Κινέζικη αστρολογία 2022: Τι θα φέρει η χρονιά της Τίγρης για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία 2022: Τι θα φέρει η χρονιά της Τίγρης για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία 2022: Τι θα φέρει η χρονιά της Τίγρης για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη πρωτοχρονιά είναι την 1η Φεβρουαρίου 2022 και θα είναι η χρονιά της Μαύρης Τίγρης του Νερού, φύσεως Γιάνγκ. Το 2022 θα είναι μια έντονη χρονιά με πολλά και δυνατά συναισθήματα που θα χρειάζεται πολύ συχνά, αν όχι διαρκώς, να ελέγχουμε, ώστε να μην λειτουργήσουμε με παρόρμηση και επιπολαιότητα. Η διεκδίκηση θα είναι πολύ έντονη, το ίδιο και η αντιπαράθεση, η πόλωση και η κόντρα μεταξύ ανθρώπων σε προσωπικό επίπεδο, κοινωνικό, αλλά και μεταξύ κρατών. Οι δυνάμεις πανίσχυρες και ο θυμός θα κορυφωθεί αρκετές φορές μέσα στο έτος. Μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, η υγιής έντονη δράση και οι εκκινήσεις. Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι πιο ευνοϊκό για ενάρξεις, ευκαιρίες και αποφάσεις.

Το 2022 θα είναι καλή χρονιά για Κουνέλια, Χοίρους, Βόδια και Άλογα και μάλιστα το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό!

Μικτή χρονιά θα είναι για Πετεινούς, Αρουραίους, Φίδια, Σκύλους και Κατσίκες.

Απαιτητική χρονιά για: Τίγρεις, Δράκους και Πιθήκους.

Αν δεν ξέρετε το ζώδιο σας στην Κινέζικη αστρολογία μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

Ας δούμε όμως τι θα φέρει η χρονιά για όλα τα ζώδια.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Υγεία, οικονομία, ασφάλεια

Για τους Αρουραίους το 2022 δεν θα είναι η πιο ευνοϊκή χρονιά της ζωής τους. Η υγεία τους θα χρειαστεί την προσοχή τους ώστε να προφυλαχτούν από ασθένειες και ατυχήματα στα οποία θα είναι επιρρεπείς. Μεγάλη προσοχή επίσης πρέπει να δείξουν και σε τυχόν επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες, καθώς υπάρχει κίνδυνος για σοβαρές απώλειες χρημάτων και λάθος επενδύσεις. Καλύτερα να επικεντρωθούν στο δικό τους ελεύθερο επάγγελμα ή τη δική τους ατομική επιχείρηση ή καριέρα, εκμεταλλευόμενοι τις πηγές εσόδων από άλλα άτομα με ένα πιο συντηρητικό τρόπο. Το σημαντικό για αυτή τη χρονιά θα είναι η διαφύλαξη της αρμονίας και της ασφάλειας στη ζωή τους. Προσοχή σε άτομα που δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε κατάσταση μεγάλης ανάγκης, αλλά ίσως έχουν ως στόχο να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη ή την αφέλεια όσων προσεγγίζουν.

Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος (σημαντική βοήθεια από άτομα κύρους, αρμονία και ηρεμία στις σχέσεις), Αύγουστος (ευχάριστες ειδήσεις, καλή φήμη και ευημερία) και Δεκέμβριος (αύξηση εισοδήματος, χαρούμενες κι ευτυχισμένες ρομαντικές σχέσεις, επαγγελματική επιτυχία).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Φεβρουάριος (μάχες και διεκδικήσεις, κρίση στις ρομαντικές σχέσεις), Μάιος (προσοχή σε ταξίδια και οικονομικά).

ΒΟΔΙ

Γάμος, καριέρα, επιτυχία

Το 2022 είναι έτος γάμου και σοβαρών δεσμεύσεων για τα Βόδια. Θα έχουν πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν στιγμές ρομαντισμού με το ταίρι τους και να νιώσουν αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Η καριέρα και η επαγγελματική επιτυχία τους θα βοηθηθεί από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος που θα τους προσφέρουν την αμέριστη στήριξη τους. Η υγεία θα είναι σε γενικές γραμμές καλή, φτάνει να μην αμελήσουν τα καθιερωμένα τσεκ απ τους και να βρίσκουν χρόνο να ξεκουράζονται (φημίζονται για την εργασιομανία τους). Είναι πολύ σημαντικό να μείνουν μακριά από κόντρες και κουτσομπολιά για να μην μπλέξουν σε αδιέξοδες παρεξηγήσεις.

Ευνοϊκοί μήνες: Ιούλιος (χαρά, δημιουργικότητα και ευημερία), Αύγουστος (σημαντική βοήθεια από τον περίγυρο και από άτομα κύρους) και ο Νοέμβριος (επαγγελματική άνοδος και αύξηση εισοδήματος).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Mάρτιος (προσοχή στην υγεία και σε νομικά θέματα), Ιούνιος (προσοχή στην υγεία, απώλεια χρημάτων) και Δεκέμβριος (προσοχή  σε ταξίδια, διπλός έλεγχος για ταξιδιωτική ασφάλεια).

ΤΙΓΡΗΣ

Δημιουργικότητα, απρόοπτα, ορθή διαχείριση χρήματος

Το 2022 θα είναι μια χρονιά με όλα τα φώτα στραμμένα σε όσους ανήκουν στο ζώδιο της Τίγρης, αφού το 2022 είναι το έτος της Τίγρης. Μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο σε πάσης φύσεως εξετάσεις και δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν και μάλιστα θα μπορέσουν μέσα από αυτές να θέσουν σε εφαρμογή τις καταπληκτικές και έξυπνες ιδέες και σχέδια τους. Ωστόσο, απαιτείται συντηρητική προσέγγιση ως προς τα χρήματα τους και αυτό είναι πολύ δύσκολο για τις Τίγρεις που έχουν στη φύση τους τα έξοδα και την πολυτέλεια. Αν όμως πειθαρχήσουν θα γλιτώσουν από πολλούς μπελάδες και νομικές εμπλοκές. Με τα πάνω του και τα κάτω του αυτό το έτος έχει να δώσει δυνατές εμπειρίες στους εκπροσώπους του ζωδίου και στο τέλος να κλείσει θετικά!

Ευνοϊκοί μήνες: Μάιος (αύξηση κέρδους και τύχης, αρμονία και χαρά), Αύγουστος (καλή φήμη, επιτυχία και κέρδη) και Οκτώβριος (σημαντική υποστήριξη, δημιουργικότητα και ευτυχία).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Ιανουάριος και Ιούλιος (προσοχή στα οικονομικά και την υγεία) και Νοέμβριος (αποφύγετε τους τσακωμούς και τις παρασκηνιακές καταστάσεις).

ΚΟΥΝΕΛΙ

Πρόοδος, ανάπτυξη, ευκαιρίες

Το 2022 υπόσχεται στα Κουνέλια αρμονικές σχέσεις, ρομαντισμό και ευημερία! Φέτος όλα θα είναι πολύ ευκολότερα για τα Κουνέλια από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Επιτέλους η τύχη τους χαμογελά! Επαγγελματικά θα μπορέσουν να κάνουν όλα όσα ονειρεύονται για φέτος. Ερωτικά θα ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και θα προχωρήσει η σχέση τους ένα βήμα παρακάτω. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Προσοχή όμως μην υπερεκτιμήστε τη γοητεία που ασκείτε στους γύρω σας και ενδώσετε σε απιστίες ή διπλές καταστάσεις, διότι δε θα σας βγουν σε καλό. Όσο εύκολα θα βρίσκετε ταίρι, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να το χάνετε αν δεν είστε συνεπείς και ειλικρινείς. Τέλος, αν έχετε νομικές εκκρεμότητες θα ήταν καλό να μην τις αμελήσετε.

Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος (αύξηση εσόδων), Μάιος (επαγγελματική πρόοδος) και Ιούλιος (χαρά, ξεγνοιασιά και δημιουργικότητα).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Φεβρουάριος (αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, προσοχή στα έξοδα), Αύγουστος (προσοχή στα ταξίδια, πολύ καλή οργάνωση πριν από ταξίδι, απόσταση από κουτσομπολιά) και Σεπτέμβριος (νομικά θέματα επανέρχονται, προσοχή στα οικονομικά).

ΔΡΑΚΟΣ

Υγεία, σταθερότητα, ασφάλεια

Το 2022 θα είναι ένα απαιτητικό έτος για τους Δράκους, αφού δέχονται κάποιες αρνητικές επιρροές που θα εκδηλωθούν κυρίως στον τομέα της υγείας με αύξηση του άγχους στην καθημερινότητα τους, τάσεις απομόνωσης και διαρροές της ενέργειας και της δύναμής τους για επουσιώδεις λόγους. Θα τους βοηθήσει πολύ η συμπαράσταση των φίλων και των ανθρώπων από το στενό τους περιβάλλον, γι’ αυτό είναι πολύ χρήσιμο να στραφούν σε αυτούς. Άτομα με σταθερό χαρακτήρα και ανεπτυγμένη λογική θα τους βοηθήσουν να κρατήσουν μια συντηρητική και μετρημένη στάση απέναντι στις προκλήσεις που θα προκύψουν μέσα στο έτος, ενώ παράλληλα θα τους τονώνουν δυναμικά να αναλάβουν δράση και να μην παραιτηθούν στα δύσκολα. Τέλος, θα τους βγει σε πολύ καλό αν ασχοληθούν με κάτι φιλανθρωπικό και  αποφύγουν τον έντονο ανταγωνισμό το 2022.

Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος (επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες), Αύγουστος (καλή τύχη και εύνοια στις σχέσεις, εύκολη επίλυση προβλημάτων) και Δεκέμβριος (επιτυχία και αναγνώριση).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Μάρτιος (προσοχή στην υγεία, βρείτε τρόπους να αποβάλλετε το άγχος), Ιούνιος (προσοχή σε τσακωμούς και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες) και Σεπτέμβριος (απώλεια ενέργειας και οικονομικών πόρων).

ΦΙΔΙ

Επιτυχία, αναγνώριση, διπλωματία

Το 2022 θα είναι μια ευνοϊκή χρονιά για τα Φίδια σε επίπεδο καριέρας και νέων ευχάριστων συναναστροφών. Περισσότερο ευνοημένες θα είναι οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου, ενώ για τους άντρες εκπροσώπους απαιτείται μεγάλη προσοχή και επικοινωνιακό ταλέντο όσον αφορά τις ερωτικές τους σχέσεις. Όλοι όμως οι εκπρόσωποι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στους φίλους τους, διότι ίσως δεχθούν χτυπήματα και κακόβουλη κριτική από άτομα που θεωρούσαν φίλους, αλλά τελικά θα αποδειχθεί ότι τους επιβουλεύονταν. Είναι καλό έτος για σπουδές και επένδυση σε νέες γνώσεις.

Ευνοϊκοί μήνες: Ιανουάριος (φήμη και επαγγελματική άνοδος), Αύγουστος (επιτυχία και αύξηση εισοδήματος) και Νοέμβριος (χαρά και αύξηση της απόλαυσης της ζωής).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Μάρτιος (προσοχή στις σχέσεις και στην επικοινωνία με τους άλλους), Απρίλιος (προσοχή στο φιλικό περιβάλλον,) και Οκτώβριος (προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις και σε ταξίδια).

ΑΛΟΓΟ

Δύναμη, στοχοθέτηση, επιτυχία

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα αποκτήσουν φήμη και επαγγελματική καταξίωση οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Αλόγου. Πρόοδος, επιτυχία και δύναμη ειδικότερα για όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση ή τη συγγραφή. Νομικά ζητήματα θα χρειαστούν να επιλυθούν με τρόπο διπλωματικό, αποφεύγοντας τις μεγάλες συγκρούσεις και τις ριζοσπαστικές αντιδράσεις.

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος (τα οικονομικά θα έχουν την τιμητική τους), Αύγουστος (χαρά, δημιουργικότητα και ρομαντισμός), Οκτώβριος (επαγγελματική επιτυχία, πρόοδος και αναγνώριση).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Απρίλιος (νομικά ζητήματα, άγχος που εξασθενίζει τις άμυνες του οργανισμού), Ιούλιος (προσοχή στην υγεία, ευάλωτη ψυχολογία), Νοέμβριος (προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες).

ΚΑΤΣΙΚΑ

Παγίωση, επιτυχία, δύναμη

Το 2022 θα είναι ένα έτος ηρεμίας, επιτυχίας και απόδοσης των προσπαθειών και του κόπου που κατέβαλαν το 2021 για τις Κατσίκες. Δε θα λείψουν όμως και οι νομικές εμπλοκές με θέματα προηγούμενων ετών, τα οποία θα κληθούν φέτος να τακτοποιήσουν ή να επιλύσουν. Το καλό είναι ότι θα τα καταφέρουν με μικρό ή πιο σωστά μικρότερο οικονομικό κόστος από όσο θα περιμένουν. Όπως το 2021, έτσι και το 2022 θα πρέπει να ασχοληθούν και να φροντίσουν επιμελώς την υγεία τους και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά. Χρειάζεται προσοχή μόνο στα κουτσομπολιά και όσα τους μεταφέρουν άλλοι και αφορούν σημαντικές αποφάσεις. Καλό είναι να εμπιστεύονται μόνο το ένστικτό τους και την κρίση τους που φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Ευνοϊκοί μήνες: Ιανουάριος (τύχη και εύνοια σε όλους τους τομείς), Μάρτιος (ευχάριστα γεγονότα, αξιόπιστοι άνθρωποι εμφανίζονται), Μάιος (ευημερία και χαρά).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Ιούνιος (προσοχή στην υγεία και τα οικονομικά), Αύγουστος (προσοχή στα άτομα που περιβάλλοντος σας που έχουν προβλήματα υγείας,) και ο Δεκέμβριος ( προσοχή στις επενδύσεις, υπάρχει κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές που μπορεί να σας κοστίσουν  επαγγελματικά και οικονομικά)

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ελευθερία, επιτυχία, παγίωση

Το 2022 θα φέρει πολλά δώρα για τους Πίθηκους, μιας και τα χρόνια προβλήματα που τους κρατάνε στάσιμους θα επιλυθούν με ευκολία και η υγεία τους θα βελτιωθεί σημαντικά. Είναι από τα ελάχιστα ζώδια που τα ταξίδια και οι νέοι ορίζοντες θα τους ωφελήσουν και θα τους πάνε μπροστά, πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων τους. Οι ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα δεν θα λείψουν, αλλά αν φανούν συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων τους, αποφεύγοντας τα μεγάλα οικονομικά ρίσκα, δε θα βγουν χαμένοι και θα ισορροπούν γρήγορα στις ενδεχόμενες αλλαγές. Η ευπροσάρμοστη και ευμετάβλητη φύση τους θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη όλο το 2022. Προσοχή μόνο σε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης και ανυπομονησίας.

Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος (ευχάριστες αλλαγές), Απρίλιος (τύχη και εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες), Δεκέμβριος (επίτευξη στόχων, αναγνώριση και παγίωση).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Ιανουάριος (κίνδυνος απώλειας χρημάτων), Ιούλιος (αύξηση άγχους και ψυχοσωματικών), Σεπτέμβριος (τσακωμοί και προβλήματα με τους άλλους).

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Πρόοδος, ανάπτυξη, θέματα υγείας

Το 2022 θα φέρει στους Πετεινούς τα άτομα που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, να προοδεύσουν, να επιτύχουν στην καριέρα τους και να αυξήσουν τα έσοδα τους. Τα ταξίδια θα αποτελούν δέλεαρ για το ζώδιο αυτό, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διότι θα κρύβουν κινδύνους και δυσκολίες για αυτούς. Αν φροντίσουν φέτος την υγεία τους, μειώσουν το στρες και τους τσακωμούς που οι Πετεινοί είναι από τη φύση τους επιρρεπείς, θα γλιτώσουν πολλή ταλαιπωρία και θα διαφυλάξουν την ενέργεια τους που θα τη χρειαστούν για την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Ευνοϊκοί μήνες: Ιανουάριος (αύξηση εισοδήματος, εύνοια στα επαγγελματικά), Ιούνιος (φήμη, δύναμη και αναγνώριση), Δεκέμβριος (πρόοδος, ευημερία).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος (προσοχή στην υγεία).

ΣΚΥΛΟΣ

Ταλέντα, τύχη, νέα ξεκινήματα

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα αποκτήσουν καλή φήμη και κύρος όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκύλου. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψουν και να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους. Θα εκτιμηθεί η αξιοπιστία την οποία διαθέτουν, οι καλοί τρόποι και η συμπονετική καρδιά τους. Οι φίλοι τους θα τους ανταποδώσουν την αφοσίωση και την πίστη που τόσα χρόνια οι ίδιοι τους παρέχουν γενναιόδωρα. Έτσι θα ξεπεράσουν τυχόν παρεξηγήσεις από κουτσομπολιά που θα προσπαθήσουν να τους κόψουν την ανοδική τους πορεία στα επαγγελματικά και οικονομικά, δύο τομείς που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια πολύ. Ωστόσο, παραμένουν ευάλωτοι και επιρρεπείς στις εξαπατήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην ρισκάρουν οικονομικά και σε επίπεδο συνεργασιών.

Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος (γάμος, εύνοια στις συντροφικές σχέσεις), Μάιος (αύξηση εισοδήματος), Οκτώβριος (ευχάριστα νέα και πρόοδος).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Μάρτιος (εμπόδια και καθυστερήσεις), Σεπτέμβριος (προσοχή στη βιασύνη και την παρόρμηση), Δεκέμβριος (άγχος και ανησυχία).

ΧΟΙΡΟΣ

Πρόοδος, ευκαιρίες, κέρδη

Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα αυξηθεί η δημοτικότητα και δημοφιλία όσων ανήκουν στο ζώδιο του Χοίρου. Τα επαγγελματικά τους θα σημειώσουν μεγάλη πρόοδο και η επιτυχία που τόσο επιθυμούν επιτέλους θα έρθει για αυτούς. Αν κάτι θα τους εμποδίσει και θα τους δημιουργήσει προβλήματα, αυτό θα είναι η έμφυτη τάση τους να ανακατεύονται σε κουτσομπολιά και σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ουσιαστικά τα εμπόδια στη ζωή τους θα τα βάλουν φέτος οι ίδιοι από μόνοι τους στην καθημερινότητα τους, αν παγιδευτούν σε ατελείωτες παρεξηγήσεις και συζητήσεις δίχως ουσία και νόημα. Τα ταξίδια δεν ευνοούνται για τους Χοίρους το 2022 και αν χρειαστεί να κάνουν μερικά για επαγγελματικούς λόγους θα πρέπει να διπλοτσεκάρουν τα πάντα πριν ξεκινήσουν.

Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος (σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται επιτυχώς), Μάιος (εύνοια στα οικονομικά και στις απολαβές), Νοέμβριος (επιτυχία και επαγγελματική καταξίωση).

Μήνες που απαιτούν προσοχή: Απρίλιος, Αύγουστος και Οκτώβριος (ευάλωτη υγεία, οικονομικές δυσκολίες και νομικά ζητήματα).

Εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους, με αγάπη, ειλικρίνεια και αλληλεγγύη!

 

Σάντυ Κατσούνη

Ψυχολόγος- Αστρολόγος- Εναλλακτικές θεραπείες- Φενγκ Σούι

[email protected]