Adele: Πώς άλλαξε τη ζωή της, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, με την «επιστροφή Κρόνου»;

Adele: Πώς άλλαξε τη ζωή της, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, με την «επιστροφή Κρόνου»;

Adele: Πώς άλλαξε τη ζωή της, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, με την «επιστροφή Κρόνου»;

Μετά από 5 χρόνια σιωπής η Adele έβγαλε καινούριο τραγούδι, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στη Vogue και έγινε εξώφυλλο και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού ταυτόχρονα, τραβώντας επάνω της όλα τα βλέμματα, αλλά και τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, περιοδικών και διαδικτύου. Στη συνέντευξη της αυτή, απέδωσε την τεράστια αλλαγή στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην εμφάνιση της, στην «επιστροφή του Κρόνου», εξηγώντας μάλιστα τι σημαίνει κάτι τέτοιο αστρολογικά και έκανε τους δημοσιογράφους -που η επαφή τους με την αστρολογία συνοψίζεται στο «ζώδια»- να ψάχνονται τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μάλιστα, ανέφερε συγκεκριμένα ότι κατά τη διάρκεια της επιστροφής του Κρόνου στο ωροσκόπιο της έχασε το νόημα και τον προσανατολισμό της στη ζωή και μάλιστα έκανε τατουάζ τον Κρόνο στον καρπό της. Εξήγησε μάλιστα ότι: «αυτό συμβαίνει στη ζωή μας ανάμεσα στα 28 με 32 έτη. Τόσο παίρνει άλλωστε στον Κρόνο να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο και να επιστρέψει στο ζώδιο που τον έχουμε όταν γεννηθήκαμε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σου αλλάζει πραγματικά τη ζωή. Σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς ποιος είμαι; Τι θέλω να κάνω στη ζωή μου; Τι με κάνει πραγματικά χαρούμενο;». Δεν ισχυρίστηκε ότι φταίει η επιστροφή Κρόνου που χώρισε, απλά ότι ο χωρισμός ήταν το αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η Adele είναι Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Τοξότη. Ο γενέθλιος Κρόνος της βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και η Κρόνια επιστροφή της έλαβε χώρα από τις 20/12/2017 μέχρι τις 18/12/2020.

Adele: Πώς άλλαξε τη ζωή της, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, με την «επιστροφή Κρόνου»;Τι σημαίνει όμως «επιστροφή Κρόνου»;

Συνήθως όταν ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο που τον έχουμε στον γενέθλιο χάρτη μας μπορεί να συμβούν πολλά από τα παρακάτω γεγονότα που μας αλλάζουν κατεύθυνση στη ζωή: γάμος, διαζύγιο αν έχεις παντρευτεί τον λάθος άνθρωπο, εγκυμοσύνη, μετακομίσεις, αλλαγές στην καριέρα, χωρισμοί σε μακρόχρονες σχέσεις ή αποχωρισμοί σε φιλίες, νέα πρόσωπα, νέες σημαντικές γνωριμίες, νέες εκδοχές του εαυτού μας, ακόμη και της εμφάνισης μας. Ο Κρόνος, κυβερνήτης του Αιγόκερου και παραδοσιακά και του Υδροχόου, είναι στην αστρολογία ο «χρονοκράτορας» του ζωδιακού. Ο Κρόνος είναι ο «χρόνος» κι όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι το πέρασμα του χρόνου συνδέεται με την ωριμότητα και τις πιο σοφές επιλογές. Ο Κρόνος μάς διδάσκει τα σημαντικά μαθήματα στη ζωή μας κι ότι η πειθαρχία, η σταθερότητα, η υπευθυνότητα και η δέσμευση είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτό που νομίζουμε.

Τα «μαθήματα» της Κρόνιας επιστροφής

Ανακαλύπτοντας σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κρόνο στον γενέθλιο χάρτη σας, θα σας αποκαλυφθούν πολλά πράγματα τα οποία πιθανώς δεν γνωρίζατε σε σχέση με τα μαθήματα που καλείστε να πάρετε. Όταν ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο που τον έχουμε στο ωροσκόπιο μας τα μαθήματα αυτά γίνονται υπερεντατικά. Είναι η στιγμή που τραβιέται μια νοητή γραμμή στη ζωή μας και καθορίζει το πριν και το μετά. Σε αναγκάζει να ωριμάσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες του εαυτού σου, να δεις τον δρόμο που έχεις βαδίσει μέχρι τώρα και να τον αξιολογήσεις και για το μέλλον, να δεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία αυτών των σχέσεων ή να αποδεχτείς τις αποφάσεις που έχουν πάρει οι άλλοι. Στην περίοδο της επιστροφής του Κρόνου η Adele, όπως η ίδια μας αποκάλυψε στην συνέντευξη της, έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή της κι αυτό είναι πια εμφανές όχι μόνο στην εμφάνιση της, αλλά και στο πώς επέλεξε να συνεχίσει στην προσωπική της ζωή. Αν η επιστροφή του Κρόνου στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας είναι κάτι που συμβαίνει τώρα ή θα συμβεί άμεσα στο μέλλον, δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και να αγκαλιάσετε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας. Κι αν είναι κάτι που ήδη το έχετε περάσει, ανάμεσα στα 28 και στα 30 σας χρόνια, μην νομίζετε ότι ξεμπερδέψατε. Ο Κρόνος επιστρέφει πάλι ανάμεσα στα 58 και τα 61 σας έτη. Έτσι η ευκαιρία για να κάνετε «επανεκκίνηση» θα συμβεί ξανά στη δεύτερη Κρόνια επιστροφή. Τα μαθήματα του Κρόνου άλλωστε δεν τελειώνουν ποτέ όσο ζούμε.

Για να βρείτε τη θέση του Κρόνου στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Για να δείτε πότε θα έχετε την πρώτη ή τη δεύτερη Κρόνια επιστροφή σας, δείτε παρακάτω πότε ο Κρόνος θα ξαναβρίσκεται στο ίδιο ζώδιο που τον έχετε όταν γεννηθήκατε μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Αν έχετε γενέθλιο Κρόνο στον Υδροχόο, τότε περνάτε από τις 19/12/2021 μέχρι τις 07/03/2023 την Κρόνια επιστροφή σας.

Αν έχετε γενέθλιο Κρόνο στους Ιχθύς, τότε θα περάσετε την Κρόνια επιστροφή σας από τις 08/03/2023 μέχρι τις 24/05/2025 που θα περάσει στον Κριό. Θα μείνει για λίγο σε αυτό το ζώδιο και μετά θα επιστρέψει την ίδια χρονιά στους Ιχθύς την 1η Σεπτεμβρίου 2025 και θα παραμείνει στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων μέχρι τις 13/02/2026.

Αν έχετε γενέθλιο Κρόνο στον Κριό και είναι στην πρώτη μοίρα, η επιστροφή Κρόνου θα έρθει από τις 24/05/2025 μέχρι τις 31/08/2025. Όλοι οι υπόλοιποι θα έχετε επιστροφή Κρόνου από τις 14/02/2026 μέχρι τις 12/04/2028.

Αν έχετε γενέθλιο Κρόνο στον Ταύρο, θα έχετε επιστροφή Κρόνου από τις 13/04/2028 μέχρι τις 31/05/2030.