Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις εκλείψεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις εκλείψεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις εκλείψεις Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021;

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι κοντά σας, γιατί ειδικά αυτή την χρονική στιγμή δεν γινόταν να μην είναι. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr συνεργάζονται καθώς τους τελευταίους δύο μήνες της χρονιάς, θα πραγματοποιηθούν οι δύο σημαντικότερες εκλείψεις της.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε δυο εκλείψεις. Η πρώτη Σεληνιακή στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2021. Η δεύτερη θα είναι Ηλιακή στον Τοξότη και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2021.

Οι εκλείψεις αυτές, θα επηρεάσουν κυρίως τους εκπροσώπους της μεταβλητής ομάδας δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς ή όσους έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια ή πλανήτες και σημαντικά σημεία και τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών.

Η μερική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 27 μοίρες των ζωδίων αυτών, ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με ανατροπές, χαοτικές καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της οικονομίας. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια ή πλανήτες και σημαντικά σημεία από τις 25 ως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 12 μοίρες του Τοξότη, κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων στα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Φέρνει αλλαγές στην ζωή μας, μεγαλύτερη αναστάτωση, τάση για υπερβολές και επιπολαιότητα στη σκέψη και τη δράση, αλλά και πιθανές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους της μεταβλητής ομάδας δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς ή όσους έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια ή πλανήτες και σημαντικά σημεία από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τον ωροσκόπο σας.