Πεθερά Σκορπιός – Θέλει και κόπο και τρόπο

Πεθερά Σκορπιός - Θέλει και κόπο και τρόπο

Αποφασίσατε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά που να φανταζόσασταν πως η μητέρα του/ης αγαπημένου/η σας θα ήταν μία γνήσια Σκορπιός. Δε χρειάζεται πανικός. Για κάθε πρόβλημα υπάρχει μία λύση. Πόσο μάλλον όταν βάζει το χεράκι της και η Αστρολογία.

Για να την κατακτήσετε και να έχετε μία αρμονική σχέση μαζί της, χρειάζεται απλά να γνωρίζετε ποια είναι κατά βάθος και τι αναζητά από τους άλλους. Δε θα είναι μία εύκολη υπόθεση αυτή η κατάκτηση, αλλά γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της ίσως να καταφέρετε μία αρμονική συνύπαρξη.

Τι μπορεί να σας απομακρύνει

Η Σκορπίσια φύση της την κάνει υπερπροστατευτική με τα κεκτημένα της. Φυσικά, κεκτημένα θεωρεί και τα παιδιά της. Κατά συνέπεια, το Α και το Ω για εκείνη είναι και η προσωπική τους ευτυχία. Αν λοιπόν κατά τη δική της θεωρία, δε δώσετε δείγματα ότι αποτελείτε το «ιδανικό» για την ευτυχία του παιδιού της, καλύτερα να ξεχάσετε το «βίον ανθόσπαρτον», αφού θα σας κάνει τον βίο αβίωτο. Μη δώσετε δείγματα πως θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων κι εκείνη απλά να περισσεύει, διότι οι αντιδράσεις της θα δημιουργήσουν το θέατρο του παραλόγου, χωρίς ημερομηνία λήξης. Να θυμάστε πως τα μάτια της λειτουργούν με αισθητήρες ανίχνευσης οποιασδήποτε κίνησης. Κι αν οι δικές σας κινήσεις έχουν τη δύναμη της υπεροχής ή της υποκρισίας προς εκείνη ή προς το δημιούργημά της, τότε θα πρέπει να σας καλωσορίσουμε στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Αν δεν αναπτύξετε ψυχικό σθένος για να αντέξετε, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις καταπιεστικές απαιτήσεις της, αλλά και τις ίντριγκες που μπορεί να δημιουργήσει, κάνοντας τη ζωή σας άνω κάτω.

Τι μπορεί να σας φέρει κοντά

Πρόκειται για μία ισχυρά διαισθητική γυναίκα που αντιλαμβάνεται άμεσα οτιδήποτε δεν είναι αληθινό. Παραμείνετε λοιπόν ο εαυτός σας και συζητήστε μαζί της με ειλικρίνεια. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε σε όλα, θα εκτιμήσει περισσότερο τη διαφορετική άποψη, διότι θα την κάνει να νιώσει πως δεν υποκρίνεστε για να αποκτήσετε την εύνοια της. Μην ξεγελαστείτε ότι μπορείτε να την κερδίσετε αμέσως. Η καχύποπτη φύση της διατηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας. Σεβαστείτε το χιούμορ της, επιτρέψτε της να νιώθει χρήσιμη και δείξτε πραγματικό ενδιαφέρον για τις εσωτερικές ανησυχίες της και τους προβληματισμούς της. Ενίοτε δώστε της και λίγο χρόνο να παίξει το ρόλο της drama queen που τόσο της αρέσει. Δε λέω είναι κουραστικό, αλλά θα κερδίσετε έξτρα πόντους. Μα πέρα και πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία του παιδιού της. Αν καταφέρετε να αποδείξετε με τις πράξεις σας ότι έχετε τον ίδιο στόχο, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα αυτής της μετάλλαξης.

Μην υποτιμάτε την ευαίσθητη φύση της. Μπορεί να μην εκδηλώνει τον χείμαρρο των συναισθημάτων που κρύβει καλά μέσα της από επιφύλαξη και καχυποψία, αλλά διαθέτει έναν πολύ πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Είναι απαραίτητο όμως για εκείνη να έχει σιγουρευτεί, πριν καταθέσει την αγάπη της σε κάποιον. Αν καταφέρετε όμως, να κερδίσετε μέρος της εκτίμησης της, θα έχετε τα δώρα της αφοσίωσης και της προστασίας της.

Εσείς θα επιλέξετε κατά πόσο έχετε τις αντοχές, να δημιουργήσετε έναν πολύτιμο σύμμαχο ή ένα μόνιμο εχθρό. Δε λέω, χρειάζεται πολύς κόπος και χρόνος για να μπορέσετε να αναπτύξετε μια σχέση οικειότητας και εμπιστοσύνης, μεταξύ σας. Όμως υπάρχει τρόπος…