7 Πράγματα για τα οποία νοιάζονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ

7 Πράγματα για τα οποία νοιάζονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ
  1. Για το αν βάζεις κι εσύ τον ίδιο βαθμό ενδιαφέροντος και προσπάθειας που βάζει η ίδια στο κρεβάτι.

Δε θέλει να κολλήσει στο να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για να σε ευχαριστήσει αν δεν είναι σίγουρη ότι θα την ικανοποιήσεις κι εσύ. Θέλει να νιώθει ότι η σεξουαλική πράξη είναι το ίδιο ευχάριστη για την ίδια όπως την κάνει να είναι για εσένα. Οπότε είναι άδικο να θέλεις να ευχαριστηθείς στο μέγιστο χωρίς να νοιάζεσαι για τη δική της ευχαρίστηση. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στο πάρε-δώσε, για να φτάσετε και οι δύο στον έβδομο ουρανό.

  1. Για το αν την κάνεις να αισθάνεται θεά.

Αν την κάνεις να νιώθει ότι πρέπει να ρουφήξει την κοιλιά της, να κρύβεται κάτω από το σεντόνι, κλπ., μην περιμένεις να ανταποκριθεί παθιασμένα. Να θυμάσαι ότι όπως κι εσύ επιθυμείς επιβεβαίωση, το ίδιο θέλει και η σύντροφός σου. Επένδυσε στο να την κάνεις να νιώσει όμορφα. Κάνε την να νιώσει θεά και η σεξουαλική σας ζωή θα μεταλλαχτεί! Δε θα το μετανιώσεις!

  1. Για το αν σέβεσαι τις επιθυμίες της.

Ποτέ μη θεωρείς δεδομένο ότι ξέρεις τι επιθυμεί η σύντροφός σου στο κρεβάτι! Ρώτησε την τι θέλει. Άκουσε τις επιθυμίες της. Αν σου πει «όχι» σε κάτι, να το σεβαστείς. Να θυμάσαι ότι το «είπε όχι, αλλά εννοούσε ναι» δεν ισχύει. Μην προσπαθείς να την εκβιάσεις συναισθηματικά, να της αλλάξεις γνώμη ή να την κάνεις να αισθανθεί ενοχές για αυτά που θέλει. Μην την πιέσεις να κάνει κάτι που δε θέλει. Όταν σέβεσαι τις επιθυμίες της δημιουργείς πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή και για τους δυο σας, ακόμα και αν πρέπει να περιμένεις λίγο.

  1. Για το αν είσαι καθαρός.

Σοβαρά. Δεν έχει σημασία πόσο «προικισμένος» είσαι, αν έχεις τους απόλυτους κοιλιακούς ή τι ξέρεις να κάνεις στο κρεβάτι. Μετράνε τα βασικά. Φοράς καθαρά εσώρουχα; Είσαι καθαρός και περιποιημένος; Μυρίζεις όμορφα; Αυτά είναι τα σημαντικά!

  1. Για το αν είσαι συγκεντρωμένος επάνω της.

Αν κοιτάς το κινητό σου, την τηλεόραση ή έχει διασπαστεί η προσοχή σου με κάποιον τρόπο, να ξέρεις ότι η σύντροφός σου θα το προσέξει και δε θα είναι ευχαριστημένη. Θέλει την προσοχή σου. Θέλει να νιώθει ότι σε ανάβει, σε εξιτάρει, ότι είναι μοναδική για εσένα. Αν δεν της δείξεις ενδιαφέρον, πολύ απλά θα σταματήσει και αυτή να σου δείχνει ενδιαφέρον

  1. Για το αν χρησιμοποιείς προφύλαξη.

Επειδή δε θέλει να κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή να μείνει έγκυος. Δε χρειάζεται να ακούσει τις δικαιολογίες σου. Η υγεία της είναι πρωταρχική. Θέλει να έχει σεξ με ασφάλεια.

  1. Για το αν τη χρησιμοποιείς για σεξ ή αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά.

Αν με το που τελειώσει το σεξ γυρίσεις από την άλλη και κοιμηθείς ή ντυθείς και φύγεις, να ξέρεις ότι δε δίνεις και το καλύτερο μήνυμα! Την κάνεις να νιώσει ότι την χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις απλώς τις σεξουαλικές σου ανάγκες και ότι δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτή. Κάντε αγκαλίτσα, συζητήστε. Δείξε της ότι αξίζει και ότι την εκτιμάς όχι μόνο για το σώμα της, αλλά για το ποια είναι.

 

* Υπάρχει μέθοδος για να βρείτε την ευτυχία: λέγεται mindfulness και διδάσκεται σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου. Στο βιβλίο μου «Mindfulness Βρες τον εαυτό σου, βρες την ευτυχία σου» θα μάθετε αυτή τη μέθοδο όπως τη διδάχτηκα στο Harvard.

 

Πηγή: https://varvogli.gr/