Ποια ζώδια μπορεί να «παραμυθιαστούν» πιο εύκολα με υποσχέσεις την τελευταία εβδομάδα του χρόνου;

Ποια ζώδια μπορεί να «παραμυθιαστούν» πιο εύκολα με υποσχέσεις την τελευταία εβδομάδα του χρόνου;

Ποια ζώδια μπορεί να «παραμυθιαστούν» πιο εύκολα με υποσχέσεις την τελευταία εβδομάδα του χρόνου;

Η τελευταία  εβδομάδα του 2023 έρχεται με έντονη κινητικότητα σε πλανητικές όψεις που δημιουργούν μια σχετική σύγχυση, μια τυχερή Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη που προχωρά στον Τοξότη και την ορθή επιτέλους πορεία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Τα Χριστούγεννα ανήμερα έχουμε την ωραία όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και πιο συμπονετικούς με τους άλλους. Τα λόγια αγάπης και η έκφραση των συναισθημάτων μας γίνεται αβίαστα. Είναι μια όμορφη χαλαρή μέρα για να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Την Τετάρτη 27/12/2023 σχηματίζεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Μόνο που αυτή τη φορά η πολύ θετική της όψη με τον Δία και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία την ίδια μέρα την κάνει σαφώς πιο αισιόδοξη και τυχερή. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η ίδια όψη είχε σχηματιστεί ξανά με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου στις 27/11/2023. Η όψη θα ξανασχηματιστεί στις 09/01/2024. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να μας κάνει πιο αφηρημένους (προσέξτε στην οδήγηση όσοι ταξιδεύετε), πιο επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις ενώ πρέπει να προσέχουμε και με τα τυχερά παιχνίδια αυτές τις μέρες για να μην εξαπατηθούμε. Επηρεάζει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2023 έχουμε τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Τοξότη, μια όψη που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και στον τρόπο που διατυπώνουμε τις απόψεις μας. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε βιασύνες και έκφραση θυμού. Προσοχή στις μετακινήσεις μας. Θα είναι μέρα με νευρικότητα, ένταση και παρόρμηση. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο στην καθημερινότητα τους αυτές τις μέρες.

Στις 29/12/2023 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα μια όψη που αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, έρωτα και τρυφερότητα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη. Σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη αγαπά την περιπέτεια, την ελευθερία, τα ταξίδια, τις επαφές και τις γνωριμίες με άτομα που έχουν ανοιχτό πνεύμα και φυσικά λατρεύει το φλερτ.

Την ίδια μέρα ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να φέρει απογοήτευση, απώλειες, ψευδαισθήσεις και σχετίζεται πολλές φορές με χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες πρέπει να προσέχουν περισσότερο. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή θέλει προσοχή στο υγρό στοιχείο, στα θαλάσσια ταξίδια και μπορεί να φέρει στην επικαιρότητα θέματα που σχετίζονται με τη θάλασσα, τις φαρμακευτικές, τα χημικά. Πιθανώς να έχουμε και αποκάλυψη σκανδάλων. Στις 31/12/2023 ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον Ταύρο χαρίζοντας μας περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα για τη χρονιά που θα ξεκινήσει.

