Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/10/2021 – 17/10/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/10/2021 – 17/10/2021

Ο Κρόνος, ο πλανήτης της ωριμότητας και των ορίων, επιστρέφει στις 12/10 σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο βρισκόταν ανάδρομος από τα τέλη Μαΐου και μας έφερε αντιμέτωπους με ευθύνες και ζητήματα πειθαρχίας. Από τώρα και για τους επόμενους 7 μήνες, που θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, μας καλεί να περάσουμε μέσα από κάποια crash test αντοχής και ενηλικίωσης για να αποδείξουμε, πρώτα στον εαυτό μας και μετά σε όλους τους άλλους, αν εμπεδώσαμε τα μαθήματα που πήραμε και εάν μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς να εξαρτόμαστε από άλλους. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις τώρα θα σταθεροποιηθούν, αλλά απαιτείται ψυχραιμία, κριτική σκέψη και προσήλωση στους στόχους μας. Αντιθέτως, θα δώσουμε οριστικό τέλος σε σχέσεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Σε όλο αυτό συμβάλλει και το εποικοδομητικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στις 13/10, το οποίο δημιουργεί την ανάγκη για αφοσίωση και σοβαρότητα μέσα στις σχέσεις μας και δεν αποκλείεται να φέρει μια πρακτική λύση σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζαμε με τον/τη σύντροφο μας, αφού υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Στις 15/10 ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει ένα εξαιρετικά ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο και μας γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις μας ομαλοποιούνται και μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον και να εστιάσουμε στις θετικές πλευρές των όσων συμβαίνουν, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο θα ανανεώσει την πίστη τους στη ζωή. Στις 16/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να γιατρέψετε τις πληγές σας και να επουλώσετε τα τραύματα σας και αν είστε σε σχέση θα λάβετε υποστήριξη και κατανόηση  από τον ερωτικό σας σύντροφο. To εξίσου ευχάριστο εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στην Αφροδίτη στις 17/10 ενισχύει το όμορφο κλίμα και μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να εκφράσουμε την αγάπη και τη στοργή μας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για επαφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Ωστόσο, αργότερα μέσα στην ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φέρνοντας κρίσεις, συγκρούσεις και έντονη ανάγκη για έλεγχο μέσα στις σχέσεις μας. Προσπαθήστε να είστε συνειδητοί και να μην αφήσετε παράλογες φοβίες και ανασφάλειες να σας κυριεύσουν.

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις αυτής της εβδομάδας σας επιτρέπουν να εξισορροπήσετε την αισιοδοξία με τον ρεαλισμό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις ή τον γάμο σας και να δώσετε λύσεις σε προβλήματα που σας βασάνιζαν. Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και γεμίζει το μυαλό σας με όμορφες σκέψεις. Η σχέση με τον/τη σύντροφο σας θα ανανεωθεί και θα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της ή απλώς να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να λύσετε τις διαφορές σας. Εάν είστε μόνοι, τότε μπορεί να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα τροποποιήσει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10 φέρνει αναταραχές και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητα και καχυποψία από τον σύντροφο σας ή να έρθει στην επιφάνεια κάτι το οποίο θα κλονίσει τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη και θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και ορθολογισμό τις κρίσεις που θα προκύψουν και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες και παρορμητικές κινήσεις, όπως συνηθίζετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε περισσότερο απασχολημένοι με την καριέρα, τα εργασιακά ζητήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, παρά με τα ερωτικά σας. Ωστόσο, το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου στις 13/10 έρχεται για να φέρει σταθεροποίηση σε ένα ερωτικό ειδύλλιο και να σας κάνει πιο συνειδητοποιημένους σχετικά με τις επιθυμίες σας. Είτε βρίσκεστε σε μια έντονα σεξουαλική σχέση ή σε μια σχέση με βαθιά συναισθήματα, αυτό το εξάγωνο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε εάν αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε αυτή και να την αναβαθμίσετε ή αν θα πρέπει να τη λήξετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να αντιμετωπίσετε φοβίες, ανασφάλειες και φαντάσματα του παρελθόντος. Καλείστε να δείτε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να κόψετε δεσμούς με άτομα τα οποία είναι τοξικά για εσάς ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας χειριστούν. Το εξίσου βοηθητικό τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 16/10 θα συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κατάματα τις πληγές σας και τα τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες σχέσεις σας. Οι άνθρωποι που είναι τώρα κοντά σας θα φερθούν με ευγένεια και στοργή και θα είναι σε θέση να κατανοήσουν την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα άτομα που σας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι το αξίζουν και μην ξεχνάτε ότι μόνο εάν ανοίξετε την καρδιά σας θα μπορέσουν να σας κατανοήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 είναι εδώ για να σας γεμίσει με τύχη, ευκαιρίες αλλά και αυτοπεποίθηση σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, αφού θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Οι ημέρες αυτές λοιπόν προσφέρονται άφοβα για φλερτ, διασκέδαση, ταξίδια και ερωτικές περιπέτειες. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, τότε θα μπορέσετε να την αναζωπυρώσετε και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από άγχη και προβλήματα. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/10 βοηθάει κι αυτό με τη σειρά του στο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας και να λάβετε ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν λύσεις σε προβλήματα και γενικώς να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας και θα έχετε όλη τη διάθεση για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου–Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και κτητικότητα. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα στη σχέση και να μην καταπιέζεστε μόνο και μόνο για να καλύπτονται οι ανάγκες του άλλου. Προσπαθήστε λοιπόν να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, αλλά χωρίς να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με βαθιές συνειδητοποιήσεις, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 12/10. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες, η βασική σας προτεραιότητα είναι να αφήσετε πίσω σας τοξικά άτομα, κακές συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία σας βλάπτουν. Είναι η περίοδος που θα αρχίσετε σιγά-σιγά να επανεφεύρετε τον εαυτό σας, με την προϋπόθεση ότι θα αποδεχτείτε τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Να θυμάστε ότι ακόμα και μια απώλεια ή μια επίπονη εμπειρία, θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να έρθετε αντιμέτωποι με μεγάλες αλήθειες για τον εαυτό σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και ευχάριστο και σας φέρνει όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους οικείους σας. Θα μπορέσετε να δώσετε και να λάβετε στοργή και υποστήριξη και κυρίως θα νιώσετε ότι έχετε ανθρώπους δίπλα σας, στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. H εβδομάδα κλείνει με το απαιτητικό τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10, το οποίο φέρνει στο φως κρυμμένες ανασφάλειες ή συναισθηματικές ανάγκες που καταπιέζατε για καιρό. Ίσως ο/η σύντροφος σας να προσπαθήσει να σας επιβληθεί ή να σας χειριστεί και γενικώς να μην σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας ή να οδηγηθείτε σε ακρότητες και συμπεριφορές που θα έχουν καταστροφικές συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Κρόνο να γυρνάει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 12/10, στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ξεκινά λοιπόν ένα διάστημα, κατά το οποίο θα είστε αρκετά πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τα θέλω σας από τον σύντροφο σας, καθώς και το τι είδους σχέση αναζητάτε. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να λήξετε οριστικά μια κατάσταση ή αντιθέτως να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Αν είστε ελεύθεροι/ες θα είστε πλέον πιο επιλεκτικοί/ες ως προς το άτομο που θα σταθεί δίπλα σας και δεν έχετε σκοπό να συμβιβαστείτε ή να ρίξετε τον εαυτό σας και τα στάνταρντς σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού εάν είστε αδέσμευτοι/ες. Εάν είστε σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε και διστάζατε να κάνετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που περιμένετε από τον σύντροφο σας. Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στις 17/10 βοηθάει εξίσου την επικοινωνία και μάλιστα δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν για να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει ή για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Μην βιαστείτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιας και η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεστε και αυτή την εβδομάδα σε μια φάση που προτιμάτε την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, παρά να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Εάν συγκατοικήσατε πρόσφατα με το ταίρι σας, όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί, ενώ αν ψάχνετε σπίτι είναι κατάλληλη περίοδος για έρευνα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στις 16/10 θα λειτουργήσει θεραπευτικά