Με ποια ζώδια θα περάσετε καλά στις διακοπές

Με ποια ζώδια θα περάσετε καλά στις διακοπές

Με ποια ζώδια θα περάσετε καλά στις διακοπές

Όλοι μας έχουμε διαφορετικό στιλ που θέλουμε να κάνουμε διακοπές. Άλλοι θέλουν βουνό, άλλοι θάλασσα, άλλοι να βουλιάξουν σε μια ξαπλώστρα και να λιάζονται και άλλοι προτιμούν περιπέτεια. Άλλοι θέλουν κάμπινγκ, άλλοι πολυτέλειες, άλλοι γιόγκα στην ανατολή και άλλοι πάρτι μέχρι το ξημέρωμα!

Επειδή πολλές φιλίες έχουν χαλάσει στις διακοπές και πολλά ζευγάρια έχουν επιστρέψει χωριστά, καλό είναι να γνωρίζετε από πριν τι θέλει ο άλλος για τις διακοπές του και να μην το αφήσετε στην τύχη του. Όσο και να γνωρίζεις κάποιον είναι αλλιώς στη ρουτίνα της καθημερινότητας και αλλιώς στις διακοπές. Δεν μιλάμε για ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί και έχουν δοκιμαστεί σε όλες τις συνθήκες. Μιλάμε για φίλους και σχέσεις που για πρώτη φορά θα φτιάξουν βαλίτσες για να εξορμήσουν μαζί. Για να μην καταστρέψετε και τις φιλίες σας και τις σχέσεις σας και τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις, μάθετε τι αναζητά το κάθε ζώδιο στις διακοπές του και με ποιους ταιριάζετε στα γούστα σας.

ΚΡΙΟΣ

Ως ηγετική φυσιογνωμία σάς αρέσει να κάνετε το πρόγραμμα των διακοπών και να λαμβάνετε τις αποφάσεις για το πού θα πάτε και τι θα κάνετε κάθε μέρα. Επειδή είστε και περιπετειώδεις τύποι οι δραστηριότητες δεν θα λείπουν από τις προτάσεις σας, όπως και η επιμονή σας να δείτε και να κάνετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε. Ως εκ τούτου, οι Λέοντες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τις προτάσεις σας, αλλά όχι το πρόσταγμα σας, οπότε θα πρέπει να είστε λίγο πιο ευγενείς στους τρόπους σας και οι Λέοντες με χαρά θα αποδεχτούν όλες τις προκλήσεις σας. Βέβαια και οι Ιχθύες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι θα μπορούσαν να σας συνοδεύουν στις διακοπές σας και να περάσετε όμορφα μαζί τους. Οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι το ίδιο τολμηροί με εσάς και θέλουν να κάνουν πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες, αλλά να θυμάστε ότι λειτουργούν λίγο πιο ανεξάρτητα, οπότε μπορεί να κάνουν το δικό τους πρόγραμμα και είτε εσείς να πρέπει να ακολουθήσετε, είτε να μην είστε όλη την ημέρα αυτοκόλλητοι χωρίς καμία παρεξήγηση. Οι Ιχθύες που τους αρέσει να εξερευνούν νέα και περίεργα μέρη θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σας και μάλιστα να το εμπλουτίσουν με τη φαντασία τους. Μην ξεχάσουμε και του Ζυγούς που κάνετε όμορφη παρέα και σας κρατάνε και σε μια ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια, τις απολαύσεις και θέλουν να περνούν όμορφα στις διακοπές τους, οπότε θα μπορούσαν να ταξιδέψουν με τους Λέοντες, τους Αιγόκερους ή τους Καρκίνους και να τα πάνε μέλι – γάλα. Αυτά τα ζώδια προτιμούν να κλείσουν μια ήσυχη βίλα, παρά να κάνουν πεζοπορία σε δύσβατα μονοπάτια και καταδύσεις. Στους Λέοντες μπορεί να αρέσει η περιπέτεια, αλλά δεν θα πουν ποτέ όχι στην περιποίηση και τη χλιδή και θα πουν «ναι» στους Ταύρους που ξέρουν να διαλέγουν τα καλύτερα. Οι Καρκίνοι επιθυμούν ησυχία και ανέσεις, οπότε με τους Ταύρους που δεν είναι της ταλαιπωρίας τα βρίσκουν μια χαρά. Αλλά και οι Αιγόκεροι, που θέλουν να έχουν στάτους και στις διακοπές τους, μιλάνε την ίδια γλώσσα με τους Ταύρους. Αν επιλέξετε για τις διακοπές σας εξωτικά μέρη και ξενοδοχεία με σπα και μασάζ, θα περάσετε τέλεια και με τους Ιχθύς που τους αρέσουν αυτού του είδους οι απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι αεικίνητοι και δεν ηρεμούν ούτε στις διακοπές τους. Θέλουν οι ημέρες και οι νύχτες τους να είναι γεμάτες με δραστηριότητες και διασκέδαση, για αυτό και θα πρέπει να πηγαίνουν διακοπές με άτομα που έχουν γεμάτες μπαταρίες και όρεξη για περιπέτεια. Δεν αντέχουν να κάθονται σε ένα μέρος, δεν μπορούν να αράξουν σε μια ξαπλώστρα και να μην κάνουν τίποτε, αλλά ούτε να έχουν καθορισμένο πρόγραμμα. Πετάγονται σαν ελατήρια και θέλουν να απολαύσουν το κάθε λεπτό που περνά, ανάλογα με τη διάθεση τους. Οι καλύτεροι συνοδοιπόροι τους για τις διακοπές είναι οι Τοξότες που τρελαίνονται για γνώση και περιπέτεια και ψάχνουν συνεχώς για νέες εμπειρίες. Θα πάνε για μπάνιο, θα κάνουν εκδρομές, θα πιάσουν κουβέντα με ντόπιους και αλλοδαπούς, θα μιλούν, θα αναλύουν και θα φιλοσοφούν. Ωστόσο θα περάσουν καλά και με τους Λέοντες και τους Ζυγούς, καθώς οι μεν Λέοντες είναι από τη φύση τους λάτρεις της διασκέδασης, ενώ οι Ζυγοί είναι εξίσου επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και χαρούμενοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θέλουν στις διακοπές τους να είναι σαν στο σπίτι τους. Επιλέγουν προορισμούς και καταλύματα που να τους προσφέρουν τις ανέσεις του σπιτιού τους, ίσως και να τους το θυμίζουν και είναι το ζώδιο που προτιμά να έχει εξοχικό σπίτι και να πηγαίνει κάθε φορά σε οικείο περιβάλλον. Προτιμά να κάνει διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους τους και όχι να πηγαίνει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Με τους Παρθένους περνάνε καλά, διότι είναι οργανωμένοι και καθαροί και δεν κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Όμως μπορεί να περάσουν καλά και με Τοξότες, Κριούς, Σκορπιούς και Ιχθύες. Στους Καρκίνους αρέσει πολύ να εξερευνούν όμορφα μέρη, να μαθαίνουν τις παραδόσεις και να πηγαίνουν σε τοπικά φεστιβάλ, να τρώνε καλό φαγητό και να δοκιμάζουν ντόπιες γεύσεις, οπότε σε αυτό ταιριάζουν πολύ με τους Τοξότες. Οι Κριοί μπορεί να φαίνονται ασύμβατοι για τους Καρκίνους, ωστόσο μπορούν να περάσουν καλά μαζί, διότι τους δημιουργούν ένα είδος ασφάλειας και προστασίας που έχουν ανάγκη οι Καρκίνοι και τους ξεκουνάνε και λίγο από τη βαρεμάρα τους. Με τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες έχουν τις ίδιες ανάγκες για επαφή με το νερό και ατελείωτες συναισθηματικές κουβέντες, καθώς μπορεί να κάθονται μέχρι το πρωί να κοιτούν τα αστέρια, να ακούν μουσική και να αναλύουν τα βαθύτερα συναισθήματα τους.

