Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική εβδομάδα 18/03/2024 – 24/03/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική εβδομάδα 18/03/2024 - 24/03/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική εβδομάδα 18/03/2024 – 24/03/2024

Μεταβατική η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά μας, καθώς φεύγουμε από την εποχή των Ιχθύων για να περάσουμε στην εποχή του Κριού με την είσοδο του Ήλιου στις 20/03/2024 στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία. Η εαρινή ισημερία για τον κόσμο της αστρολογίας είναι η δική μας Πρωτοχρονιά, που έρχεται πάντα τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στη μηδενική μοίρα του Κριού. Όπως ξυπνά η φύση και ξεκινά ουσιαστικά η άνοιξη, έτσι κι εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανανέωσης. Η δράση, η πρωτοβουλία, οι νέοι στόχοι, η κίνηση, η δυναμικότητα, όλα όσα είναι στη φύση του Κριού είναι αυτά που θα μας ξυπνήσουν από τη χειμερία νάρκη. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε τον χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας. Βέβαια φέτος η εποχή του Κριού σημαδεύεται τόσο από τις εκλείψεις όσο και από την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στον Κριό, έτσι η ένταση δεν θα λείψει όπως και μια πολύ ζόρικη επικαιρότητα. Στα μισά της εβδομάδας δεσπόζει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που γίνεται ακριβείας την Παρασκευή 22/03/2024. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, του έρωτα, της ομορφιάς, των οικονομικών, αλλά και της αρμονίας και της ειρήνης. Η σύνοδος με τον πλανήτη της αυστηρότητας, της πειθαρχίας, των δυσκολιών τη στενεύει και την εγκλωβίζει. Έτσι αυτή η όψη παραπέμπει σε οικονομική στενότητα, ενώ στο προσκήνιο θα έχουμε πάλι δύσκολες ειδήσεις από το χώρο της οικονομίας εκτός των άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο η όψη αυτή δημιουργεί αναταράξεις στις σχέσεις ερωτικές κι επαγγελματικές, αλλά και στο πορτοφόλι μας. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις μπορεί να κινδυνέψουν. Παρόλα αυτά υγιείς σχέσεις δεν κινδυνεύουν και μάλιστα με αυτή την όψη μπορεί να βαθύνει ακόμη περισσότερη μια δέσμευση. Αν έχετε μια σχέση που δεν είναι ξεκάθαρη, τότε με αυτή την όψη ίσως δείτε πιο ρεαλιστικά την κατάσταση και να πάρετε αποφάσεις. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και είναι κρίμα να τον σπαταλάμε σε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται ή που δεν νιώθουν έτοιμοι για μια δέσμευση.

Στις 23/03/2024 ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, προχωρά στους Ιχθύς και είναι έτοιμος να ξεχυθεί σε νέες περιπέτειες με όπλο του στο ζώδιο των Ιχθύων την πίστη και τα ιδανικά του. Στις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις 30/04/2024 που θα παραμείνει στους Ιχθύς μας καλεί να εξερευνήσουμε σε βάθος τις καταστάσεις, να βάλουμε περισσότερη πίστη και ενθουσιασμό στις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε, αλλά και να γίνουμε πιο συναισθηματικοί και συμπονετικοί με τους άλλους δείχνοντας περισσότερη ενσυναίσθηση. Από την άλλη είναι ένας Άρης που αγαπά το παρασκήνιο και τις μυστικές δράσεις. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και πιθανόν να δυσκολευτούν με τη θέση του Άρη είναι τα μεταβλητά: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν πιο απαιτητική καθημερινότητα την εβδομάδα 18/03/2024 – 24/03/2024

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 20/03 γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την άνοιξη με την έλευση του Ήλιου στον Κριό. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για σας, καθώς ο Κριός είναι ένα φιλικό σας ζώδιο και θα βοηθήσει αυτή η αλλαγή στην ενέργεια και τη διάθεση σας, αλλά και τις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Θα είστε πιο δεκτικοί στη συνεργασία με άλλους, θα συμμετέχετε πιο ενεργά σε ομάδες και γενικώς θα αποζητάτε παρέα για να μοιράζεστε τις ιδέες, τις φιλοδοξίες και τις δραστηριότητες σας. Βέβαια δεν θα είναι μια εντελώς ανέφελη περίοδος, καθώς συνοδεύεται από την ταυτόχρονη ανάδρομη φαινομενικά πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή που ξεκινά την 1η Απριλίου και τις ανοιξιάτικες εκλείψεις.

Η εβδομάδα στην πορεία της έχει αρκετή πίεση, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε όψη συνόδου τον Κρόνο στους Ιχθύς στον τομέα των επαγγελματικών. Είναι πολύ πιθανό να είστε αγχωμένοι με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος ή μπορεί να είστε σε φάση σκληρών διαπραγματεύσεων ή συζητήσεων για το μέλλον ενός επαγγελματικού πονήματος. Προσέξτε όμως πόσο αυστηρά έχετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα και πόσο διατεθειμένοι είστε να υποχωρήσετε λίγο προκειμένου να έχετε θετικές εξελίξεις. Μην εξισώνετε μια μικρή υποχώρηση με παράδοση άνευ όρων. Δεν είναι το ίδιο. Ακούστε τι έχει να σας πει η άλλη πλευρά με προσοχή και εστιάστε σε αυτά που σας προσφέρονται κι όχι μόνο σε ό,τι δεν σας δίνεται. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσετε σκληρή κριτική από προϊσταμένους ή ανωτέρους, ενώ άλλοι μπορεί να επωμιστείτε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς που πιθανώς ανήκει σε άλλον και τον φορτώνουν σε σας. Ακόμη βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη δημιουργικότητα με τη λειτουργικότητα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν φτάνει μόνο κάτι να είναι ωραίο, χρειάζεται να είναι και πρακτικό. Αυτή είναι η τελευταία τόσο δύσκολη όψη της Αφροδίτης. Μόλις περάσει στον Κριό μετά τις 05/04 θα σας ανοίξει νέους δρόμους επαγγελματικά και σίγουρα με μεγαλύτερη επιτυχία, αναγνώριση και ικανοποίηση. Προσοχή και στα οικονομικά αυτές τις μέρες. Κάντε σωστή διαχείριση των πόρων σας με έμφαση στην πειθαρχία και την οικονομία.

Η δεύτερη σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας έρχεται από τον Άρη που φεύγει από τον Υδροχόο και προχωρά στους Ιχθύς, δίνοντας ώθηση κυρίως σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Σε αυτό το ζώδιο θα βρίσκεται μέχρι τις 30/04, κάνοντας το διάστημα αυτό από τη μια σούπερ παραγωγικό κι από την άλλη αρκετά ασφυκτικό κάποιες στιγμές εξαιτίας των υποχρεώσεων σας. Προσπαθήστε να είστε όμως αρκετά ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε για να καταφέρετε να τους ολοκληρώσετε χωρίς να καταπιέσετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Κάντε σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας, διαμοιράστε τις ευθύνες και μην ξεχνάτε μέσα στις έξι επόμενες εβδομάδες να προσέχετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Μέχρι τις 30/04 φαίνεται ότι θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών και πιθανώς και ένα νέο ξεκίνημα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Τετάρτη 20/03 ο Ήλιος στο αέναο ταξίδι του στον ζωδιακό περνά στον Κριό, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της άνοιξης και ουσιαστικά. Ξεκινά μια νέα αστρολογική χρονιά και το πρώτο σας μέλημα θα είναι να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Χωρίς να είναι εύκολα τα πράγματα ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες, να αξιοποιήσετε λίγο περισσότερο τον χρόνο που έχετε με τον εαυτό σας για να σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά αλλά και την προσωπική σας ζωή θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο.

Η εβδομάδα στην πορεία της στρέφει κάπως «έντονα» την προσοχή σας σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική δημιουργώντας μια κατάσταση αρκετά πιεστική, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Για κάποιους από σας μπορεί αυτή η όψη να δείχνει αναταράξεις στα ύδατα μιας σχέσης, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπεράσετε. Αν κρύψετε τώρα την ενόχλησή σας κάτω από το χαλάκι τίποτε δεν θα αλλάξει και στην πορεία το καλοκαίρι θα ξαναβρείτε μπροστά σας την ίδια κατάσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε στις σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι μέσω διαλόγου και συμβιβαστικής διάθεσης να κερδίσετε περισσότερη ισορροπία και ικανοποίηση. Φυσικά επιπόλαιες σχέσεις ή σχέσεις χωρίς γερό υπόβαθρο κάτω από την πιεστική αυτή όψη δεν αποκλείεται να τελειώσουν. Από την άλλη υπάρχει το σενάριο μιας νέας κατάστασης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας γοητεύει. Μη βιάζεστε όμως να επενδύσετε σε κάτι νέο. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν αξίζει τον κόπο.

Η δεύτερη σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Από τη μια αυτή η επιρροή είναι θετική γιατί μπορεί να ζωντανέψετε και να αναθερμάνετε μια «χλιαρή» ερωτική σχέση ή να πάρετε απόφαση ότι δεν πάει άλλο και να αποδεσμευτείτε. Άλλωστε με τον Άρη και την Αφροδίτη ταυτόχρονα μέχρι τις 05/04 στους Ιχθύς, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες νέων γνωριμιών που θα σας ενθουσιάσουν. Αυτό που πρέπει βέβαια να προσέξετε είναι να μη γίνεστε επικριτικοί, αρνητικοί και να βλέπετε μόνο τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας χωρίς διάθεση αυτοκριτικής. Μέχρι τις 30/04 μπορεί να έχετε προτάσεις για δουλειά και νέες συνεργασίες για να επιλέξετε αυτή που σας κάνει κλικ.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπουδαίο νέο της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Ήλιου στον Κριό. Αν σας είχε φύγει η όποια διάθεση για κίνηση, για βόλτες, για φλερτ, για διασκέδαση, ο Ήλιος στον Κριό θα σας θυμίσει πόσο ωραία πράγματα χάνετε και θα ξαναφέρει πίσω τη χαμένη σας όρεξη. Με την εαρινή ισημερία πράγματι ξεκινά μια πιο εξωστρεφής, αισιόδοξη αλλά και ερωτική περίοδος για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Βέβαια σε σχέση με άλλα χρόνια η επιρροή είναι κάπως ψαλιδισμένη, καθώς η περίοδος του Ήλιου στον Κριό συμπίπτει φέτος τόσο με τις ανοιξιάτικες εκλείψεις όσο και με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό από 01-26/04.

Στην πορεία της εβδομάδας η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Παρασκευή 22/03 πραγματοποιείται στα θεμέλια του Ηλιακού σας ωροσκοπίου στους Ιχθύς, δημιουργώντας μια αίσθηση ανικανοποίητου τόσο στις σχέσεις, στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της οικογένειας. Η Αφροδίτη κυβερνά όλων των ειδών τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, αλλά και τα θέματα της υγείας, της ψυχολογίας σας. Μπορεί να νιώθετε αυξημένη πίεση στη δουλειά κι αυτό να έχει αντίκτυπο σε σωματικό επίπεδο. Κι ό,τι δεν λέει το στόμα αγαπητοί μου Τοξότες συνήθως το λέει το σώμα. Είναι τα γνωστά σε όλους μας ψυχοσωματικά. Προσπαθήστε λοιπόν αν νιώθετε μεγαλύτερη πίεση να μιλήσετε, να το βγάλετε από πάνω σας, χωρίς όμως να γίνεστε πικρόχολοι ή δηκτικοί με τους άλλους. Είτε η αιτία που δυσανασχετείτε είναι η δουλειά είτε μια προσωπική ή οικογενειακή σχέση με το να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας και να το κρατάτε μέσα σας δεν οδηγεί πουθενά. Χρησιμοποιείστε όμως διπλωματία, μην ξεχνάτε ότι αναφερόμαστε στην Αφροδίτη που κερδίζει πάντα με τον γλυκό λόγο και με ευγένεια ό,τι θέλει.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή της εβδομάδας είναι αυτή του Άρη που περνά στους Ιχθύς από στις 23/03 μέχρι τις 30/04. Αυτή είναι πιο σύνθετη επιρροή, καθώς από τη μια θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια να τρέξετε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια και να προετοιμάσετε τα όποια νέα ξεκινήματα έχετε προγραμματίσει, κι από την άλλη μπορεί να σας κουράζει περισσότερο με διάφορες αντιξοότητες που μπορεί να προκύπτουν κάνοντας το νευρικό σας σύστημα πιο ευαίσθητο. Αυτή η επιρροή είναι εξαιρετική αν θέλετε να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού από το να το διακοσμήσετε διαφορετικά μέχρι να το γκρεμίσετε και να το ξαναφτιάξετε από την αρχή ή και να μετακομίσετε. Όμως και σε αυτή την περίπτωση να έχετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην πορεία και να είστε ευέλικτοι. Κάποιοι μέχρι τις 30/04 μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή και για επαγγελματικούς λόγους.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Τετάρτη 20/03 ο Ήλιος παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και προχωρά στον Κριό σημαίνοντας την εαρινή ισημερία. Εδώ τώρα το δίδυμο Ήλιου-Ερμή θα συμπορεύεται μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και για το διάστημα του επόμενου μήνα θα βάλετε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό εισόδημα ή να αξιοποιήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα ταλέντα, τις ικανότητες ή ό,τι άλλο έχετε στην κατοχή σας και μπορεί να αξιοποιηθεί και να σας προσφέρει ένα καλό εισόδημα. Από την άλλη, οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα μπορεί να σας ανοίξουν την όρεξη για αγορές αλλά μη βιάζεστε να μπείτε σε μεγάλα έξοδα. Ενδεχομένως να υπάρχουν και έκτακτες υποχρεώσεις και έξοδα. Δείξτε πειθαρχία και αν κάτι πραγματικά το χρειάζεστε ίσως να το δείτε τον επόμενο μήνα που θα έχετε μια καλύτερη εικόνα των μεγεθών για το πορτοφόλι σας.

