Τα 4 ζώδια που θα πάρουν μια πρόγευση του μέλλοντος από την εβδομάδα 15/01/2024 – 21/01/2024

Τα 4 ζώδια που θα πάρουν μια πρόγευση του μέλλοντος από την εβδομάδα 15/01/2024 - 21/01/2024

Τα 4 ζώδια που θα πάρουν μια πρόγευση του μέλλοντος από την εβδομάδα 15/01/2024 – 21/01/2024

Βαδίζουμε πια στην καρδιά του πρώτου μήνα του 2024 και όπως φαίνεται από τις κινήσεις των πλανητών, τους κύκλους των οποίων μελετάμε εμείς οι αστρολόγοι και βλέπουμε τα αποτελέσματα τους συγχρονικά με τις εξελίξεις στον πλανήτη μας, η πολυπόθητη ηρεμία δεν έρχεται. Ο Ερμής είναι ιδιαίτερα ενεργός αυτή την εβδομάδα σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία. Η πιο σταθερή μέρα της εβδομάδας είναι η Πέμπτη, που η Σελήνη μετά τις 10:12 το πρωί προχωρά στον Ταύρο σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για δεσμεύσεις, υπογραφές σημαντικών εγγράφων, παρουσιάσεις, δοσοληψίες. Μολονότι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, μια εξαιρετική όψη για θέματα σπουδών, δουλειάς, ταξιδιών, γίνεται ακριβείας την Παρασκευή, προτιμήστε την Πέμπτη για τις σημαντικές κινήσεις σας. Βλέπετε την Παρασκευή το απόγευμα η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με αυτή την όψη ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις για να μη διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή της όψης τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα. Και πάμε στο πλέον Πλουτώνιο Σαββατοκύριακο του μήνα, καθώς ο Πλούτωνας θα είναι ο πιο ενεργός πλανήτης. Το Σάββατο θα συναντήσει για τελευταία φορά τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Σε αυτό το ζώδιο δεν θα ξανασυναντηθούν Ήλιος και Πλούτωνας όσο ζούμε. Μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με αυτή την όψη, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας να έρθουν στο προσκήνιο, ενώ δεν είναι απίθανο να έχουμε και μια πλούσια επικαιρότητα με αποκαλύψεις σκανδάλων.

Στις 20/01/2024 ο Ήλιος στο αέναο ταξίδι του στον ζωδιακό περνά στον Υδροχόο το ζώδιο της ελευθερίας, των επαναστάσεων, των ανατροπών, των τεχνολογικών επιτευγμάτων και των συλλογικών δράσεων και μπορεί να μας εμπνεύσει. Μην ξεχνάμε άλλωστε το μότο του Υδροχόου που είναι «η ισχύς εν τη ενώσει»! Μια φωνή μπορεί να καταπνιγεί, ένα σύνολο φωνών μπορεί να φέρουν την αλλαγή. Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, καθώς ξεκινά μια τελείως διαφορετική εποχή για τον πλανήτη μας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/01/2024. Ο Πλούτωνας είχε κάνει μια δοκιμαστική πτήση πέρυσι από τις 23/03/2024 μέχρι τις 10/06/2024 στο ζώδιο αυτό. Και σε αυτό το σύντομο πέρασμά του μας έδωσε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Τεχνητή νοημοσύνη, chatgpt, ρομποτική και μεγαλύτερη άνθιση της woke culture ήταν μόλις κάποια από τα στοιχεία που εισήλθαν στη ζωή μας. Φέτος θα πάρουμε μια πιο γενναιόδωρη δόση του Πλούτωνα στον Υδροχόο καθώς σε πρώτη φάση θα μείνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και θα επανέλθει οριστικά στον Υδροχόο από τις 19/11/2024 και για τα επόμενα 20 χρόνια. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 μέχρι το 1798 μια πραγματικά επαναστατική περίοδο στην ιστορία, καθώς σημαδεύτηκε τόσο από την Αμερικανική όσο κι από τη Γαλλική επανάσταση. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς. Η επιρροή του θα είναι καταλυτική όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο ειδικό άρθρο για την Πλουτώνια επιρροή στην ιστορία πατώντας εδώ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πάρουν μια πρόγευση του μέλλοντος από την εβδομάδα 15/01/2024 – 21/01/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αναζητήσεις και απαιτητική νοητική εργασία σας βάζει η νέα εβδομάδα του Ιανουαρίου με τις όψεις του Ερμή από τον Αιγόκερω προς τον Κρόνο και τον Δία. Η διάθεση να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας σε θέματα σπουδών, εκδόσεων, επαγγελματικών σχεδίων, νομικών ζητημάτων θα είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορεί να ψαχτείτε τώρα σε νέους ορίζοντες ακόμη και στο εξωτερικό για να δείτε τις προοπτικές σας. Ιδιαίτερα το τρίγωνο Ερμή-Δία θα βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να βρείτε την κατεύθυνση που θέλετε να στραφείτε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε θέματα σπουδών και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα σας στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία.

Την Παρασκευή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει μια αίσθηση αβεβαιότητας και πιθανώς τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται εκ πρώτης. Απολαύστε αυτή την κάπως ονειροπόλα και χαλαρή όψη, αλλά μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς, των σχέσεων ή των οικονομικών σας αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε στην πορεία. Ενδεχομένως να μπερδευτείτε αυτές τις μέρες από αυτά που ακούτε από συνεργάτες ή φίλους. Ακούστε τους αλλά εμπιστευθείτε περισσότερο το ένστικτό σας σχετικά με την πορεία την οποία θα ακολουθήσετε.

Το Σάββατο ο Ήλιος συναντά για τελευταία φορά τον Πλούτωνα σε σύνοδο στον Αιγόκερω, μια όψη που σας καλεί να φανείτε θαρραλέοι και να πάρετε μια πρωτοβουλία ή ακόμη κι ένα ρίσκο σε νέα μονοπάτια. Την ίδια μέρα ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα που συμβολίζει την καριέρα, την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και την κατεύθυνση της ζωής σας. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι θέλετε να γίνει παρακάτω. Πόσο σας αντιπροσωπεύει η δουλειά που κάνετε, πόσο είναι βιώσιμη με τις παρούσες συνθήκες και πώς θα μπορούσατε να την τροποποιήσετε προκειμένου να την κάνετε πιο επιτυχημένη. Είναι η στιγμή των αναθεωρήσεων, αλλά και των αλλαγών τουλάχιστον σε ένα πιο θεωρητικό επίπεδο.

Και πάμε στην πιο σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιο σας, καθώς ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο στις 21/01 σε ένα ιδιαίτερα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μια πρώτη γεύση πήρατε πέρυσι περίπου για 2,5 μήνες όταν ο Πλούτωνας έκανε μια δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο αυτό. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει για 20 ολόκληρα χρόνια σε αυτή τη θέση φέρνοντας βαθιές αλλαγές στη ζωή σας και δίνοντας σας μεγάλη δύναμη. Μόνο που τη δύναμη αυτή πρέπει να την αξιοποιήσετε για το καλό, να γίνετε ίσως ένας εμπνευσμένος ηγέτης στο χώρο που δραστηριοποιείστε που βοηθά στην ανάπτυξη των άλλων κι όχι ένας τύραννος.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προοπτικές καθώς ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία και κάνει πιο αποτελεσματικές τις κινήσεις σας σε θέματα δουλειάς αλλά και υγείας. Είναι μια θετική εβδομάδα για διαπραγματεύσεις, για να αυξήσετε το πελατολόγιο σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά σε θέματα επικοινωνίας.

Την Παρασκευή 19/01 έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα και μπορεί να μπερδεύεστε με τα σημάδια που σας δείχνουν κάποια άτομα και να μην είστε βέβαιοι για τις προθέσεις τους. Πιθανώς αυτό να αφορά στον ερωτικό τομέα, όμως καλά θα κάνετε να είστε πιο υποψιασμένοι και σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Τα σενάρια ποικίλλουν. Μπορεί να θεωρήσετε ας πούμε ότι κάποιος έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας ενώ είναι απλά φιλικός, ή το αντίθετο να πιστέψετε ότι κάποιος σας βλέπει ως φίλο-η και να απογοητεύεστε επειδή δεν διαβάζετε σωστά τις προθέσεις του. Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για κάτι ερωτικό είτε για κάτι οικονομικό, περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και μη βιάζεστε ούτε να απογοητευθείτε ούτε να πετάξετε από ενθουσιασμό.

