Γάμος: Πώς τον αντιμετωπίζουν οι 12 άντρες του ζωδιακού

Γάμος: Πώς τον αντιμετωπίζουν οι 12 άντρες του ζωδιακού

Γάμος: Πώς τον αντιμετωπίζουν οι 12 άντρες του ζωδιακού

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι εδώ για να σας μορφώσει στα των ερωτικών σχέσεων. Δεν μιλάμε πλέον όμως για τις σχέσεις εκείνες που είναι στα πρώτα ραντεβού. Στα «μου ταιριάζεις, σου ταιριάζω». Πάνε αυτά. Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr συνεργάζονται για να φάμε κουφέτα. Αν είσαι σε μια σχέση και θες να παντρευτείς, τότε αυτό το βίντεο φτιάχτηκε για σένα. Ο γάμος και οι άντρες του ζωδιακού. Συνέχισε να διαβάζεις.

Καλός, χρυσός σαν σύντροφος, αλλά αλλάζει κάτι αν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου); Είναι ο γάμος στα σχέδιά του; Πόσο εύκολα/δύσκολα θα πάρει την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας; Είναι της οικογένειας ή προτιμά την ελευθερία της εργένικης ζωής; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν άπαξ και μάθεις το ζώδιό του. Και ο ωροσκόπος του βέβαια, είναι επίσης μια ακόμα σημαντική ένδειξη της φιλοσοφίας ζωής που έχει.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.

Κριός: Θέλει την απόλυτη τελειότητα από την σύζυγό του και σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της, αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με τη φροντίδα του σπιτιού. Δείτε το ζώδιό σας στο 00:42.

Ταύρος: Δύο πράγματα λατρεύει και αποζητά σ’ αυτή τη ζωή, τη σταθερότητα και τις ηδονές (όχι μόνο το σεξ, αλλά και το καλό φαΐ). Δείτε το ζώδιό σας στο 01:42.

Δίδυμοι: Οι κρίσεις ζήλιας μπορεί να τον κάνουν να ξανασκεφτεί τον γάμο. Δεν δυσκολεύεται να παντρευτεί, αλλά ούτε και να χωρίσει. Δείτε το ζώδιό σας στο 03:15.

Καρκίνος: Θέλει να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη και τότε θα γίνει εξαιρετικός σύζυγος. Δείτε το ζώδιό σας στο 04:29.

Λέων: Συνέχισε να τον θαυμάζεις και μετά τον γάμο και θα είναι πολύ γενναιόδωρος. Μπορεί να είναι λίγο καταπιεστικός και αυταρχικός. Δείτε το ζώδιό σας στο 05:36.

Παρθένος: Προτεραιότητά του είναι η σεξουαλική διάσταση της σχέσης, αλλά χρειάζεται και την εγκεφαλική επικοινωνία. Δείτε το ζώδιό σας στο 07:00.

Ζυγός: Ηρεμία και ισορροπία είναι οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν. Θα δυσκολευτεί να σιγουρευτεί και είναι αρκετά αναποφάσιστος. Δείτε το ζώδιό σας στο 08:22.

Σκορπιός: Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να τον διεγείρεις σεξουαλικά και εγκεφαλικά εφ’ όρου ζωής. Δείτε το ζώδιό σας στο 09:38.

Τοξότης: Αν θες να τον κάνεις δικό σου για πάντα, διαβεβαίωσέ τον ότι δεν θα χάσει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του. Δείτε το ζώδιό σας στο 11:04.

Αιγόκερως: Θέλει πίστη και αφοσίωση. Πίσω από την ψυχρότητα που τον χαρακτηρίζει, είναι ευαίσθητος. Δείτε το ζώδιό σας στο 12:21.

Υδροχόος: Αν νιώσει ότι σε χάνει, θα επισπεύσει τον γάμο. Θέλει να έχει τον έλεγχο και χρειάζεται πολύ καλή εγκεφαλική επικοινωνία. Δείτε το ζώδιό σας στο 13:32.

Ιχθύες: Θέλει να ζήσει το απόλυτο παραμύθι και την ιδανική ατμόσφαιρα και να συνεχίσει να το ζει ακόμα και μετά τον γάμο. Δείτε το ζώδιό σας στο 15:00.