Η εβδομάδα στην πορεία της σας θέλει πρωταγωνιστές της, γιατί στο δικό σας ζώδιο συναντιούνται Αφροδίτη και Κρόνος επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς θα έχετε περισσότερο άγχος ή αγωνία ίσως για τις εξελίξεις σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Η όψη αυτή χρειάζεται ένα μεγάλο βαθμό ωριμότητας στη διαχείριση της για να μην κάνετε παρορμητικά λάθη. Αν είστε σε μια σχέση που περνά κάποιες δυσκολίες μπορεί να πάρετε απόφαση να τη διαλύσετε. Φροντίστε όμως να είστε βέβαιοι αν θέλετε όντως να ρίξετε τίτλους τέλους, για να μη μετανιώσετε κάτι αργότερα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις επαγγελματικές σχέσεις. Πριν πάρετε μια καταλυτική απόφαση για το μέλλον σας σκεφτείτε μόνοι σας και χωρίς επηρεασμούς αν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να εξωθήσετε τα πράγματα σε μια τέτοια κατάσταση. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι καλύτερα να είστε πιο υπομονετικοί και να κοιτάξετε να κερδίσετε χρόνο για να βεβαιωθείτε. Προσπαθήστε ακόμη να τιθασεύσετε τα νεύρα ή το θυμό σας ιδιαίτερα την Παρασκευή. Βρείτε φυσικούς τρόπους για να διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργεια. Μην κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Στις 23/03 ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας σχεδόν δυο χρόνια μετά την τελευταία φορά που τον φιλοξενήσατε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μπροστά σας ένα διάστημα ιδιαίτερα έντονο που δεν θα σας αφήσει σε μεγάλη ησυχία. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα καταπιεστείτε να κάνετε αυτό που δεν θέλετε. Τα περισσότερα από αυτά που θα χρειαστεί να φροντίσετε φυσικά και θα θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε στις επόμενες 6 εβδομάδες είναι, κόντρα στη φιλοσοφία του ζωδίου σας που προσφέρει μονίμως στους άλλους, ότι αυτή τη φορά η προτεραιότητα σας πρέπει να είστε εσείς οι ίδιοι. Δεν το λέω με την εγωιστική έννοια του όρου. Απλά θα πρέπει την ίδια ενθάρρυνση, φροντίδα, προσοχή και στήριξη που πρόθυμα δίνετε στους γύρω σας να τα δώσετε στον εαυτό σας. Καταρχάς είναι μια περίοδος για να βοηθήσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Προγραμματίστε ένα τσεκάπ αν δεν έχετε κάνει ήδη, βρείτε τι θα σας ευχαριστούσε για να γυμνάζεστε και πώς θα φροντίσετε και τη διατροφή σας. Από την άλλη είναι μια περίοδος που τα επαγγελματικά θα χρειαστούν επίσης φροντίδα, ενώ μπορεί να υπάρχουν είτε χωροταξικές αλλαγές είτε αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων που καλείστε να δουλέψετε μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις τρέχουν και μαζί τους θα τρέξετε κι εσείς μέχρι τις 30/04.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.