακόμη είναι μια περίοδος για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας σε επίπεδο δουλειάς. Η οργάνωση δεν είναι ακριβώς το ατού σας, αλλά για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις υψηλές απαιτήσεις της περιόδου επαγγελματικά πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα δουλειάς αλλά και ξεκούρασης.

Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που μπορεί να σας κάνει κάπως βιαστικούς να μπείτε σε μια σχέση ή συνεργασία, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας. Μόνο αυτός άλλωστε δείχνει τι αξίζει στη ζωή μας και τι όχι. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα θέματα οικονομικών και μην αναμείξετε σε αυτά τις φιλικές σας σχέσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε «προδομένοι» από μια σχέση, αλλά πριν πάρετε μια απόφαση ψάξτε το περισσότερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Πανσελήνου από τους Διδύμους που αναμοχλεύει τον κόσμο του συναισθήματός σας και μπορεί να δημιουργεί εντάσεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Αναλυτικά για την Πανσέληνο στους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του κυβερνήτη της Πανσελήνου Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές: στις 27/12 και στις 09/01/2024 και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Κι έτσι ενώ έχετε παρά πολλά σε επίπεδο υποχρεώσεων να φέρετε εις πέρας, με την Ποσειδώνια όψη που επικρατεί μπορεί να νιώθετε αποδιοργανωμένοι ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε την ανάλογη ενέργεια για να ανταποκριθείτε πλήρως στις υποχρεώσεις σας. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να υπάρχει σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και φιλοδοξίες. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε ή γενικώς να έχετε μια θολούρα για το τι θα γίνει παρακάτω στη δουλειά σας. Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της συλλογικής δουλειάς, των φίλων, των συνεργατών. Η ενέργεια του Αιγόκερου εγκαινιάζει για σας μια περίοδο με περισσότερες επαφές και δραστηριότητες με άλλους που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Από την άλλη είναι μια πιο εξωστρεφής περίοδος και βοηθά να έρθετε σε επαφή τόσο με φίλους όσο και με συγγενείς ή συνεργάτες ακόμη κι αν βρίσκονται σε άλλα σημεία στη γη. Η εποχή αυτή πάντα συνδέεται και με τους στόχους τους οποίους βάζουμε για τη χρονιά που έρχεται και τις αποφάσεις μας που θα μας οδηγήσουν σε μεγαλύτερη πληρότητα. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος για να περιποιηθείτε λίγο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία μετέχετε, κάνοντας τις εκκαθαρίσεις σας ή κατεβάζοντας νέες εφαρμογές που θα βοηθήσουν ίσως να προωθήσετε και τη δουλειά σας. Αγορές τεχνολογικού ή επικοινωνιακού εξοπλισμού ευνοούνται ιδιαίτερα, αλλά πριν τις 13/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία σε αυτό το ζώδιο.

Την Κυριακή 03/12 μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης καθώς η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως να νιώσετε στιγμιαία απογοήτευση, θυμό και να υπάρχουν προβλήματα με συνεργάτες και άτομα από το συγγενικό ή και τον φιλικό σας κύκλο. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και κυρίως μην ασχολείστε με παιχνίδια εξουσίας άλλων.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.