Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 25/03/2024 – 31/03/2024

Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 25/03/2024 - 31/03/2024

Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 25/03/2024 – 31/03/2024

Χρόνια πολλά! Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού που μας βάζει για τα καλά στην περίοδο των εκλείψεων που θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο με την έκλειψη Ηλίου στις 08/04/2024 στο ζώδιο του Κριού. Οι εκλείψεις έρχονται πάντα σε ζεύγη, μια Ηλιακή – μια Σεληνιακή με διαφορά δυο εβδομάδων. Σπανιότερα έχουμε τρεις εκλείψεις στη σειρά. Ο άξονας Ζυγού-Κριού που πραγματοποιούνται οι εκλείψεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και το φθινόπωρο, φέρνουν τόσο σε ατομικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο θέματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, την αρμονία, τις σχέσεις (Ζυγός) σε κόντρα με τα θέματα του πολέμου, της βίας, της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας (Κριός). Οι εκλείψεις συνδέονται με αλλαγές, και σε επίπεδο πολιτικής μπορεί μέσα στη χρονιά να δούμε νέα πρόσωπα να αποκτούν δύναμη και να ανεβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και να έχουμε ανατροπές και εκπλήξεις. Στην αρχαιότητα οι εκλείψεις συνδέονταν με την τύχη των βασιλέων και των βασιλείων τους. Συνήθως μια δυνατή έκλειψη που επηρέαζε τον χάρτη ενός βασιλιά ήταν ένδειξη της πτώσης του. Καθώς οι εκλείψεις αυτές επηρεάζουν το ωροσκόπιο του Πούτιν (Ζυγός με πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο), την Αμερική που θα είναι ορατή η Ηλιακή έκλειψη της 8ης Απριλίου, αλλά και την Αγγλία, το βλέμμα μας στρέφεται προς αυτές τις χώρες περιμένοντας εξελίξεις.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς τη Δευτέρα 25/03/2024 στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, τον κόσμο της διπλωματίας. Είναι μια έκλειψη που σαφώς θέλει προσοχή στις εντάσεις και τις παρορμητικές αποφάσεις ειδικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Κάποιοι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συζητούν την περίπτωση μιας επισημοποίησης ή μιας νέας συνεργασίας. Νέοι άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή μας, αλλά με τον ίδιο τρόπο να φύγουν και σχέσεις και συνεργασίες που πλέον έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Το σημαντικό με αυτή την Έκλειψη – Πανσέληνο είναι να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν με τους άλλους και όχι να δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στις διαφορές μας.

Στις 28/03/2024 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις, απρόσμενα δώρα, νέες γνωριμίες. Με τη βοήθεια αυτού του εξαγώνου μπορεί να γίνουμε πιο επινοητικοί και να βρούμε λύσεις πειραματιζόμενοι. Ευνοεί και κεραυνοβόλους έρωτες. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Κριό. Από την άλλη εβδομάδα περνά σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και θα μας δημιουργήσει αρρυθμίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά! Η πρώτη έκλειψη του 2024 λαμβάνει χώρα στα γενέθλια σας κι ο αντίκτυπός της θα είναι έντονος σε όλη τη γενέθλια χρονιά αν γιορτάζετε τα γενέθλια σας τον Μάρτιο. Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως του ζωδίου σας, αλλά πολλές φορές η δόνηση μιας έκλειψης μπορεί να αγγίξει και τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Μπορεί η έκλειψη επίσης να επηρεάζει κάποιον πλανήτη ή ένα σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, όπως ο ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα. Για να δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ. Η έκλειψη αυτή σας οδηγεί στο να βρείτε ισορροπία ικανοποιώντας τις δικές σας ανάγκες, αλλά και να λάβετε υπόψη και τις ανάγκες των σημαντικών άλλων στη ζωή σας. Πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές μπορεί να αποκαλυφθούν. Από την άλλη θα μπορούσε να προκύψει η επισφράγιση μιας συμφωνίας ή η επισημοποίηση μιας σχέσης. Η έκλειψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια κακώς κείμενα σε επαγγελματικές σχέσεις προκειμένου να τα επεξεργαστείτε και να πάτε μπροστά. Για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σε μια σχέση ή μια συνεργασία προκειμένου να έρθει κάτι καινούριο στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης (Κάρμα) είναι στο ζώδιο σας και σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Αν σε αυτό το ταξίδι μπορεί να βρείτε και τον κατάλληλο συνοδοιπόρο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο τόσο το καλύτερο. Στις 28/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποιες ουρανοκατέβατες ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Πιθανώς να κάνετε κάποιες μυστικές διαπραγματεύσεις. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσω ότι είναι η τελευταία εβδομάδα με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, καθώς από την 1η Απριλίου θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια πολλά! Το κυρίαρχο αστρολογικό θέμα της τελευταίας εβδομάδας του Μαρτίου είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 25/03 στον άξονα Κριού-Ζυγού που επηρεάζει τους Καρκίνους που έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο. Το δικό σας στοίχημα είναι να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Πιθανώς κάτι στη μια πλευρά δημιουργεί πρόβλημα στην άλλη. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε το στρες της δουλειάς στην οικογένεια σας ή στη σχέση σας ή το αντίθετο για να μη σας πιάσει αίσθημα απογοήτευσης. Ακόμη, μην παθαίνετε ενοχικό αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να φροντίζετε το ίδιο επιμελώς και τους δυο τομείς. Οι όψεις της έκλειψης δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματική ένταση ή και σύγχυση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και σαν διέξοδο ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον του σπιτιού! Η έκλειψη αυτή βρίσκεται στο μεσοδιάστημα μιας σειράς εκλείψεων που ξεκίνησαν πέρυσι την άνοιξη και θα συνεχιστούν μέχρι την άνοιξη του 2025. Αυτές οι εκλείψεις έχουν ως στόχο τους να σας κινητοποιήσουν και να κάνετε ουσιώδεις αλλαγές είτε σε θέματα καριέρας είτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ακόμη, η έκλειψη αυτή μπορεί να φωτίσει τις δύσκολες πλευρές μιας προσωπικής σας σχέσης και να σας οπλίσει με θάρρος και δύναμη προκειμένου να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο το πρόβλημα. Μπορεί η έκλειψη επίσης να επηρεάζει κάποιον πλανήτη ή ένα σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, όπως ο ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα. Για να δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ. Στις 28/03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε θέματα φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων και στόχων για το μέλλον. Η επιθυμία σας θα είναι να τα κάνετε όλα διαφορετικά και δεν θα έχετε ιδιαίτερη ανοχή σε πράγματα που σας κάνουν να βαριέστε. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Ίσως κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σας να έχει κάποιο δικό της θέμα και να σας απασχολήσει.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Χρόνια πολλά! Ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας από πλευράς αστρολογικού ενδιαφέροντος. Βλέπετε τη Δευτέρα 25/03 σχηματίζεται στο ζώδιο σας η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος που δημιουργεί αρκετούς κραδασμούς ώστε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Οι εκλείψεις είτε φέρνουν το τέλος μιας κατάστασης ή το ξεκίνημα κάτι καινούριου, ή ακόμη το αποκορύφωμα των ενεργειών που κάνατε τον Οκτώβριο του 2023. Η έκλειψη αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο και πάλι τις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Ίσως μια κατάσταση φτάνει σε ένα οριακό σημείο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Από την άλλη μπορεί να είναι η Πανσέληνος αυτή η μαγική στιγμή που θα αποφασίσετε μια επισημοποίηση. Σε κάθε περίπτωση κι επειδή συμμετέχει στην έκλειψη τόσο ο Πλούτωνας όσο και ο Ποσειδώνας προσέξτε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και φυσικά και θέματα υγείας. Κάποιοι από σας και ιδιαίτερα οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μπορεί κάποιο πρότζεκτ που ξεκινήσατε το φθινόπωρο να αποδίδει τώρα τους καρπούς του, μπορεί να έχετε μια αλλαγή στην καριέρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Ή πιθανόν να υπάρχει μια ελκυστική πρόταση για μια δουλειά. Βέβαια καλά θα κάνετε να μην προχωρήσετε σε υπογραφές και δεσμεύσεις εκείνη τη μέρα. Μπορεί η έκλειψη επίσης να επηρεάζει κάποιον πλανήτη ή ένα σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, όπως ο ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα. Για να δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ. Στις 28/03 η κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες για κάτι νέο στα επαγγελματικά σας που μπορεί να έχει κι ένα ιδιαίτερα θετικό οικονομικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας. Πιο άνετο το Σαββατοκύριακο και με διάθεση να βγείτε, να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρόνια πολλά! Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή έκλειψη που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στις 25/03 στον τομέα της καριέρας, που έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι η καριέρα είναι μαραθώνιος κι όχι σπριντ. Άρα θα πρέπει να καταβάλετε συνεχώς προσπάθειες για να παίρνετε πίσω την πολυπόθητη αναγνώριση. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο έχετε δυο εβδομάδες μπροστά σας για να συζητήσετε, να διαπραγματευθείτε, να κάνετε αλλαγές ή να προωθήσετε τη δουλειά σας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά μακροπρόθεσμα θα δικαιωθείτε. Για κάποιους από σας μπορεί να κλείνει τώρα ο κύκλος μιας εργασίας και να ψαχτείτε σε νέους ορίζοντες. Σαφώς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά και σε θέματα υγείας. Οι φετινές ανοιξιάτικες εκλείψεις βρίσκονται στο μεσοδιάστημα ενός κύκλου εκλείψεων που ξεκίνησε πέρυσι την άνοιξη και θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2025. Αυτές οι εκλείψεις σίγουρα θα φέρουν αλλαγές τόσο στην επαγγελματική σας κατεύθυνση όσο και στην οικογένεια και το σπίτι. Τι θα σας έδινε αληθινή ικανοποίηση; Είστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνετε ή τα χρήματα που βγάζετε; Μήπως θέλετε να κάνετε μια άλλη κίνηση ή μια μεταγραφή ή πιθανώς και μια μετακόμιση; Όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτείτε πολύ καλά και σιγά σιγά να αρχίσετε να τα υλοποιείτε. Μπορεί η έκλειψη επίσης να επηρεάζει κάποιον πλανήτη ή ένα σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, όπως ο ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα. Για να δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στις 28/03 παραπέμπει και σε απρόσμενες γνωριμίες ή κεραυνοβόλους έρωτες. Αν είστε μόνες-οι έχετε τις κεραίες τεντωμένες γιατί κάτι καινούριο μπορεί να προκύψει μέχρι το τέλος του μήνα. Φυσικά όλο αυτό μπορεί να αφορά και μια επαγγελματική συνεργασία ή μπορεί η ερωτική σχέση να προκύπτει μέσα στο χώρο που εργάζεστε. Πιο άνετο το Σαββατοκύριακο είναι μια ανάπαυλα σε μια τόσο νευρική εβδομάδα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.