Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/05/2024 – 19/05/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/05/2024 – 19/05/2024

Ξεκινάει μια άκρως ανατρεπτική εβδομάδα που μπορεί να φέρει απρόοπτα, εκπλήξεις και αναστάτωση κυρίως για τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Αυτή η επεισοδιακή εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 13/05/2024, μια όψη που δημιουργεί άκρως επαναστατική και ασυμβίβαστη διάθεση. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να σοκάρουμε τους γύρω μας ή να προκαλέσουμε αντιδράσεις. Εάν μια κατάσταση μας καταπιέζει και αισθανόμαστε ότι δεν μας ταιριάζει πλέον ή δεν μας βοηθάει να εξελιχθούμε, τότε δε θα διστάσουμε να κόψουμε δεσμούς και να πάρουμε αποστάσεις. Από την άλλη πλευρά, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια ημέρα έρχεται να σταθεροποιήσει καταστάσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ουσιαστικές δεσμεύσεις κυρίως για τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του δεύτερου δεκαημέρου. Σχέσεις και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα μπορεί να έχουν διάρκεια στον χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης. Από τις 15/05/2024 ο Ερμής εγκαταλείπει το φλογερό και παρορμητικό ζώδιο του Κριού και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι θα φιλτράρουμε τα δεδομένα μέσα από ένα πιο λογικό πρίσμα και θα εστιάσουμε σε πιο πρακτικά ζητήματα. Ο Ερμής στον Ταύρο λειτουργεί πιο μεθοδικά και μας καλεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ ή να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Στις 17/05 το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στις συζητήσεις μας. Προσπαθήστε να μην επιβάλλετε τη γνώμη σας και μην είστε απόλυτοι ως προς τις απόψεις σας. Η εβδομάδα θα κλείσει όπως άρχισε, δηλαδή με ανατροπές και γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω – κάτω! Αυτή τη φορά, ο Ουρανός θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στις σχέσεις μας. Μπορεί να νιώσουμε έλξη για ένα άτομο που είναι εντελώς έξω από τα γούστα μας ή να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα και τη ζώνη ασφαλείας μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λήξουν σχέσεις που δεν έχουν εξέλιξη και δεν μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται ίσως η πιο τυχερή όψη της χρονιάς, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ταύρο. Η όψη αυτή χαρίζει τύχη, αισιοδοξία, ευκαιρίες και αφθονία, επομένως δεν θα πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή την εβδομάδα, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι και να αποδεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται και σας οδηγούν σε ένα καινούριο μονοπάτι.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έρχεται με ανατρεπτική διάθεση αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντήσουν τον εκκεντρικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτές τις ημέρες θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες συνειδητοποιήσεις και θα δείτε την πραγματική αξία των σημαντικών σχέσεων σας. Ίσως επίσης να υπάρξουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις και αισθησιακές γνωριμίες ή να νιώσετε έντονη την επιθυμία να σπάσετε με κάποιο τρόπο τη ρουτίνα. Δεν αποκλείεται να κλονιστούν ακόμα και κάποιες σταθερές σχέσεις, τις οποίες όμως κρατάτε από συνήθεια και δεν σας προσφέρουν πλέον ευχαρίστηση, ενθουσιασμό και απολαύσεις. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που συμβολίζει, εκτός των άλλων, το χρήμα και την υλική πλευρά της ζωής. Είναι λοιπόν πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας σχετικά με οικονομικά ζητήματα, αφού μπορεί να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα που θα σας αναστατώσουν. Εάν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και δεν επιθυμείτε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, είναι σημαντικό να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας. Από τις 15/05 ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα εισέλθει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ήσασταν πιο αυθόρμητοι και παρορμητικοί, ενώ τώρα θα ζυγίσετε τα δεδομένα με ψυχραιμία, θα είστε λίγο πιο υπομονετικοί και θα πάρετε αποφάσεις βασισμένες κυρίως στη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, ο Μάιος είναι ένας μήνας που σας ανήκει και αυτή η εβδομάδα σας βάζει και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αν και έχετε την τάση να δίνετε μεγάλη αξία στην έννοια της ασφάλειας και της σταθερότητας, η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας φέρνει απρόοπτα, αναπάντεχες εξελίξεις, καθώς και μια ξαφνική επιθυμία για αλλαγή και απελευθέρωση. Κάπως έτσι λοιπόν θα είναι το κλίμα αυτής της εβδομάδας, αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ανατροπές ή για εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω, ειδικά αν ανήκετε στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αποδεσμευτείτε από μια καταπιεστική σχέση ή για να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο σας κρατάει πίσω και εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να κάνετε μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε ευέλικτοι και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που έρχονται, γιατί ίσως είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε παρακάτω. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, τότε το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05 ευνοεί τις σοβαρές αποφάσεις και σταθεροποιεί τα μελλοντικά σας σχέδια. Επιπλέον, από τις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις επαφές σας. Θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί και θα κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 17/05 μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις, επομένως προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και κυρίως μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους. Η εβδομάδα κλείνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο για εσάς, αφού η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στις 18/05 φέρνει επέκταση στα σχέδια σας και σας υπόσχεται ότι μπορεί να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να τολμήσετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα ή ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που μπορεί να σας αναστατώσουν συναισθηματικά και να κλονίσουν την ψυχολογία σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε κρυφές