Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/12/2023 – 31/12/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/12/2023 – 31/12/2023

Βρισκόμαστε πλέον στην τελευταία εβδομάδα αυτού του έτους, μια εβδομάδα που μας καλωσορίζει με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο. Την ημέρα των Χριστουγέννων κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα αφού συμβολίζει τη βαθιά κατανόηση, την ενσυναίσθηση και την ανιδιοτελή αγάπη. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κατά στους αγαπημένους σας ή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Στις 27/12/2023 πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτό το φεγγάρι θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και θα μας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σπίτι και την οικογένεια και να νιώσουμε συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. Το τυχερό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία μας βοηθάει να σχεδιάσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνουμε το επόμενο βήμα στις συναισθηματικές μας σχέσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει σύγχυση και ασυνεννοησίες ειδικά για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου. Στις 28/12/2023 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις για τα ίδια ζώδια. Τα μπερδέματα θα συνεχιστούν και προς το τέλος της εβδομάδας αφού το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 29/12/2023 θολώνει το τοπίο και μας αποπροσανατολίζει από τον στόχο και τις επιθυμίες μας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους και μην ξοδεύετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα την ίδια ημέρα φέρνει έντονα πάθη και σεξουαλική έξαψη και μας βοηθάει να συνδεθούμε βαθύτερα με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγούμε από τις σκοτεινές σκέψεις και θα αντιμετωπίσουμε τον έρωτα και τις σχέσεις πιο ανάλαφρα και με περισσότερη αισιοδοξία. Θα εμπλακούμε σε νέες ερωτικές περιπέτειες, θα ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και θα τολμήσουμε να πάρουμε ρίσκα. Το έτος μας αποχαιρετάει με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 31/12/2023, γεγονός που μας δίνει την υπόσχεση ότι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας και θα είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του έτους σας υποδέχεται με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου στις 27/12, ένα φεγγάρι που σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση στα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την καριέρα και τα συναισθηματικά σας και να επενδύσετε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Στις 28/12 η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει αναποδιές και ασυνεννοησίες σχετικά με ένα ταξίδι ή στην επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, επομένως θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Το έτος σας αποχαιρετάει με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, μια θέση που σας βοηθάει να ανακτήσετε τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση σας. Τώρα θα είστε πιο τολμηροί στο ερωτικό παιχνίδι, θα αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες και δεν θα διστάσετε να μπείτε σε καινούργιες περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Ταύροι, ανήκετε στους πιο ευνοημένους των γιορτινών αυτών ημερών. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων έρχεται για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα και να εξομαλύνει το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να αφήσετε πίσω όσα σας έχουν πικράνει και μέσα σε όλο αυτό θα έχετε την υποστήριξη των φίλων ή του συντρόφου σας. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και δεν αποκλείεται να έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία σας καλεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να πάρετε ρίσκα που θα έχουν θετική έκβαση. Στις 29/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει μοιραίες συναντήσεις και αναζωπυρώνει ερωτικά πάθη. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη προχωράει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και θα νιώσετε την επιθυμία να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Επιπλέον, η σεξουαλική επιθυμία θα είναι στα ύψη και θα έχετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Το έτος αυτό σας επιφυλάσσει την καλύτερη έκπληξη για το τέλος αφού από τις 31/12 ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και σας υπόσχεται ότι οι πρώτοι μήνες του έτους θα είναι δικοί σας και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε το έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι στα ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή την εβδομάδα, οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα με τον Ερμή και τον Άρη θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο αυτό το κλίμα ασάφειας και θα είναι δύσκολο να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις ή να βγάλετε συμπέρασμα για κάποιον. Ίσως λοιπόν να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα ή να παραπλανηθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Καλό θα είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από ανθρώπους που δεν δείχνουν πρόθυμοι να τις εκπληρώσουν. Επιπλέον, η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Άρη στις 28/12 μπορεί να φέρει επιστροφές που θα δημιουργήσουν εντάσεις και μπερδέματα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Το θετικό νέο είναι ότι από τις 29/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και έρχεται να εξομαλύνει το κλίμα στις σχέσεις σας. Το έτος λοιπόν θα κλείσει πιο αρμονικά και δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε όμορφες, καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του έτους κρύβει όμορφες εκπλήξεις για εσάς και είναι γεγονός ότι ανήκετε στους πιο ευνοημένους των ημερών. Τα Χριστούγεννα συμπίπτουν με το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να φέρει όμορφες επαφές και συναντήσεις ή ακόμα μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα ζεστάνει την καρδιά σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στα παιδιά σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Στις 27/12 θα φιλοξενήσετε την τελευταία Πανσέληνο του έτους στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τώρα θα φανεί ποια άτομα θέλετε να είναι δίπλα σας για το επόμενο έτος και ποιους θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Άλλωστε, το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία, σας οπλίζει με αυτοπεποίθηση και πίστη και σας καλεί να προχωρήσετε μπροστά και να οραματιστείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Στις 29/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα κλείσει τη χρονιά με παθιασμένες ερωτικές στιγμές και μοιραίες συναντήσεις. Μπορεί να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να ξεκινήσει μια καινούργια ιστορία που θα σας αγγίξει βαθιά.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι ιδανικό για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων σας βοηθάει να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε περισσότερη κατανόηση, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για να συγχωρήσετε ένα πρόσωπο και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που το αξίζει. Ωστόσο, ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Τοξότη και μάλιστα στις 28/12 θα συναντηθεί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο. Μπορεί λοιπόν να ανέβουν οι τόνοι και να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει μια ερωτική σχέση από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Το θετικό νέο για εσάς είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα εισέλθει και αυτή με τη σειρά της στο ζώδιο του Τοξότη από τις 29/12 και η χρονιά θα κλείσει με πολύ ερωτικό τρόπο για εσάς. Εκπέμπετε γοητεία, λάμψη και αυτοπεποίθηση και αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε νέες κατακτήσεις. Αν είστε ήδη σε σχέση, η Αφροδίτη στον Τοξότη σας βοηθάει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας, να εξομαλύνετε τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών και να υποδεχτείτε το νέο έτος με χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει όμορφες ερωτικές συναντήσεις και ρομαντικές επαφές. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να ρίξετε τους τόνους και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Στις 27/11 η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας βοηθάει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σας κύκλο και φέρνει κοντά σας ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα και στους στόχους σας. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία σας υπόσχεται ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από μια ομάδα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, τα τετράγωνα του Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή, θέματα σπιτιού ή εκκρεμότητες με το παρελθόν. Στις 29/12 το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει πάθη, ερωτικές εξομολογήσεις εκ βαθέων. Είναι μια καλή στιγμή για να βγάλετε τα εσώψυχα σας ή για να γνωρίσετε καλύτερα ένα πρόσωπο. Το έτος σας αποχαιρετάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, μια θέση που θα βελτιώσει τις συνθήκες στο σπίτι και θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το κλείσιμο της χρονιάς για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας και όσους αισθάνεστε οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του έτους ξεκινάει με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 27/12, ένα φεγγάρι που αγγίζει ένα κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας. Θα έχετε ανοίγματα, προτάσεις και ευκαιρίες για εξέλιξη στην καριέρα σας, γεγονός που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αισθηματική ζωή και στο σπίτι σας. Θα έχετε την υποστήριξη των κοντινών σας ανθρώπων στα βήματα σας και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι σας για την επόμενη χρονιά. Στις 28/12 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη βραχυκυκλώνει την επικοινωνία και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησίες. Τα μηνύματα σας μπορεί να μείνουν αναπάντητα, γεγονός που θα σας εκνευρίσει. Προσέξτε λοιπόν τις συζητήσεις που κάνετε και τις κουβέντες που θα ανταλλάξετε με τους άλλους. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε ανοιχτές εκκρεμότητες, όμως μη βιαστείτε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Το θετικό νέο είναι ότι η Αφροδίτη από τις 29/12 προχωράει στον Τοξότη και αυτό θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε το κλίμα και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η χρονιά λοιπόν θα κλείσει με εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική διάθεση για εσάς, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο, επομένως καλείστε να αξιοποιήσετε τις τελευταίες ημέρες του έτους προς όφελος σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων απογειώνει τον ρομαντισμό και φέρνει όμορφες συναντήσεις και επανασυνδέσεις ή ακόμα και νέες γνωριμίες με άτομα που θα σας αγγίξουν σε βάθος. Είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και για να αφήσετε την άκρη όσα σας χωρίζουν με τους άλλους. Η Πανσέληνος στις 27/12 στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς αφού θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί την επικοινωνία σας και μπορεί να έχετε γνωριμίες και επαφές που θα σας χαροποιήσουν. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας. Στις 29/12 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να έχετε ερωτικές εξομολογήσεις ή μοιραίες συναντήσεις γεμάτες πάθος. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να τον/ην γνωρίσετε καλύτερα. Η χρονιά κλείνει με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, ένα γεγονός που σας υπόσχεται δώρα, τύχη και πληθώρα ευκαιριών σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων για τους πρώτους μήνες του έτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων, μια πολύ γλυκιά όψη που μιλάει για ενσυναίσθηση και βαθιά κατανόηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αφήσετε πίσω όσα σας πίκραναν και να δώσετε ή να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και μέσα στην εβδομάδα θα ενταθούν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα. Ίσως επίσης να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας φέρει μπροστά σε ένα δίλημμα. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να φέρουν εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προσγειωμένοι αυτές τις ημέρες και να κρίνετε τις καταστάσεις με λογική πριν πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Η χρονιά όμως θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς αφού από τις 29/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει λάμψη, γοητεία και αυτοπεποίθηση. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή να κάνετε νέες, ερωτικές γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας φέρει πιο κοντά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να λάβετε ένα όμορφο μήνυμα ή να κάνετε μια συζήτηση που θα σας γλυκάνει, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα, φέρνει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που  θα δώσει ένα καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία σας γεμίζει χαρά, τύχη και αισιοδοξία και σας δίνει το κίνητρο να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να φύγετε από σχέσεις μέσα στις οποίες δεν αισθάνεστε ο εαυτός σας και δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας. Στις 29/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αναζωπυρώνει πάθη και είναι πολύ πιθανό να φέρει μια μοιραία ερωτική γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Το έτος θα κλείσει με την επιστροφή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου από τις 31/12, γεγονός που σημαίνει ότι η νέα χρονιά σας βοηθάει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και σας υπόσχεται ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του έτους και ο Ερμής συνεχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Τα δύσκολα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ερμή και τον Άρη θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση, επομένως είναι σημαντικό να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε γνωριμίες και επαφές που κάνετε αυτές τις ημέρες. Με τη σύνοδο Ερμή-Άρη στον Τοξότη στις 28/12 μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις στον κύκλο σας, επομένως προσέξτε λίγο παραπάνω τις κουβέντες σας. Ίσως να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο από το διαδίκτυο που θα σας δημιουργήσει ένταση. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις εντάσεις και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι. Άλλωστε, από τις 29/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στις ερωτικές και στις φιλικές σας σχέσεις. Αυτό το έτος λοιπόν θα κλείσει με εξωστρέφεια για εσάς καθώς και με καλούς και υποστηρικτικούς φίλους κοντά σας. Αξιοποιήστε τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς για να κάνετε σχέδια για το μέλλον και για να βάλετε καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα των Χριστουγέννων έρχεται να απογειώσει τον ρομαντισμό και τα συναισθήματα σας αφού συμπίπτει με το όμορφο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή σας βοηθάει να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να εξομαλύνετε τη σχέση με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 27/12 η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να σταθεροποιήσει μια ερωτική κατάσταση, επομένως δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην ερωτική σας ζωή πριν φύγει η χρονιά και να δείτε ποιους ανθρώπους θέλετε δίπλα σας μέσα στο επόμενο έτος. Η υποστήριξη ενός φιλικού προσώπου ίσως να σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ωστόσο, τα δύσκολα τετράγωνα του Ποσειδώνα μέσα στην εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση, αβεβαιότητα και ασάφεια. Καλό θα είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις και να εξετάσετε πιο προσεκτικά τις καταστάσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Το έτος σας αποχαιρετάει με το παθιασμένο και ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 29/12, μια όψη που σας χαρίζει μαγνητισμό. Λίγο πριν φύγει αυτή η χρονιά θα είστε ακαταμάχητοι και δεν αποκλείεται να κάνετε μοιραίες γνωριμίες και επαφές.