Αριθμολογία: Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμό σας για το πεπρωμένο σας

Αριθμολογία: Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμό σας για το πεπρωμένο σας

Αριθμολογία: Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμό σας για το πεπρωμένο σας

Ο κάθε αριθμός έχει τη δική του δόνηση και η Αριθμολογία είναι η μελέτη του συμβολισμού των αριθμών. Η πιο δημοφιλής μέθοδος αριθμολογίας στον δυτικό κόσμο αναπτύχθηκε από τον Πυθαγόρα, τον διάσημο Έλληνα μαθηματικό και φιλόσοφο, ο οποίος πίστευε ότι το σύμπαν διέπεται και εξηγείται από τους αριθμούς. Στο Πυθαγόρειο σύστημα, οι αριθμοί αποδίδονται σε κάθε γράμμα του αλφάβητου. Έτσι, κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό που έχει τη δική του σημασία και συχνότητα.

Προσθέτοντας τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα γράμματα του ονοματεπώνυμού ενός ατόμου προκύπτει ένας αριθμός που ονομάζεται Αριθμός Πεπρωμένου και παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, αλλά και τις εσωτερικές ανάγκες του και τις συναισθηματικές αντιδράσεις του.

Αν θέλετε να μάθετε τον δικό σας Αριθμό Πεπρωμένου, σύμφωνα με το Πυθαγόρειο σύστημα, πατήστε εδώ.

Στην αριθμολογία υπάρχουν 12 συνολικά αριθμοί, οι οποίοι χωρίζονται σε απλούς και κυρίαρχους. Απλοί είναι οι αριθμοί από το 1 έως το 9 και οι κυρίαρχοι είναι το 11, το 22 και το 33.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 1

Θετικά χαρακτηριστικά: Αρρενωποί, διεκδικητικοί, φιλόδοξοι, επιτυχημένοι, ανεξάρτητοι, ηγετικοί, πρωτοπόροι, οργανωτικοί, θαρραλέοι, εμπνευσμένοι, μεταρρυθμιστές.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αλαζόνες, στενόμυαλοι, πεισματάρηδες, επιθετικοί, εγωιστές.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο νούμερο 1 είναι τελειομανείς και ηγετικές προσωπικότητες. Έχουν πρωτότυπη σκέψη, με δημιουργική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων, ξεχωρίζουν για την εργατικότητα τους και είναι πολύ λεπτομερείς και σχολαστικοί. Βέβαια, πολλές φορές αυτό δυσκολεύει τους συνεργάτες τους, ειδικά αν είναι σε διευθυντικές θέσεις, αφού τα θέλουν όλα στην εντέλεια και όπως επιθυμούν αυτοί. Είναι άτομα φιλόδοξα, αποφασιστικά, με αυτοπεποίθηση και ισχυρή και ανυποχώρητη θέληση. Μερικές φορές τα άτομα αυτά μπορεί να βγάλουν με άσχημο τρόπο την ηγετική τους φύση και να γίνουν κυριαρχικά, εγωιστικά και χωρίς ενσυναίσθηση. Τους αρέσουν τα νέα ξεκινήματα και έχουν ανάγκη να στέκονται στα πόδια τους και να είναι ανεξάρτητα. Θέλουν να επεκταθούν και να προχωρήσουν με θάρρος, πρωτοτυπία και αποφασιστικότητα. Στις σχέσεις τους, προσωπικές και επαγγελματικές, είναι πιστοί και δείχνουν την εκτίμηση τους με πράξεις και όχι με λόγια. Δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και χρειάζονται την υποστήριξη του συντρόφου τους. Κατά βάθος έχουν πολλές ευαισθησίες, αλλά δεν τις εκφράζουν για να μην δείξουν τις αδυναμίες τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 2

