Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω χαρίζει απλόχερα ομορφιά και γοητεία σε όσους έχουν γεννηθεί με το αποτύπωμα της στον γενέθλιο χάρτη τους. Η θεά του κάλους, του έρωτα και της σαγήνης στον σοβαρό Αιγόκερω, που κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο, μπορεί να κάνει την Αφροδίτη πιο σοβαρή και συντηρητική – μάλιστα θεωρείται μία από τις πιο γειωμένες θέσεις μαζί με την Παρθένο και τον Ταύρο-, αλλά δίνει μια ομορφιά που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια. Όσοι λοιπόν, γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αλλά και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο από τις 5 Νοεμβρίου 2021 έως τις 5 Μαρτίου 2021, θα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ρεαλισμός και σοβαρότητα

Η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας δίνει πολλά στοιχεία για την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά αποκαλύπτει και τι ζητάμε από τον έρωτα και τις σχέσεις. Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη ενδιαφέρεται για ποιότητα σε όλα, από τα ρούχα που θα φορέσει μέχρι ποιον-α θα προσεγγίσει. Τα θέματα της καρδιάς τα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, πρακτικότητα και ωριμότητα. Είναι ρεαλίστρια, πειθαρχημένη, εργατική, θέλει σταθερότητα στις σχέσεις της και παίζει μεγάλη σημασία για αυτήν το στάτους του-ης συντρόφου. Δεν παρασύρεται από συναισθηματισμούς και πάθη, είναι εξαιρετικά φιλόδοξη και μερικές φορές μπορεί να επιλέξει το ταίρι της με έναν… επιχειρηματικό τρόπο και να το δει σαν επένδυση. Όταν πάρει την απόφαση να δεσμευτεί δεν παίζει παιγνίδια και είναι κάτι περισσότερο από πιστή, είναι ακλόνητη, αρκεί να της δείχνουν εκτίμηση και αφοσίωση. Λειτουργεί υποστηρικτικά, ενθαρρύνει τον άνθρωπό της, κάνοντας τον να νιώσει ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. Η μεγάλη σαγήνη της κρύβεται στο μυστήριο που εκπέμπει. Προτιμά συνήθως να δείχνει μόνη και απόμακρη και αυτό την κάνει εγείρει πάθη. Οι άλλοι θέλουν να την πλησιάσουν, να την κατακτήσουν, να την αλώσουν, αλλά αυτή παραμένει αγέρωχη. Πίσω από το παγωμένο και συνήθως ανέκφραστο προσωπείο της, κρύβει ένα ηφαίστειο που είναι διαθέσιμο μόνο για λίγους και εκλεκτούς.

Ομορφιά και γοητεία

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση και την ομορφιά ενός ατόμου, αυτή υπαγορεύεται από πλήθος παραγόντων στον γενέθλιο χάρτη, με την Αφροδίτη να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, αλλά και τον πλανήτη που το κυβερνά. Οι άνθρωποι που γεννιούνται με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που κυβερνάται από τον Κρόνο, έχουν καλή οστική δομή, όμορφα άκρα, δυνατά γόνατα και αγκώνες, υπέροχα δόντια και έντονα ζυγωματικά που δίνουν απίστευτες γωνίες και ομορφιά στο πρόσωπο τους. Η γοητεία τους είναι σαν το παλιό καλό κρασί, που όσο περνούν τα χρόνια αυξάνεται και η αξία του, έτσι και τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη τους στον Αιγόκερω έχουν σύμμαχο τον χρόνο και όσο γερνάνε ομορφαίνουν. Η κομψότητα τους θεωρείται κλασική και έχοντας την επίγνωση της εικόνας τους τραβούν την προσοχή με την ποιότητα που τους διακρίνει. Το μακιγιάζ των γυναικών δεν είναι έντονο και το χρησιμοποιούν για να τελειοποιούν τις γωνίες του προσώπου τους και να αναδεικνύουν τη γοητεία τους. Το στιλ που ακολουθούν στο ντύσιμο είναι και αυτό κλασικό και πρακτικό και επιλέγουν κομμάτια που δεν αναλώνονται με τις τάσεις της μόδας. Προτιμούν ακριβά υλικά και όχι κάτι φτηνό και εντυπωσιακό που θα είναι παρωχημένο σε λίγους μήνες. Τους ταιριάζουν τα συντηρητικά χρώματα, μαύρα, γκρίζα και γήινα και στην ντουλάπα τους επικρατεί τάξη, όπως και σε όλα στη ζωή τους.

