Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/01/2024 – 21/01/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/01/2024 – 21/01/2024

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με μεγάλη εύνοια στα ερωτικά αφού στις 15/01/2024 το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές επαφές και γνωριμίες ή μοιραίες συναντήσεις με άτομα που μπορεί να βρίσκονται μακριά και με κάποιο τρόπο θα μας προσφέρουν χαρά και αγαλλίαση. Στις 16/01/2024 το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μιλάει για ρομαντισμό, κατανόηση κι ευαισθησίες, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξουμε τους τόνους, να συμφιλιωθούμε και να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 18/01/2024 ευνοεί τις σοβαρές αποφάσεις και τις συζητήσεις και μας βοηθάει να βάλουμε μπροστά τη λογική. Στις 19/01/2024 το τρίγωνο Ερμή-Δία είναι μια πολύ ευχάριστη όψη που βελτιώνει την επικοινωνία και μας χαρίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Είναι μια καλή στιγμή για να κοινωνικοποιηθούμε, να οργανώσουμε ένα ταξίδι και να κάνουμε επαφές που θα μας ανανεώσουν. Ωστόσο, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε παραπλάνηση, εξιδανίκευση και λανθασμένες εντυπώσεις. Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι και μην παραβλέπετε τα αρνητικά των άλλων, ειδικά αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. Στις 20/01/2024 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου έρχεται να κλείσει οριστικά ένα κεφάλαιο κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παιχνίδια εξουσίας και ζητήματα εμπιστοσύνης μέσα στις σχέσεις. Προσοχή σε κρυφές ή παράνομες καταστάσεις που μπορεί να αποκαλυφθούν. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο από τις 20/01, μια θέση που εγκαινιάζει μια κοινωνική περίοδο που θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα φιλίας, ομάδων, κοινωνικών συναναστροφών και επαφών μέσω διαδικτύου. Θα αναρωτηθούμε εάν οι σχέσεις μας είναι ισότιμες και θα έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μας ταιριάζουν περισσότερο και έχουν κοινά ενδιαφέροντα ή τρόπο σκέψης με εμάς. Την Κυριακή 21/01/2024 ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και τελειωτικά για τα επόμενα 20 χρόνια από τις 19/11/2024. Η θέση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με ριζικές αλλαγές και μεταμορφωτικές σχέσεις και εμπειρίες, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι ελπιδοφόρο για εσάς, αφού στις 15/01 η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από το δικό σας ζώδιο, μια όψη που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας ή ακόμα και μια νέα, καρμική γνωριμία. Δώστε σημασία στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνετε τη Δευτέρα, γιατί μπορεί με κάποιο τρόπο να παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε σε επικοινωνία με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή να κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι. Στις 20/01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βαρύνει το κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο ή μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις και μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, θα μπείτε σε καινούριες ομάδες και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα μέσω διαδικτύου. Είναι σημαντικό να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας ταιριάζουν πνευματικά και υποστηρίζουν το όραμα και τους στόχους σας. Από τις 21/01 ο Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές μέσα στις φιλικές σχέσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα αρχίσετε σιγά – σιγά να συνειδητοποιείτε ποιοι άνθρωποι σας ταιριάζουν εγκεφαλικά και με ποιους δεν έχετε πλέον κάτι να σας συνδέει. Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/01, μια όψη που μιλάει για ρομαντισμό και βαθιά κατανόηση. Θα έχετε υποστηρικτικούς ανθρώπους γύρω σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Στις 18/01 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις σημαντικές αποφάσεις, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε στόχους και να θέσετε σοβαρά ζητήματα στο ταίρι σας. Η πιο τυχερή ημέρα της εβδομάδας όμως θα είναι η Παρασκευή 19/01, μιας και ο Ερμής θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα ζήτημα ή να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές και συναντήσεις και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν. Από τις 21/01 ο Πλούτωνας παίρνει θέση στον Υδροχόο και θα δοκιμάσει τη σταθερότητα κάποιων σχέσεων φέρνοντας καρμικές αλλαγές και γνωριμίες στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το πολύ ευνοϊκό για εσάς τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού, μια όψη που βελτιώνει τις σχέσεις σας και μπορεί να φέρει συμφιλίωση με ένα πρόσωπο. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες και είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια καρμική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 19/01 δημιουργεί μπερδέματα και είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μια σχέση. Στις 20/01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια αποκαλυπτική όψη που φέρνει στο φως απωθημένα και συναισθήματα που προσπαθούσατε να κρατήσετε στο σκοτάδι. Είναι μια ευκαιρία να κλείσετε οριστικά μια τοξική κατάσταση που σας βαραίνει και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλειες και εμμονές. Το θετικό νέο είναι η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στο τέλος της εβδομάδας. Αυτή η θέση σας βοηθάει να βγείτε από τα σκοτάδια του προηγούμενου διαστήματος και σας καλεί να δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο φωτεινή και αισιόδοξη ματιά. Εκμεταλλευτείτε τον επόμενο μήνα για να ταξιδέψετε, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Από τις 21/01 ο Πλούτωνας θα πάρει θέση στον Υδροχόο αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα και τις αντιλήψεις σας περί σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ρομαντική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/01 θα γλυκάνει την καρδιά σας και θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφο σας. Όνειρα και σχέδια που κάνετε τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψετε σε αυτά. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 18/01 είναι η ιδανική όψη για να θέσετε το ζήτημα της δέσμευσης με ένα πρόσωπο ή για να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον με το ταίρι σας. Τώρα η σκέψη είναι ξεκάθαρη και η κρίση σας είναι σωστή, επομένως εμπιστευτείτε την. Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 19/01 ευνοεί στο έπακρο την επικοινωνία και τις επαφές σας με τους άλλους και σας δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε ή να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει από ένα πρόσωπο. Η υποστήριξη των φίλων τώρα θα είναι πολύ σημαντική για εσάς και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 20/01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω έρχεται να κλείσει οριστικά έναν κύκλο και να δώσει τέλος σε μια ψυχοφθόρα κατάσταση, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Αυτή η όψη σας φέρνει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που θα παίξουν κομβικό ρόλο για τις σχέσεις σας και τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε από εδώ και στο εξής. Από τις 21/01 ο Πλούτωνας θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερου (θα επανέλθει για την τελική του φάση σε αυτό το ζώδιο από τις 02/09 μέχρι τις 19/11) και θα εισέλθει στον Υδροχόο. Η θέση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα ελέγχου και εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σας καλεί να απελευθερωθείτε από τοξικούς ανθρώπους και να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο για εσάς.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη, μια θέση που ενισχύει την ερωτική διάθεση και σας γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση. Στις 15/01 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να φέρει καρμικούς έρωτες, μοιραίες συναντήσεις ή ευχάριστες εξελίξεις. Εάν είστε πληγωμένοι από μια σχέση, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα απαλύνει τα τραύματα σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Σε κάθε περίπτωση, οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως ερωτικές για εσάς, αρκεί βέβαια να σηκώσετε το κεφάλι από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της εργασίας σας που φέρνει ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω. Από τις 20/01 ο Ήλιος θα προχωρήσει στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σας για τον επόμενο μήνα. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ξανά τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας και θα κάνετε από κοινού βήματα για να λύσετε τα προβλήματα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με ένα πρόσωπο. Το πιο σημαντικό νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων έρχεται για να σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές εμπειρίες και πολύ σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Οι σχέσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι μεταμορφωτικές για εσάς και θα είναι πολύ πιθανό να μπουν στη ζωή σας πρόσωπα τα οποία θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο σκοτεινή σας πλευρά ή συναισθήματα που δε γνωρίζατε καν ότι είχατε. Οι ανάλαφρες και επιφανειακές καταστάσεις δεν έχουν χώρο τώρα στη ζωή σας. Αντιθέτως, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να βιώσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια γλυκιά νότα, αφού στις 16/01 έχουμε το εξάγωνο Ήλου-Ποσειδώνα, μια όψη ενισχύει το ρομαντισμό και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσετε πιο βαθιά ο ένας τον άλλον. Στις 18/01 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σας βοηθάει να δείτε τον έρωτα μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια πιο ουσιαστική κουβέντα με τον/η σύντροφο σας ή να θέσετε το ζήτημα της δέσμευσης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η πιο ευχάριστη και ερωτική όψη της εβδομάδας είναι το τρίγωνο Ερμή-Δία που πραγματοποιείται στις 19/01. Η διάθεση σας τώρα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ρίσκα που θα πάρετε και κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα έχουν θετική εξέλιξη και είναι βέβαιο ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Μη διστάσετε να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα θέλω σας. Στις 20/01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω μιλάει για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις και θα νιώσετε την επιθυμία να εμβαθύνετε στις ερωτικές σας σχέσεις ή να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας προκαλούν έντονα συναισθήματα. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν εμμονές και ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 15/01, μια άκρως ευνοϊκή όψη για εσάς που φέρνει καρμικές γνωριμίες και επαφές. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να κοινωνικοποιηθείτε ή για να βγείτε ραντεβού. Στις 19/01 το τρίγωνο Ερμή-Δία σας φέρνει πιο κοντά με την οικογένεια και τους οικείους σας και σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας ή για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας σε ένα πρόσωπο. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ανταπόκριση που ζητάτε. Στις 20/01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω έρχεται να φωτίσει όλα εκείνα τα συναισθήματα που είχατε κρυμμένα, αλλά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις ευαισθησίες σας. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο ή να αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σας, ειδικά αν ανήκετε στους Ζυγούς των τελευταίων ημερών. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο σας δίνει χαρά, ενθουσιασμό και σας βοηθάει να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Η διάθεση σας θα ανέβει και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας. Από τις 21/01 ο Πλούτωνας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία θα φέρει ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι πολύ έντονες και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε το πάθος στη ζωή σας και να λήξετε οριστικά μια κατάσταση η οποία είναι χαλαρή και δεν σας προκαλεί έντονα συναισθήματα. Άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας θα σας ασκήσουν μεγάλη επιρροή και θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να πάθετε εμμονή με ένα πρόσωπο ή να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας φέρνει ρομαντικές επαφές και όμορφες συναντήσεις για εσάς. Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/01 σας βοηθάει να ρίξετε τους τόνους και να κατανοήσετε καλύτερα το άτομο που έχετε δίπλα σας. Είναι η στιγμή που θα αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό, θα εκφράσετε όσα νιώθετε και θα συνδεθείτε πιο βαθιά με το ταίρι σας. Στις 18/01 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με μια σχέση ή για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 19/01 είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς και προσφέρεται για να βγείτε ραντεβού ή για να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και κάνετε νέες γνωριμίες. Ωστόσο, από τις 20/01 ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα προτιμήσετε να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια. Αξιοποιήστε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και για να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας. Η πιο σημαντική αστρολογική αλλαγή αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλη από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 21/01. Η θέση αυτή θα φέρει ριζικές αλλαγές μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και είναι πιθανό να κλονιστεί η σχέση σας με τον σύντροφο ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα σας κάνει να νιώσετε πιο ευάλωτοι και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι μια ευκαιρία να διώξετε από τη ζωή σας τοξικά άτομα ή καταστάσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και να μην υποκύψετε σε χειριστικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο δικό σας ζώδιο και είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις και ο έρωτας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας αυτό το διάστημα. Στις 15/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού υπόσχεται όμορφες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Ίσως ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτές τις ημέρες η σχέση σας θα βελτιωθεί και μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης ή ενός απογόνου. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 19/01 έρχεται να φέρει σύγχυση και είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα ή να μην ξέρετε πώς να φερθείτε σε ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας και αποφύγετε να δεσμευτείτε ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με μια κατάσταση. Από τις 20/01 ο Ήλιος προχωράει στον Υδροχόο και το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό για εσάς, γεμάτο επαφές, ραντεβού και γνωριμίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα και θα εκφραστείτε πιο ειλικρινά στο άτομο που έχετε δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι μια όψη που σας βοηθάει να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας και την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να κάνετε το πρώτο βήμα για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Στις 18/01 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο ξεκάθαρη και ρεαλιστική ματιά και ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Το ευχάριστο και τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 19/01 είναι μια όψη που έρχεται να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και φέρνει καινούριες γνωριμίες ή συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να εκφραστείτε πιο ειλικρινά απέναντι σε ένα πρόσωπο ή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν για τελευταία φορά στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και θα κλείσετε κύκλους με το παρελθόν. Είναι η ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από τοξικές καταστάσεις που σας βαραίνουν και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι νέο, ειδικά αν ανήκετε στους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας καλωσορίζει με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 15/01, μια όψη που φέρνει καρμικές γνωριμίες μέσα από ομάδες και παρέες ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλείστε αυτές τις ημέρες να βγείτε προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας και ίσως να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Να θυμάστε ότι η καθοδήγηση των φίλων θα είναι πολύ σημαντική τώρα για εσάς, ενώ δεν αποκλείεται μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν φιλική να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας και να θέσετε στόχους από κοινού. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να συνεχίζουν την πορεία τους στον Αιγόκερω, είναι αλήθεια ότι βρίσκεστε ακόμα σε μια πιο εσωστρεφή φάση, όμως από τις 20/01 ο Ήλιος περνάει επιτέλους στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Τώρα είναι η στιγμή που θα λάμψετε και θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να βγείτε από τη στασιμότητα, για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσετε τα θέλω σας στο ερωτικό κομμάτι με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Αυτή την εβδομάδα όμως πραγματοποιείται ίσως η πιο σημαντική αστρολογική αλλαγή ολόκληρης της χρονιάς για εσάς, η οποία δεν είναι άλλη από την είσοδο του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο από τις 21/01. Ο Πλούτωνας έρχεται για να σας δώσει πολύ σημαντικά μαθήματα και για να σας φέρει αντιμέτωπους με πολύ βαθιές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις αλλά και την ίδια τη ζωή. Είναι ο πλανήτης εκείνος που θα δώσει τέλος σε καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα απομακρύνει από κοντά σας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια. Οι σχέσεις που θα κάνετε τώρα δεν θα είναι επιφανειακές, αλλά θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την πορεία σας. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να πυροδοτήσουν ακραία συναισθήματα και να σας συστήσουν με κρυμμένες πλευρές του εαυτού σας που δε γνωρίζατε μέχρι τώρα ότι είχατε. Το μόνο σίγουρο με τον Πλούτωνα είναι ότι θα πρέπει να μη φοβηθείτε την απώλεια και την αλλαγή που έρχεται, γιατί μόνο έτσι θα κάνετε χώρο στη ζωή σας για το νέο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη ρομαντισμού και ευαισθησίας που σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά με τους γύρω σας σε ένα πιο συναισθηματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο. Τα όνειρα και τα σχέδια που κάνετε τώρα μπορούν να υλοποιηθούν και να πάρουν σάρκα και οστά και είναι πολύ πιθανό να έχετε την πολύτιμη υποστήριξη ενός φιλικού προσώπου. Στις 18/01 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική. Είναι μια ευκαιρία να θίξετε σοβαρά ζητήματα για συζήτηση και να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε σας δημιουργούσε σύγχυση. Στις 19/01 το τρίγωνο Ερμή-Δία σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Η εμπλοκή σας σε μια καινούρια ομάδα ή σε μια παρέα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και θα σας ανανεώσει. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή αναζητήστε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα χρειάζεται παραπάνω προσοχή, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου. Η όψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανίκευση, εξαπάτηση και απογοήτευση, επομένως καλό θα είναι να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο.