Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα φανταστικό τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2021 και τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα φανταστικό τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2021 και τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα φανταστικό τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2021 και τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (2021) θα μπορούσε πραγματικά να είναι από τα πιο όμορφα του καλοκαιριού, καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ζυγό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, τις σχέσεις και την καλοπέραση, αλλά στην πορεία προχωρά στον Σκορπιό δημιουργώντας περισσότερη ένταση. Μια Σελήνη στον Σκορπιό, σε συνδυασμό με την όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που έχουμε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, είναι τέλεια για ό,τι σχετίζεται με την ερωτική μας ζωή, για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, να ονειρευτούμε, να απολαύσουμε τις όμορφες πλευρές της ζωής, όμως η Σελήνη αυτή θα ενεργοποιήσει την κυρίαρχη όψη της χρονιάς που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Έτσι ενώ από την Παρασκευή είμαστε γεμάτοι προσδοκίες για ένα φανταστικό τριήμερο, από την Κυριακή μπορεί κάτι να μας χαλάσει λίγο τη διάθεση. Κάποιες φορές μπορεί να είναι απλώς κάποια συνθήκη, όπως για παράδειγμα ο καιρός, άλλες μπορεί να υπάρχουν έκτακτα ζητήματα προς αντιμετώπιση. Σε κάθε περίπτωση αν είμαστε ευέλικτοι, κοιτάζουμε πιο αισιόδοξα ό,τι κι αν προκύπτει και δεν αφήνουμε καμία συνθήκη να μας χαλάσει τη διάθεση, μια χαρά θα περάσουμε. Τρία ζώδια έχουν τις περισσότερο θετικές προοπτικές αυτό το τριήμερο, ενώ υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά Κυριακή και Δευτέρα.

Οι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα περάσουν ένα φανταστικό τριήμερο είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες.

Καλά θα περάσουν και οι Υδροχόοι, αλλά από την Κυριακή εμπίπτουν στην κατηγορία των ζωδίων που μπορεί να ζοριστούν περισσότερο μαζί με τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Σκορπιούς.

Μην ξεχνάτε όλοι ότι ακόμη είμαστε κάτω από την επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, του οποίου η πορεία θα ολοκληρωθεί στις 22/06/2021. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ευέλικτοι όταν κάποιο από τα σχέδια μας για το τριήμερο δεν βγαίνει όπως το έχουμε φανταστεί, αλλά ακόμη μπορεί και τελευταία στιγμή να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ή και αλλαγές στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούμε χωρίς γκρίνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καιρός για ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα σας αγαπητοί μου Δίδυμοι. Μετά από ένα ιδιαίτερα αγωνιώδες, τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν την πορεία της καριέρας σας, διάστημα με αρκετή πίεση λόγω εκλείψεων και έναν ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έρχεται για να σας δώσει μια ανάσα χαράς και διασκέδασης. Με τη Σελήνη στον Ζυγό ξαναβρίσκετε το «μικρό» παιδί που κρύβετε μέσα σας και ψάχνετε όλα αυτά τα απλά κι ευχάριστα που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή σας. Συμβουλή: κλείστε κινητά και μην ασχοληθείτε ούτε με δουλειές ούτε όμως και με κάποιον-α πρώην που ξαφνικά μπορεί να σας θυμηθεί!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και το μυαλό θα είναι στο «φευγιό»! Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξιδάκι ή έστω μια εκδρομή, πείτε ναι σε μια ξαφνική πρόσκληση ή έστω σκεφτείτε να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή (το Σάββατο είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο). Απλά προσπαθήστε να είστε επιλεκτικοί και μη λέτε ναι σε όλους και σε ό,τι σας προτείνουν, διότι θα φτάσετε στην Δευτέρα πιο κουρασμένοι από όσο ήσασταν πριν. Δώστε ενέργεια και χρόνο στον εαυτό σας και μόνο στους εκλεκτούς στη ζωή σας και θα περάσετε τέλεια. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει επίσης να ξεπαραδιαστείτε στα έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα των φίλων, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε αγαπημένους φίλους ή να κάνετε σχέδια μαζί τους και για ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή. Αν έχετε ταξιδιωτικά πλάνα όμως για το τριήμερο, υπάρχει περίπτωση κάτι να αλλάξει ή να συναντήσετε καθυστερήσεις, ακυρώσεις, τα γνωστά παρατράγουδα του Ερμή. Με χαμόγελο κι αισιοδοξία κοιτάξτε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και μη χαλάτε τη διάθεση σας για ό,τι διορθώνεται. Μπορεί να είστε η ψυχή της παρέας αυτό το τριήμερο και να περάσετε κι εσείς καλά. Την Δευτέρα βέβαια, είναι πιθανό να χρειαστεί να δουλέψετε λίγες ώρες για να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί το μυαλό σας να είναι στα ταξίδια και όντως με τη Σελήνη στον Ζυγό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής να καταφέρετε να πάτε κάπου, αλλά από την Κυριακή και μετά για κάποιο λόγο μπορεί να ταλαιπωρηθείτε κάπως. Προσέξτε σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων και ακόμη μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, διότι εύκολα μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις. Ενδεχομένως ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα να σας ταλαιπωρήσει την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να είστε πιο πολύ ανήσυχοι ή αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας αυτό το γουηκέντ κι όχι τόσο στο να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Όμως η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Οι αντοχές πάλι τελειώνουν κι ενδεχομένως και η υπομονή του συντρόφου σας μπορεί να τελειώνει αν δεν ασχοληθείτε και λίγο μαζί του. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο διασκέδασης και πείτε ναι σε μια πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να ξεφύγετε, να αποδράσετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και το τριήμερο σας δίνει μια τέτοια ευκαιρία διαφυγής. Όμως από το μεσημέρι της Κυριακής φαίνεται ότι κάποια σύννεφα μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και κάνει κόντρα με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό. Έτσι, ενώ το τριήμερο ξεκινά με χαλαρή διάθεση, μπορεί Κυριακή και Δευτέρα για κάποιο λόγο να είστε στα «κάγκελα».

ΛΕΩΝ

Με έμφαση στα ταξίδια, τις μετακινήσεις και την επικοινωνία ξεκινά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πράγματι Παρασκευή και Σάββατο είναι θετικές μέρες για να κάνετε μια εκδρομή, ένα ταξιδάκι ή έστω να απολαύσετε κάποιες εξόδους με φίλους. Όμως από το μεσημέρι της Κυριακής τα πράγματα ζορίζουν, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό έρχεται σε ρήξη με τον Άρη στο ζώδιο σας και δεν αργούν οι παρεξηγήσεις και τα νεύρα. Προσέξτε ιδιαίτερα αν έχετε καλέσει κόσμο, π.χ. στο εξοχικό σας, αντί να χαρείτε την όλη διαδικασία να κουραστείτε ακόμη περισσότερο και να το μετανιώσετε τελικά. Κυριακή και Δευτέρα είναι πιο ζόρικες μέρες για σας, γι’ αυτό προτεραιότητα έχει η δική σας καλή υγεία και διάθεση.