Αφροδίτη και Ήλιος

Όπως έχουμε πει πολλές φορές η Αφροδίτη βρίσκεται πάντα σε κάποιο ζώδιο κοντά στον Ήλιο, οπότε για να έχει γεννηθεί κάποιος με την Αφροδίτη του στον Αιγόκερω σημαίνει ότι εκπροσωπεί κάποιο ζώδιο από τον Σκορπιό μέχρι τους Ιχθύς. Η επιρροή της Αιγοκερίσιας Αφροδίτης στα συγκεκριμένα ζώδια ποικίλει. Στον Τοξότη μπορεί να μειώσει τη συνηθισμένη βιασύνη του, ενώ στους Ιχθύς γειώνει το ονειρικό στιλ και την αφηρημάδα τους. Τους Υδροχόους τους κάνει να εστιάζουν περισσότερο στην καριέρα, στους Σκορπιούς δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα και στους Αιγόκερους λειτουργεί ως μεγεθυντικός φακός, μεγιστοποιώντας τα χαρακτηριστικά του ζωδίου.

Η λίστα των διάσημων που μοιράζονται την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι τεράστια και η ομορφιά των εκπροσώπων της είναι εντυπωσιακή.

Έλενα Παπαρίζου

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Η Υδροχόος Έλενα Παπαρίζου έχει την Αφροδίτη της στον Αιγόκερω και η ομορφιά της είναι ξεχωριστή. Εκτός από τη φωνή της που αγαπήθηκε από τον κόσμο, η Έλενα γοήτευσε και μάγεψε το κοινό με την εξωτερική της εμφάνιση της. Το τεράστιο χαμόγελο της και τα δυνατά και καλλίγραμμα πόδια της, που τη βοηθούν να χορεύει εξαιρετικά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά με τα οποία την προίκισε η θέση της Αφροδίτης της. Η Ελληνοσουηδή τραγουδίστρια θα μείνει στην ιστορία, καθώς το 2005 που εκπροσώπησε για δεύτερη φορά την Ελλάδα στη Eurovision, κατάφερε να στεφθεί νικήτρια και το τραγούδι “My Number One” και να φέρει τη μοναδική πρωτιά της χώρας μας, μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Άλλη μια Υδροχόος που μοιράζεται την Αφροδίτη της στον Αιγόκερω είναι η Ελενώρα Ζουγανέλη. Σοβαρή, μετρημένη και ταλαντούχα, εντυπωσίασε από τα πρώτα βήματα της στο τραγούδι και καθιερώθηκε πλέον ως μια από τις καλύτερες φωνές της χώρας. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι ο ορισμός της Αφροδίτης της, έντονα ζυγωματικά, καλοσχηματισμένα δόντια και δυνατός σκελετός.

Μπραντ Πιτ

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Η επιτομή της ομορφιάς και του καλοσχηματισμένου προσώπου είναι ο γοητευτικός Μπραντ Πιτ, που όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει. Τα ζυγωματικά του, το χαμόγελο, τα δόντια, τα μάτια, είναι όλα σε τέλειες αναλογίες προσφέροντας το τέλειο πρόσωπο. Εκτός από τον Ήλιο του στον Τοξότη, η πλειονότητα των υπόλοιπων πλανητών στο ωροσκόπιο του, όπως και η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Αιγόκερω και γι’ αυτό αντιμετώπισε δυσκολίες, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, τα τρία χρόνια που ο Κρόνος πίεζε το ζώδιο του Αιγόκερου.

Σκάρλετ Γιοχάνσον

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Μια Τοξότης με Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η οποία δεν μπορεί να κλειστεί σε στερεότυπα είναι η πανέμορφη Σκάρλετ Γιοχάνσον, που κατέκτησε την κορυφή των κινηματογραφικών σταρ με τις υψηλότερες αμοιβές το 2016 και το 2020 έγινε η δωδέκατη ηθοποιός που έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ την ίδια χρονιά. Μπορεί βέβαια να μην κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο, αλλά έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο καυτά θηλυκά του Χόλυγουντ. Υπήρξε η μούσα του Γούντι Άλεν, με τον οποίο έκανε σχέση παρότι την περνάει μισό αιώνα. Πολλές φορές απασχολεί τα ΜΜΕ με τις θυελλώδεις σχέσεις της, τους γάμους και τα διαζύγια της, αλλά πάντα παραμένει ένα από τα πιο ποθητά και όμορφα πλάσματα στον πλανήτη.

Τζέιμς Ντιν

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Πρόλαβε να παίξει μόλις σε έξι ταινίες πριν σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό στα 24 του χρόνια και κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Ο Τζέιμς Ντιν ήταν Υδροχόος με την Αφροδίτη του στον Αιγόκερω και ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες, καθώς και για την εξωτερική του εμφάνιση. Τα κορίτσια καρδιοχτυπούσαν και τα αγόρια προσπαθούσαν να τον μιμηθούν. Το στιλ του επηρέασε τη νεολαία της συντηρητικής Αμερικής και καθιέρωσε το μπλουτζίν, το λευκό μπλουζάκι και την ανέμελη μπούκλα στο μέτωπο. Μπορεί να πέρασαν πολλές δεκαετίες από τον θάνατο του, αλλά το αστέρι του και η ομορφιά του δεν έσβησε ποτέ, ακόμα αποτελεί το υπόδειγμα ενός τέλειου προσώπου, ενός Υδροχόου επαναστάτη χωρίς αιτία.

Μαρία Κάλλας

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που λάμπει όσο περνούν τα χρόνια

Ομορφιά αρχαίας Ελληνίδας, έδωσε η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στην Μαρία Κάλλας, που εκπροσωπούσε το ζώδιο του Τοξότη. Η κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνος παγκοσμίου φήμης είχε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προσώπου και ζυγωματικά που αναδείκνυαν τη μοναδική ομορφιά της. Η μεγάλη ντίβα της όπερας, λατρεύτηκε από τον σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι, ο οποίος με δέος αναφέρει στην αυτοβιογραφία του «μετά την Κάλλας, το χάος». Η θέση της Αφροδίτης όμως, την έκανε να αγαπήσει μέχρι… θανάτου έναν Αιγόκερω, τον Αριστοτέλη Ωνάση, που δεν της δόθηκε ποτέ ολοκληρωτικά. Εκτός από το ταλέντο της και το χάρισμα που της έδωσε ο θεός, η Μαρία Κάλλας έμεινε στην ιστορία για την κομψότητα της. Το μακιγιάζ της, που ακόμα προσπαθούν πολλές να αντιγράψουν, ο αρχοντικός κότσος στα μαλλιά της, τα μεγάλα γυαλιά, τα έντονα κόκκινα χείλη της και τα καλοσχηματισμένα φρύδια, ολοκλήρωναν την εικόνα μιας ντίβας, που όμοια της δεν θα υπάρξει στην ιστορία.

Η λίστα των ατόμων που έχουν την Αφροδίτη τους στον Αιγόκερω και τα πρόσωπα τους έχουν κοσμήσει εκατοντάδες εξώφυλλα περιοδικών δεν έχει τελειωμό. Τι να πει κάποιος για την ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση των ηθοποιών Τζούλιαν Μουρ, Ντάριλ Χάνα και Λούσι Λιου, που γοητεύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Όσο για την απίστευτη ομορφιά των μοντέλων Τάιρα Μπανκς και Σίντι Κρόφορντ, αλλά και για τις τραγουδίστριες Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάιλι Σάιρους και Μπιορκ, σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της και η Αφροδίτη που έχουν όλες στο ζώδιο του Αιγόκερου.