Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 10/08/2023;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 10/08/2023;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 10/08/2023;

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, την Παρθένο και στις 10/08/2023 θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου. Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη φορά που θα σχηματιστεί αυτό το τρίγωνο καθώς θα πραγματοποιηθούν ακόμη δυο. Το δεύτερο θα είναι στις 04/09/2023 όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και το τελευταίο στις 25/09/2023. Αυτή η όψη πραγματοποιείται στη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων, επηρεάζοντας θετικά τα γήινα ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 11η έως τη 17η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Το τρίγωνο αυτό θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με φίλους και παρέες που θα μας χαροποιήσουν. Είναι πολύ βοηθητικό επίσης σε συμφωνίες, ταξίδια, έναρξη διακοπών, εμπορικές δοσοληψίες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Οι σχέσεις μας θα κυλήσουν αρμονικά και θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας με αμεσότητα και ειλικρίνεια και γενικώς να συνεννοηθούμε πιο εύκολα με τους ανθρώπους γύρω μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γνωριμίες και συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν  καλύτερες προοπτικές, ενώ θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή σχέδια που είχαμε αφήσει στη μέση.

Επιπλέον, θα συναντήσουμε σημαντικούς ανθρώπους, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσουμε τις ιδέες μας, αφού θα έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια που θα χρειαστούμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το τρίγωνο αυτό ανανεώνει την πίστη στον εαυτό μας και μας βοηθάει να εντοπίσουμε ευκαιρίες εκεί που σε άλλη περίπτωση θα βλέπαμε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Να θυμάστε λοιπόν ότι αυτή η θετική προσέγγιση των καταστάσεων θα μας βοηθήσει να βρούμε πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα και να ατενίσουμε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ερμή-Δία και με ποιους τρόπους μπορούν να το αξιοποιήσουν

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο, σηματοδοτεί μια χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα στην άκρη. Θα νιώσετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα βγάλει προς τα έξω την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και θάρρος, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Κάποιες συζητήσεις ή επαφές που θα έχετε τώρα θα σας χαροποιήσουν και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τον εαυτό σας χωρίς να φοβάστε την κριτική των άλλων. Εάν είστε καλλιτέχνες ή θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα δημιουργικό σχέδιο, το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες σας, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες στο έπακρο. Ευνοείστε περισσότερο αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης σας, ο Ερμής, βρίσκεται εδώ και ημέρες στο δικό σας ζώδιο και στις 10/08 σχηματίζει ένα άκρως ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Αυτή η όψη θα επαναληφθεί εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή άλλες δυο φορές μέσα στον Σεπτέμβριο στις 04/09 και στις 25/09. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε τις σκέψεις σας με θάρρος και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες κάθε είδους, αφού είστε σίγουροι για τα πιστεύω και τις θέσεις σας και μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας. Επιπλέον, η καλή διάθεση και η αισιόδοξη προσέγγιση σας απέναντι στις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μπορείτε ακόμη να έχετε εύνοια σε σπουδές και σε ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε ζώδια της γης όπως το δικό σας, είναι μια όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκταθείτε επαγγελματικά, αφού θα έχετε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, αλλά και ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες που δεν είχατε καν οραματιστεί. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να πραγματοποιήσετε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, να θέσετε υψηλούς στόχους και να πάρετε ρίσκα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.