Θετικά χαρακτηριστικά: Φιλικοί, καλλιτεχνικοί, ευγενικοί, γοητευτικοί, ευαίσθητοι, υποστηρικτικοί, διαισθητικοί, διπλωμάτες.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Διστακτικοί, υποχωρητικοί, αναποφάσιστοι, φοβούνται τις απότομες αλλαγές και την ανάληψη ευθύνης.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο νούμερο 2 έχουν την ικανότητα να συνεργάζονται καλά με τους άλλους και είναι ομαδικοί παίκτες. Μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους τους και να φέρουν αρμονία στη δική τους ζωή, αλλά και στις ζωές των γύρω τους. Αισθάνονται και κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων και μπορούν με ευκολία να διαχειριστούν περίπλοκες καταστάσεις και να λειτουργήσουν πυροσβεστικά και με διπλωματία αν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις. Είναι υψίστης σημασίας για αυτούς να ζουν σε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον και δεν αντέχουν τις φωνές και τις αντιπαραθέσεις. Όμως, είναι και αρκετά ευαίσθητοι και τείνουν να παίρνουν τα πράγματα προσωπικά και να πληγώνονται εύκολα. Είναι ντροπαλοί, στοργικοί, αλλά έχουν πρόβλημα αυτοεκτίμησης και θέλουν υποστήριξη και τόνωση της αυτοπεποίθησής τους. Στις σχέσεις τους είναι αισθησιακοί και πιστοί, ενώ μισούν τη μοναξιά και δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους για πολύ μεγάλο διάστημα. Η φύση, η ομορφιά και η ποιότητα τους έλκουν και τους αρέσει να κάνουν πράγματα για τους άλλους. Είναι αληθινοί, υπομονετικοί, προσεκτικοί, δοτικοί και με κατανόηση, αν και αυτό ερμηνεύεται ως «αδυναμία» από τους άλλους και συχνά νιώθουν ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει. Μερικές φορές δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης με το ταίρι τους και υποφέρουν. Είναι πολύ διαισθητικοί, βλέπουν προφητικά όνειρα και πολλές φορές διαβάζουν τη σκέψη των άλλων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 3

Θετικά χαρακτηριστικά: Δημιουργικοί, κοινωνικοί, αυθόρμητοι, έξυπνοι, επικοινωνιακοί, διασκεδαστικοί, γενναίοι, περιπετειώδεις, πληθωρικοί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αδιάφοροι, αυτάρεσκοι, εγωιστές, φυγόπονοι, υπερβολικοί, τεμπέληδες, ευαίσθητοι στην κριτική, ανώριμοι.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο νούμερο 3 είναι απίστευτα επικοινωνιακά, χαρισματικά, έχουν το ταπεραμέντο του «παρακινητή» και διαπρέπουν στο μάρκετινγκ και στις δημόσιες σχέσεις. Είναι αισιόδοξοι, έχουν χιούμορ και δείχνουν ενθουσιασμό για τη ζωή και τις απολαύσεις της. Είναι πολύ καλοί συνομιλητές και ο λόγος τους γοητεύει και κερδίζει στα σημεία. Θέλουν να περνούν καλά, να διασκεδάζουν και προσπαθούν να εμπνεύσουν τους άλλους με τις δεξιότητες τους. Φλερτάρουν συνεχώς, γελάνε, είναι η χαρά της ζωής και προσπαθούν να παρακινήσουν και τους άλλους να είναι αισιόδοξοι και λαμπεροί και στις παρέες ανάβουν φωτιές με τις συζητήσεις τους. Έχουν θράσος, προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορα περιβάλλοντα και μισούν τη μιζέρια, τα παράπονα και τα δράματα. Έχουν πολλά ενδιαφέροντα, είναι αεικίνητοι και δεν χάνουν τη νεανικότητα και τον ενθουσιασμό τους, όσο και αν μεγαλώσουν. Έχουν ιδιαίτερα ταλέντα και μπορεί να εκφραστούν δημιουργικά μέσω της μουσικής, της ζωγραφικής, του σχεδίου και της μαγειρικής. Έχουν μεγάλη ανάγκη αποδοχής, θέλουν να αγαπηθούν και να τους δείχνουν οι άλλοι τον θαυμασμό τους. Δεν τους αρέσουν οι δομές, τα όρια και η ρουτίνα. Θέλουν ανεξαρτησία και ελευθερία, όμως δεν τους αρέσουν τα δύσκολα, δεν θέλουν να κοπιάζουν πολύ και μερικές φορές αντιμετωπίζουν με επιπολαιότητα καταστάσεις και ανθρώπους. Επίσης, έχουν την τάση να διασκορπίζουν την ενέργεια και τη σκέψη τους σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα συχνά-πυκνά να μην ολοκληρώνουν ό,τι ξεκινάνε και να παρατούν τις δράσεις τους στη μέση. Ακόμη, μπορεί να πιάνονται από πιο ασήμαντα ζητήματα και να αναλώνονται με τις ώρες με τα επουσιώδη και να μην ασχολούνται με σημαντικά θέματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 4

Θετικά χαρακτηριστικά: Υπεύθυνοι, οργανωτικοί, πρακτικοί, σκληρά εργαζόμενοι, πιστοί, αφοσιωμένοι, αξιόπιστοι, συναισθηματικοί, παραδοσιακοί, ειλικρινείς.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Εύθικτοι, ψυχαναγκαστικοί, κυριαρχικοί, καθόλου προσαρμοστικοί, καταπιεστικοί, λάτρεις της ρουτίνας και του προγράμματος.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο νούμερο 4 είναι υπεύθυνα και με συνέπεια. Είναι αυτοί που εργάζονται πολύ σκληρά με υπομονή, τεράστια οργάνωση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και δεν θα εγκαταλείψουν τις προσπάθειες τους και ό,τι έχουν ξεκινήσει μέχρι να το ολοκληρώσουν και να το φτάσουν εκεί που θέλουν. Το ζητούμενο τους είναι η ασφάλεια, είτε συναισθηματική, είτε οικονομική, είτε εργασιακή. Δεν δίνουν προτεραιότητα στις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής, αφού δεν ησυχάζουν αν δεν είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Έχουν την τάση να αυτοπεριορίζονται και πολλές φορές βγάζουν ένα πρόσωπο αυταρχικό και κυριαρχικό, που όμως προκύπτει από τις πολλές ευθύνες που έχουν αναλάβει και πρέπει να φέρουν εις πέρας. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο, προτιμούν τη ρουτίνα, έχουν εμμονή με τη λεπτομέρεια σε όλα και χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους με οτιδήποτε απρόοπτο που μπορεί να χαλάσει το πρόγραμμά τους. Το καταφύγιο τους είναι το σπίτι τους και θέλουν να μοιράζονται πολλές όμορφες στιγμές με όσους αγαπούν. Λατρεύουν την οικογένεια και τα παιδιά και είναι πολύ παραδοσιακοί, πιστοί, με αξίες και ηθική. Η ειλικρίνεια είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό τους που τους κάνει πολύ αξιόπιστους συντρόφους και συνεργάτες. Γενικά, θέλουν να έχουν πρόγραμμα, κανόνες και να είναι όλα οργανωμένα και σε τάξη. Θέλουν να ξυπνούν το πρωί και να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, τόσο οι ίδιοι όσο και όσοι ζουν μαζί τους ή συνεργάζονται μαζί τους. Μισούν τις αλλαγές, τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα και είναι ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες. Δεν αλλάζουν εύκολα απόψεις και δεν τους αρέσει η βιασύνη. Δεν θέλουν να τους λένε οι άλλοι τι να κάνουν και μπορεί να γίνουν επιθετικοί αν πιεστούν πέρα από τα όρια της υπομονής και της αντοχής τους. Δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η αυστηρότητά τους μπορεί να είναι πολύ περιοριστική για τους ανθρώπους είναι δίπλα τους και ότι δεν μπορούν να υποχρεώνουν τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τις δικές τους αξίες και πρότυπα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 5

Θετικά χαρακτηριστικά: Ταλαντούχοι, ενθουσιώδεις, αγαπούν τις προκλήσεις, αναζητούν τις εμπειρίες, ελεύθεροι, ζωηροί, θαρραλέοι, μαγνητικοί, παθιασμένοι, έξυπνοι.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ανταγωνιστικοί, τυχοδιώκτες, ανεύθυνοι, περίεργοι, απρόβλεπτοι, ασυνεπείς, ευμετάβλητοι, ανυπόμονοι, με άκαμπτη ή αποσπασμένη σκέψη.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο νούμερο 5 είναι έξυπνα, εξωστρεφή, πολύπλευρα, στοχαστές, παρατηρητές και μισούν τη μονοτονία. Έχουν την ικανότητα να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και είναι τόσο ευέλικτοι που μπορούν να μεταπηδήσουν από τη μια δραστηριότητα στην άλλη με μεγάλη ευκολία. Τους αρέσουν οι αλλαγές και τους ενθουσιάζει η ποικιλία και μάλιστα πολλές φορές μπορεί να γίνουν και ριψοκίνδυνοι. Είναι ευφάνταστοι, έχουν αντισυμβατικό τρόπο σκέψης σας και μπορούν να λύσουν πολύπλοκα προβλήματα. Βαριούνται εύκολα και θέλουν συνεχώς αλλαγές στη ζωή τους, αγαπούν την περιπέτεια και το μότο τους είναι «ελευθερία και δράση». Θέλουν να ζήσουν, να δουν και να βιώσουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν και έχουν πάθος και περιέργεια για το αύριο και το άγνωστο. Η ενέργεια τους ξεχειλίζει, είναι τολμηροί, αντισυμβατικοί και απρόβλεπτοι. Όμως όλα αυτά που ακούγονται τόσο συναρπαστικά έχουν και μια αρνητική πλευρά, καθώς είναι τόσο ανυπόμονοι και ανήσυχοι που δεν μπορούν να δεσμευτούν και να μείνουν συγκεντρωμένοι σε κάποιον ή σε κάτι για μεγάλο διάστημα. Παρόλο που μπορεί να δείχνουν έντονο ενθουσιασμό στην αρχή των πραγμάτων, μετά από λίγο πλήττουν και θέλουν να κάνουν κάτι άλλο. Έτσι, μερικές φορές φαίνονται ασυνεπείς και ανεύθυνοι στους άλλους, αφού δεν ολοκληρώνουν πάντα ό,τι αναλάβουν. Επίσης, δεν αντέχουν τα όρια και τις δεσμεύσεις και ό,τι τους περιορίζει και τους εμποδίζει να κάνουν το δικό τους. Χρειάζονται ελευθερία σκέψης, δράσης, ιδεών και τρόπου ζωής. Είναι όμως και πολύ παιχνιδιάρηδες, διασκεδαστικοί και λατρεύουν να φλερτάρουν και να ζουν διάφορες περιπέτειες. Πνίγονται σε περιοριστικές σχέσεις και δεν φοβούνται να φύγουν ξαφνικά και να αφήσουν το χάος πίσω τους, αν το άλλο άτομο απαιτεί ρουτίνες και περιορισμούς. Αγαπούν τα ταξίδια, τον αθλητισμό, τις γλώσσες, τις τέχνες, τις επιστήμες και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους, μέρη και πράγματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 6

Θετικά χαρακτηριστικά: Ισορροπημένοι, ιδεαλιστές, προσεκτικοί, υπεύθυνοι, στοργικοί, τίμιοι, προστατευτικοί, ανιδιοτελής, συμβιβαστικοί, αξιόπιστοι, με ενσυναίσθηση και αγαπούν άνευ όρων.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Μη πρακτικοί, ρηχοί, υποκριτικοί, εγωιστές, με συμπλέγματα υπεροχής.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο νούμερο 6 έχουν το προφίλ της «μητέρας» και θέλουν να προσφέρουν στους άλλους φροντίδα, αγάπη και προστασία. Είναι προσεκτικοί, υπεύθυνοι, ρομαντικοί, καλλιτεχνικοί, πολύ πιστοί, ευγενικοί και γενναιόδωροι με τους φίλους και με όσους αγαπούν. Λατρεύουν την οικογένεια, τα παιδιά και τα ζώα και πάντα προσπαθούν να έχουν στις σχέσεις τους ισορροπία και αρμονία. Πάντα δείχνουν κατανόηση, προσφέρουν τη βοήθεια τους, επιλύουν τα προβλήματα και ανησυχούν για όλους και για όλα. Μάλιστα, έχουν την τάση να θυσιάζουν τις δικές τους ανάγκες για την ευημερία των άλλων και βάζουν τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα, αλλά η υπερπροστατευτικότητα τους μπορεί να πνίγει όσους είναι κοντά τους. Προσπαθούν πάντα να είναι δίκαιοι και αισθάνονται χρήσιμοι όταν προσφέρουν. Αντλούν χαρά από την ευτυχία των άλλων και υποφέρουν όταν οι δικοί τους άνθρωποι δεν περνάνε καλά. Θέλουν να αγαπηθούν και να αγαπήσουν βαθιά και χωρίς όρια και έχουν ισχυρή διαίσθηση. Δεν τους αρέσει να ζουν μόνοι και χρειάζονται συντροφιά και σταθερές σχέσεις για να ανθίσουν. Πολλές φορές η καλοσύνη τους και η δοτικότητα τους εκλαμβάνεται από τους άλλους ως αδυναμία και πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Τους αρέσουν οι ομαδικές δραστηριότητες και σιχαίνονται τη φασαρία και την ακαταστασία. Δεν τους αρέσει να βιάζονται και θέλουν να εργάζονται αργά και με τάξη. Έχουν τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, αλλά αν θυμώσουν ή προδοθούν γίνονται πολύ εγωιστές και λειτουργούν με υπεροψία. Γενικά έχουν ισχυρές πεποιθήσεις και απόψεις και παρόλο που είναι ευαίσθητοι και ευγενικοί, δεν υποχωρούν εύκολα και δεν αλλάζουν γνώμη. Έχουν την τάση να ωραιοποιούν τις καταστάσεις, να εξιδανικεύουν ανθρώπους και να τους ανεβάζουν σε βάθρα, αλλά αν δεν εκτιμηθούν οι προσπάθειες τους τους αφήνουν να γκρεμιστούν.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 7

Θετικά χαρακτηριστικά: Καλοί σύμβουλοι, διαισθητικοί, εφευρετικοί, οξυδερκείς, ανεξάρτητοι, αναζητούν τη γνώση, στοχαστές, αντικομφορμιστές, αναλυτικοί, παρατηρητές.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Υπερκριτικοί, αντικοινωνικοί, απαισιόδοξοι, στενοκέφαλοι, με έλλειψη επιμονής και υπομονής.

Το 7 είναι πνευματικός αριθμός και αντιπροσωπεύει την περισυλλογή και την κυριαρχία και θεωρείται ως «η ενέργεια των μυστικιστών». Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στον αριθμό 7 αναζητούν τη σοφία και τη γνώση και είναι εξαιρετικοί δάσκαλοι για τους άλλους. Είναι έξυπνοι και προικισμένοι με ψυχικές ικανότητες και ψάχνονται να μάθουν τη βαθύτερη αλήθεια των πραγμάτων και των καταστάσεων. Αναλύουν θεωρίες, είναι θρησκευόμενοι και παρατηρούν τα πάντα γύρω τους, προσπαθώντας να βρουν την ουσία και τον σκοπό. Όμως έχουν την τάση να είναι ντροπαλοί ή εσωστρεφείς και δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους άλλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο μοναχικοί, απόμακροι και να δυσκολεύονται με τις πολλές κοινωνικότητες. Έχουν όμως και πολλές ευαισθησίες που προσπαθούν να κρύψουν με κάθε τρόπο και προβάλουν ένα σκληρό προσωπείο. Μάλιστα πολλές φορές έχουν την τάση να χρησιμοποιούν μαύρο χιούμορ, να ασκούν υπερβολική κριτική ή να μιλούν χωρίς να στρογγυλεύουν τις λέξεις και έτσι συναντούν δυσκολίες στις προσωπικές τους σχέσεις. Μισούν τον θόρυβο, τους καβγάδες, τις αναταραχές, τη φασαρία και τις επιφανειακές σχέσεις. Θέλουν τον χώρο τους, τον χρόνο τους και συνεχώς μαθαίνουν νέα πράγματα και αποκτούν καινούριες δεξιότητες. Έχουν θεραπευτικές ικανότητες και αγαπούν τη φύση, τα λουλούδια, τα φυτά, τους ωκεανούς, τις θάλασσες και τις λίμνες και λατρεύουν τα μακρινά ταξίδια και ιδιαίτερα με πλοίο. Έχουν την ικανότητα να εκμαιεύουν από τους άλλους τα πάντα, αλλά κρατούν κλειστά τα δικά τους χαρτιά. Διατηρούν έναν αέρα μυστηρίου και δεν θέλουν να μάθει κανείς πάρα πολλά γι’ αυτούς. Μπορεί να βρίσκονται κάπου και να φαίνονται απόμακροι, εσωστρεφείς και ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι απόλυτοι παρατηρητές και δεν τους ξεφεύγει ούτε ένα βλεφάρισμα. Απλά δεν θέλουν να δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Είναι «διαφορετικοί», εκκεντρικοί, αλλά έχουν μεγάλη σοφία, ισχυρή διαίσθηση, διόραση και ψυχικές ικανότητες. Δεν θέλουν να ανήκουν στη μάζα, απαιτούν πολλά από τον εαυτό τους και είναι επιλεκτικοί σε όλα και έχουν αυτοέλεγχο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 8

Θετικά χαρακτηριστικά: Φιλόδοξοι, πρακτικοί, αυτάρκεις, ρεαλιστές, αξιόπιστοι, δυναμικοί, με επιχειρηματικό πνεύμα.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Άπληστοι, υλιστές, αυταρχικοί, ωμοί, ιδιοτελείς, εμμονικοί, στενόμυαλοι.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στον αριθμό 8 νιώθουν ασφάλεια μόνο όταν έχουν χρήματα, γι’ αυτό και προσπαθούν πάρα πολύ για να τα αποκτήσουν. Θεωρούνται ταλαντούχοι σε ό,τι αφορά τις επιχειρηματικές κινήσεις και την ανέλιξη τους σε ισχυρές θέσεις. Έχουν πρακτικό μυαλό και ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τα χρήματα, να συσσωρεύουν υλικό πλούτο και να κυριαρχούν στον τομέα τους. Είναι δυναμικές προσωπικότητες, έχουν τεράστιες φιλοδοξίες, ισχυρή αυτοπεποίθησή, αλλά ξεπερνούν τα όρια πολλές φορές για να φτάσουν ψηλά και να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Επικεντρώνονται τόσο πολύ στο να αποκτήσουν χρήματα, δόξα και οικονομική ασφάλεια που ξεχνούν τις άλλες πτυχές της ζωής τους. Είναι εργασιομανείς, στοχοπροσηλωμένοι στα όνειρα τους και πολλές φορές παίρνουν μεγάλα ρίσκα, που δεν τους βγαίνουν πάντα. Μάλιστα, είναι τόσο ανυπόμονοι να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους που σχεδόν τους γίνεται εμμονή. Είναι τα άτομα που θέλουν δείχνουν ότι είναι κυρίαρχοι, ηγέτες και αυστηροί στο περιβάλλον τους και πολλές φορές προβάλουν ένα σκληρό και απρόσιτο πρόσωπο. Είναι συγκεντρωτικοί, όλα περνούν από τα χέρια τους, θέλουν να έχουν τον έλεγχο και δεν μπορούν να εμπιστευθούν τους άλλους. Θέλουν να αφήσουν πίσω τους κληρονομιά, όχι μόνο υλική, αλλά το όνομα τους να γραφτεί με χρυσά γράμματα. Όμως τα άτομα αυτά πρέπει να μάθουν να μοιράζονται για βρουν την ολοκλήρωση και να επενδύσουν και στην πνευματική τους ανέλιξη και τότε η ζωή τους θα είναι πιο εύκολη. Στις σχέσεις τους είναι πιστοί, σταθεροί και ειλικρινείς και χρειάζονται αγάπη και θαυμασμό για τις προσπάθειες και επιτεύγματά τους. Επειδή δεν δίνονται εύκολα, ίσως χρειάζονται πολύ χρόνο για να εκτιμήσουν την πραγματική αξία των αγαπημένων τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 9

Θετικά χαρακτηριστικά: Πνευματικοί, διαισθητικοί, ακέραιοι, δίκαιοι, φιλάνθρωποι, μεσολαβητές, ειρηνοποιοί, ταλαντούχοι.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αποκομμένοι, ονειροπόλοι, καταναγκαστικοί, ράθυμοι, με αδυναμία συγκέντρωσης.

Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στον αριθμό 9 θεωρούνται ειρηνοποιοί, μεσολαβητές, διαπραγματευτές και απεχθάνονται τους υψηλούς τόνους. Εργάζονται με γνώμονα το κοινό καλό και νιώθουν όμορφα όταν μπορούν να προσφέρουν τη βοήθεια τους και να αφιερώσουν τον χρόνο τους σε ανθρωπιστικούς σκοπούς. Έχουν καλή θέληση, ευαισθησίες και κατανοούν τις ανάγκες των άλλων. Προσφέρουν αγάπη, στοργή, φροντίδα και δημιουργούν δυνατές φιλίες. Έχουν πάντα τον χρόνο και τη διάθεση να ακούσουν τα προβλήματα των αγαπημένων τους και τρέχουν να βοηθήσουν όποιον τους το ζητήσει. Είναι πάντα πρόθυμοι να βάλουν τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα και να κάνουν θυσίες για να προσφέρουν γαλήνη στους άλλους. Είναι αξιόπιστοι, έξυπνοι και μάχονται για τη δικαιοσύνη με κάθε κόστος. Συγχωρούν, ακούν, συμπονούν και είναι γενναιόδωροι. Το σπίτι τους είναι ζεστό και ανοιχτό για όλους και τους αρέσει να περνούν ώρες με τους φίλους τους, την οικογένεια και όσους αγαπούν. Λατρεύουν τη φύση, τα ζώα και είναι αλτρουιστές. Πολεμούν για τους μη προνομιούχους και γίνονται ταπεινοί μάρτυρες. Ζουν το δράμα των άλλων σαν να είναι δικό τους και αυτό τους προκαλεί άγχος και ανησυχία. Δεν ζητούν βοήθεια και υποστήριξη για τον εαυτό τους και όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα σηκώνουν μόνοι τους τον σταυρό. Έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα, έμπνευση και νιώθουν όμορφα όταν είναι δημιουργικοί. Όμως μπορεί να χαθούν στις σκέψεις και τις ονειροπολήσεις τους και να γίνουν ράθυμοι και ίσως τεμπέληδες, να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα και να είναι αποκομμένοι και καθόλου συγκεντρωμένοι σε δικούς τους στόχους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 11

Θετικά χαρακτηριστικά: Ευαίσθητοι, οραματιστές, ενθουσιώδεις, δημιουργικοί, εμπνευσμένοι, διαισθητικοί, ριζοσπάστες.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Θεωρητικοί, έλλειψη πρακτικότητας, υλιστές.

Ο αριθμός 11 είναι κυρίαρχος αριθμός, όπως το 22 και το 33. Οι Κυρίαρχοι αριθμοί έχουν άλλες δονήσεις και τα άτομα που τους εκπροσωπούν έχουν έρθει σε αυτή τη ζωή με κάποιον σκοπό. Ο κυρίαρχος αριθμός 11 συμβολίζει τη διάνοια και την ιδιοφυΐα, τη μεταμόρφωση και θεωρείται ότι φέρνει τύχη. Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στον αριθμό 11 έχουν ισχυρή διαίσθηση και την ικανότητα να αφυπνίσουν τους άλλους πνευματικά. Εκτιμούν την ομορφιά, τη φινέτσα και έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Είναι αξιόπιστοι, ειλικρινείς, συμπονετικοί, δημιουργικοί, μπορούν να δουν τη μεγάλη εικόνα και είναι ικανοί να ηγηθούν και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Βέβαια, πάντα πρέπει να θυμούνται ότι αποτελούν το παράδειγμα για τους άλλους και ως εκ τούτου οι πράξεις τους πρέπει να είναι φωτισμένες και πρωτοποριακές. Καλό είναι τα άτομα με τον αριθμό 11 να παραμένουν ψυχικά ισορροπημένα, καθώς υπάρχει η τάση να αλλάζουν διαθέσεις και να πηγαίνουν από το ζενίθ στο ναδίρ, έτσι πρέπει να βρίσκουν τρόπους να προστατεύσουν το ευάλωτο νευρικό τους σύστημα για να αποφεύγουν τις κρίσεις κατάθλιψης. Είναι ιδεαλιστές με έντονες διαισθητικές και ψυχικές ικανότητες και γίνονται άριστοι μαθητές, μέντιουμ, θεραπευτές, δάσκαλοι, συγγραφείς, μουσικοί και καλλιτέχνες. Μέσα από τις εμπειρίες της ζωής τούς αποκαλύπτονται τα μαθήματα που καλούνται να πάρουν και να δώσουν. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές φορές είναι ότι δεν είναι πρακτικοί, αλλά παραμένουν στη θεωρία και κάθονται και φιλοσοφούν τις καταστάσεις, αντί να κάνουν πράξεις τα λεγόμενα τους. Επίσης, μπορεί να υπάρχει η τάση να είναι υλιστές και να αγωνίζονται για την προσωπική τους αναγνώριση και όχι για το σύνολο.

Μπορείτε να διαβάσετε και την ανάλυση που αντιστοιχεί στον αριθμό 2.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 22

Θετικά χαρακτηριστικά: Ανθρωπιστές, φιλικοί, γοητευτικοί, πρακτικοί, χαρισματικοί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Άπληστοι, εγωκεντρικοί, τεμπέληδες.

Το 22 είναι κυρίαρχος αριθμός, που δίνει δύναμη και πολλά χαρίσματα. Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στο 22 είναι πολύ φιλικά και πρακτικά. Εκπέμπουν έντονο μαγνητισμό στους άλλους και συνήθως βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Όλοι θέλουν να τους κάνουν παρέα και να μοιραστούν λίγη από τη αίγλη και τη γοητεία τους και αυτό τους φουσκώνει τα μυαλά. Στην αρνητική τους εκδοχή μπορεί να γίνουν αλαζόνες και άπληστοι. Επειδή ξέρουν ότι είναι πανέξυπνοι και ότι μπορούν να πείσουν τους άλλους και να τους μαγέψουν, το εκμεταλλεύονται για να πετύχουν τους στόχους τους και να κερδίσουν εξουσία. Γενικά, επειδή είναι ευφυείς και χαρισματικοί, πλανεύουν με τις χάρες τους και μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι για τους άλλους. Επίσης, επειδή έχουν τον τρόπο να κερδίζουν αυτό που θέλουν, ίσως επιλέξουν τον εύκολο δρόμο της τεμπελιάς και της σαγήνης και όχι της σκληρής εργασίας. Βλέπουν τους άλλους λίγο αφ’ υψηλού και μπορεί να συμπεριφέρονται εγωκεντρικά και εξουσιαστικά. Στη θετική τους εκδοχή είναι οι χαρισματικοί άνθρωποι που σκορπίζουν το φως στους άλλους και μοιράζονται τις γνώσεις τους χωρίς να τις επιδεικνύουν. Γίνονται ηγέτες και πόλος έλξης και ξεχωρίζουν από τη μάζα. Μπορεί να γίνουν διάσημοι στον τομέα τους και να διαχειριστούν τα φώτα της δημοσιότητας και την επιρροή τους για το καλό όλων. Το μυαλό τους κόβει σαν ξυράφι, το ίδιο και η γλώσσα τους και μπορούν να βάλουν τους άλλους στη θέση τους με λίγες κουβέντες και να κερδίσουν τον θαυμασμό. Είναι άτομα που έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Επίσης, δημιουργούν δυνατές φιλίες και οι άλλοι τους αγαπούν πολύ. Έχουν αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, θάρρος και είναι και λίγο ξεροκέφαλοι.

Μπορείτε να διαβάσετε και την ανάλυση που αντιστοιχεί στον αριθμό 4.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 33

Θετικά χαρακτηριστικά: Καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί, περιποιητικοί, γενναιόδωροι, έξυπνοι, διαισθητικοί, δοτικοί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Χαμηλή αυτοεκτίμηση, έλλειψη αυτοέκφρασης.

Το 33 είναι κυρίαρχος αριθμός και αρκετά σπάνιος και τα χαρακτηριστικά του εκφράζονται στον μέγιστο βαθμό. Τα άτομα που το ονοματεπώνυμό τους αντιστοιχεί στον αριθμό 33 είναι εξαιρετικά γενναιόδωρα και συνεχώς φροντίζουν τους άλλους. Έχουν ανάγκη να βρουν έναν σκοπό για να εκφράσουν τις ευαισθησίες τους και χρειάζονται μια δημιουργική διέξοδο για να αποσυμπιέζουν τα συναισθήματα τους. Έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και ταλέντα και την επιθυμία να δημιουργούν και πρέπει να στρέφονται στην τέχνη, διότι τους προσφέρει τη μεγαλύτερη χαρά. Η συγγραφή, η ζωγραφική, το θέατρο, η ποίηση, το τραγούδι, η μουσική και κάθε μορφή τέχνης είναι μια διέξοδος για αυτούς, καθαρίζει το μυαλό τους και τους φέρνει ψυχική ισορροπία. Μάλιστα, μπορεί να κάνουν μεγάλη καριέρα, ιδιαίτερα μέσω της συγγραφής, αφού έχουν τεράστια φαντασία και μπορούν να δημιουργήσουν καταπληκτικούς χαρακτήρες και να φτιάξουν ιστορίες που κατά βάθος οι ίδιοι θα ήθελαν να ζήσουν. Όμως ό,τι και να δημιουργούν, επειδή έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν πιστεύουν ότι αξίζει και ντρέπονται να το παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό. Έτσι παραμελούν τα ταλέντα τους, νοιάζονται περισσότερο για τους άλλους και σκορπίζουν τον χρόνο τους και την ενέργεια τους σε άτομα που πιστεύουν ότι τους χρειάζονται περισσότερο. Φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, εκφράζουν την ανθρωπιά και τη γενναιοδωρία τους και γίνονται θεραπευτές ψυχών. Είναι και πολύ διαισθητικοί και μπορούν να κατανοήσουν ακριβώς τι χρειάζεται ο άλλος για να νιώσει καλύτερα. Όμως αυτό τους οδηγεί σε ψυχική και σωματική εξάντληση, ενώ οι ίδιοι δεν δέχονται βοήθεια από κανέναν. Είναι πολύ ευγενικοί και καλοσυνάτοι με τους άλλους, αλλά όχι με τον εαυτό τους, αφού παραμελούν τις ανάγκες τους και δεν κάνουν αυτά που τους ευχαριστούν.

Μπορείτε να διαβάσετε και την ανάλυση που αντιστοιχεί στον αριθμό 6.