Ευνοϊκές εξελίξεις αλλά και απρόοπτα για 4 ζώδια την εβδομάδα 13/05/2024 – 19/05/2024

Ευνοϊκές εξελίξεις αλλά και απρόοπτα για 4 ζώδια την εβδομάδα 13/05/2024 - 19/05/2024

Ευνοϊκές εξελίξεις αλλά και απρόοπτα για 4 ζώδια την εβδομάδα 13/05/2024 – 19/05/2024

Η εβδομάδα αυτή κυριαρχείται από την έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου. Σε αυτό το ζωδιακό χώρο συμβαίνουν οι περισσότερες όψεις αλλά και μια αλλαγή, καθώς ο Ερμής προχωρά στις 15/05/2024 επίσης σε αυτό το ζώδιο. Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 13/05/2024 που κάνει τις μέρες που την περιβάλλουν αρκετά ρευστές, ενώ μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις, ανατροπές και μια πιο έντονη επικαιρότητα σε σχέση με την οικονομία. Χρειάζεται να είμαστε πιο προσγειωμένοι και πιο συγκεντρωμένοι στα πρακτικά μας πλάνα της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά και αρκετά ευέλικτοι στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που μπορεί να προκύπτουν. Την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια θετική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να επισημοποιήσουμε μια κατάσταση, να κάνουμε πλάνα για το επόμενο βήμα μιας σχέσης, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη, αν είμαστε σε μια σχέση ή συνεργασία και νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε μια ανοιχτή συζήτηση, μπορεί να βοηθήσει να απεγκλωβιστούμε όπως και να ελευθερώσουμε την άλλη πλευρά. Στις 15/05/2024 ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των δοσοληψιών μας προχωρά επίσης στον γήινο Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας. Οι ρυθμοί θα είναι λιγότερο πιεστικοί και το ενδιαφέρον μας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά, αλλά και στα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας προσπαθώντας να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις. Όλα αυτά που συζητήσαμε το προηγούμενο διάστημα που ο Ερμής βρισκόταν στον Κριό, που μας πρότειναν ή προτείναμε εμείς στους άλλους, όλες οι ιδέες και οι ενθουσιασμοί της εποχής του Κριού μπορεί να υλοποιηθούν; Θα φανεί από τώρα μέχρι τις 03/06/2024. Στις 18/05/2024 έχουμε μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία. Τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να σημειώσουμε πρόοδο, να δεχτούμε κάποια βοήθεια, να έχουμε μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή, ή σε όποιον τομέα μπορεί να πέφτει στο ωροσκόπιο του καθενός από μας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό φέρνοντας κραδασμούς σε σχέσεις που είναι φθαρμένες, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ευνοϊκές εξελίξεις αλλά και απρόοπτα την εβδομάδα 13/05/2024 – 19/05/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας είναι η κυρίαρχη επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στις 13/05, ειδικά για όσους έχουν γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία, κι από την άλλη είναι πιθανό να έχετε κάποια μοναδική ιδέα που ίσως ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σας. Από το 2018 που ξεκίνησε η επιρροή του Ουρανού άλλαξε κατά πολύ τις συνθήκες στη ζωή σας και μέχρι το 2026 που θα ολοκληρωθεί αυτή η πορεία έχετε ακόμη μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Ο Ουρανός σας ζητά να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να αποκτήσετε νέες συνήθειες, νέες ρουτίνες και νέο προσανατολισμό. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας, έχει θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Είναι θετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ερωτικά και οικονομικά. Θετική όψη και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Βέβαια, όπου ακουμπά ο Κρόνος χρειάζεται να δείξετε και πειθαρχία και υπομονή, αλλά και μια σοβαρότητα στις προθέσεις και την προσέγγιση σας. Την Τετάρτη προχωρά στο ζώδιό σας ο Ερμής, δημιουργώντας συνθήκες «φρενίτιδας» στην καθημερινότητα σας για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 03/06. Στα γενέθλια σας είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με νέες ιδέες, εμπειρίες, ανθρώπους. Πειραματισμοί, νέα δεδομένα στις συνθήκες, καινούρια πρόσωπα, ιδέες, διαδρομές, ταξίδια, συμφωνίες θα σας ενθουσιάσουν, θα σας προκαλέσουν και θα χρειαστεί να δείτε πώς θα τα εντάξετε σταδιακά στην καθημερινότητα σας και στη ζωή σας. Κάποια πράγματα ή πρόσωπα θα έρθουν προς αντικατάσταση κάποιων άλλων. Η σύνοδος Ήλιου-Δία, η πιο τυχερή όψη στην αστρολογία, στο ζώδιο σας στις 18/05 ανοίγει περαιτέρω τους ορίζοντες σας, βοηθά σε θέματα σπουδών, καριέρας, αλλά ακόμη και σε προσωπικά ζητήματα. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι αν είστε γεννημένοι κοντά στις 16, 17, 18, 19, 20/05 τότε μη διστάσετε να βάλετε μπροστά και την πιο τρελή σας ιδέα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ουρανό επίσης στο ζώδιο σας, φέρνοντας ουρανοκατέβατες εξελίξεις σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Από το 2018 που ξεκίνησε την πορεία του στον Ταύρο ο πλανήτης των αλλαγών, των ξαφνικών γεγονότων αλλά και του «χάους», ο Ουρανός, μέχρι το 2026 που θα την ολοκληρώσει επηρεάζει ξεκάθαρα την κατεύθυνση της ζωής σας και την καριέρα σας. Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή συναντά σε σύνοδο τον κυβερνήτη σας Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα συμβεί κι αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 13/05. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο ή απρόοπτες εξελίξεις στη καριέρα σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Αυτό δε σημαίνει κάτι αρνητικό. Πιθανώς να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης, να αναγνωριστεί η δουλειά σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας και να πάρετε προαγωγή ή να κάνετε μια μεταγραφή με καλύτερους όρους. Η επαγγελματική καταξίωση και η άνοδος θα ευνοηθούν ακόμη περισσότερο και με τις υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια μέρα βοηθά να επιτύχετε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση που θα είναι θετική μακροπρόθεσμα και για την πορεία των οικονομικών σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος απαιτεί μεθοδικότητα, οργάνωση και βέβαια να κάνετε τη σωστή κίνηση στη σωστή στιγμή. Αν δεν έχετε αποφασίσει κάτι μην απογοητεύεστε. Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν από την επόμενη εβδομάδα. Στις 15/05 ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σας στο παρακάτω της ζωής σας. Είναι η στιγμή για να δείτε τι θα κάνετε με τα θέματα της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα των σημαντικών ασχολιών σας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να βιαστείτε. Μην ξεχνάτε ότι ο Ταύρος είναι αργός, μεθοδικός και πρακτικός. Στις 18/05 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Ό,τι κι αν γίνει εκείνη την ημέρα να ξέρετε ότι είναι μόνο για το καλό σας και για να εξελιχτείτε. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να δείξει ουρανοκατέβατες εξελίξεις στα θέματα καριέρας για τους γεννημένους στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 13/05 μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές και εκπλήξεις για τους γεννημένους κοντά στις 13, 14, 15/11. Πιθανώς μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, αρκεί να στηριχτείτε στη λογική προσέγγιση των πραγμάτων, να εκθέσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας και να περιμένετε ανάλογη σοβαρή αντιμετώπιση κι από την άλλη πλευρά. Αν πιστεύετε ή νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση ή συνεργασία, ή αισθάνεστε ότι εσείς την «τρέφετε» μόνο χωρίς να παίρνετε πίσω την ανάλογη προσοχή και φροντίδα, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα και να πάρετε αποφάσεις με το μυαλό σας. Όλο αυτό όμως θέλει χρόνο και υπομονή. Την Τετάρτη ο Ερμής θα περάσει στον Ταύρο, δηλαδή μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στη ζωή σας. Σε όποια φάση κι αν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, σε συνεργασία ή όχι, από δω και κάτω οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας σας. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας μπορεί να δημιουργήσετε συνθήκες για μια καινούρια σχέση ή συνεργασία. Ο Ερμή ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας και σχέσεων και σας βάζει στη διαδικασία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους προκειμένου να επιτύχετε στους κοινούς σας στόχους. Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Στις 18/05 η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ταύρο, η πιο τυχερή όψη στον κόσμο της αστρολογίας, στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών μπορεί να φέρει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο για μια νέα συνεργασία ή μπορεί να συνδέεται και με μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο που σας ενδιαφέρει αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε περισσότερο από τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού την ίδια μέρα. Μια ουρανοκατέβατη γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο, μια επαγγελματική πρόταση ή από την άλλη πλευρά η διάσπαση μιας σχέση ή συνεργασίας που έχει κάνει τον κύκλο της είναι μερικά από τα σενάρια.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα αναφέρεται σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι και δημιουργεί κάποιες αρρυθμίες. Στον ίδιο τομέα βλέπετε λαμβάνει χώρα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 13/05, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο μισό του δευτέρου δεκαημέρου. Μήπως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας; Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να ανανεώσετε τα έπιπλα σας, να βάψετε τους τοίχους, να επιμεληθείτε ένα νέο χώρο ή ακόμη να ψαχτείτε περισσότερο με μια αλλαγή σπιτιού αν είναι στα πλάνα σας μια μετακόμιση. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την έρευνα σας. Ή ακόμη αν θέλετε να βρείτε κάποιο άτομο να σας βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού ξεκινήστε τώρα την έρευνα σας. Από την άλλη, με αυτή την όψη ίσως σας βγαίνει μέσα σας μια επαναστατική διάθεση απέναντι σε κάποιες οικογενειακές σχέσεις ειδικά αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Η όψη αυτή, που επαναλαμβάνεται μια φορά τον χρόνο, από το 2018 στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και το 2026 σας καλεί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να αυτονομηθείτε πλήρως. Την ίδια μέρα η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς, μπορεί να σκεφτείτε μια μετακόμιση ή ακόμη κάποιες επισκευές ή να διακοσμήσετε διαφορετικά κάποιους χώρους ή να τους φρεσκάρετε… Μετά τη φρενίτιδα του τελευταίου διαστήματος με τον Ερμή στον Κριό, που μπορεί να σας εξάντλησε κάπως με τις καθημερινές ολοένα αυξανόμενες ανάγκες επικοινωνίας, επαφών, συζητήσεων, έρχεται η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σε ένα κομμάτι πιο κλειστό και προσωπικό στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον 4ο οίκο. Έτσι θα συστηματοποιήσετε τις ενέργειες σας σε θέματα οικογένειας, εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας σας, ενώ μπορεί να κάνετε και κάποιο ταξίδι επιστροφής σε έναν τόπο που έχετε μνήμες από το παρελθόν. Το Σάββατο 18/05 σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη του μήνα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία κι αυτό αν μη τι άλλο έρχεται για να γιατρέψει πληγές. Πιθανώς να δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ακόμη μπορεί να έχετε ένα θετικό νέο για μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό παρόλα αυτά την ίδια μέρα, όψη που επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να δείξει μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας ή και μια ρήξη.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.