για εσάς, αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα να επουλώσετε παρελθοντικές πληγές και να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να σας είχαν δημιουργήσει προηγούμενες σχέσεις σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι ή ο/η σύντροφος σας θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί τώρα και θα αισθάνεστε ότι περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή, αρκεί να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά πιο εκρηκτικό, καθώς ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/10. Από τη μία υπάρχει πάθος και ένταση με τον ερωτικό σας σύντροφο, όμως από την άλλη υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας και αμφιβολίες. Προσπαθήστε για την ώρα να ζείτε τη στιγμή χωρίς να υπεραναλύετε και να ψάχνετε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 12/10 στον Υδροχόο και γίνεστε πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τον έρωτα και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Είναι αλήθεια ότι όσα βιώσατε τους προηγούμενους μήνες μπορεί να σας πόνεσαν και να σας πλήγωσαν, αλλά σας έχουν ωριμάσει κιόλας και αντιμετωπίζετε πλέον τις καταστάσεις πιο σοβαρά από πριν. Το σημαντικότερο όμως δώρο της εβδομάδας για εσάς είναι το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον επεκτατικό Δία από τον Υδροχόο στις 15/10. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τώρα θα μπορέσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα μαζί του/της. Έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα. Το εξίσου θετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/10 ενισχύει το θετικό κλίμα και φέρνει γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές που θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη. Η εβδομάδα κλείνει αρκετά δυναμικά, καθώς ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σας φέρνει αντιμέτωπους με φοβίες, ανασφάλειες και έντονα συναισθηματικά περιεχόμενα που καταπιέζατε και τώρα θα βγουν στην επιφάνεια ακόμα και με την παραμικρή αφορμή. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη λογική που σας χαρακτηρίζει εκ φύσεως και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ισότητα και την ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία από τις 12/10 στον Υδροχόο θα αρχίσετε σιγά-σιγά να πατάτε καλύτερα στα πόδια σας και να απελευθερωθείτε από μοτίβα σχέσεων που δεν λειτουργούν και συμπεριφορές οι οποίες σας κρατάνε πίσω. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν άτομα από το παρελθόν προκειμένου να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση και να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας μαζί τους από εδώ και στο εξής. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι ήρθε το οριστικό τέλος για μια κατάσταση, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσετε ότι αξίζει να συγχωρέσετε παρελθοντικά σφάλματα και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να μην καταπιέζετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 θα σας φέρει βοήθεια και υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένατε και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τόσο τα βαθύτερα συναισθήματα σας, όσο και γεγονότα που συνέβησαν και επηρεάζουν ακόμα τον ψυχισμό σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αρνητικές σκέψεις, εμμονές και μια τάση να υπεραναλύσετε όσα έχουν συμβεί μέσα στις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Εάν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας, κάντε το, διότι διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν απότομα ξεσπάσματα και να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Μην επιτρέψετε σε ανασφάλειες και απωθημένα να σας κατακλύσουν και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά όσα συμβαίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μια αρκετά καλύτερη φάση αυτή την εβδομάδα, μιας και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, κινείται πλέον στο δικό σας ζώδιο και φέρνει έντονη γοητεία, καλή διάθεση και θετική εξέλιξη για τα ερωτικά σας. Το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/10 φέρνει σταθερότητα και σας κάνει να αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και δεν ονειροβατείτε. Σας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε ουσιαστικά βήματα προκειμένου να πραγματοποιήσετε όσα ονειρευόσασταν, αφού τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο πλέον. Το εξίσου βοηθητικό τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε, να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να εμπλακείτε μέσα σε ομάδες και παρέες στις οποίες αισθάνεστε ο εαυτός σας. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, αυτό το τρίγωνο μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι υπάρχει πνευματική σύνδεση και θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα στις 16/10 θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε τα τραύματα σας και να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Μη διστάσετε να δώσετε την ευκαιρία στο ταίρι σας, ή σε ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματα του και κυρίως μην ξεχνάτε ότι η αγάπη είναι εκείνη που σας θεραπεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται πλέον σε ένα πιο μυστικό και απατηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, είναι πιθανό να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς χρειάζεστε από τις σχέσεις σας και τι κινήσεις θα πρέπει να κάνετε. Το βοηθητικό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/10 θα έρθει για να σας κάνει λίγο πιο συνειδητούς και να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Εάν είχατε μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή έντονες φαντασιώσεις για τη σχέση σας, τώρα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι μπορεί να πραγματοποιηθεί και τι βήματα μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Εάν κάτι δεν λειτουργεί ή έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, ίσως τώρα θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας οριστικά. Είστε εκ φύσεως άτομα που αγαπούν τον ρεαλισμό και θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων, επομένως μην κλείνετε τα μάτια εάν βλέπετε ότι κάτι δεν σας ικανοποιεί και δεν έχει ελπίδες να ανανεωθεί. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 16/10 θα σας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν προκειμένου να επιλύσετε ό,τι εκκρεμεί και σας δημιουργεί ανασφάλειες, φοβίες ή αίσθημα ανεπάρκειας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στα ερωτικά σας, είναι σημαντικό να συγχωρέσετε τον εαυτό σας για τυχόν λάθη που κάνατε και να πάψετε να νιώθετε ενοχές για καταστάσεις που δεν εξελίχθηκαν όπως περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από τις 12/10, φέρνοντας σταθερότητα στις σχέσεις σας και δίνοντας γερές βάσεις σε ό,τι έχετε σκοπό να ξεκινήσετε τώρα. Ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να λήξετε οριστικά κάτι το οποίο σας κρατάει πίσω και σας βαραίνει. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/10 έρχεται για να σας δείξει ότι μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και αν δείξετε επιμονή και προσήλωση θα μπορέσετε να πετύχετε τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας. Το εξαιρετικό τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία από το δικό σας ζώδιο στις 15/10 έρχεται για να συμβάλλει σε όλο αυτό, καθώς σας γεμίζει με αισιοδοξία, θετική σκέψη και μια διάθεση να ζήσετε νέες περιπέτειες. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, μπορεί να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο από το εξωτερικό ή μέσα από τις σπουδές σας ή απλώς να μπει στη ζωή σας ένας άνθρωπος με τον οποίο θα μοιράζεστε κοινό όραμα και στόχους και θα σας κάνει να αλλάξετε οπτική απέναντι στις καταστάσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι/ες, αυτή είναι μια κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή απλώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητα. Εκμεταλλευτείτε το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/10, καθώς θα φέρει ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

O Κρόνος γυρνάει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 12/10, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το ασυνείδητο και οτιδήποτε είναι κρυφό και δεν θέλετε να εκθέσετε στους γύρω σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν και να ξεπεράσετε οτιδήποτε δυσάρεστο περάσατε και σας δημιουργεί πικρία, ανασφάλειες ή ενοχές. Ο Κρόνος σας διδάσκει πώς να βάζετε όρια στις σχέσεις σας, κάτι το οποίο σας δυσκολεύει εκ φύσεως. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να τιμωρείτε πλέον τον εαυτό σας ή να παραμένετε σε μια κατάσταση, μέσα στην οποία έχετε αναλάβει το ρόλο του θύματος και δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας. Εάν κάτι παρέμεινε ανεκπλήρωτο, τώρα θα μπορέσετε να το λήξετε μέσα σας και να προχωρήσετε μπροστά με περισσότερη αυτογνωσία. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 δίνει ώθηση σε μια αισθηματική σχέση και θα νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε βαθύτερα με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, θα έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση και ισχυρές επιθυμίες. Θα αναζητήσετε μια σχέση η οποία θα είναι ουσιαστική και θα σας φέρει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, ενώ θα μείνετε μακριά από εφήμερες και επιφανειακές καταστάσεις. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10, το οποίο θα ανεβάσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, αλλά μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια εξουσίας με τον σύντροφο σας και να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα και αμφιβολίες.