Προσελκύστε την αγάπη και τον έρωτα με σύμμαχο το Φενγκ Σούι

Προσελκύστε την αγάπη και τον έρωτα με σύμμαχο το Φενγκ Σούι

Προσελκύστε την αγάπη και τον έρωτα με σύμμαχο το Φενγκ Σούι

Το 2021, έτος μεταλλικού Βοδιού σύμφωνα με το Κινέζικο σύστημα, θα είναι ένα έτος επίδειξης δύναμης, διεκδίκησης και αγώνων ενάντια σε κάθε κρίση, οικονομική, συναισθηματική, ψυχολογική, ακόμα και σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων, που τώρα όσο ποτέ αποτελούν σημαντική πηγή χαράς και άντλησης δύναμης για όλους μας.

Σύμφωνα με το Κινέζικο σύστημα, το έτος χαρακτηρίζεται από την ανάγκη για κατανόηση, ενσυναίσθηση, συναισθηματική ζεστασιά και εγγύτητα, καθώς και ενδυνάμωση των ανθρώπινων σχέσεων. Είναι καιρός να βρεθούμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και τον σύντροφό μας, να αναζητήσουμε την αγάπη, τον έρωτα και τα αληθινά συναισθήματα συντροφικότητας αν για κάποιο λόγο λείπουν από τη ζωή μας.

Τα χρώματα σύμμαχοι

Τα χρώματα του 2021 είναι το μεταλλικό γκρι, το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του, το ασημί και το λευκό. Θα είναι οι σύμμαχοι μας για όλο το έτος (τοποθετούμε διακοσμητικά αντικείμενα ή μαξιλάρια σε αυτά τα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα μας), που θα μας βοηθούν να προάγουμε την αγάπη, την ευημερία και τον έρωτα και εξουδετερώνουν όλες τις δυσοίωνες επιρροές από τις ενέργειες του έτους! (Σχετικές πληροφορίες δίνονται στο άρθρο: Φενγκ Σούι 2021).

Πώς να προσελκύσετε τον έρωτα

Αν επιθυμείτε να προσελκύσετε την αγάπη, τον ρομαντισμό και τον έρωτα στη ζωή σας ή αν είστε ήδη σε μια σχέση και θέλετε να ενισχύσετε τη συντροφικότητα και όλα τα ωραία συναισθήματα που νιώθετε, μπορείτε να το πετύχετε με τα παρακάτω βήματα:

Καθαρίστε και τακτοποιήστε

Καθαρίστε και τακτοποιήστε την κρεβατοκάμαρα σας και προσπαθήστε να τη διατηρείτε πάντοτε καθαρή και τακτοποιημένη. Έτσι, η ενέργεια θα ρέει εύκολα και ανεμπόδιστα και θα φέρνει όλη τη θετική ποιότητα στη σχέση σας. Η ακαταστασία, οι στοίβες από βιβλία που είναι σε αναμονή για να διαβάσετε, οι στοίβες ρούχων στο πάτωμα, καθώς και κάθε άλλο περιττό και άχρηστο αντικείμενο μέσα στην κρεβατοκάμαρα σας, δημιουργεί ενεργειακά μπλοκαρίσματα που με τη σειρά τους δημιουργούν «στοίβες» θεμάτων προς επίλυση και τακτοποίηση στη σχέση με τον σύντροφο σας και την ερωτική σας ζωή γενικότερα. Μόλις τελειώσετε με το καθάρισμα του χώρου, χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό καμπανάκι χτυπώντας το μέσα στο δωμάτιο για να δημιουργήσετε νέα ροή στην ενέργεια.

Κάντε χώρο για το καινούριο

Σε περίπτωση που δεν έχετε ταίρι και επιθυμείτε να βρείτε ένα, δημιουργήστε χώρο στο κρεβάτι σας, στα ντουλάπια σας και στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας σας για ένα ακόμα άτομο. Σαν να πρόκειται να μοιραστείτε τα συρτάρια, το κρεβάτι και γενικά όλη την κρεβατοκάμαρα σας με κάποιο άτομο που θα βάλει εκεί τα πράγματα του! Έτσι δημιουργείτε την κατάλληλη ενέργεια στον χώρο ώστε να έρθει κάτι νέο στη ζωή σας.

Δημιουργήστε μια γωνιά αγάπης

Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε μια γωνιά αγάπης και έρωτα στην κρεβατοκάμαρα σας, όπου θα τοποθετήσετε όμορφα κόκκινα αρωματικά κεριά της αρεσκείας σας, με ζεστά και γλυκά αρώματα όπως βανίλια, γεράνι και τριαντάφυλλο και να προσθέσετε ένα ζευγάρι πάπιες-μανδαρίνοι, οποιουδήποτε υλικού ή ιδανικά από ροζ χαλαζία που συμβολίζει την αγάπη και τη φροντίδα. Οι πάπιες-μανδαρίνοι στο Φενγκ Σούι συμβολίζουν την τύχη, τον όμορφο γάμο και το ρομαντισμό, οπότε μπορείτε να προσελκύσετε όλα αυτά τοποθετώντας τις στην κρεβατοκάμαρα σας και συγκεκριμένα στη βορειοδυτική πλευρά της. Όπως, επίσης, θα ήταν ιδανικά και δύο αγαλματάκια (καλύτερα μεταλλικά) αγκαλιασμένα που να συμβολίζουν το αρσενικό και θηλυκό ταίριασμα σε μια ερωτική σχέση.

Ξεφορτωθείτε το παλιό

Πετάξτε από το σπίτι σας και ειδικότερα από την κρεβατοκάμαρα σας, οποιοδήποτε αντικείμενο σας θυμίζει παρελθοντικές αποτυχίες στην ερωτική ζωή και στις συντροφικές σχέσεις. Δώρα, κάρτες και οτιδήποτε άλλο είναι από πρώην συντρόφους, από τους οποίους έχετε κακές αναμνήσεις, από σχέσεις που τέλειωσαν άσχημα και οδυνηρά. Αυτά τα αντικείμενα διατηρούν και έλκουν μόνο απογοητεύσεις, τσακωμούς και προδοσίες, καθώς συμβολίζουν τις παρελθοντικές αποτυχημένες προσπάθειες να βρείτε την αγάπη. Σας επηρεάζουν περισσότερο από όσο νομίζετε. Διώχνοντάς τα από το χώρο σας, ανανεώνετε την ενέργεια του και επιτρέπετε να έρθει νέα ελαφρύτερη ενέργεια που θα προσελκύσει την αγάπη, τον έρωτα και τη συντροφικότητα στις σχέσεις σας. Επίσης, είναι καλό να μην υπάρχουν αντικείμενα που συμβολίζουν τη μοναξιά, τη θλίψη, την απογοήτευση, την ένταση, τη βία (ή οποιοδήποτε οδυνηρό συναίσθημα), όπως πίνακες ζωγραφικής, κάδρα, φωτογραφίες κλπ., διότι έλκουν τα συναισθήματα αυτά και τις καταστάσεις στις σχέσεις σας και στον τρόπο που συσχετίζεστε με τους άλλους.

Ανοίξτε ανεμπόδιστες διόδους

Σιγουρευτείτε ότι η πόρτα της κεντρικής εισόδου του σπιτιού σας, αλλά και η πόρτα της κρεβατοκάμαρας σας ανοίγουν ανεμπόδιστα και εύκολα, χωρίς να κάνουν θορύβους ή να χτυπάνε πάνω σε αντικείμενα που εμποδίζουν το άνοιγμα τους. Έτσι επιτρέπετε στην ενέργεια να έρθει στη ζωή σας ανεμπόδιστα και γίνεστε κι εσείς ενεργειακά ανοιχτοί στην αγάπη και στον έρωτα χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Βεβαιωθείτε επίσης, ότι όλα τα φώτα από την είσοδο του σπιτιού σας έως την κρεβατοκάμαρα λειτουργούν σωστά, φωτίζουν επαρκώς τον χώρο και δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία.

Αποφύγετε τους καθρέπτες και τις «παγίδες»

Το κρεβάτι θα πρέπει να είναι ελεύθερο και από τις δυο πλευρές του και όχι να ακουμπάει στον τοίχο κάποια πλευρά του, διότι το άτομο που θα κοιμηθεί στην μπλοκαρισμένη προς τον τοίχο πλευρά θα νιώθει εγκλωβισμένο, παγιδευμένο και φυλακισμένο μέσα στη σχέση. Η ιδανική θέση του κρεβατιού είναι να είναι απέναντι από την πόρτα, αλλά όχι στην ίδια ευθεία με αυτήν. Αποφύγετε τους καθρέφτες απέναντι από το κρεβάτι, διότι συμβολίζουν την πολλαπλότητα και σίγουρα δε θέλετε τρίτους στη σχέση με τον σύντροφό σας. Τοποθετήστε φωτογραφίες που είστε μαζί με τον σύντροφό σας χαρούμενοι, υγιείς και ευτυχισμένοι. Αν δεν έχετε σύντροφο μπορείτε να βάλετε πίνακες ή κάδρα με ζευγάρια ευτυχισμένα και φωτογραφίες που συμβολίζουν την αγάπη και τον έρωτα.

Δημιουργήστε ένα ήσυχο και όμορφο δωμάτιο

Να αποφεύγετε να κάνετε γυμναστική στην κρεβατοκάμαρα σας ή να δουλεύετε. Γενικότερα, να μην κάνετε στο υπνοδωμάτιο οτιδήποτε απαιτεί δύναμη και προσπάθεια, διότι η ενέργεια από αυτές τις δραστηριότητες θα έλκει καταστάσεις που απαιτούν δύναμη και προσπάθεια μέσα στη σχέση σας, δηλαδή εμπόδια και αγώνες που σίγουρα δεν θέλετε μια σχέση που να απαιτεί τόσο κόπο και ενέργεια για να παραμείνει στη ζωή σας. Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένα ήσυχο δωμάτιο, φτιαγμένο με πολλή αγάπη σύμφωνα με τα γούστα σας, που θα προάγει τη σωματική και ψυχοσυναισθηματική υγεία σας, τη χαλάρωση σας και τη φροντίδα σας, όπως ακριβώς πρέπει να κάνει και μια σχέση στη ζωή σας!

Αν έχετε ήδη μια σχέση μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω μαζί με τον αγαπημένο-η σας, ώστε να δημιουργείτε συμβολικά τις προϋποθέσεις για κοινή δημιουργία στη ζωή σας.

Καλή επιτυχία! Εύχομαι αγάπη σε όλους και όλες!

 

Σάντυ Κατσούνη

Ψυχολόγος- Αστρολόγος- Εναλλακτικές θεραπείες- Φενγκ Σούι

[email protected]