συναντήσεις κι επαφές, και ίσως κάποιοι από εσάς να νιώσετε ψυχικά συνδεδεμένοι με ένα άτομο που και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να αποδεσμευτείτε από μοτίβα συμπεριφοράς που δεν σας ωφελούν πλέον. Οι ημέρες αυτές μιλάνε για μυστικούς έρωτες, παρασκηνιακές κινήσεις ή σχέσεις και ειδύλλια που δεν θέλετε να αποκαλυφθούν. Προσέξτε μόνο τυχόν συναισθηματικά ξεσπάσματα, μιας και μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας από το πουθενά. Από τις 15/05 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Αν και φημίζεστε για την εξωστρέφεια σας και την επιθυμία σας να εκφράζεστε και να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις ημέρες αυτές για να εμβαθύνετε λίγο παραπάνω στις καταστάσεις και για να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή για να εξετάσετε λάθη του παρελθόντος και να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η κοινωνική σας ζωή θα πάρει φωτιά, επομένως ετοιμαστείτε για απρόβλεπτες καταστάσεις ή για γνωριμίες και επαφές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που προτιμά τις ασφαλείς καταστάσεις και διστάζει να κάνει άλμα στο άγνωστο, όμως αυτές οι ημέρες σας καλούν να πειραματιστείτε και να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα. Η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει νέες, συναρπαστικές γνωριμίες, καθώς κι έρωτες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από ομάδες και παρέες ατόμων. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή ένα πρόσωπο να σας εκπλήξει ευχάριστα με τη συμπεριφορά του. Από τις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο κι ενισχύει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες ή με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις με εσάς. Σε όλο αυτό θα συμβάλλει και η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στις 18/05, μια όψη που σας κάνει πιο εξωστρεφείς και σας βοηθάει να διευρύνετε τον κύκλο σας ή να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Αν αισθάνεστε ότι τα ερωτικά σας είναι στάσιμα εδώ και αρκετό καιρό, τώρα μπορεί να έχετε εξελίξεις από το πουθενά, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ανοιχτείτε και να κάνετε ένα πιο τολμηρό βήμα.

ΛΕΩΝ

Αυτή θα είναι μια έντονη εβδομάδα για εσάς γεμάτη ανατροπές και αποκαλύψεις ή γεγονότα που με κάποιο τρόπο θα σας αναστατώσουν. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και ανακατατάξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που επιδιώκει τη σταθερότητα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρεί τον έλεγχο των καταστάσεων, επομένως μπορεί τώρα να νιώθετε έξω από τα νερά σας και να αισθάνεστε αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα των ημερών και πάνω απ’ όλα να μη διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας απελευθερώσουν και θα σας οδηγήσουν σε ένα καινούριο μονοπάτι, ακόμα κι αν χρειαστεί να προκαλέσετε αντιδράσεις στους γύρω σας. Στις 17/05 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα χρειάζεται λογική και διπλωματία γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε εντάσεις με το ταίρι σας. Ίσως να έρθει στο φως κάτι που μέχρι τώρα ήταν στην αφάνεια και δεν αποκλείεται να κάνετε μια κουβέντα που θα πυροδοτήσει αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις σας και αποφύγετε τους υπόγειους χειρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα για εσάς, αφού η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου σας ανανεώνει και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέα μονοπάτια. Μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε και δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή να μπει εντελώς αναπάντεχα στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα εμπνεύσει και θα ανοίξει καινούριους ορίζοντες μπροστά σας. Αν είστε Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, τότε το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έρχεται να σταθεροποιήσει μια κατάσταση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση, ενώ γνωριμίες που θα γίνουν τώρα μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη. Από τις 15/05 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες που μπορεί μέχρι τώρα να σας βασάνιζαν. Στις 18/05 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή τη διάθεση, αφού είναι μια όψη που σας υπόσχεται ότι τα σχέδια σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να είστε τολμηροί.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον εκκεντρικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι η σεξουαλική διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη και θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες και ταμπού και θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε και να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα. Οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν αποκαλύψεις, ίντριγκες, μυστικές επαφές και παθιασμένες συναντήσεις. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος και ταυτόχρονα θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό. Από τις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εξομολογηθείτε τις ενδόμυχες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 17/05 μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες και να φέρει στην επιφάνεια καχυποψία, αμφιβολίες και εμμονές. Προσπαθήστε λοιπόν να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν και φιλτράρετε τα δεδομένα μέσα από το πρίσμα της λογικής γιατί διαφορετικά μπορεί να χάσετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι ακριβώς θα συμβεί αυτή την εβδομάδα αφού ο πλανήτης των ανατροπών, ο Ουρανός, θα συναντηθεί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ταύρο. Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η εβδομάδα αυτή κρύβει εκπλήξεις και απρόοπτα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο με εντελώς αναπάντεχο τρόπο. Ταυτόχρονα, θα έχετε μια ανήσυχη και επαναστατική διάθεση και θα νιώσετε έτοιμοι να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις σας. Εάν λοιπόν βρίσκεστε μέσα σε μια καταπιεστική κατάσταση ή σε μια σχέση που δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας, τώρα μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε αποστάσεις ή ακόμα και να δώσετε ένα τέλος. Δεν αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που θα σας δημιουργήσει αναστάτωση. Αν ανήκετε στους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου, τότε η κατάσταση θα είναι πιο σταθεροποιητική για εσάς με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να επισημοποιήσετε μια σχέση. Γνωριμίες που γίνονται τώρα θα έχουν γερές βάσεις. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από τις 15/05 θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να συγκρουστείτε. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 17/05 χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις. Προτιμήστε να είστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και αποφύγετε τις υπόγειες οδούς γιατί μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση. Η εβδομάδα κλείνει με την τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία στις 18/05, μία όψη επέκτασης και αφθονίας που φέρνει μοναδικές ευκαιρίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ευνοεί τα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πλανητική κινητικότητα συνεχίζεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό για εσάς σημαίνει ότι είστε περισσότερο εστιασμένοι στις καθημερινές υποχρεώσεις και στη ρουτίνα σας. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποια απρόοπτα και ανακατατάξεις στο εργασιακό περιβάλλον, γεγονός που θα σας αναστατώσει και δεν θα σας αφήσει περιθώριο να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, μην ξεχνάμε ότι ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Κριού και δεν παύει να υπάρχει ερωτική και παθιασμένη διάθεση. Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και στην ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσετε έλξη για έναν-μια συνάδελφο και να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο εργασιακό περιβάλλον από εκεί που δεν το περιμένατε. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες, επομένως μη διστάσετε και τώρα να πειραματιστείτε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, καλείστε αυτές τις ημέρες να τακτοποιήσετε πρακτικές εκκρεμότητες και να αναζητήσετε τρόπους για να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε από τα άγχη της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόβλεπτες ερωτικές εξελίξεις φέρνει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι, αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μπορεί ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα από εκεί που δεν το περιμένατε ή να νιώσετε έλξη για ένα πρόσωπο που είναι εντελώς αντισυμβατικό για τα δικά σας γούστα. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που συνήθως διστάζει να πειραματιστεί και να βγει έξω από τη ζώνη ασφαλείας, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να σπάσετε τους κανόνες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε την εύνοια του εξάγωνου Αφροδίτης-Κρόνου, μια πιο σταθεροποιητική όψη που σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε την ερωτική σας ζωή με ρεαλισμό και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, όποιο κι αν είναι αυτό, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες που θα έχουν προοπτικές να εξελιχθούν σε κάτι ουσιαστικό. Από τις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που σας ταιριάζει και σας κάνει πιο εξωστρεφείς και εκδηλωτικούς. Επιπλέον, η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στις 18/05 φέρνει νέες κατακτήσεις και ευνοεί τυχόν ρίσκα που θέλετε να πάρετε στο ερωτικό κομμάτι. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το Σαββατοκύριακο για να φλερτάρετε, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση, θα ανανεωθείτε και μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε έναν απόγονο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία, καθώς μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές ή ανατροπές μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και όλα τα σενάρια είναι πιθανά αφού η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Ίσως αυτές τις ημέρες να συγκρουστείτε με το σύντροφο ή με τους οικείους σας, ή να νιώσετε κάπως αποστασιοποιημένοι από ένα αγαπημένο πρόσωπο, γεγονός που θα έχει αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει μια εξέλιξη που θα σας ταρακουνήσει και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Είστε άλλωστε από τη φύση σας ασυμβίβαστα πνεύματα και αυτή την εβδομάδα θα δυσκολευτείτε ακόμα περισσότερο να καταπιεστείτε και να κάνετε υποχωρήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και μη βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/05 θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να εκφράσετε τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 17/05 χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα είναι άβολες ή να πυροδοτήσει καχυποψίες ή ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Στις 18/05 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού, αλλά και να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τους οικείους σας. Αν αναζητάτε καινούριο σπίτι με το ταίρι σας ή θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδανικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ταύρου με τον ανατρεπτικό Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λάβετε ξαφνικά μηνύματα ή να έχετε συναντήσεις και επαφές που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Αυτές τις ημέρες όλα τα σενάρια είναι πιθανά και θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε ή να εξομολογηθείτε σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα που μπορεί να σοκάρουν το άτομο που έχετε απέναντι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε απελευθερωμένοι και οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με έναν τρόπο αναπάντεχα ευχάριστο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένετε και είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανανεώσει και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης σας. Αν ανήκετε στους Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου, το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο σας στις 13/05 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης ή μιας πιο ουσιαστικής δέσμευσης. Από τις 15/05 ο Ερμής προχωράει στον Ταύρο, μια θέση που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας και σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Επιπλέον, η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στις 18/05 σας υπόσχεται ότι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί να μη φοβηθείτε να ανοιχτείτε και να πάρετε ρίσκα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις επόμενες ημέρες για να βγείτε ραντεβού, να δείτε κόσμο ή για να οργανώσετε μια εκδρομή.