ΛΕΩΝ

Οι καλύτεροι συνοδοιπόροι για τους Λέοντες είναι οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί, οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι. Οι Λέοντες έχουν πάθος, θέλουν περιπέτεια, καλοπέραση και να απολαμβάνουν όσες περισσότερες παροχές μπορούν. Με τους Ταύρους τα βρίσκουν στην πολυτέλεια, αφού θέλουν και οι δύο να τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια και να ζουν στη χλιδή. Με τους Τοξότες και τους Κριούς μιλούν την ίδια γλώσσα και θέλουν περιπέτεια, τόλμη και συνεχείς εξερευνήσεις. Με τους Υδροχόους μπορούν να κάνουν τις πιο δημιουργικές και πρωτότυπες διακοπές που θα τις θυμούνται για πολύ καιρό. Ενώ με τους Διδύμους θα περάσουν καλά, καθότι και οι δύο είναι περίεργοι και θέλουν να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες. Όσο για τους Σκορπιούς τους δένει το πάθος και η ανάγκη για απόλυτη ένωση, οπότε εδώ μιλάμε περισσότερο για ζευγάρια. Αν υπάρχει μόνο φιλική σχέση, μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις για το ποιος θα επιβάλει το δικό του πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι δύσκολα χαλαρώνουν, οπότε και στις διακοπές τους είναι λίγο στην τσίτα. Πριν ξεκινήσουν για το οποιοδήποτε ταξίδι τους κάνουν την έρευνα τους, ξέρουν τις εναλλακτικές που έχουν για το που θα πάνε και τι θα δουν, αλλά δεν θα κάνουν ένα σφιχτό πρόγραμμα. Κάθε μέρα θα βγάζουν τη λίστα και θα επιλέγουν τις δραστηριότητες τους. Μπορεί να κάνουν extreme sport ή να αράξουν δίπλα από μια πισίνα, ανάλογα με το τι θα νιώσουν ότι θα τους αποσυμπιέσει. Κάνουν καλή παρέα με Σκορπιούς, Διδύμους, Ιχθύες και Υδροχόους. Με τους Διδύμους έχουν σωστή επικοινωνία, εξάλλου έχουν και τον ίδιο κυβερνήτη τον Ερμή και μπορούν να συνεννοηθούν άμεσα και να καταστρώσουν τα σχέδια τους. Με τους Υδροχόους και τους Ζυγούς ως ζώδια του αέρα αναζητούν τα ίδια πράγματα και έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και αντίδρασης, βέβαια οι Παρθένοι είναι λίγο πιο οργανωτικοί. Ενώ με τους Ιχθύς βρίσκουν την ποιότητα, τη χαλάρωση και την ξεκούραση που έχουν τόσο ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί λατρεύουν τις περιπέτειες και τις απολαύσεις και γι’ αυτό περνούν καλά στις διακοπές τους με τους Διδύμους, τους Υδροχόους, τους Λέοντες, αλλά και τους Ταύρους. Με τους Υδροχόους και τους Διδύμους εκφράζουν την κοινωνική τους πλευρά και διασκεδάζουν ασταμάτητα. Είναι συνεχώς σε κίνηση, συμμετέχουν σε δραστηριότητες και πιάνουν κουβέντα με όποιον βρίσκεται σε απόσταση εκατό μέτρων από αυτούς. Όπου πάνε, σε όποιο μαγαζί βρεθούν, γίνονται μια παρέα με όλους και ξέρουν να μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια. Με τους Λέοντες και τους Ταύρους ζουν λίγο πιο απολαυστικά σε ό,τι αφορά στις πολυτέλειες. Θα επιλέξουν τα καλύτερα, θα επισκεφθούν τα τοπικά καλλιτεχνικά δρώμενα, τα μουσεία και τους καλλιτεχνικούς χώρους και θα φάνε και θα πιουν στα καλύτερα εστιατόρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θέλουν να ταξιδεύουν με άτομα που γνωρίζουν καλά και όχι πολυπληθής παρέες. Τους αρέσουν προορισμοί που ναι μεν να έχουν κόσμο και δραστηριότητες, αλλά να μη μένουν στο κέντρο, αλλά κάπου πιο απόμερα, κάπου που να μπορούν να διατηρούν την ιδιωτικότητα τους. Τους αρέσουν τα μέρη που κρύβουν κάποιο μυστήριο ή έχουν ενεργειακές ιδιότητες. Οι Σκορπιοί στις διακοπές τα πάνε καλά με τους Καρκίνους και με τους Ταύρος, διότι τους δημιουργούν ασφάλεια και μαζί μπορούν να απολαύσουν τη χαλάρωση και την ηρεμία που έχουν ανάγκη, χωρίς να φοβούνται ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, είναι δύσκολο για έναν Καρκίνο ή έναν Ταύρο να φέρει κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη στο σπίτι που μπορεί να νοικιάζουν για τις διακοπές τους και να βρεθεί ο Σκορπιός ξαφνικά να τρώει πρωινό με ένα άγνωστο άτομο και να φρικάρει. Επίσης, οι Σκορπιοί ταιριάζουν για διακοπές με τους Ιχθύς, καθώς μπορούν να συνεννοηθούν καλά και έχουν και οι δύο μεγάλο ενδιαφέρον για τα μυστήρια. Τέλος οι Αιγόκεροι είναι μια πολύ και ασφαλής επιλογή, αφού και αυτοί δεν κρύβουν εκπλήξεις, καθώς δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα, αλλά παράλληλα μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά και να εμβαθύνουν σε θέματα όπως αρέσει πολύ στους Σκορπιούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Ιχθύες είναι καλές επιλογές για να ταξιδέψετε μαζί τους και να γνωρίσετε όμορφους προορισμούς, να ανακαλύψετε μέρη και πολιτισμούς και να έχετε ευελιξία στο πρόγραμμα σας. Με τους Διδύμους θα απολαύσετε επικοινωνία και δράση, με τους Παρθένους θα κάνετε απίθανες δραστηριότητες και με τους Ιχθύς θα λατρέψετε τα ψώνια, το φαγητό και το ποτό σε ειδυλλιακά μέρη. Όμως εσάς σας αρέσει η περιπέτεια και το άγνωστο και οι απρόβλεπτοι Υδροχόοι μπορούν να σας συνοδεύσουν σε αυτές τις αναζητήσεις σας, αλλά και στις πνευματικές σας προκλήσεις. Επιπλέον, θα περάσετε καλά και με τους Κριούς και τους Λέοντες, που δεν θα πουν όχι σε ό,τι τρέλα σας κατέβει στο κεφάλι να κάνετε και δεν θα αρνηθούν να περιπλανηθούν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θέλουν να κάνουν διακοπές με πρόγραμμα και σχεδιασμό και επιθυμούν όταν πάνε κάπου να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, αλλά και πώς μπορούν να δουν τα πάντα. Θέλουν να επισκεφθούν τα μουσεία, να μάθουν την ιστορία και ό,τι συμβολίζει ο τόπος που πήγαν. Σε αυτή τους την ανάγκη μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί, αλλά και οι Κριοί που ναι μεν θέλουν περιπέτεια, αλλά οτιδήποτε καινούριο βλέπουν και μαθαίνουν τους ενθουσιάζει. Οι Αιγόκεροι δεν θέλουν πολύ ξάπλα, για παράδειγμα αν μάθουν ότι βρίσκεται κάτι αξιόλογο στην κορφή ενός βουνού θα πάνε. Θα κάνουν το πρόγραμμα τους, θα ενημερωθούν για το πώς και θα το καταφέρουν. Δεν υποχωρούν εύκολα στις προκλήσεις. Από την άλλη, επειδή τους αρέσουν και οι απολαύσεις και τα ποιοτικά πράγματα, περνούν όμορφα και με τους Ταύρους που μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους λίγο πιο χαλαρές και απολαυστικές. Βέβαια και με τους Παρθένους θα περάσουν καλά, αφού και οι δύο έχουν πρόγραμμα, οργάνωση και αγάπη για τα μουσεία και την ιστορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιλέγουν πιο αντισυμβατικές διακοπές και ψάχνουν πάντα το διαφορετικό σε εναλλακτικούς προορισμούς και περίεργα μέρη. Για τους Υδροχόους διακοπές είναι φίλοι, διασκέδαση και περιπέτειες. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν στο πλευρό τους Τοξότες,  Διδύμους και Λέοντες. Με τους Διδύμους θα μιλάνε συνεχώς και θα κάνουν νέους φίλους, θα μάθουν όλα τα νέα του τόπου που επισκέφθηκαν και δεν θα σταματήσουν ούτε λεπτό να τριγυρνάνε και να γνωρίζουν κόσμο. Με τους Τοξότες ταιριάζει το ανεξάρτητο και αντισυμβατικό τους πνεύμα και θα επιλέξουν ό,τι πιο εναλλακτικό μπορούν και θα πάνε στα πιο απαγορευμένα σημεία για να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Όσο για τους Λέοντες, μπορούν να δείξουν στους εναλλακτικούς Υδροχόους τι σημαίνει εντυπωσιακές διακοπές και να βρουν νέα ενδιαφέροντα. Αλλά και οι Σκορπιοί μπορεί να εκτιμήσουν την περίεργη φύση των Υδροχόων και να βρουν μαζί πολλές ιδέες για το πώς θα κάνουν το ταξίδι τους μοναδικό και αξέχαστο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες απολαμβάνουν διακοπές που τους επιτρέπουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέλουν να χαλαρώσουν, να κολυμπήσουν, να δουν ηλιοβασιλέματα, να κάνουν σπα, βόλτες στην παραλία, διαλογισμό, να διαβάσουν, να χορέψουν και να φάνε ωραία εδέσματα. Για αυτούς τους λόγους προτιμούν να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές με Ζυγούς, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ταύρους, Λέοντες και Παρθένους. Οι Ζυγοί είναι ιδανικοί συνοδοιπόροι, διότι και οι δύο λατρεύουν να αράζουν μαζί και να… ανταγωνίζονται στην ξεκούραση. Με τους Σκορπιούς χαλαρώνουν σε απόμερα μέρη και ζουν στιγμές «Γαλάζιας λίμνης» (για όσους θυμούνται την ταινία) και απολαμβάνουν να αδειάζουν το μυαλό τους από την ένταση. Με τους Παρθένους μπορεί να βγάλουν την ανθρωπιστική τους πλευρά και να συμμετέχουν σε εθελοντικές εργασίες και να καθαρίζουν ακτές και θάλασσες μαζί. Ενώ με τους Λέοντες και τους Ταύρους θα απολαύσουν φεστιβάλ, μουσεία, ποιοτικό φαγητό, αλλά και τη φύση, αφού θα κάνουν συνεχώς εξορμήσεις.