Ποιοι θα είναι τυχεροί με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης το Σαββατοκύριακο 12-13/08/2023;

Ποιοι θα είναι τυχεροί με τη σύνοδο Ήλιου - Αφροδίτης το Σαββατοκύριακο 12-13/08/2023;

Ποιοι θα είναι τυχεροί με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης το Σαββατοκύριακο 12-13/08/2023;

Αυτή την Κυριακή 13/08/2023 ο Ήλιος από το φλογερό και πληθωρικό ζώδιο του Λέοντα θα συναντήσει την Αφροδίτη που κινείται από τις 23/07/2023 σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί στην 20° μοίρα του ζωδίου και θα ευνοήσει πρωτίστως τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες καθώς και τους Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια τέλη του δεύτερου -αρχές του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 18° έως την 22° μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα έχετε τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες σας πολύ εύκολα μπορείτε να το βρείτε στον αστρολογικό σας χάρτη πατώντας εδώ.

Ερωτική διάθεση, απολαύσεις και επανασυνδέσεις.

Όταν ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται, τονίζεται η επιθυμία για καλοπέραση, απολαύσεις, έρωτα και ομορφιά. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης και αυτό σημαίνει ότι η ανάγκη για συντροφικότητα μεγεθύνεται και νιώθουμε την επιθυμία να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες ή να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και περνάμε καλά μαζί τους. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να βγούμε ερωτικά ραντεβού, να δούμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως για να εκφράσουμε τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον μας σε εκείνους που το αξίζουν. Θέλουμε να πάρουμε και να δώσουμε αγάπη, επομένως θα βάλουμε στην άκρη όλα εκείνα που μας χωρίζουν με τους άλλους και θα εστιάσουμε στα κοινά σημεία που έχουμε μαζί τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να δούμε πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό και να συμφιλιωθούμε με ανθρώπους που ίσως για κάποιο λόγο να είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή μας. Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη πορεία και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επανεξετάσουμε σχέσεις και ανθρώπους και να δούμε ποιοι αξίζουν πραγματικά να έχουν μια θέση στη ζωή μας και ποιοι όχι. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη μας καλεί να στραφούμε μέσα μας, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με εμάς τους ίδιους. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είστε μέσα σε μια σχέση ή δεν έχετε διάθεση να έρθετε σε επαφή με κόσμο μέσα στο Σαββατοκύριακο, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να χαλαρώσετε, να κάνετε τα ψώνια σας ή να ασχοληθείτε με την τέχνη και την ομορφιά χωρίς όμως να κάνετε πειράματα ή να επιλέγετε μη δοκιμασμένες μεθόδους.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στις 13/08/2023 και με ποιο τρόπο

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης πραγματοποιείται στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη, όπως και η λίμπιντο σας και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους με σιγουριά και αποφασιστικότητα και είναι βέβαιο ότι θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε.  Άλλωστε, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα, μαγνητίζετε τους άλλους και θα είναι δύσκολο κάποιος να αντισταθεί στη γοητεία που εκπέμπετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βγάλετε προς τα έξω το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Μπορεί επίσης να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας υπενθυμίσει πως είναι να χαμογελάς και να αισθάνεσαι ξεχωριστός-η. Έρωτες από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο και να σας χαροποιήσουν ή μπορεί εσείς να νιώσετε την ανάγκη να επιστρέψετε σε ένα πρόσωπο που σας έκανε να περνάτε καλά και θέλετε να ξαναζήσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές μαζί του-ης. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η σύνοδος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να ανοίξετε την καρδιά σας και να περάσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές-ριες του Σαββατοκύριακου. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που θέλει με κάθε τρόπο να ξεχωρίζει, να παίρνει επιβεβαίωση και να αισθάνεται ότι είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Αυτή η σύνοδος είναι ένα δώρο για εσάς αφού θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας, να χαλαρώσετε και να αφεθείτε σε απολαύσεις. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και θα νιώσετε ότι ο-η σύντροφος σας είναι πρόθυμος-η να ικανοποιήσει τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αντίστοιχα και εσείς θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε δώρα και κομπλιμέντα, να εκφράσετε την αγάπη σας και να δείξετε με κάθε τρόπο τι αισθάνεστε για τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ήλιος και η Αφροδίτη σας χαρίζουν λάμψη και γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα είστε ακαταμάχητοι και θα έχετε πολλές κατακτήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάτω από αυτή την επιρροή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μια φαντασίωση σας ή να αναβιώσετε μια ερωτική ιστορία που μπορεί να είχε μείνει στα μισά, επομένως οπλιστείτε με αποφασιστικότητα και σιγουριά και μην διστάσετε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, ακόμα κι αν είστε μόνοι-ες, η σύνοδος αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να χαλαρώσετε, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον Λέοντα αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν προσφέρεται για ταξίδια, εκδρομές και εξορμήσεις ή για να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Εκπροσωπείτε άλλωστε ένα ζώδιο αρκετά ανήσυχο που διψάει για νέες εμπειρίες και δεν αντέχει τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Καλείστε αυτές τις ημέρες να αφήσετε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς, να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στους ανθρώπους και στις καταστάσεις που σας δίνουν νόημα. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να κάνετε μια όμορφη ερωτική συνάντηση σε ένα ταξίδι σας, να έρθετε σε επαφή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας ή να γνωρίσετε κάποιον-α που θα δώσει μια νέα πνοή στη ζωή σας και θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με άτομα που βρίσκονται μακριά και έχετε να τους δείτε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με σημαντικούς ανθρώπους και να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα, αφού το τελευταίο πράγμα που θέλετε τώρα είναι να συγκρουστείτε με τους γύρω σας και να δημιουργηθούν εντάσεις. Άλλωστε θα διαπιστώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας έχει υποστηρικτική διάθεση και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες νιώθετε ήρεμοι και πλήρεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης μπορεί να φέρει στο δρόμο σας μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια επανασύνδεση που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη μιας σχέσης. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ή να προχωρήσετε σε μια καινούργια συνεργασία που θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς.