Πώς θα ξαναβρείτε το σεξαπίλ σας με τις όψεις της Αφροδίτης

Πώς θα ξαναβρείτε το σεξαπίλ σας με τις όψεις της Αφροδίτης

Πώς θα ξαναβρείτε το σεξαπίλ σας με τις όψεις της Αφροδίτης

Netflix, μάσα και πιτζάμα! Για κανένα μήνα περνάς τέλεια. Μετά αρχίζει το vertigo. Χάνει η μέρα τη νύχτα, ο χρόνος το νόημα και το μάτι την εστίαση. Ενσωματώνεσαι με την πολυθρόνα/καναπέ και προσπαθείς να αναπτύξεις τις τηλεκινητικές σου δυνάμεις για να φέρεις το ποτήρι με το νερό από το απέναντι τραπεζάκι, χωρίς να σηκωθείς. Τέτοια μυϊκή και ψυχική ατονία!

Σκέφτεσαι την ώρα που θα ξαναβγείς στον κόσμο με σοκ και δέος. Άσε που θα χρειαστείς… 45 μάστορες για να σε φέρουν βόλτα σαν της Άρτας το γιοφύρι. Νύχια, μαλλιά, ρίζα, μούσι… (ανεξαρτήτως φύλου, έχουν φυτρώσει διάφορα, σε διάφορα σημεία).

Όταν η στιγμή της απόλυτης περιπέτειας είναι να πίνεις καφέ από χάρτινο ποτήρι στο παγκάκι της πλατείας και ο ακραίος εξτρεμισμός που βίωσες το τελευταίο τρίμηνο ήταν να πας στο περίπτερο χωρίς μήνυμα, άντε να βρεις τους βιορυθμούς σου και πόσο μάλλον το mojo σου. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης και της Νέας Σελήνης, ας δούμε πού θα βρει το κάθε ζώδιο τη δύναμη να ανάψει τη φλόγα του και να ξαναβρεί το σεξαπίλ του, μετά από αυτή τη χειμερία νάρκη των αισθήσεων που βιώσαμε.

