Αφροδίτη στον Ταύρο: Η κλασική και ακαταμάχητη ομορφιά

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η κλασική και ακαταμάχητη ομορφιά

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η κλασική και ακαταμάχητη ομορφιά

Η εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά και ο τρόπος που μαγνητίζουμε και προσελκύουμε τους άλλους, καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας. Αν δεν ξέρετε που έχετε την Αφροδίτη σας πατήστε εδώ.

Όταν μιλάμε για την Αφροδίτη, μιλάμε για ομορφιά, για γοητεία και έλξη και όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, στο ζώδιο που κυβερνά, τα δώρα της τα δίνει απλόχερα. Η θεά της αγάπης και του έρωτα σε αυτή τη θέση είναι πολύ ελκυστική και πολύ σέξι, αλλά χωρίς καμία χυδαιότητα, διότι έχει αρχές, επίπεδο και αισθητική. Έχει μια ισχυρή, γήινη σεξουαλική ορμή, ένα πάθος που ξεχωρίζει και αναζητά τις απολαύσεις μέσω των αισθήσεων της. Θέλει να δοθεί και να δεθεί με το ταίρι της ολοκληρωτικά και να ζήσει εμπειρίες που θα την ανεβάσουν σε άλλα επίπεδα.

Η φυσική και κλασική ομορφιά

Παρότι τα χαρακτηριστικά μας επηρεάζονται και από το ζώδιο του Ήλιου και του Ωροσκόπου μας, τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη στον Ταύρο συνήθως έχουν μεγάλα μάτια, γεμάτα φρύδια, φαρδύ μέτωπο, καλοσχηματισμένο πιγούνι και αισθησιακά χείλη. Γενικά, τα χαρακτηριστικά τους είναι αρμονικά, η επιδερμίδα τους απαλή και τα μαλλιά τους πυκνά και λαμπερά. Το σώμα τους έχει καμπύλες και πολλοί έχουν θέματα με το βάρος τους. Το γούστο τους είναι κλασάτο και κομψό και επενδύουν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Τους αρέσουν τα κοσμήματα, ιδιαίτερα αυτά που φοριούνται στον λαιμό, διότι τους θέλουν να τον τονίζουν. Η εμφάνιση τους έχει την ομορφιά της εξεζητημένης απλότητας και το βλέμμα τους κόβει σαν λέιζερ. Παρατηρούν τα πάντα και ας το παίζουν αδιάφοροι. Δίνουν σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και νοιάζονται για την καθαρότητα και την αγνότητα των συναισθημάτων και πάντα αποπνέουν μια φυσική ομορφιά και αυτοπεποίθηση.

Το παιγνίδι των αισθήσεων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αρέσκεται στο παιγνίδι των 5 αισθήσεων. Της αρέσει να αγγίζει, να μυρίζει, να ακούει, να βλέπει, να γεύεται. Οι ερωτικές της ανάγκες καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την ευχαρίστηση των αισθήσεών της και αναζητά τη μέγιστη ικανοποίηση. Βέβαια, για να τα προσφέρει και να τα δεχτεί όλα αυτά πρέπει να νιώσει πρώτα ασφάλεια και σταθερότητα και δεν θα πει εύκολα «ναι» σε περιπέτειες της μίας βραδιάς. Θέλει διάρκεια σε ό,τι κάνει και της αρέσει η πολυτέλεια. Λατρεύει να βουλιάζει σε μεγάλα μαξιλάρια που είναι ντυμένα με ακριβά υφάσματα, τα βάζα της να είναι γεμάτα λουλούδια, ο χώρος της να ευωδιάζει μυρωδιές και να τρώει τα καλύτερα εδέσματα, ακούγοντας υπέροχη μουσική και πίνοντας το πιο ακριβό κρασί. Της αρέσουν οι ανέσεις, προτιμά να μην εργάζεται σκληρά και πολλές φορές γίνεται πολύ κτητική με πρόσωπα και αντικείμενα.

Επικοινωνία μέσω τέχνης

Η τέχνη είναι πολύ σημαντική για την Αφροδίτη στον Ταύρο, καθώς αγαπά και ξέρει να εκτιμά το ωραίο. Ζωγραφική, θέατρο, γλυπτά και κάθε μορφή τέχνης τη συγκινεί σε μεγάλο βαθμό, μα περισσότερο από όλα «τρελαίνεται» για τη μουσική. Είναι σαν να επικοινωνεί μέσω των μελωδιών και των στίχων και έχει έμφυτη αίσθηση του ρυθμού, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που πολλοί μεγάλοι τραγουδιστές και χορευτές έχουν την Αφροδίτη τους στον Ταύρο.

Αφροδίτη και Ήλιος

Η γενέθλια Αφροδίτη μας βρίσκεται πάντα σε κάποιο ζώδιο κοντά στον Ήλιο μας, δηλαδή στο ζώδιο μας. Οπότε για να έχει γεννηθεί κάποιος με την Αφροδίτη του στον Ταύρο σημαίνει ότι εκπροσωπεί κάποιο ζώδιο από τους Ιχθύες μέχρι τον Καρκίνο. Η λίστα με τους διάσημους που έχουν την Αφροδίτη τους στο ζώδιο του Ταύρου είναι μεγάλη και η ομορφιά των εκπροσώπων της εντυπωσιάζει.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Νταϊάνα γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου με ωροσκόπο Τοξότη και Αφροδίτη στον Ταύρο, που την προίκισε απλόχερα με μία εξωτερική εμφάνιση που μάγευε και γοήτευε τα πλήθη. Αποτέλεσε σύμβολο θηλυκότητας και κομψότητας για πολλές γυναίκες στον πλανήτη και οι στιλιστικές επιλογές της ακολουθούνται μέχρι και σήμερα. Βέβαια, η Σελήνη της στον Υδροχόο, εκτός από την επαναστατική της πλευρά και τις απρόβλεπτες αντιδράσεις της, της έδωσε και εύθραυστη ψυχολογία. Μάλιστα, η αντίθεση της Σελήνης της με τον πλανήτη των ανατροπών, τον Ουρανό που κυβερνά τον Υδροχόο, τόνιζε τις ανασφάλειες της και την έκανε πολλές φορές συναισθηματικά απόμακρη. Βέβαια, την έκανε να είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε κοινωνικές ομάδες, τις οποίες προσπαθούσε να βοηθήσει, κάνοντας και πολλές φορές παράτολμες κινήσεις για να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Σε αυτό βοήθησε και ο ωροσκόπος της στον Τοξότη, που της έδωσε υψηλά ιδανικά, αλλά και την τάση για απόλυτη ελευθερία και δεν μπορούσαν ούτε οι βασιλικοί τίτλοι να την κρατήσουν δέσμια σε μια ζωή χωρίς πάθος. Η Αφροδίτη της στον Ταύρο ήταν σε τετράγωνο με τη Σελήνη και τον Ουρανό, κάνοντας την από τη μία πολύ ευαίσθητη και από την άλλη υπερβολική στις αντιδράσεις της και εκρηκτική στη συμπεριφορά της.

Τζόνι Ντεπ

Αφροδίτη στον Ταύρο

Ο εκκεντρικός και πανέμορφος Τζόνι Ντεπ εκπροσωπεί το ζώδιο των Διδύμων και δεν σταματά να απασχολεί την επικαιρότητα για ποικίλους λόγους. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στον 1ο οίκο τον κάνει να θέλει να διαφέρει και να είναι τολμηρός και αυτό φαίνεται και από τους ρόλους που έχει κατά καιρούς ενσαρκώσει, αλλά και από την εκρηκτική συμπεριφορά του που τον βάζει συνεχώς σε μπελάδες. Ο ωροσκόπος στον εξωστρεφή και δεσποτικό Λέοντα ενισχύει την μοναδική του εικόνα, που η Σελήνη του στον Αιγόκερω δεν καταφέρει πάντα να την προστατεύει και εκτίθεται συνεχώς. Η Αφροδίτη του στον Ταύρο του έχει δώσει απίστευτη γοητεία και ομορφιά και μια αισθητική που ξεχωρίζει. Μην ξεχνάμε ότι ο Τζόνι Ντεπ είχε βραβευτεί από το Συμβούλιο σχεδιαστών μόδας της Αμερικής με το βραβείο «America’s Fashion Icon» ως ο άνδρας που ξεχώρισε για το στιλ του. Σε αυτό βοήθησε και η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο Μεσουράνημα του, που είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον κάνει συνεχώς να ψάχνει τρόπους να ξεχωρίζει. Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα πάψει ποτέ να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να βρίσκεται στο προσκήνιο για την εντυπωσιακή εξωτερική τους εμφάνιση, το απίστευτο ταλέντο του και την αντισυμβατική του ζωή.

 

Οι πανέμορφες γυναίκες και οι γοητευτικοί άνδρες που μοιράζονται την Αφροδίτη τους στον Ταύρο δεν έχουν τελειωμό και θα σας αναφέρω μερικούς. Ο Μάρλον Μπράντο, ένας ακαταμάχητος Κριός που είχε Αφροδίτη στον Ταύρο, θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο όμορφους ηθοποιούς που πέρασε από το Χόλιγουντ. Κλασική ομορφιά και γοητεία έχει και η ηθοποιός Κλαούντια Καρντινάλε, που η Αφροδίτη της στον Ταύρο την έλουσε με τα ωραιότερα χαρακτηριστικά. Και επειδή η Αφροδίτη στον Ταύρο εκτός από ομορφιά δίνει και απίστευτη φωνή, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τον Πρινς, αλλά και τον Πωλ ΜακΚάρτνεϋ που είχαν δισεκατομμύρια θαυμαστές.

Να θυμάστε ότι η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου στις 28 Μαΐου 2022 και θα μείνει μέχρι τις 23 Ιουνίου 2022. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μωράκια που γεννιούνται σε αυτή την περίοδο θα έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτό το σταθερό ζώδιο, αλλά και μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε παραπάνω.