Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Δεκέμβριος 2021;

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Δεκέμβριος 2021;

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Δεκέμβριος 2021;

Ο τελευταίος μήνας του 2021 δεν στερείται έντασης και δυσκολιών, αλλά τουλάχιστον το τέλος του έρχεται με ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα, καθώς ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς, στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησής του. Ο Δίας είχε βρεθεί σε μια δοκιμαστική πτήση σε αυτό το ζώδιο το καλοκαίρι του 2021 (από τα μέσα Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουλίου), που ήταν μια πιο ευχάριστη περίοδος συγκριτικά με την υπόλοιπη χρονιά.

Η Ηλιακή έκλειψη της ελευθερίας και των εξελίξεων

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με μια Ηλιακή έκλειψη στις 04/12/2021 στον Τοξότη, την τελευταία στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη όχι μόνο για τη χρονιά, αλλά και για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Το ζώδιο του Τοξότη είναι το ζώδιο της ελευθερίας, της σοφίας, του αυθορμητισμού και με κάποιο τρόπο αυτή η έκλειψη, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο περιπέτειας με πολλές κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όχι πάντα εύκολες παρόλα αυτά.

Πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο του Τοξότη

Η έμφαση στο ζώδιο του Τοξότη πέραν της έκλειψης και της παρουσίας του Ήλιου μέχρι τις 21/12/2021, έρχεται κι από τον Ερμή που θα βρίσκεται επίσης στον Τοξότη μέχρι τις 13/12/2021, αλλά και τον Άρη που παίρνει θέση στον Τοξότη στις 13/12/2021. Οι εξελίξεις σε θέματα πολιτικής, νομοθεσίας, θρησκείας, διεθνών σχέσεων και παιδείας, θα είναι ραγδαίες σε παγκόσμιο επίπεδο με την έμφαση στον Τοξότη.

Η επικοινωνιακή Πανσέληνος

Η Πανσέληνος στις 19/12/2021 στον άξονα Τοξότη – Διδύμων μπορεί να φέρει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις που μπορεί να μας χαροποιήσουν μακροπρόθεσμα, ενώ συμβάλλει στην επικοινωνία καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης φέρνει αναθεωρήσεις

Στις 20/12/2021 η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και δεν θα είμαστε ανεκτικοί σε ψέματα και παιδιάστικες, ανώριμες συμπεριφορές στις σχέσεις μας. Μολονότι η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει την ερωτική μας ζωή μάλλον δυσμενώς, από την άλλη είναι αποκαλυπτική της ποιότητας των σχέσεων μας και των αλλαγών που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε πιο ικανοποιημένοι από αυτές. Φυσικά ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει και προβλήματα ή αναθεωρήσεις σε οικονομικά ζητήματα.

Η τελευταία όψη ακριβείας του Κρόνου με τον Ουρανό

Στις 21/12/2021 ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο με τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Την παραμονή των Χριστουγέννων σχηματίζεται η τρίτη και τελευταία όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, μια όψη που κυριάρχησε μέσα στο 2021 φέρνοντας πολλά απρόοπτα και δύσκολες προς αντιμετώπιση καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα στον πλανήτη μας. Και μολονότι οι δυο πλανήτες δεν θα ξανακάνουν όψη ακριβείας μέσα στο 2022, θα συνεχίσουν ακόμη τη μεταξύ τους αντιπαράθεση. Σίγουρα ο φετινός Δεκέμβριος δεν είναι ο γιορτινός ευχάριστος μήνας που ήταν παλιότερα. Τελειώνει τουλάχιστον με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 29/12/2021 κι έτσι τα πλάνα μας για την Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι αρκετά πιο όμορφα.

Για να επιλέξετε τις καλές και να αποφύγετε τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια πατήστε εδώ.