Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/03/2024 – 24/03/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/03/2024 – 24/03/2024

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 19/03/2024, μια όψη που φέρνει καρμικές γνωριμίες και μοιραίες επαφές ή μηνύματα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και μπορεί θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Η επικοινωνία τώρα είναι στα καλύτερα της και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Στις 20/03/2024 η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, δηλαδή την επίσημη έναρξη της άνοιξης. Ο Ήλιος στον Κριό μας ξυπνάει από τον λήθαργο του προηγούμενου διαστήματος και μας χαρίζει ζωντάνια, ενθουσιασμό και αυθορμητισμό. Έχει έρθει η ώρα να αναλάβουμε δράση μέσα στις σχέσεις μας και να πάρουμε πρωτοβουλίες, αψηφώντας τους φόβους μας και τα εμπόδια. Το ζώδιο του Κριού μας καλεί να δράσουμε θαρραλέα και βάλουμε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό μας και τις προσωπικές μας επιθυμίες. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα φέρνει περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να μοιραστούμε τις βαθύτερες σκέψεις και τους προβληματισμούς μας. Μια κουβέντα, μια συζήτηση ή μια συνάντηση μπορεί με κάποιο τρόπο να απαλύνει τα τραύματα μας. Στις 22/03/2024 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στους Ιχθύς μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα. Είναι η στιγμή να βάλουμε τα όρια μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να απομακρυνθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας ωφελούν πλέον. Η όψη αυτή μας κάνει πιο επιφυλακτικούς και μας ωθεί να υψώνουμε άμυνες απέναντι στους άλλους. Από την άλλη πλευρά, κάποιες καταστάσεις σταθεροποιούνται και σχέσεις με προοπτική και γερές βάσεις μπορεί να επισημοποιηθούν. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που μας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς, ευάλωτους ή διστακτικούς στον έρωτα και στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο Άρης στους Ιχθύς είναι ονειροπόλος, ρομαντικός και συμπονετικός, όμως κάποιες φορές δεν ξέρει τι θέλει και έλκεται από μπερδεμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Επιπλέον, κινητοποιείται από το συναίσθημα και αντιμετωπίζει τα πάντα μέσα από ένα πιο υποκειμενικό πρίσμα. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να είμαστε κάπως κυκλοθυμικοί ή να τα παίρνουμε όλα προσωπικά, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε τους τόνους, να συναισθανθούμε τους γύρω μας και να έρθουμε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας υποδέχεται με έντονη επικοινωνιακή διάθεση και τάση για εξωστρέφεια, αφού στις 19/03 ο Ερμής θα αγγίξει τον Βόρειο Δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφραστείτε και να μιλήσετε ανοιχτά στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Δώστε μεγάλη σημασία στις επαφές και στις γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, γιατί μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς. Από τις 20/03 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει την έναρξη και ταυτόχρονα την περίοδο των γενεθλίων σας. Με τον Ήλιο στο πλευρό σας θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε, να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα ανακτήσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε ξανά τη ζωή στα χέρια σας. Έχει έρθει λοιπόν η στιγμή να αναλάβετε δράση, να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα ή να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μιλάει για συζητήσεις και επαφές που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας απαλύνουν τραύματα του παρελθόντος. Θα ρίξετε τις άμυνες σας και δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο ή να λύσετε παρεξηγήσεις. Από τις 23/03, ο δικός σας κυβερνήτης, ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδας καλείστε να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Ίσως να νιώσετε την επιθυμία να απομονωθείτε και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας επιβαρύνουν ψυχικά και προσέξτε παρασκηνιακές ή μυστικές καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι γεγονός ότι είστε σε μια φάση εσωστρέφειας και μπορεί να μην έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε κόσμο ή να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η ενέργεια σας μπορεί να είναι κάπως πεσμένη και είναι προτιμότερο να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας πριν πάρετε αποφάσεις. Επιπλέον, η συνάντηση του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό και τον Χείρωνα μπορεί να φέρει μυστικές επαφές ή κρυφές συναντήσεις, οι οποίες όμως θα λειτουργήσουν θεραπευτικά και θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Αν όμως αισθάνεστε μπερδεμένοι, να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας τώρα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και μπορεί να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Στις 22/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου αποτελεί μια δοκιμασία για τις φιλικές σας σχέσεις και τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι άνθρωποι που σας ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους και τα όνειρα σας. Μια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 23/03 σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας δίνει την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να δραστηριοποιηθείτε μέσα σε καινούριες ομάδες ατόμων. Ωστόσο, προσέξτε τυχόν συγκρούσεις και εντάσεις με πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και διάθεση να δείτε φίλους. Όλο αυτό, μάλιστα, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από την είσοδο του Ήλιου στον Κριό από τις 20/03. Καινούρια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και είναι πιθανό να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι ή κοινά ενδιαφέροντα. Ίσως να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας ή να κάνετε μια καινούρια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Να θυμάστε ότι η υποστήριξη και η καθοδήγηση κάποιου φιλικού προσώπου θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα μπορεί να βαρύνει αρκετά, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 22/03 αλλά και η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς σας φέρνουν αντιμέτωπους με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και δεν σας αφήνουν χώρο για να χαλαρώσετε. Είναι σημαντικό λοιπόν να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς μέσα στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας ή να βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής διελαύνουν στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Καλό θα είναι βέβαια να κρατήσετε όσο μπορείτε τις ισορροπίες και να μην παραμελήσετε τον-η σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να συζητήσετε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης μιας σχέσης ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στις 22/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στους Ιχθύς είναι μια όψη που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας και να βρείτε τρόπους για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε γνωριμίες και επαφές που θα είναι ουσιαστικές και ωφέλιμες για εσάς. Πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Από τις 23/03 η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς θα είναι μια θετική θέση για εσάς. Η διάθεση σας θα βελτιωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας. Θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας, να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να εμπλακείτε σε καινούριες περιπέτειες. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια καθώς και οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής και ο Ήλιος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού σας γεμίζουν χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Θα απαλλαχτείτε σιγά-σιγά από τις αρνητικές σκέψεις και θα καταπολεμήσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σας βασάνιζαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Έχει έρθει η στιγμή να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Οι γνωριμίες τώρα ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μια επαφή ή μια μοιραία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σας και θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες. Στις 22/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου βαραίνει λίγο το κλίμα και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Επιπλέον, ίσως θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή οφειλές από κοινού. Από τις 23/03 ο Άρης εγκαταλείπει τον Υδροχόο και εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακουφιστείτε κάπως αφού μέσα στο προηγούμενο διάστημα το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας ήταν εκρηκτικό. Από την άλλη πλευρά όμως, τώρα μπορεί να έρθετε σε επαφή με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή να νιώσετε δυσπιστία απέναντι σε ένα πρόσωπο. Είναι λοιπόν σημαντικό να αναρωτηθείτε εάν οι αμφιβολίες σας έχουν μια λογική βάση ή αν θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείξετε περισσότερη ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου και του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού σάς καλεί να εμβαθύνετε λίγο παραπάνω στις καταστάσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα κίνητρα των ανθρώπων που έχετε απέναντι σας. Μάλιστα, η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι μια αποκαλυπτική όψη για εσάς, η οποία θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και να σας κατακλύσουν οι αμφιβολίες και οι αρνητικές σκέψεις απέναντι σε μια κατάσταση ή σε ένα πρόσωπο. Είναι λοιπόν σημαντικό να πάρετε απόσταση και να δείτε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Στις 22/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σας καλεί να φερθείτε με ωριμότητα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας μέσα στις σχέσεις σας. Έχει έρθει η ώρα να δείτε εάν η σχέση σας έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό ή αν θα πρέπει να διακόψετε με ένα πρόσωπο. Σχέσεις που έχουν γερές βάσεις επισημοποιούνται με κάποιο τρόπο, ενώ γνωριμίες που γίνονται τώρα θα σας προσφέρουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που ζητάτε. Από τις 23/03 η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς εγκαινιάζει μια εκρηκτική περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις σας θα είναι ένα πεδίο μάχης. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε σύγκρουση με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Δείξτε λοιπόν ψυχραιμία και κατανόηση μέσα στο επόμενο διάστημα και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις ή τις επιπόλαιες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Κριό, αυτή είναι μια εβδομάδα που βάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις στο επίκεντρο. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που δίνει μεγάλη σημασία στη συντροφικότητα και βάζει σε πρώτο πλάνο τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Τώρα λοιπόν θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την επιθυμία για μοίρασμα και θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε αδέσμευτοι, με τον Ήλιο απέναντι σας στο ζώδιο του Κριού μπορεί κάποιοι από εσάς να μπείτε σε μια νέα σχέση μέσα στο επόμενο ο διάστημα ή να αναζωπυρώσετε μια φλόγα που είχε σβήσει. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού μιλάει για μοιραίες συναντήσεις και επαφές ή για νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο για εσάς. Στις 20/03 με τη σύνοδο Ερμή-Χείρωνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις οι οποίες θα απαλύνουν τις πληγές και τις ανασφάλειες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια. Ίσως κάποιοι από εσάς να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας, αφού τώρα θα ρίξετε τις άμυνες σας και θα δείξετε περισσότερη κατανόηση ο ένας στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αυξημένες ευθύνες κι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ίσως να μην είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ερωτικές στιγμές. Το άγχος και το τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, επομένως καλό θα είναι να βρείτε τρόπους να αποσυμπιεστείτε και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχη στην καθημερινότητα σας. Στις 22/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σας καλεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πάρετε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο σοβαρά. Θα δείτε ποιες καταστάσεις έχουν μέλλον και αξίζουν να πάνε παρακάτω και δεν θα διστάσετε να αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν. Από την άλλη όμως, κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή θα πάρετε την πρωτοβουλία να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Με λίγα λόγια, αυτές οι ημέρες μιλάνε για ξεκαθαρίσματα και σας καλούν να δείτε σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να επενδύσετε και ποιους θα πρέπει να αποχαιρετήσετε. Από τις 23/03 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική και παθιασμένη περίοδο για εσάς. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη. Θα νιώσετε ανίκητοι στο ερωτικό κομμάτι και θα προσεγγίσετε με θάρρος το αντικείμενο του πόθου σας. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και μη διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με καρμικές ερωτικές συναντήσεις και επαφές, αφού στις 19/03 ο Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό. Είναι γεγονός ότι είστε σε μια φάση εξωστρέφειας και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξετε τις προθέσεις σας και να εκφραστείτε πιο ειλικρινά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα συναρπαστική γνωριμία ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Τώρα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τους άλλους με το λέγειν σας και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία σας. Ωστόσο, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 22/03 αλλάζει το κλίμα και μπορεί να φέρει ψυχρότητα μέσα στο σπίτι και στην οικογενειακή σας ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας το αίσθημα της μοναξιάς θα είναι έντονο και μπορεί να νιώσετε ματαίωση ή απογοήτευση. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και πάρτε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Από τις 23/03 η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς πυροδοτεί εντάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και βγάζει στην επιφάνεια θυμό ή καταπιεσμένα συναισθήματα. Προσπαθήστε λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφύγετε τις εντάσεις και να μην ξεσπάτε αναίτια σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού, αυτή η εβδομάδα στρέφει στην προσοχή σας στο σπίτι και στους οικογενειακούς σας δεσμούς. Μπορεί αυτές τις ημέρες να είστε πιο εσωστρεφείς ή να νιώσετε την επιθυμία να έρθετε κοντά με τους οικείους σας ή με ανθρώπους που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της μετακόμισης ή της συγκατοίκησης με το ταίρι σας. Στις 20/03 με την σύνοδο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις και δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα επαναφέρει ένα τραύμα από το παρελθόν. Ανοίξτε την καρδιά σας σε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και μην κρατάτε μέσα σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Στις 22/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και σας καλεί να σκεφτείτε τις καταστάσεις με λογική. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Από τις 23/03 ο Άρης στους Ιχθύς σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς αλλά μπορεί να φέρει εντάσεις στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Τα λόγια τώρα μπορεί να πληγώσουν και είναι σημαντικό να φιλτράρετε τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και πάνω απ’ όλα να μην εμπλακείτε σε ανούσιες λεκτικές αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνική διάθεση για εσάς, αφού ο Ερμής κινείται ήδη στον Κριό και στις 20/03 θα εισέλθει και ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα είναι πιο ανάλαφρο για εσάς και θα νιώσετε την επιθυμία να δείτε κόσμο, να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 19/03 μπορεί να φέρει καρμικές επαφές, επομένως δώστε μεγάλη σημασία στις συναντήσεις και στις γνωριμίες που κάνετε τώρα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μοιραίες εξελίξεις, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που θα αλλάξουν με κάποιο τρόπο τα δεδομένα. Στις 20/03 η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να απαλύνει τις ανασφάλειες και τα τραύματα σας μέσα από μια ειλικρινή κουβέντα με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό αυτές τις ήμερες να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να αφήσετε πίσω σας τις πληγές του παρελθόντος. Από τις 23/03 ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και εισέρχεται στους Ιχθύς. Είναι γεγονός ότι θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σας και θα αισθανθείτε πιο ήρεμοι από εδώ και στο εξής. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει πιο αδιάλλακτους και επίμονους, με αποτέλεσμα να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας. Μπορεί επίσης να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος και ο Ερμής διελαύνουν στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα καθώς και πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που συνδέεται με τη ρομαντική πλευρά και βάζει πάνω απ’ ολα το συναίσθημα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητήσετε πιο σταθερές καταστάσεις και θα επενδύσετε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια. Επιπλέον, η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας και στις 22/03 θα συναντηθεί με τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων και της πειθαρχίας. Τώρα λοιπόν βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις σας θα περάσουν μέσα από μια σκληρή δοκιμασία και θα επιβιώσουν μόνο εκείνες που έχουν γερές βάσεις και προοπτική να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και μπορεί να πάρετε απόσταση από ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να φέρει σταθεροποίηση ή ακόμα και επισημοποίηση σχέσεων που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να φερθείτε με ωριμότητα και συνέπεια. Από τις 23/03 ο Άρης θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε το θάρρος και τον δυναμισμό σας. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κάνετε νέα ξεκινήματα, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Από την άλλη, ο Άρης μπορεί εύκολα να σας βγάλει εκτός εαυτού και να πυροδοτήσεις εντάσεις χωρίς λόγο, επομένως είναι σημαντικό να ζυγίσετε τις καταστάσεις και να μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας και να μην πάρετε αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής.