Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/03/2024 – 31/03/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/03/2024 – 31/03/2024

Έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και ίσως την πιο σημαντική του μήνα, αφού στις 25/03/2024, την ημέρα της εθνικής μας εορτής, πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη για φέτος στον άξονα Κριού-Ζυγού, στον άξονα δηλαδή που συνδέεται άμεσα με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί το κλείσιμο και την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων και μας καλεί να συμβιβάσουμε δύο αντίθετες ενέργειες. Από την μια πλευρά, ο Ήλιος από τον Κριό έχει πολύ έντονες επιθυμίες, δίνει προτεραιότητα στους στόχους του και βάζει πάνω απ’ όλα το «Εγώ». Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη από τον Ζυγό έχει ανάγκη τη συντροφικότητα και είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί και να υποχωρήσει προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία μέσα στις σχέσεις. Πόσα ακόμα είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε προκειμένου να μη συγκρουστούμε με το άτομο που έχουμε απέναντι μας; Πώς θα καταφέρουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά αλλά ταυτόχρονα να μην καταπιέζουμε τα «θέλω» μας μέσα στη σχέση μας; Πώς θα καταφέρουμε να έχουμε μια ισότιμη σχέση η οποία μας βοηθάει να εξελιχθούμε και σε ατομικό επίπεδο; Μήπως αισθανόμαστε αδικημένοι κάπου και θα πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημα μας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μπορεί να μας απασχολήσουν. Με λίγα λόγια, οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτή την εβδομάδα και καλούμαστε να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή να αντιμετωπίσουμε κατάματα κάποιες αλήθειες που μέχρι τώρα αποφεύγαμε. Σχέσεις που δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι παραπάνω μπορεί να λήξουν οριστικά, ενώ εκείνες που στηρίζονται σε γερές βάσεις θα ενδυναμώσουν μετά από αυτή τη δοκιμασία. Η εβδομάδα αυτή όμως κρύβει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, αφού στις 28/03/2024 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη μας καλεί να πειραματιστούμε και να κοινωνικοποιηθούμε, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε αναπάντεχες συναντήσεις ή να κάνουμε καινούριες συναρπαστικές γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια κομβική εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Κριοί, με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03 στον δικό σας άξονα να φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, και θα βρείτε τη δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τοξικές σχέσεις ή από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και δεν σας επιτρέπουν να ελιχθείτε. Το φεγγάρι αυτό θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και θα φωτίσει όλα όσα ήταν στο σκοτάδι μέχρι τώρα. Θα καταλάβετε καλύτερα τις προθέσεις των ανθρώπων που έχετε γύρω σας, αλλά πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε εσείς από τους άλλους. Μπορεί να πάρετε τη σκληρή απόφαση να αποχαιρετήσετε ένα πρόσωπο ή να λήξετε μια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν σας ικανοποιεί πλέον και δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από εσάς μπορεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Σε όποια φάση ζωής κι αν είστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στρέφει την προσοχή σας σε εργασιακά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας σας, επομένως είναι πιθανό να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι και αγχωμένοι γύρω από αυτές τις ημέρες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επαγγελματικές εξελίξεις ή αλλαγές στη ρουτίνα σας οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, επομένως είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι σας υποστηρίζουν και δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχη. Το θετικό για εσάς είναι ότι οι φίλοι θα είναι κοντά σας, αφού η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα ή να ζητήσετε τη συμβουλή και την καθοδήγηση φίλων που νοιάζονται για εσάς. Μάλιστα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο στις 28/03 μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε καινούρια και ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από παρέες ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πειραματιστείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα των προηγούμενων ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου χαρακτηρίζεται από τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού, μια έκλειψη η οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα ζόρικη για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ερωτική σας ζωή ή στις φιλικές σας σχέσεις. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, να διεκδικήσετε τα «θέλω» σας και γενικώς να αναδείξετε τον εαυτό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θέλετε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να νιώσετε ποθητοί. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα ή να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο και με κάποιο τρόπο θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Επιπλέον, αυτές οι ημέρες θα είναι κάπως αποκαλυπτικές για εσάς και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις του ατόμου που έχετε απέναντι σας. Ίσως να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση από κάποιον ή να νιώσετε εσείς την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις αληθινές σας επιθυμίες σας σε ένα πρόσωπο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το φεγγάρι σας φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας και δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει το ζήτημα ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να ζυγίσετε τις καταστάσεις με σύνεση και λογική και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για εσάς, αφού η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού αγγίζει έναν κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με τον εσωτερικό σας κόσμο και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Το φεγγάρι αυτό φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας και να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με όσους σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή. Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε στην απόφαση μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποια παρελθοντικά ζητήματα τα οποία θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά και θα πυροδοτήσουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Είναι σημαντικό να εκφραστείτε ανοιχτά στο πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και να μην εσωτερικεύετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Στις 28/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σας βοηθάει να γίνετε πιο εξωστρεφείς, να κοινωνικοποιηθείτε και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες. Η όψη αυτή φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή αναπάντεχες επαφές και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και θα σας ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου είναι εδώ και ξεκινάει με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού, ένα φεγγάρι που μπορεί να μην είναι σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο αλλά σας επηρεάζει κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα είναι αποκαλυπτικές και μπορεί να φανερωθούν σκέψεις και συναισθήματα που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένα αλλά θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Αν υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις ή διαφωνίες με τον-η σύντροφο σας, καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Να θυμάστε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις στα προβλήματα, αρκεί να μη βυθιστείτε σε σκοτεινές σκέψεις και κυρίως να μην αναλωθείτε σε ανούσιους τσακωμούς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία αυτές τις ημέρες ή να έχετε μια συνάντηση που με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία. Στις 28/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει έντονα πάθη από το πουθενά ή μυστικές συναντήσεις που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25/03 στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα ασφάλειας, σταθερότητας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τον-η σύντροφο σας σχετικά με τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού ή να υπάρξουν νέα δεδομένα στο κοινό σας πορτοφόλι που θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο ή να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που θα σας κάνουν να πάρετε απόσταση. Το θετικό για εσάς είναι ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς και ομορφαίνει τις σχέσεις σας. Στις 28/03 το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις, αναπάντεχες συναντήσεις ή ακόμα και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να πειραματιστείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα. Ίσως κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να νιώσετε έλξη για ένα άτομο που είναι κάπως αντισυμβατικό για τα δικά σας γούστα, αλλά με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Ζυγοί, πρωταγωνιστείτε αυτή την εβδομάδα αφού στις 25/03 θα φιλοξενήσετε την πρώτη έκλειψη του έτους στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη που θα είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας πορεία, ακόμα κι αν αυτές οι αποφάσεις δυσαρεστήσουν κάποιους. Έχει έρθει η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βάλετε τα όρια σας απέναντι σε ανθρώπους που αισθάνεστε ότι δεν εκτιμούν αυτά που τους δίνετε. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να ξεδιαλύνετε αμφίρροπες καταστάσεις ή τοξικές σχέσεις που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν σύγχυση και ερωτηματικά. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές ή με νέα δεδομένα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια πιο ξεκάθαρη θέση απέναντι σε ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι θα είναι με κάποιο τρόπο αποκαλυπτικό και θα σας δείξει ποιους ανθρώπους αξίζει πραγματικά να κρατήσετε δίπλα σας και από ποιους θα πρέπει να πάρετε απόσταση. Μη φοβηθείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τα «θέλω» σας, τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού, ένα φεγγάρι που αγγίζει έναν πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σας. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να νιώσετε έντονη την επιθυμία να απομονωθείτε και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας για να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση, να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να αναλογιστείτε τα λάθη σας. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα και ανεκπλήρωτοι πόθοι που θα σας κλονίσουν συναισθηματικά, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε οριστικά κύκλους που δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιο σκοπό για εσάς και δεν συμβάλλουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις που σας επιβαρύνουν ψυχικά προκειμένου να ανοίξετε ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μπορεί επίσης αυτές τις ημέρες να έχετε εργασιακές αλλαγές και ανακατατάξεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν στρες και ένταση, επομένως είναι σημαντικό να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας αποφορτίζουν. Η εβδομάδα θα σας ανταμείψει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 28/03, μια όψη που φέρνει όμορφες εκπλήξεις και ευχάριστες συναντήσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού, ένα φεγγάρι που δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητικό για το δικό σας ζώδιο, αλλά θα βάλει στο στόχαστρο τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως αυτές τις ημέρες χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με μια ερωτική σχέση ή με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Ακόμα κι αν νιώσετε δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να φλερτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε και κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες. Θέλετε κοντά σας ανθρώπους που σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες από το διαδίκτυο ή να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και κοινό όραμα για τη ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή ή έκλειψη θα τεστάρει τους στόχους που έχετε θέσει για το μέλλον σας και θα σας δείξει εάν τελικά μπορείτε να τους υλοποιήσετε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κομβική για εσάς, αφού η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03 πραγματοποιείται σε έναν πολύ σημαντικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι στόχοι και η κοινωνική σας εικόνα και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην οικογένεια και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να νιώσετε διχασμένοι και στρεσαρισμένοι στην προσπάθεια να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις της καριέρας και στις απαιτήσεις των οικείων σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαχειριστείτε τα δεδομένα με ψυχραιμία και να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Να θυμάστε ότι η λύση τώρα βρίσκεται στη διπλωματία και στη μεθοδικότητα προκειμένου να ανταπεξέλθετε τόσο στις εργασιακές προκλήσεις, όσο και στις πιέσεις από το σύντροφο σας ή από το οικογενειακό περιβάλλον. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 28/03 έρχεται να σας βγάλει για λίγο από αυτό το απαιτητικό κλίμα, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Η όψη αυτή μιλάει για ξαφνικές συναντήσεις και επαφές, αναπάντεχα μηνύματα ή ακόμα και νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι μια ευκαιρία για να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου σας υποδέχεται με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού, μια έκλειψη που θα είναι θετική προς το δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά και να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον. Αυτό το φεγγάρι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βγείτε από τη στασιμότητα του προηγούμενου διαστήματος και να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Κάτω από την επιρροή αυτής της έκλειψης μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα στο εξωτερικό ή να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το χώρο των σπουδών ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι πολύ πιθανό το σενάριο να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα δώσει ένα καινούριο νόημα στην καθημερινότητα σας. Με λίγα λόγια, δώστε σημασία στις επαφές και στις γνωριμίες που κάνετε τώρα γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα καινούριο μονοπάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καλείστε να κάνετε το επόμενο τολμηρό βήμα στη ζωή σας, να πάρετε ένα ρίσκο που σας τρόμαζε μέχρι τώρα και να προχωρήσετε με αισιοδοξία προς την επίτευξη των στόχων σας. Ταυτόχρονα όμως, καλό θα είναι να πατάτε γερά στα πόδια σας αυτές τις ημέρες και να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από το πρίσμα της λογικής ώστε να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού στις 25/03 κορυφώνεται η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού. Αυτή η έκλειψη, που θα είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, αγγίξει ένα πιο βαθύ και συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα. Είναι ένα φεγγάρι που θα είναι με κάποιο τρόπο αποκαλυπτικό για εσάς και σας φέρνει αντιμέτωπους με πολύ βαθιές συνειδητοποιήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι σκληρές, αλλά θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με μια κατάσταση. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε περισσότερη οικειότητα και βαθιά συναισθηματική και ψυχική σύνδεση με το άτομο που έχετε δίπλα σας, όμως μπορεί αυτή η ανάγκη σας να μην καλύπτεται. Ίσως να φανερωθούν μυστικά ή να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα κίνητρα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, αυτές τις ημέρες μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που θα σας φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα στις 28/03 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι η εβδομάδα κλείνει με αναπάντεχες εξελίξεις και έντονη κοινωνική διάθεση. Μπορεί να λάβετε μηνύματα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη αν θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας ή αν θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας.