Οι 3 πιο «επικίνδυνες» και δύσκολα… διαχειρίσιμες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου

Οι 3 πιο «επικίνδυνες» και δύσκολα… διαχειρίσιμες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου

Οι 3 πιο «επικίνδυνες» και δύσκολα… διαχειρίσιμες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου

Οι γυναίκες είναι πολύπλοκες προσωπικότητες και πολλές φορές είναι δύσκολο να κατανοήσεις τι κρύβουν πίσω από κάθε κίνηση και κάθε λέξη τους. Άλλες είναι πιο βολικές και ευπροσάρμοστες, άλλες είναι ιδιότροπες και απαιτητικές και άλλες αποτελούν δυσεπίλυτο γρίφο και είναι πολύ δύσκολο να τις αποκωδικοποιήσεις, αλλά και να τις αντιμετωπίσεις. Αν λοιπόν δεν θέλετε να σας ραγίσουν την καρδιά, να σας σπάσουν το ηθικό και τα νεύρα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να γνωρίζετε ότι κάποια ζώδια είναι πολύ δύσκολα στη διαχείριση τους και δεν θα πρέπει να παραδοθείτε άνευ όρων, αλλά να βάλετε τα όρια σας από την αρχή, διότι μετά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Εκτός από το ζώδιο του Ήλιου (το ζώδιο μας) που μπορεί να ερμηνεύσει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, η θέση της Σελήνης  εξηγεί περισσότερα για την ψυχοσύνθεση ενός ατόμου.

 

Αν θέλετε να βρείτε το ζώδιο της Σελήνης πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως τις 3 πιο «επικίνδυνες» και… δύσκολα διαχειρίσιμες γυναίκες του ζωδιακού

Ήλιος ή Σελήνη στον Κριό

Οι γυναίκες που εκπροσωπούν το ζώδιο του Κριού ή έχουν Σελήνη σε αυτό το δυναμικό ζώδιο δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη σε ό,τι αφορά τη σχέση τους και θέλουν να υπάρχουν σαφή όρια. Το θέμα είναι ότι θεωρούν πως τα όρια πρέπει να τα βάζουν οι ίδιες και ότι πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο σε όλα. Σχεδιάζουν τα πάντα και λειτουργούν σαν «αφεντικά» στη σχέση τους, «ευνουχίζοντας» πολλές φορές τον σύντροφό τους. Λόγω της μαχητικής και δυναμικής τους φύσης εκφράζονται περισσότερο επιθετικά και δεν θέλουν να χάσουν τα ινία στη σχέση, θέτοντας πολλές φορές το ταίρι τους σε δεύτερη μοίρα, αφού δεν ακούν τις ανάγκες του. Αντιδρούν σε κάθε λέξη και σε κάθε πρόταση που δεν τους αρέσει, σπάνια κάνουν διάλογο και αντιμετωπίζουν τη σχέση ως πεδίο μάχης, στο οποίο θα χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα που διαθέτουν για να στεφθούν νικήτριες. Βαθιά μέσα τους πιστεύουν ότι είναι καλύτερες από τον σύντροφό τους και λειτουργούν ανταγωνιστικά, πολλές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν γνωρίζουν την έννοια της ισότιμης σχέσης και νομίζουν ότι αν κάνουν ένα βήμα πίσω θα πληγωθεί ο εγωισμός τους. Όμως, πόσο μπορεί να αντέξει κάποιος να είναι ο… υφιστάμενος σε μια σχέση. Αν δεν θέλετε λοιπόν να πάρετε τον ρόλο του κομπάρσου, θέστε με δυναμισμό και επιχειρήματα τα δικά σας όρια από την αρχή, για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε χωριό. Διότι αν κάνετε υπομονή και νομίζετε ότι με τον καιρό θα στρώσει η κατάσταση, πλανάστε πλάνην οικτράν. Οι γυναίκες Κριοί είναι επεκτατικά όντα και όσο εσείς κάνετε πίσω τόσο αυτές θα καταλαμβάνουν τον χώρο σας και τα «εδάφη» σας θα βρίσκονται υπό τη δική τους κυριαρχία.

Ήλιος ή Σελήνη στην Παρθένο

Θυμάστε το άγχος όταν σας σήκωνε η δασκάλα στον πίνακα, όταν δίνατε Πανελλήνιες εξετάσεις, όταν έπρεπε να περάσετε ένα μάθημα στο Πανεπιστήμιο, ή όταν γνωρίσατε την πεθερά σας και έπρεπε να δείξετε και να αποδείξετε ότι μπορείτε και καλύτερα; Έτσι μπορεί να νιώθετε δίπλα σε μια γυναίκα που εκπροσωπεί το ζώδιο της Παρθένου ή έχει τη Σελήνη της σε αυτό το ζώδιο που αναζητά την τελειότητα παντού. Οι γυναίκες Παρθένοι έχουν υψηλά πρότυπα και στάνταρ και προσπαθούν να βγάλουν από τον άλλον τον καλύτερο τους εαυτό. Όμως δεν το κάνουν με υποστηρικτικό τρόπο, ούτε με ευγένεια και κατανόηση. Λόγω της τελειομανίας τους έχουν μια επικριτική και καταδικαστική διάθεση που μπορεί να ισοπεδώσει τον άλλον. Πιστεύοντας ότι με την κριτική ο σύντροφός τους θα γίνει καλύτερος, δεν έχουν όριο με τα καυστικά και χειριστικά σχόλια τους και δεν καταλαβαίνουν ότι τον κάνουν να νιώθει λίγος. Συνεχώς επισημαίνουν τα λάθη του συντρόφου τους, τις αδυναμίες του και χτυπάνε τις αποτυχίες του. Πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να φέρονται ως «εισαγγελείς» και να εξαπολύουν το κατηγορώ τους σε δημόσια θέα, φέρνοντας το ταίρι τους σε πολύ δύσκολη θέση. Αν είστε διατεθειμένοι να δίνετε κάθε μέρα εξετάσεις έχει καλώς, αν όμως υποφέρετε πρέπει να θέσετε τα όρια σας, να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας και να εξηγήστε στη γυναίκα Παρθένο ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να είναι διαφορετικοί και να κάνουν και λάθη και ίσως το καταλάβει…

Ήλιος ή Σελήνη στον Σκορπιό

Από όλα τα ζώδια, οι γυναίκες που εκπροσωπούν το ζώδιο του Σκορπιού ή έχουν τη Σελήνη τους σε αυτό το τόσο μυστηριώδες ζώδιο είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά και από τις πιο «επικίνδυνες» γυναίκες στον ζωδιακό κύκλο. Είναι έξυπνες, φιλόδοξες, οργανωτικές και υπεύθυνες, αλλά και απίστευτα κτητικές και εμμονικές. Με τη μυστηριακή γοητεία τους υφαίνουν έναν ιστό και παγιδεύουν τα θύματα τους. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι δεν θα κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους και θα παίξουν όλα τα χαρτιά τους για να τα καταφέρουν. Παρότι θέλουν τα πράγματα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο και μισούν όταν πρέπει να προσαρμοστούν στις επιθυμίες των άλλων, μπορεί να μεταμορφωθούν σε «άβουλα» όντα προκειμένου να κερδίσουν το θήραμα τους και με χειριστικούς τρόπους να το φέρουν στα νερά τους. Λειτουργούν σαν σειρήνες που με το… τραγούδι τους και τα λόγια τους μαγεύουν τον σύντροφό τους και τον κάνουν να αφεθεί στις δικές τους ανάγκες. Δείχνουν ότι είναι αφοσιωμένες, αλλά ποτέ δεν δίνουν το 100% της καρδιάς τους και μένουν σε εγρήγορση πάντα. Παρακολουθούν και ελέγχουν κάθε βήμα του συντρόφου τους και τον καθοδηγούν έμμεσα και με πλάγια μέσα. Μαθαίνουν τα πάντα για το ταίρι τους και ιδιαίτερα τα τρωτά του σημεία. Και αν αισθανθούν προδοσία ή προσβολή, ανταποδίδουν χτυπώντας εκεί που πονάει περισσότερο και ξαφνικά το ταίρι τους αντιλαμβάνεται την τεράστια δύναμή τους, αλλά πλέον είναι αργά…