Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 18/05/2022;

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 18/05/2022;

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 18/05/2022;

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της σεξουαλικότητας και της διεκδίκησης, κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 18/5 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου, της φαντασίας και της ψευδαίσθησης. Αυτή η όψη θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα, ασάφεια και αστάθεια και θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 22η έως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων. Να σημειώσουμε ότι η επιρροή αυτής της όψης θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα πριν και μετά από την ημέρα της κορύφωσης της.

Αν δεν ξέρετε σε ποια ζώδια και μοίρες έχετε τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Αποπροσανατολισμός και ασάφεια

Οι δύο αυτοί πλανήτες εκπροσωπούν δύο εντελώς διαφορετικές ενέργειες, αφού από τη μία ο Άρης περιγράφει τι είναι αυτό που μας κινητοποιεί σε δράση και πώς διεκδικούμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που προτιμά να αφήνεται στις καταστάσεις και πολλές φορές παρασύρεται από τα θέλω και τις διαθέσεις των άλλων. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα νιώσουμε την ενέργεια μας αρκετά πεσμένη και δεν θα έχουμε κίνητρο να δράσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Κυριαρχεί ένα αίσθημα αποπροσανατολισμού και ασάφειας και θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε το ψέμα από την πραγματικότητα. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο ευάλωτους και ευεπηρέαστους και θα βλέπουμε όσα συμβαίνουν μέσα από ένα πιο υποκειμενικό πρίσμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Κάποιοι από εσάς μπορεί γύρω από αυτές τις ημέρες να ζείτε έναν μοναδικό έρωτα ή να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναζητήσετε απτές αποδείξεις για το ενδιαφέρον και τις προθέσεις του άλλου ατόμου. Γενικώς, θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα σας λένε και να μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί στην πορεία μπορεί να απογοητευτείτε και να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε λοιπόν να δείτε πίσω από την εικόνα και όσα σας προβάλλουν οι άλλοι και μη διστάσετε να βάλετε όρια τόσο στις συναισθηματικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε την έντονη διαίσθηση των ημερών αυτών, αφού εάν βρεθείτε σε σημαντικά διλήμματα, μόνο αυτή μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά αυτή η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα

KΡΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα θα φέρει αποκαλύψεις για εσάς, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τον χώρο εργασίας. Εάν λοιπόν έγιναν κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες εν αγνοία σας, τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Εσείς από την άλλη θα είστε αρκετά υποστηρικτικοί και βοηθητικοί απέναντι στους συναδέλφους σας, όμως θα πρέπει να μείνετε μακριά από παρασκηνιακή δράση η οποία μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Γενικώς, αυτές τις ημέρες θα είναι καλό να ρίξετε τους τόνους, να μην πάρετε πρωτοβουλίες και να μην κάνετε νέα ξεκινήματα, αφού το τοπίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό, να ρίξετε τις άμυνες σας και να αφεθείτε. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να κάνετε πράξη κάθε φαντασίωση σας και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Εάν αντιμετωπίζετε σημαντικά διλήμματα και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε, εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να υπερασπιστείτε τα ιδανικά, τους στόχους σας και τα όνειρα σας, μόνο που μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια από αυτά μπορεί να μην αξίζει να τα κυνηγάτε πλέον ή να διαψευσθούν κάποιες προσδοκίες που είχατε. Αυτές τις ημέρες θα είστε ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί και θα είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε φίλους που σας έχουν ανάγκη. Ωστόσο, κάποιοι από εσάς μπορεί να απογοητευτείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες συμπεριφορές που σας δυσαρεστούν. Για κάποιους άλλους, είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί ένας έρωτας ή να ξεκινήσει μια ρομαντική ιστορία μέσα από μια παρέα, από μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε ή ακόμα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα άτομο εξαιτίας της έντονης ανάγκης σας να ζήσετε κάτι ονειρικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κυνηγήσετε επαγγελματικούς στόχους και να στοχεύσετε ψηλά. Από την άλλη όμως, μπορεί να χάσετε εύκολα τον προσανατολισμό σας ή να απογοητευτείτε, αφού τα σχέδια σας μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένατε. Αυτές τις ημέρες λοιπόν προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή ριζικές αλλαγές από τις οποίες κρίνεται η επαγγελματική σας πορεία και κυρίως μην παρασύρεστε από ουτοπικές υποσχέσεις και μεγαλόπνοα σχέδια που δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, αφού θα υπάρξουν μπερδέματα, ασάφειες και παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή με ανωτέρους. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ξεκάθαροι και σαφείς σε όσα λέτε και κάνετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι. Αυτή η όψη σας οπλίζει με δύναμη, αλλά και πίστη στο αύριο και στη ζωή γενικότερα. Ακόμα λοιπόν κι αν έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια και δυσκολίες, θα βρείτε το κουράγιο να τις ξεπεράσετε. Η φαντασία αυτές τις ημέρες είναι ο μεγάλος σας σύμμαχος και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε είτε νοητικά είτε κυριολεκτικά, αφού θα νιώσετε μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Προσπαθήστε όμως να είστε καλά οργανωμένοι για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε τη σύνοδο αυτή για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ζήσετε νέες εμπειρίες. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις, αφού θα υπάρχουν μπερδέματα και καραδοκεί η απάτη.

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα θα σας δοθεί η δύναμη και το κουράγιο να αντιμετωπίσετε φοβίες και ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω στη ζωή σας, αρκεί να μην επιτρέψετε σε αρνητικά συναισθήματα και σκοτεινές σκέψεις να σας κατακλύσουν και να θολώσουν την κρίση σας. Σε ό,τι αφορά τα σεξουαλικά και ερωτικά ζητήματα, αυτή η όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να ζήσετε κάτι έντονο και παραμυθένιο και να αφεθείτε στο ταίρι σας άνευ όρων. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν το αξίζει, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο σε μια κατάσταση που νομίζατε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα επιθυμούσατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αυτές τις ημέρες και να μην οδηγηθείτε σε ακρότητες. Προσοχή επίσης στη διαχείριση των οικονομικών, αφού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις, αποφάσεις και ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και στρέφει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτές τις ημέρες θα σας κυριεύουν τα συναισθήματα, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να αναλογιστείτε εάν αξίζει να δίνετε τόσα πολλά σε ένα πρόσωπο και να θυσιάζετε τις προσωπικές σας επιθυμίες ή αν θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια. Αυτή η όψη δημιουργεί μια τάση θυματοποίησης και σας κάνει να μην μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα τις προθέσεις και τα κίνητρα του άλλου ατόμου. Εάν τώρα μπαίνει ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε, καθώς αυτές τις ημέρες μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για δράση, όμως εάν βρίσκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε, ακούστε τη διαίσθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς έρχεται για να θολώσει το τοπίο στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με συναδέλφους σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας στα εργασιακά ζητήματα ή να αισθάνεστε ότι κάτι σας αποσυντονίζει και δεν μπορείτε να είστε παραγωγικοί ή να φέρετε εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Γενικώς, υπάρχει μια έντονη ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα με κάποιο τρόπο, ειδικά εάν σας έχει κουράσει η επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Θα είστε επιρρεπείς αυτές τις ημέρες σε ανθυγιεινές συνήθειες, επομένως θα πρέπει να μείνετε μακριά από καταχρήσεις κάθε είδους. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να αλλάξετε τη διατροφή σας και να προσέξετε το σώμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους τυχερούς αγαπητοί Σκορπιοί, αφού η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιο σας. Αντιθέτως, θα έχετε άκρως ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και γενικώς να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να σας χτυπήσει την πόρτα ένας καινούριος έρωτας ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας παρασύρει σε μια κατάσταση που θυμίζει παραμύθι και θα σας κάνει να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα βρίσκονται στα ύψη, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα εάν είστε καλλιτέχνες. Γενικώς, αυτές οι ημέρες χαρακτηρίζονται από χαρά και ανάλαφρη διάθεση για εσάς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να αφεθείτε και να τις απολαύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους αυτές τις ημέρες και θα βγάλει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι έχετε καταπιεσμένο θυμό ή ένταση την οποία δεν θα ξέρετε με ποιο τρόπο να τη διαχειριστείτε. Είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα, παρανοήσεις και σύγχυση με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι αυτές οι ημέρες δεν είναι ιδανικές για να διευθετήσετε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Εάν λοιπόν είχατε στο μυαλό σας να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, αφήστε το για αργότερα. Γενικώς, η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη και αντικειμενική και δεν θα πρέπει να βγάλετε συμπεράσματα πάνω σε τόσο μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα έρχεται για να βραχυκυκλώσει την επικοινωνίας σας, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αποπροσανατολισμένοι αυτές τις ημέρες και να μην ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε, αφού τα δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις και να προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη, μακριά από συναισθηματισμούς. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε τις μετακινήσεις σας και τον τρόπο που οδηγείτε, αφού είναι πολύ πιθανό να είστε αφηρημένοι και να οδηγηθείτε σε λάθη. Ωστόσο, ένα κοντινό ταξίδι ή μια εκδρομή είναι ένας καλός τρόπος να αποσυμπιεστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα, αρκεί να είστε όσο πιο οργανωμένοι και προετοιμασμένοι γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι μια όψη η οποία θα σας δημιουργήσει σύγχυση και θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ή να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να ξεχάσετε υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε εις πέρας ή να μην είστε όσο παραγωγικοί ή αποτελεσματικοί θα θέλατε. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες απώλειες στα οικονομικά σας ή να υπάρξουν κάποιες ασυνεννοησίες οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και την επαφή σας με την πραγματικότητα και μην δίνετε μεγάλη βάση σε μεγάλες υποσχέσεις που δεν έχουν λογική βάση. Τα πράγματα θα είναι ρευστά αυτές τις ημέρες, επομένως δεν είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε, να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και για να πάρετε ρίσκα που θα έχουν αβέβαιο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα κορυφώνεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι αυτές οι ημέρες χαρακτηρίζονται από έντονο συναίσθημα, ρομαντική διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από σύγχυση, μπέρδεμα και ασάφεια. Θα είναι δύσκολο να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα αυτές τις ημέρες και αυτό θα σας κάνει επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις και εξαπάτηση. Προσπαθήστε λοιπόν να μην ωραιοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που μπορεί να μην το αξίζουν και αξιολογήστε τα δεδομένα με σύνεση και λογική σκέψη. Είναι επίσης σημαντικό να βάλετε όρια μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας και να μην θυματοποιείστε ή να επιτρέπετε στους άλλους να εκμεταλλεύονται την καλή σας διάθεση. Αξιοποιήστε αυτή την όψη για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας, αρκεί να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και να μην χάσετε τον προσανατολισμό σας. Εάν είστε καλλιτέχνες, αυτή η σύνοδος θα σας χαρίσει έντονη φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα και θα μπορέσετε να απογειώσετε το έργο σας.