Η τελευταία σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 20/01 έρχεται να ενεργοποιήσει με δυναμικό τρόπο θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της δουλειάς σας και τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης δημιουργώντας μεγαλύτερο ζόρι και απαιτήσεις. Η όψη αυτή είναι αποκαλυπτική μιας τοξικής ίσως κατάστασης που βιώνετε στο περιβάλλον της δουλειάς ή στις σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους. Θέλει προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας γιατί δεν πρόκειται να βγάλουν πουθενά. Αντίθετα αυτή η όψη προσφέρεται για να συστηματοποιήσετε τον τρόπο που εργάζεστε, να σκεφτείτε πώς θα εκμοντερνίσετε ίσως τις μεθόδους παραγωγής σας και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να είστε πιο αποδοτικοί. Πιθανώς να χρειαστεί να προσλάβετε προσωπικό ή κάποιο άτομο για να σας βοηθήσει περαιτέρω. Ακόμη επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης προτρέποντας σας να κάνετε τον απαραίτητο έλεγχο αλλά και να υιοθετήσετε πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/01 αποκαλύπτει πολλά για τον τρόπο που δημιουργείτε σχέσεις, το ρόλο σας σε συνεργασίες και σε ερωτικές ή φιλικές σχέσεις και την αλληλεπίδραση που έχετε με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι η στιγμή των αναθεωρήσεων. Κάποιες από τις σχέσεις σας μπορεί να σας απογοητεύουν, αλλά θα υπάρχουν κι αυτές που θα σας αποδεικνύουν ότι πρέπει να συνεχίσετε να πιστεύετε στους ανθρώπους, στη συνέργεια, στη συνεργασία, στον έρωτα, στην αγάπη.

Η πιο σημαντική αλλαγή όμως για το ζώδιο σας έρχεται στις 21/01 καθώς ο Πλούτωνας, ο πιο αργός πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος, παίρνει θέση απέναντι σας στον κομβικό τομέα των σχέσεων – γάμου – συνεργασιών. Ο Πλούτωνας έκανε μια δοκιμαστική πτήση απέναντι από το ζώδιο σας για 2,5 περίπου μήνες πέρυσι από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο. Προς το παρόν θα δεχτείτε την επιρροή του για κάποιους μήνες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς στον Υδροχόο θα εγκατασταθεί για τα καλά από τις 19/11 μέχρι τις αρχές του 2044. Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου θα περάσει τις πιο μεγάλες ανατροπές και αλλαγές τα επόμενα χρόνια. Άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σας θα παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο και κάποιοι από σας θα κάνετε μοιραίες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την εβδομάδα αυτή κι έπειτα σταδιακά θα δείτε μεγαλύτερη βελτίωση στην επικοινωνία με τους γύρω σας, καθώς ο Ερμής στην πορεία του στον Αιγόκερω σχηματίζει δυο θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Συνεργάτες, φίλοι, συγγενείς θα είναι πιο υποστηρικτικοί, οπότε αν έχετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό προωθήστε το. Στο διάστημα αυτό θα έχετε και περισσότερες ιδέες, άνεση να τις προτείνετε και καλύτερη τύχη να εισακουστούν από αυτούς που πρέπει. Καλύτερα μπορούν να πάνε σπουδές, δοσοληψίες, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, διαφήμιση, θέματα που αφορούν ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Βέβαια την Παρασκευή που η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πιθανώς ό,τι ακούτε και μαθαίνετε να μην είναι ακριβώς και η αλήθεια. Προσέξτε ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και στα οικονομικά σας. Θα έχετε την τάση να κάνετε σπατάλες προκειμένου να περάσετε καλά ή να εντυπωσιάσετε κάποιον-α με ένα ακριβό δώρο. Προσοχή στη χρήση πιστωτικών καρτών. Μην ξανοίγεστε ιδιαίτερα. Ακόμη μην κάνετε υπερβολές με γευστικούς πειρασμούς ή αλκοόλ. Όπως και με τα ψώνια που γίνονται χωρίς να μας είναι απαραίτητα, η απόλαυση είναι στιγμιαία αλλά οι ενοχές και τα προβλήματα που δημιουργούν μπορεί να είναι μεγαλύτερα. Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο συγκρατηθείτε κάπως μέχρι να ανακαλύψετε τι ακριβώς συμβαίνει με την άλλη πλευρά.

Το Σάββατο ο Ήλιος συναντάται για τελευταία φορά στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον μοντέρνο κυβερνήτη σας, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας. Ο λόγος σας έχει δύναμη και μπορεί να επηρεάσει τους άλλους αγαπητοί μου Σκορπιοί, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα πώς λέτε αυτό που θέλετε να πείτε και πού το απευθύνετε. Αν κάτι στο περιβάλλον της δουλειάς σάς ενοχλεί και θέλετε να το συζητήσετε φανείτε αρκετά διαλλακτικοί και μην παίρνετε προσωπικά ή μην αντιδράτε σπασμωδικά σε σχόλια και επικρίσεις. Επειδή έχετε βιτριολικό χιούμορ και κάποιες φορές αυτό απομακρύνει τους άλλους, προσέξτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε για να μην νιώσει κάποιος προσβεβλημένος. Από την άλλη, το Σάββατο μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με υποχρεώσει και ευθύνες και όλο αυτό να σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό.

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο φέρνει σε πρώτο πλάνο την προσωπική σας ζωή, τη συναισθηματική σας ασφάλεια, την οικογένεια, το σπίτι ως ακίνητο και την ακίνητη περιουσία σας. Μέσα στον επόμενο μήνα μπορεί ας πούμε να πάρετε την απόφαση συμβίωσης με το σύντροφο σας, μπορεί να αποφασίσετε ένα γάμο ή να έρχεται ένας απόγονος για να συμπληρώσει την ευτυχία σας. Από την άλλη, αν είστε στη φάση ανεύρεσης στέγης τότε μπορεί να έχετε κάποια θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να αποφασίσετε βέβαια να κάνετε κάποια ανακαίνιση ή να ομορφύνετε το περιβάλλον του σπιτιού. Ακόμη μπορεί να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τους συγγενείς σας ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας να έχει μια ευχάριστη είδηση.

Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του μοντέρνου κυβερνήτη σας Πλούτωνα στον Υδροχόο. Από το 2008 ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω στον τομέα της επικοινωνίας, των φίλων, των συνεργατών. Μέσα σε αυτή τη δεκαπενταετία μάθατε πολλά για την επιρροή που έχετε στους άλλους και άλλαξαν επίσης πολλά στην καθημερινότητα σας. Πέρυσι ο Πλούτωνας έκανε μια δοκιμαστική πτήση στον Υδροχόο από τις 23/03 μέχρι τις 11/06. Τώρα θα μείνει σε πρώτη φάση μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου και θα οπισθοδρομήσει για 2,5 μήνες στον Αιγόκερω και στις 19/11 θα πάρει την τελική του θέση στον Υδροχόο για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Σε ένα ιδιαίτερα κλειστό και ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας ο Πλούτωνας θα σας βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες στη ζωή σας, να κόψετε δεσμούς που είναι τοξικοί για σας ακόμη κι αν μιλάμε για οικογενειακές σχέσεις, να αλλάξετε τον χώρο που διαμένετε ή ακόμη και να μπείτε στη διαδικασία αλλαγής τόπου ή και χώρας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι ο Ερμής πλέον είναι ορθόδρομος στον Αιγόκερω δεν σας επιτρέπει να έχετε τη συγκέντρωση που θέλετε και γίνεστε και πιο ευεπηρέαστοι από το περιβάλλον σας. Παρόλα αυτά θα υπάρχει καλύτερη ροή στην επικοινωνία και την καθημερινότητα σας, καθώς αυτή την εβδομάδα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Θα είναι βοηθητικός αν θέλετε να κάνετε έρευνα, αν έχετε μελέτη για εξετάσεις και γενικότερα για τις σπουδές σας, αν θέλετε να κάνετε προετοιμασία για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Στις 19/01 η Αφροδίτη συναντά στο διάβα της στον Τοξότη σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κάπως θολό τοπίο σε θέματα σχέσεων και οικονομικά ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Με αυτή την όψη πρέπει να είστε καταρχάς εξαιρετικά προσεκτικοί με τα χρήματα σας. Δεν είναι καλές μέρες ούτε να δανείσετε ούτε να δανειστείτε. Θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες, να ξοδέψετε με πιστωτικές κάρτες σε ψώνια που δεν είναι απαραίτητα ή να μπερδέψετε χρήματα και αισθήματα. Από την άλλη μπορεί να διαπιστώσετε μια διαφορά σε αξίες, απόψεις με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη. Αποφύγετε όμως να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αφήστε να ξεκαθαρίσει για τα καλά το τοπίο και αρκεστείτε απλά να είστε παρατηρητικοί.

