Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά μέσα στο 2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά μέσα στο 2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά μέσα στο 2024;

To 2024 έρχεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική μας ζωή και στις σχέσεις και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, άλλοι θα ευνοηθούν περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Το έτος αυτό θα μας καλωσορίσει με μια άκρως ερωτική όψη που δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο στις 22/02/2024. Η συνάντηση αυτών των πλανητών μιλάει για πάθος, ερωτική έξαψη, αισθησιασμό και έντονη σεξουαλικότητα. Θα φλερτάρουμε, θα γοητεύσουμε τους άλλους με μεγάλη ευκολία, θα μπούμε σε καινούριες ερωτικές ιστορίες και δεν αποκλείεται αναζωπυρωθεί η φλόγα με ένα πρόσωπο. Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα ή να προσεγγίσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει με ευφυΐα και πρωτοτυπία. Άλλωστε, το ζώδιο του Υδροχόου μιλάει για εφευρετικότητα και πειραματισμό. Μπορεί να μπούμε σε μια πιο αντισυμβατική σχέση, να νιώσουμε έλξη για εκκεντρικά άτομα ή για ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα το βλέπαμε φιλικά. Οι γνωριμίες από το διαδίκτυο θα ανθίσουν.

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και των ευκαιριών θα συνεχίσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου σε ορθή πορεία πλέον μέχρι και τις 25/05. Ο Δίας στον Ταύρο θα μας βοηθήσει σε πρακτικό επίπεδο και θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε ρεαλιστικά σχέδια και πλάνα που θα έχουν γερές βάσεις. Στις 20/04/2024 θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο και θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις, αναπάντεχα γεγονότα και ανατροπές που με κάποιο τρόπο θα μας απελευθερώσουν. Επιπλέον, στις 23/05/2024 το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα είναι μια όψη που θα φέρει μοναδικές ευκαιρίες και θα μας βοηθήσει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας. Στις 25/05/2024 ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο του 2025. Ο Δίας στο αέρινο και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων για το υπόλοιπο έτος θα μας βοηθήσει σε επικοινωνιακό και πνευματικό επίπεδο, θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα φέρει πληθώρα γνωριμιών και επαφών. Στις 02/06/2024 το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα θα μεταμορφώσει τη ζωή μας προς το καλύτερο και θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε πόση δύναμη έχουμε στα χέρια μας. Σχέσεις που θα ξεκινήσουν κάτω από αυτή την επιρροή θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να πάμε παρακάτω.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά μέσα στο 2024

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτοι μήνες του 2024 θα είναι πολύ τυχεροί για εσάς αφού ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο έως τις 25/05 και μάλιστα σε ορθή πορεία. Ο Δίας όχι μόνο θα σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να έχετε μια αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά σας, ειδικά κοντά στις 20/04 όπου ο Δίας θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Μια φλόγα μπορεί να αναζωπυρωθεί από το πουθενά, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια έκπληξη από το ταίρι σας ή να πάρετε την απόφαση να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας περιορίζει. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μη διστάσετε να ρισκάρετε αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Επιπλέον, το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 23/05 είναι μια εξίσου θετική όψη για εσάς που μιλάει για έρωτα και ρομαντισμό, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μπορεί ένα όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε επιτέλους το ιδανικό ταίρι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε έναν πολύ καλό λόγο να αισθάνεστε τυχεροί μέσα στο 2024, αφού από τις 25/05 ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάνω σας και θα σας κάνει πιο τολμηρούς και εξωστρεφείς. Όλη η υπόλοιπη χρονιά λοιπόν είναι δική σας και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων. Εάν μέχρι τώρα διστάζατε να ρισκάρετε και να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα, τώρα αυτό θα είναι πιο εύκολο για εσάς, αφού θα είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Στις 02/06 το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες και μπορεί να μπουν στην καθημερινότητα σας άνθρωποι που θα σας διδάξουν πολλά και θα μεταμορφώσουν με κάποιο τρόπο τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό ένα ταξίδι να αλλάξει τη ζωή σας ή να παίξει κομβικό ρόλο για εσάς ένα άτομο από το εξωτερικό. Το σημαντικότερο μέσα σε αυτή τη χρονιά είναι να έχετε πίστη, να είστε ανοιχτοί στο καινούριο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε το επόμενο βήμα και μη μένετε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις που δεν σας δίνουν νόημα και δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 25/05, οι πρώτοι μήνες του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι για εσάς στο ερωτικό κομμάτι. Το φλερτ και η διασκέδαση θα μπουν ξανά στη ζωή σας και θα νιώσετε πιο εξωστρεφείς, αυθόρμητοι και ζωντανοί. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 20/04 μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, μια εξομολόγηση από το πουθενά, έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το απροσδόκητο σας περιμένει στη γωνία, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Επιπλέον, το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 23/05 ενισχύει τη ρομαντική διάθεση και σας βοηθάει να μαλακώσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Να είστε σίγουροι ότι αν ανοίξετε την καρδιά σας, θα λάβετε πίσω την ανταπόκριση που ζητάτε από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2024 σας υποδέχεται με τον πιο ερωτικό τρόπο, αφού στις 22/02 ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο. Οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις υπόσχονται έντονα πάθη και ανεβασμένη ερωτική και σεξουαλική διάθεση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα σας ανεβάσει στα ύψη, ενώ δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί η φλόγα μια ερωτικής ιστορίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκπέμπετε μαγνητισμό και γοητεία και θα μπορέσετε να κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας. Επιπλέον, από τις 25/05 ο Δίας θα εισέλθει στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα είστε σε θέση να εκφράσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα νιώσετε την επιθυμία να διώξετε τα άγχη από την καθημερινότητα σας και θα μπει ξανά στη ζωή σας το φλερτ και η διασκέδαση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή τη χρονιά μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας κατά το δεύτερο μισό του έτους ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απόγονο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερου του ζωδίου, το τρίγωνο που θα σχηματίσει o Δίας με τον Πλούτωνα στις αρχές Ιουνίου θα σας δώσει την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας, αφού θα νιώσετε ότι έχετε εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων.