Αφροδίτη στον Υδροχόο: Κουλ και εκκεντρική ομορφιά

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Κουλ και εκκεντρική ομορφιά

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Κουλ και εκκεντρική ομορφιά

Τι κοινό έχουν τα κορυφαία μοντέλα: Κέιτ Μος, Ελ Μακφέρσον και Κρίστι Τέρλινγκτον; Εκτός από τα δεκάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και ομορφιάς του κόσμου, γεννήθηκαν όλες όταν η Αφροδίτη βρισκόταν στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς βρίσκεται και τώρα σε αυτό το ζώδιο και όσα παιδιά θα γεννηθούν από 06/03 μέχρι τις 05/04, θα έχουν κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσδίδει και στην εξωτερική εμφάνιση.

Η ομορφιά των ατόμων που έχουν Αφροδίτη στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου είναι τόσο δροσερή και έντονη όσο και η προσωπικότητα τους. Είναι άτομα ανεξάρτητα και αυθεντικά και αυτό φαίνεται και στην εμφάνιση τους που είναι διαφορετική και πρωτότυπη. Είναι πολύ σημαντικό για τα άτομα αυτά να εκφράζουν ελεύθερα το στιλ τους. Μπορούν να φορέσουν το πιο μοντέρνο και εκκεντρικό κομμάτι με απόλυτη άνεση και να το υποστηρίξουν τόσο καλά που να πλασάρουν μόδα. Μάλιστα οι γυναίκες με αυτή τη θέση της Αφροδίτης προτιμούν και το ανδρόγυνο ντύσιμο και είναι εξίσου αισθησιακές μέσα σε ένα αυστηρό κοστούμι, όσο θα ήταν και σε μια τουαλέτα με μεγάλο σκίσιμο. Θεωρούνται οι βασίλισσες των… ποδιών και έχουν συνήθως λεπτό κορμό. Ανεξαρτήτως φύλου, έχουν όμορφα μάτια, αλλά το βλέμμα τους μπορεί να είναι… κάπως παγωμένο ή απόμακρο. Η έκφραση του προσώπου τους είναι συνήθως σοβαρή, αλλά με μια δόση περιέργειας. Ο λαιμός τους είναι πιο «κοντός», η μύτη τους συνήθως μυτερή, τα χείλη τους λεπτά και τα μάγουλά τους μπορεί να φιλοξενούν αυτά τα υπέροχα και γοητευτικά λακκάκια. Τα αγαπημένα τους χρώματα είναι όλες οι αποχρώσεις του μπλε.

Ένα πραγματικά ελεύθερο πνεύμα…

Όταν η θεά του έρωτα συνυπάρχει με το ζώδιο της ανεξαρτησίας έχει ως αποτέλεσμα μια Αφροδίτη εφευρετική, πνευματική, διαισθητική, πρωτότυπη και λίγο εκκεντρική. Είναι μια ελεύθερη Αφροδίτη, πολύ μπροστά από την εποχή της, που δεν χρειάζεται τους άλλους για να την προσδιορίζουν. Θέλει να εντυπωσιάζει πρώτα τον εαυτό της και μετά τους άλλους. Είναι προοδευτική και ψάχνει τη μοναδική, ιδιαίτερη και μη συμβατική αγάπη. Είναι επαναστάτρια, ανθρωπίστρια και αγωνίστρια. Όμως έχει μια απόσταση από όλα και κάποιες… ιδιαιτερότητες. Αγαπάει το σύνολο και όχι τη μονάδα. Είναι κοινωνική, αλλά θέλει και τη μοναξιά της. Επιθυμεί να ξεχωρίζει και να είναι πρώτη, αλλά χωρίς ευθύνες. Βάζει όρια στους άλλους, αλλά η ίδια δεν έχει. Αν κάποιος προσπαθήσει να την ελέγξει, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δει την πιο ψυχρή πλευρά της. Είναι πιστή και πάντα επιστρέφει σε όποιον αγαπά. Είναι ριζοσπαστική και σέβεται το διαφορετικό. Αντιτίθεται στο κοινωνικό κατεστημένο και πολλές φορές σοκάρει τους άλλους καθώς θέλει να ζήσει με τους δικούς της κανόνες.

Η αγάπη που αισθάνεται είναι απελευθερωτική και πολλές φορές αντιδραστική. Θέλει να αρέσει για το μυαλό της, για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνεται. Βασικό ζητούμενο για τις σχέσεις της είναι η ειλικρίνεια και η αλήθεια και μπορεί να δημιουργήσει αντισυμβατικές σχέσεις.

Οι άνδρες και οι γυναίκες

Η ομορφιά των ανδρών που έχουν την Αφροδίτη τους στον Υδροχόο είναι εντυπωσιακή και στην πλειοψηφία τους έχουν πολύ όμορφα μάτια, όπως για παράδειγμα ο Πωλ Νιούμαν ή ο δικός μας Σάκης Ρουβάς. Στις σχέσεις θέλουν να έχουν ελευθερία και δεν αντέχουν τον έλεγχο, τη ζήλια και τα κτητικά άτομα. Μπορεί να πειραματίζονται, να μην δεσμευτούν ποτέ ή να επιλέξουν τη μονογονεϊκή οικογένεια. Επειδή βαριούνται εύκολα θέλουν το ταίρι τους να είναι ελκυστικό και να έχει πολλά ενδιαφέροντα. Προτιμούν τους αντισυμβατικούς, απρόβλεπτους και εκκεντρικούς συντρόφους.

Οι γυναίκες με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές και ψάχνουν τον μοναδικό και αξιόπιστο σύντροφο. Αγαπούν, επίσης, την ελευθερία και αγωνίζονται για την ανεξαρτησία στις σχέσεις τους. Μάλιστα, είναι από τις θέσεις που θα μπορούσε να κρατήσει και μια σχέση από απόσταση, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Θέλουν το ταίρι τους, εκτός από σύντροφος, να είναι και φίλος και να μπορούν να τον εμπιστεύονται. Δεν είναι τα πιο τρυφερά πλάσματα του κόσμου, αλλά φροντίζουν και αγαπούν το ταίρι τους. Παραμένουν πιστές όσο ο σύντροφός τους κρατάει το ενδιαφέρον τους στα ύψη.

Ήλιος και Αφροδίτη

Έχουμε πει πολλές φορές ότι σε έναν γενέθλιο χάρτη η Αφροδίτη βρίσκεται κοντά με το ζώδιο του Ήλιου μας. Άρα για να έχει κάποιος Αφροδίτη στον Υδροχόο θα πρέπει να εκπροσωπεί τα ζώδια από τον Τοξότη μέχρι τον Κριό. Βέβαια, όπως είναι κατανοητό, σε κάθε ένα από αυτά τα ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει και παίρνει άλλη ενέργεια. Για παράδειγμα, οι Κριοί και οι Τοξότες που είναι ζώδια της φωτιάς και φημίζονται για το φλογερό τους ταπεραμέντο, με την Αφροδίτη τους στον Υδροχόο γίνονται λίγο πιο «ψυχροί». Οι συναισθηματικοί Ιχθύες γίνονται πιο απρόσωποι με αυτή την Αφροδίτη και οι γήινοι  Αιγόκεροι γίνονται ακόμα πιο εγκεφαλικοί. Όσο για τους Υδροχόους καταλήγουν να είναι ακόμα πιο ανεξάρτητοι και αποστασιοποιημένοι.

Οι διάσημοι που έχουν την Αφροδίτη τους στον Υδροχόο είναι πολλοί και ξεχωριστοί.

Κατερίνα Καραβάτου

Αφροδίτη στον Υδροχόο - Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια  Αιγόκερως με ωροσκόπο στον Αιγόκερω  που έχει την Αφροδίτη της στον ανεξάρτητο Υδροχόο και σε όλη την πορεία της έδειξε πως κανείς δεν μπορεί να την βάλει σε καλούπια. Παρότι το ζώδιο του Αιγόκερου είναι βαθιά συντηρητικό, η Αφροδίτη της, που δεν αρέσκεται στα δεσμά και το κατεστημένο, την έκανε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και για την αμεσότητα του λόγου της. Μην ξεχνάμε ότι ο Υδροχόος είναι ένα επικοινωνιακό ζώδιο. Θέλει να μαθαίνει και να μεταδίδει την πληροφορία. Έχει επίσης ένα υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης και μάχεται για την ισότητα και τα ανθρώπινα ιδεώδη. Ιδεαλιστής; Ναι είναι, γι’ αυτό άλλωστε πολλές φορές πληγώνεται σε ένα κόσμο που οι ανισότητες και οι αδικίες είναι η καθημερινότητα. Η Κατερίνα Καραβάτου, ξεκίνησε την «καριέρα της στην επικοινωνία» από το ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και κατέκτησε μια πρωταγωνιστική θέση στην τηλεόραση. Άλλωστε ο Υδροχόος μαζί με τους Διδύμους κυρίως είναι τα δύο ζώδια που αγαπά περισσότερο η μικρή οθόνη. Δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνιστές της υπήρξαν πάντα άνθρωποι που έχουν στο ωροσκόπιο τους το στοιχείο του αέρα υπερτονισμένο.  Η εξωτερική της εμφάνιση έχει σχεδόν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χαρίζει η συγκεκριμένη Αφροδίτη και βέβαια τα καλλίγραμμα πόδια της (το ατού της Αφροδίτης στον Υδροχόο) έχουν κοσμήσει πολλά από τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Κέιτ Μίντλετον

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Άλλη μια Αιγόκερως που έχει την Αφροδίτη της στον Υδροχόο είναι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Αποφασιστική, φιλόδοξη, αλλά και αρκετά τυχερή η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει το Dna για να τα βγάλει πέρα με δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις, ξέρει πώς να αντιμετωπίσει μια κρίση και μπορεί εύκολα να κάνει τους σωστούς διαχωρισμούς. Ο Άρης της, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο, αλλά και η Σελήνη της στον Καρκίνο, δείχνουν ότι είναι συνηθισμένη σε μια ζωή που απαιτεί πειθαρχία, σύνεση, αντοχές και θάρρος. Ο Δίας της στον Σκορπιό δείχνει τύχη σε ότι αφορά το χρήμα και γενικά δείχνει ένα άνθρωπο που μπορεί να κρατήσει μυστικά, είναι έμπιστος και έχει γερό κύτταρο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη της στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Δία δείχνει ότι η γοητεία της είναι το κλειδί που εύκολα της ξεκλειδώνει και τις πιο «μεγάλες» πόρτες!

Άννα Βίσση

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Έχει λεπτά χείλη, όμορφα μάτια, σαγηνευτικό βλέμμα, καλλίγραμμα πόδια, γοητευτικό χαμόγελο, μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν ακουστεί ποτέ στην χώρα μας και την Κύπρο και ανατρεπτικό στιλ. Ο λόγος για την Άννα Βίσση που η Αφροδίτη της στον πρωτοποριακό Υδροχόο την έχει λούσει με όλα τα χαρακτηριστικά της. Δεν μπήκε σε καλούπια, έσπασε όλα τα κοντέρ, εκφράστηκε ελευθέρα, σόκαρε τους γύρω της και δεν την σταμάτησαν οι κοινωνικοί καθωσπρεπισμοί. Εκπροσωπεί και το ζώδιο της ελευθερίας, τον Τοξότη, οπότε ο Ήλιος της τη βοήθησε να μην δίνει και πολύ σημασία σε ό,τι λένε οι άλλοι, αλλά μόνο στην καρδιά της. Οι στιλιστικές της επιλογές ήταν εκκεντρικές, πολλές φορές σε ανδρόγυνο στιλ και πλάσαρε μόδα.

Σάκης Ρουβάς

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ένας Αιγόκερως που λατρεύτηκε πολύ από όλους είναι ο Σάκης Ρουβάς. Για την ομορφιά του τι να πει κάποιος; Πρόσωπο και σώμα εντυπωσιακά και ανάλογα της Αφροδίτης του στον Υδροχόο που υπήρξε απλόχερη στα δώρα της, μέχρι και τα λακκάκια στα μάγουλα του έδωσε, κάνοντας το χαμόγελο του ακόμα πιο ελκυστικό. Ο Ήλιος του στον Αιγόκερω τον έκανε να είναι προσηλωμένος στον στόχο του, αλλά η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον βοήθησε να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και να μην φοβάται να σοκάρει με τις στιλιστικές του επιλογές.

Σάρον Στόουν

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Σάρον Στόουν εκπροσωπεί το συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων και η αέρινη Αφροδίτη της στον Υδροχόο έχει απογειώσει την ομορφιά της. Μπορεί πάντα στο άκουσμα του ονόματός της να έρχονται μνήμες από το «Βασικό Ένστικτο», αλλά 28 χρόνια μετά από εκείνα τα πλάνα, εξακολουθεί να αποδεικνύει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Στα 62 της χρόνια παραμένει ποθητή, σέξι και λαμπερή και αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και φρεσκάδας.

Η λίστα με τα ονόματα διάσημων που έχουν την Αφροδίτη τους στον Υδροχόο είναι ατελείωτη. Μεταξύ αυτών είναι η πανέμορφη Βρετανοαμερικανή ηθοποιός Σιένα Μίλερ, αλλά και η Τζέσικα Μπίελ το «αγοροκόριτσο» που στέφθηκε το 2005 από το αμερικανικό Εsquire ως πιο sexy γυναίκα του πλανήτη. Και η Βρετανίδα δικηγόρος Λιβανέζικης καταγωγής που παντρεύτηκε τον Αμερικανό ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν, έχει την Αφροδίτη της στον ανθρωπιστή Υδροχόο.

Να μην ξεχάσουμε όμως και τους γοητευτικούς ηθοποιούς Μπρους Γουίλις, Άστον Κούτσερ και Μελ Γκίμπσον που η Αφροδίτη τους στον Υδροχόο τους βοήθησε να ξεχωρίσουν, εκτός από το ταλέντο τους και για την εξωτερική τους εμφάνιση.