Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 04/06/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν;

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 04/06/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν;

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 04/06/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, βρισκόταν ανάδρομος από τις 11/05/2022 στα ζώδια του Ταύρου και των Διδύμων και από τις 04/06/2022 που επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει την τάξη στην καθημερινότητα μας και θα δώσει τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που έλαβαν χώρα μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες. Όλο αυτό το διάστημα υπήρξε αρκετά δύσκολο, αφού μπορεί να νιώσαμε ότι υπήρχε σύγχυση στο μυαλό μας και τη σκέψη μας ή ότι οι γύρω μας δεν μας καταλαβαίνουν και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εύκολα μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ήρθατε αντιμέτωποι με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν ή να ήρθαν στην επιφάνεια κάποια δεδομένα τα οποία δημιούργησαν σύγχυση και ασάφεια, αφού δεν ξέρατε πώς να τα διαχειριστείτε και τι στάση να κρατήσετε. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αντιμετωπίσατε εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας ή να υπήρξαν προβλήματα με την τεχνολογία, τον υπολογιστή και τις μετακινήσεις σας, και όλα αυτά να σας δημιούργησαν ένταση και εκνευρισμό.

Σιγά-σιγά από τις 04/06/2022 οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ομαλοποιούνται και θα βρούμε τον τρόπο να διαχειριστούμε τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας με λογική και ξεκάθαρη σκέψη. Εάν τα πράγματα έδειχναν να μην προχωράνε και να μην πηγαίνουν όπως τα θέλαμε, τώρα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Θα πρέπει, ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό το ξεκαθάρισμα δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά θέλει λίγες ημέρες για να πάρουν την τελική μορφή των καταστάσεων, η οποία θα έχει φανεί μέχρι και τις 18/06/2022 που ο Ερμής θα βγει εντελώς από τη φάση της «σκιάς». Το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με τα υλικά αγαθά και το χρήμα, επομένως μέχρι τις 13/06/2022 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο θα μας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά και τις οφειλές και επιτέλους να πάρουμε απαντήσεις για κάποιο πρακτικό ζήτημα που μας απασχολεί.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε εκείνοι που φιλοξενείτε τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και όλο αυτό το διάστημα μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι με σύγχυση και μπερδέματα που δεν σας επέτρεπαν να εστιάσετε στους στόχους σας. Καθυστερήσεις και μπερδέματα από το πουθενά μπορεί να έβαλαν φρένο στα σχέδια σας και να αισθανόσασταν ότι κάποιος σας σαμποτάρει ή ότι παίζει με τα νεύρα σας. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε μια νέα κατάσταση ή ήρθαν καινούρια δεδομένα στην επιφάνεια, τώρα με τον Ερμή σε ορθή πορεία θα τα επανεξετάσετε με πιο καθαρή κρίση και θα μπορέσετε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε πιο άμεσα στους άλλους όλα όσα σκέφτεστε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είστε άτομα του προγράμματος και της τάξης, επομένως όλο αυτό το διάστημα ο ανάδρομος Ερμής σάς αποδιοργάνωσε και μπορεί να σας έκανε να αισθανθείτε ανεπαρκείς απέναντι στους άλλους. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα από τις 4/6 μέχρι και τις 13/6 για να δρομολογήσετε όσα έμειναν πίσω, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα βασισμένα στη λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ήρθαν στην επιφάνεια πληροφορίες και δεδομένα τα οποία δεν μπορούσατε να διαχειριστείτε και δεν ξέρατε προς ποιο μονοπάτι να κατευθυνθείτε. Πολλοί από εσάς μπήκατε σε μια διαδικασία αναθεώρησης των στόχων σας για το μέλλον και δεν αποκλείεται να αποφασίσατε πως πρέπει να αλλάξετε της φιλοσοφία ζωής και τη στάση απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Με τον Ερμή να κινείται πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, θα είστε πολύ πιο θετικοί και αισιόδοξοι και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε τα σχέδια σας με μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όσα θέλετε να καταφέρετε, επομένως μην διστάσετε να προχωρήσετε μπροστά και να ρισκάρετε. Τα νέα δεδομένα που έχετε πλέον μπροστά σας θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε προοπτική και να διαλέξετε με μεγαλύτερη σοφία την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε. Θα ευνοηθείτε σε θέματα σπουδών και θα υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν εξωτερικό και νομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία τις προηγούμενες εβδομάδες ζόρισε αρκετούς από εσάς, αφού έφερε μπερδέματα και παρεξηγήσεις μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Είναι πιθανό να νιώσατε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις σκέψεις σας και γενικώς ότι υπάρχει ένα επικοινωνιακό χάσμα το οποίο δε ξέρατε πώς να διαχειριστείτε. Πολλοί από εσάς ήρθατε αντιμέτωποι με πιέσεις από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ή με αναποδιές και εμπόδια που σας έβαλαν μέσα σε μια διαδικασία αναθεώρησης. Ίσως να βρεθήκατε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα και να μην ξέρατε σε ποιους ανθρώπους να επενδύσετε και ποιους να αφήσετε πίσω σας. Από τις 4/6 με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν και θα έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας, ώστε να πάρετε πιο σοφές και ώριμες αποφάσεις και να απαλλαγείτε οριστικά από δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες σχετικά με ένα πρόσωπο. Εάν τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε μια νέα ερωτική ιστορία ή μια συνεργασία, τώρα θα δείτε εάν όντως μπορεί να προχωρήσει ή αν θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε και να τραβήξετε τον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τις προηγούμενες ημέρες έπληξε τις ερωτικές σας σχέσεις και δημιούργησε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σας ή με τα παιδιά σας, ενώ σε ό,τι αφορά ραντεβού και συναντήσεις είναι πολύ πιθανό να υπήρξαν καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες και ευτράπελα που σας έφεραν σε δύσκολη θέση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι με μια κατάσταση από το παρελθόν ή να ήρθαν στην επιφάνεια κάποια δεδομένα τα οποία σας έκαναν να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για ένα πρόσωπο. Γενικώς, υπήρχε ένα κλίμα ασάφειας και αβεβαιότητας και δεν αποκλείεται να βρεθήκατε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα που αφορούσαν την πορεία της ερωτική σας ζωής. Από τις 4/6 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, και αντίστοιχα θα δείτε κι εσείς τις αληθινές προθέσεις των άλλων. Εάν μέσα στις προηγούμενες ημέρες πήρατε κάποιες αποφάσεις ή ξεκινήσατε μια νέα ερωτική ιστορία, τώρα θα δείτε σιγά-σιγά τα αποτελέσματα και θα φανεί εάν άξιζε τον κόπο ή αν θα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετική πορεία.