Τα 4 ζώδια και ωροσκόποι σε αυτά τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα για να μην «παραμυθιαστούν» από ψεύτικες υποσχέσεις είναι: οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με χαλαρή διάθεση και όρεξη για επαφές με αγαπημένα πρόσωπα σάς βρίσκουν τα Χριστούγεννα με τη γλυκιά όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη στους Διδύμους. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών και σε όποια φάση κι αν είναι το πορτοφόλι σας αυτή η επιρροή θα δώσει ώθηση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μολονότι ως χαρακτήρες αγαπάτε την ομαδική δουλειά και σας αρέσει να μοιράζεστε με τους άλλους τις ευθύνες, τα τετράγωνα του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή και του Άρη από τον Τοξότη και τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας από τις 27/12 μέχρι τις 29/12 μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις και μια έντονη δόση ανταγωνισμού πιθανώς κι από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε. Πριν όμως σας πιάσει η παρόρμηση κι αρχίσετε να αντιδράτε χωρίς να έχετε σκεφτεί καλά μια κατάσταση, πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και να δείτε τι ακριβώς σας φταίει ή σας προβληματίζει. Πως θα μπορούσατε να συνεργαστείτε ή να σχετιστείτε πιο ουσιαστικά με την άλλη πλευρά χωρίς να νιώθετε «ριγμένοι» αλλά και χωρίς να είστε μονίμως αγχωμένοι κι επικριτικοί. Περίεργες μέρες και για την προσωπική σας ζωή αυτές ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για επενδύσεις σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Κάνετε την έρευνά σας, δείτε σε βάθος τις προσωπικές σας ανάγκες και αφήστε τον χρόνο να περάσει ώστε να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα μιας κατάστασης πριν δεσμευτείτε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 29/12, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών, ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι τις 22/01, κατά την  οποία οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να βρείτε τώρα ένα άτομο που μπορεί να σχετιστείτε και μάλιστα με καλές προοπτικές μακροβιότητας μαζί του. Ή μπορεί να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Βέβαια πολλές φορές η Αφροδίτη από αυτή τη θέση οξύνει το αίσθημα της έλλειψης συντροφικότητας και οδηγεί σε παρορμητικές επιλογές υπό τον φόβο της μοναξιάς. Αυτό θέλει προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε. Καλύτερες διαπραγματεύσεις, συμφωνίες αλλά και πιο έντονη κοινωνική ζωή υπόσχεται η Αφροδίτη από τον Τοξότη για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 31/12 θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποια σύννεφα που βάραιναν τη διάθεση σας από τον Σεπτέμβριο, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και να ξεκαθαρίσετε τα επαγγελματικά σχέδια που θέλετε να εγκαινιάσετε τη νέα χρονιά. Το πιο σημαντικό θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρει θέση στο ζώδιο σας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στις 25/05 και να κάνει κάποιο όνειρό σας πραγματικότητα.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόσο η γλυκιά όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ανήμερα τα Χριστούγεννα όσο και η τυχερή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκουν με υπέροχη διάθεση να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να βγείτε όσο γίνεται περισσότερο ώστε να απολαύσετε τις γιορτές στο έπακρο. Προσπαθήστε όμως να βάλετε προτεραιότητες με ποιους θα βρεθείτε και τι θα κάνετε καθώς πραγματικά ο όγκος των καλεσμάτων τα φετινά Χριστούγεννα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Η Πανσέληνος στις 27/12 θα επηρεάζει τις δυο επόμενες εβδομάδες κι έτσι θα έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς αλλά θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις 27/12 μέχρι τις 29/12 θα έχουμε λίγο πιο «ομιχλώδεις» συνθήκες καθώς ενεργοποιείται ο Ποσειδώνας απέναντι σας στους Ιχθύς από τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στον Τοξότη δημιουργώντας ένα τοπίο σύγχυσης στην καθημερινότητα σας σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας τις προσωπικές (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές) αλλά και τις επαγγελματικές. Δεν είναι απίθανο ένα άτομο από το περιβάλλον σας να στρέφεται σε σας για να το βοηθήσετε σε δικά του θέματα. Όμως εδώ είναι που πρέπει να προσέξετε αγαπητοί μου Παρθένοι. Θα πρέπει να εξακριβώσετε πρώτα το μέγεθος του προβλήματος και κατόπιν να τρέξετε για να συνδράμετε με τον όποιο τρόπο. Μπορεί απλώς το άτομο αυτό να θέλει να σας φορέσει το πρόβλημα του ή να σας παραπλανήσει με κάποιο τρόπο. Πριν ελέγξετε ενδελεχώς μια κατάσταση μην τρέξετε να κάνετε τον καλό Σαμαρείτη. Γενικότερα σε ένα τόσο συγχυσμένο πλαίσιο που θα επικρατεί μες την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Λίγη ευελιξία αλλά και διστακτικότητα μπορεί να σας βοηθήσουν περισσότερο από την παρόρμηση.

Στις 29/12, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη που για σας συμβολίζει την οικογένεια, τις σχέσεις με τους στενούς σας συγγενείς, τον χώρο του σπιτιού γενικότερα. Αν είχατε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα στο χώρο της οικογένειας θα είναι πιο εύκολο να τα επιλύσετε τώρα, να αναθερμάνετε σχέσεις με συγγενείς, να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας και ενδεχομένως να κάνετε βελτιώσεις, αισθητικές παρεμβάσεις αλλά ακόμη το σπίτι να είναι και το μέρος που θα φιλοξενήσετε κάποιες όμορφες βραδιές με φίλους ιδιαίτερα τώρα την περίοδο των εορτών. Γενικά θα είστε πιο ανεκτικοί και πιο συμβιβαστικοί το επόμενο διάστημα. Ο χρόνος φεύγει με ένα αισιόδοξο νέο καθώς ο Δίας από τον Ταύρο επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία στις 31/12 και ενεργοποιεί τους επόμενους πέντε μήνες τον τομέα των σπουδών, των ταξιδιών ιδιαίτερα στο εξωτερικό, των επιχειρηματικών σας σχεδίων ενώ ευνοεί ιδιαίτερα όσους εργάζονται στα ΜΜΕ, στην ανώτατη εκπαίδευση, το διαδίκτυο, τις μεταφορές.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μια νοσταλγική και γλυκιά διάθεση έρχονται τα φετινά Χριστούγεννα καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανήμερα της γιορτής. Η συναισθηματική υπερχείλιση των ημερών ενισχύεται κι από την Πανσέληνο στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου στις 27/12 που ξυπνά μέσα σας συναισθήματα που πιθανώς είχατε απωθήσει ή αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε καιρό. Από την άλλη αυτό το φεγγάρι με τις εξαιρετικές του όψεις μπορεί να φέρει κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας ή την πορεία της δουλειάς σας.

Με τον Άρη στο ζώδιο σας εδώ και αρκετές εβδομάδες και μέχρι τις 04/01, η διάθεσή σας περνά από διάφορα σκαμπανεβάσματα, πότε είστε αισιόδοξοι και τίποτε δεν μπορεί να σκιάσει τη χαρά σας και πότε πέφτετε ψυχολογικά και περνάτε πιο δύσκολα. Από τις 27/12 μέχρι και τις 29/12 έχουμε τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας που σας αφορούν ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Βλέπετε ανάδρομος Ερμής και Άρης από το ζώδιο σας έρχονται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μέσα στον τομέα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας αλλά και της ψυχολογίας σας. Πιθανώς να υπάρχει μια κατάσταση στο σπίτι η οποία απαιτεί την φροντίδα σας ή ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον να αποτείνεται σε σας για να το βοηθήσετε. Από την άλλη μπορεί να είστε πιο αγχωμένοι για θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και να βρίσκεστε σε σύγχυση σχετικά με το τι αποφάσεις πρέπει να πάρετε. Βέβαια στη συγκεκριμένη φάση καλό είναι να μην βιαστείτε να πάρετε οποιαδήποτε δεσμευτική απόφαση αν δεν είστε εκατό τοις εκατό βέβαιοι ότι είναι η σωστή ενέργεια. Σύγχυση μπορεί να επικρατεί και στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα.

Στις 28/12 ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Άρη σε σύνοδο στο ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και νευρικότητα. Προσέξτε αρκετά στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Επειδή όλοι θα είναι λίγο πιο ευερέθιστοι αυτές τις μέρες και δεν θα έχουν ψυχραιμία μια λάθος λέξη μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Από την άλλη αυτή η όψη σας δίνει αυτοπεποίθηση σε πνευματικό επίπεδο για να ανταπεξέλθετε επιχειρηματολογώντας στην όποια πρόκληση.

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα είναι το καλύτερο δώρο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας στις 29/12 και θα παραμείνει μέχρι τις 22/01 εγκαινιάζοντας μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για σας, με ευκαιρίες για νέες σχέσεις αν είστε αδέσμευτες-οι, με θετικότερες προοπτικές στη σχέση ή το γάμο σας αν είστε δεσμευμένοι-ες και γενικότερα με πιο αισιόδοξες προοπτικές για την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε πιο δημοφιλείς και περιζήτητοι, θα περνάτε πιο διασκεδαστικά τις μέρες σας ακόμη κι αν έχετε άπειρες υποχρεώσεις. Εξαιρετική η παρουσία της στο ζώδιο σας αν θέλετε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να κάνετε τονωτικές ενέσεις με αυτό τον τρόπο στην αυτοπεποίθηση σας. Την τελευταία μέρα του χρόνου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας από το ζώδιο του Ταύρου επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από τέσσερις μήνες που βρισκόταν ανάδρομος. Επιτέλους καλά νέα τόσο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης όσο και για τα επαγγελματικά σας. Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς μπορείτε να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο και στους δυο τομείς.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου σας βρίσκουν με γλυκιά διάθεση καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Έτσι αν έχετε κανονίσει ένα ταξιδάκι θα περάσετε πανέμορφα εξερευνώντας νέους τόπους, έθιμα και γιορτές. Αλλά ακόμη κι αν δεν έχετε κανονίσει να πάτε κάπου θα απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας περισσότερο. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου είναι ιδιαίτερα θετική καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις τόσο με τον Δία όσο και με τον Κρόνο. Είναι πιθανόν να έχετε μια θετική εξέλιξη σε μια ερωτική σχέση, να κάνετε υπέροχες γνωριμίες βγαίνοντας ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Όμως ταυτόχρονα με αυτό το φεγγάρι σχηματίζονται και απαιτητικές όψεις που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Από τις 27 ως και τις 29/12 θα κυριαρχεί μια αίσθηση σύγχυσης καθώς τα τετράγωνα του ανάδρομου Ερμή και  του Άρη από τον Τοξότη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα μπορεί να σας βρίσκουν σε μια κατάσταση που η κρίση σας επηρεάζεται και δεν μπορεί να είναι αντικειμενική. Ή μπορεί στον χώρο εργασίας σας να επικρατούν κάπως «ομιχλώδεις» συνθήκες και η δουλειά να μην προχωρά όπως θέλετε. Το άγχος στο μέσον της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα έντονο ενώ μπορεί να προκύπτουν και απρόοπτα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείτε. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών και της καριέρας σας, επηρεασμένοι από τις συνθήκες αυτών των ημερών για να μην παραπλανηθείτε. Από την άλλη μπορεί να σας γίνει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο και να ενθουσιαστείτε αυτές τις μέρες αλλά καλά θα κάνετε να μην δεσμευτείτε με κάτι το οποίο δεν είναι πολύ ξεκάθαρο. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για να σχηματίσετε μια ξεκάθαρη εικόνα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Αυτές τις μέρες ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας αλλά και σε θέματα μετακινήσεων καθώς η παρόρμηση, η βιασύνη πάνε μπροστά.

Η Αφροδίτη προχωρά στον Τοξότη στις 29/12 κι έτσι σιγά σιγά πρέπει να αρχίσετε να αποχαιρετάτε την ανεμελιά, αφού ο Τοξότης για σας συμβολίζει τον τομέα της καριέρας, των επιτευγμάτων σας, της κοινωνικής σας ζωής. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας ζητά να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στον τομέα της καριέρας μια τάση που είναι έντονη λόγω και των άλλων πλανητικών επιρροών στον ίδιο τομέα. Έτσι ναι μεν μπορεί ακόμη να έχετε άδεια ή να γιορτάζετε σιγά σιγά όμως από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσετε να διαθέτετε κάποιες ώρες από το χρόνο σας στην επαγγελματική σας ζωή ή στις όποιες υποχρεώσεις και «πρέπει» έχετε.

Στις 31/12 ο Δίας επιστρέφει στην ορθή πορεία του πορεία στον Ταύρο. Έτσι μπορεί να έχετε θετική έκβαση σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες ενώ θα βοηθήσει να δυναμώσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.