Η επόμενη σημαντική όψη είναι το Σάββατο η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα που πραγματοποιείται σε ένα οίκο πιο μυστικό και παρασκηνιακό για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Με κάποιο τρόπο μπορεί να σας δίνει ένα πράσινο φως για να ξεκινήσετε κάποια δουλειά, να τελειώνετε με εκκρεμότητες μιας προηγούμενης κατάστασης, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι παρακάτω και κυρίως την άνοιξη να ασχοληθείτε με ένα νέο εγχείρημα. Γενικά θα την περιέγραφα αυτή την εβδομάδα ως την έναρξη μιας περιόδου προετοιμασίας για κάποια πράγματα που θα έρθουν αργότερα. Αν είστε σπουδαστές μπορεί να πέφτετε τώρα με τα μούτρα στο διάβασμα εν όψει εξεταστικής, αν ετοιμάζετε ένα επιχειρηματικό ή άλλο ξεκίνημα μπορεί να χρειαστεί τώρα η κατάλληλη προετοιμασία για να υλοποιηθεί λίγο καιρό μετά. Άλλοι μπορεί να ψαχτείτε με μια αλλαγή χωροταξική, να αλλάξετε ας πούμε χώρο σπιτιού ή εργασίας.

Στο τέλος της εβδομάδας όμως όλα τα κοσμικά φώτα είναι στραμμένα πάνω σας αγαπητοί μου Υδροχόοι καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας στις 20/01 και ξεκινούν τα γενέθλια σας. Εν ολίγοις ξεκινά μια εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει μια γεύση από το μέλλον, να σας εμπνεύσει, να κάνει το ένστικτο σας να δουλέψει περισσότερο από ποτέ. Είναι μια εβδομάδα για να σκεφτείτε περισσότερο τη δική σας θέση παντού στις σχέσεις, στη δουλειά, στην οικογένεια, το ρόλο σας στην κοινωνία, αυτά που θέλετε, ονειρεύεστε και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Είναι η στιγμή να ρίξετε τους σπόρους για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας που ξεκινά μες το 2024. Μην αποθαρρυνθείτε αν προς το παρόν νιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση και δεν ξέρετε τι είναι αυτό το καινούριο που έρχεται. Σιγά σιγά θα αποκαλυφθεί.

Όμως η μεγάλη είδηση της εβδομάδας για σας τους Υδροχόους είναι η είσοδος του Πλούτωνα στις 21/01 στο δικό σας ζώδιο. Ο Πλούτωνας πέρασε στο ζώδιο σας πρώτη φορά στις 23/03/2023 και έμεινε μέχρι τις 11/03/2023 δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει από το 2024 κι έπειτα που θα περάσει οριστικά στο ζώδιο σας για τα επόμενα 20 χρόνια. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας γίνεται επαναστάτης και ζητά κι από σας να μπείτε σε αυτή τη διάθεση. Να φέρετε αλλαγές στη ζωή σας και σχεδόν να τη μεταμορφώσετε. Οι αλλαγές αυτές ξεκινούν εσωτερικά σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο και βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω. Μπορεί να αλλάξετε την εμφάνιση σας, τον τρόπο που μιλάτε, επικοινωνείτε, συμπεριφέρεστε. Ο Πλούτωνας πάνω στον Ήλιο σας αλλάζει την ταυτότητα σας και φυσικά αλλάζει και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Θα είναι μια περίοδος μεταμόρφωσης που μπορεί να σας δώσει τεράστια δύναμη σε όλα τα επίπεδα και το μόνο που σας ζητείται είναι να τη χρησιμοποιήσετε σωστά, κάνοντας καλό όχι μόνο στα συμφέροντα σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.