ΚΡΙΟΣ

Το κλειδί για να ξαναβρείτε το σεξαπίλ σας, είναι να ασχοληθείτε με ό,τι σας εμπνέει πραγματικά. Άσχετα αν είναι δουλειά ή χόμπι, αν αρέσει ή δεν αρέσει σε οποιονδήποτε, ό,τι γεννάει το πάθος μέσα σας ανάβει και το φυτίλι σας. Μετά, όλα είναι θέμα χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλλαγή του πώς βλέπετε κάποια πράγματα μετά από αυτά που ζήσαμε, το άνοιγμα των πνευματικών, αλλά και φυσικών οριζόντων σας, θα σας οδηγήσει σε μία σύνδεση του εαυτού σας με τους άλλους, που θα σας φαίνεται πολύ όμορφη. Αυτές οι απλές, μικρές χαρές της ζωής, ενεργοποιούν κάτι πολύ ζεστό μέσα σας και το ζεστό, δεν αργεί ποτέ να γίνει καυτό με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Για να ξαναβρείτε το σεξαπίλ σας, καταλαβαίνετε τώρα… Τα λόγια είναι περιττά! Το νόημα όμως είναι να αφεθείτε στα βάθη των συναισθημάτων σας και να καταλάβετε ότι ο μόνος τρόπος για να νιώσετε ευτυχία με τον σύντροφό σας, είναι να την προσφέρετε πρώτα εσείς. Σε συναισθηματικό, αλλά και υλικό επίπεδο, το να μοιράζεστε θα κάνει για σας τη διαφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είτε έχετε κάποια σχέση που εκτιμάτε και θέλετε να τη δείτε να ανθίζει, είτε ψάχνετε για κάτι τέτοιο και είστε σε διερευνητική φάση εξερευνώντας τις πιθανότητες γύρω σας, ένας είναι ο τρόπος για να βρείτε και πάλι τον ερωτικό σας βηματισμό. Θα πρέπει να ισορροπήσετε το συναίσθημα σας, που συχνά είναι ανεξέλεγκτο και να μάθετε την τέχνη του συμβιβασμού μέσα στη σχέση. Μόνο έτσι, θα πετύχετε την ικανοποίηση και των δύο πλευρών, την ηρεμία και τη συναισθηματική ανταποδοτικότητα, που είναι για σας το ισχυρότερο αφροδισιακό.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή στην κανονικότητα της εργασίας σας, άσχετα αν αυτή γίνεται από το σπίτι, θα είναι για εσάς αυτό που θα επαναφέρει τον ερωτισμό σας στις ράγες του. Εκεί γεννιούνται για εσάς οι ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα και από εκεί θα ανοίξει το κανάλι της επιτυχίας, όταν θα νιώσετε ότι επιβεβαιώνεστε και πάλι μέσω της δουλειάς σας ή της αναγνώρισης της προσφοράς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σπάσετε αυτή την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα και έρθετε ξανά σε επαφή με τη χαρά της ζωής, θα αισθανθείτε άμεσα κάτι να ξυπνάει μέσα σας. Για να ξαναβρείτε το σεξαπίλ σας, θα πρέπει να νιώσετε τη χαρά ενός παιδιού που είναι έτοιμο κάθε πρωί να εξερευνήσει αυτό τον μεγάλο μαγευτικό κόσμο, γεμάτο με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Και ακριβώς αυτό πρέπει να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια είναι για εσάς η μεγαλύτερη ευτυχία. Το να προσφέρετε αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους είναι η κινητήρια δύναμη σας. Δεν υπάρχει άλλωστε μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης από τη φροντίδα και όταν υπάρχει εκτίμηση για την προσφορά σας και ανταπόδοση, απλά πετάτε στους επτά ουρανούς. Από αυτό αντλείτε ικανοποίηση και γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν βγάζατε καπνούς από τα αυτιά λόγω της πλήξης κατά τη διάρκεια του lockdown και την είπατε, εμμέσως πλην σαφώς, σε όλους τους διαδικτυακούς σας φίλους και υποψηφίους εραστές, τώρα ήρθε η ώρα να χαμηλώσετε τους τόνους. Προσπαθήστε να εστιάσετε στις ομοιότητες και όχι στις διαφορές και να επικοινωνήσετε ξεκάθαρα. Έτσι, αφενός θα βγάλετε από μέσα σας ό,τι σας τρώει και αφετέρου θα ξαναζεστάνετε την παγωμένη ατμόσφαιρα. Και ξέρετε τι επακολουθεί μετά τους τσακωμούς… Πύραυλος η λίμπιντο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις φράγκο, λέει το γνωστό ρητό. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, αλλά τι σημασία έχει με όλα αυτά που ζούμε; Θα βρείτε το νόημα της ζωής κάπου ανάμεσα στις διαρκείς δοκιμασίες. Αυτό που ως συνήθως ανάβει τη φλόγα μέσα σας, είναι ότι κάνετε αυτό που αγαπάτε, αγαπάτε αυτό που κάνετε και διάολε το κάνετε πολύ καλά! Αυτό και μόνο φτάνει για να ανάψει τη φωτιά σας, αλλά και για να κάψει τις καρδιές των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και όλες τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχτήκατε, η ζωή σας δεν είναι πια η ίδια. Αν θέλετε να ξαναβρείτε το κίνητρο σας σας, ένας είναι ο τρόπος. Σταματήστε να ακούτε τους κολλητούς σας, τους συναδέλφους σας και τους λοιπούς γύρω-γύρω. Μέσα σας ξέρετε τι θα σας φέρει ισορροπία. Ακούστε το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας, τον εαυτό σας λοιπόν. Η χαρά που θα νιώσετε θα σας δώσει φτερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν στο παρελθόν νιώσατε ότι περιοριστήκατε, ήρθε η ώρα να πείτε το «ως εδώ και μη παρέκει». Θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι, να είστε αυτό που είστε χωρίς συμβιβασμούς και παραχωρήσεις. Θέλετε να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί, όποτε σας ευχαριστεί και με όποιον σας ευχαριστεί. Αυτός θα είναι ο στόχος, αλλά και το μέσο, για να ξαναβρείτε τον ερωτικό εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα στο φιλικό, αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον σας, θα βρείτε την ψυχική ανάταση που θα σας αναπτερώσει. Το κοινωνικό σας δίκτυο είναι ο χώρος που θα παίξει έναν ρόλο κλειδί, όσον αφορά τις υπάρχουσες, αλλά και τις νέες σχέσεις, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη και ενεργοποίηση του ερωτισμού σας.