Η τυχερή Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 έρχεται με «δώρα» για τα 12 ζώδια. Σε ποιον τομέα θα έχετε εύνοια;

Η τυχερή Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 έρχεται με «δώρα» για τα 12 ζώδια. Σε ποιον τομέα θα έχετε εύνοια;

Η τυχερή Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 έρχεται με «δώρα» για τα 12 ζώδια. Σε ποιον τομέα θα έχετε εύνοια;

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Υδροχόου στις 21/01/2023, η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς, θεωρείται πολύ σημαντική, ιδιαίτερα ευνοϊκή και μας καλεί να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και πίστη το μέλλον, να ονειρευτούμε τι θέλουμε να πετύχουμε και να θέσουμε τους στόχους μας, ώστε να καταφέρουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα την αρχή ενός κύκλου, τα νέα ξεκινήματα και τις προοδευτικές αλλαγές και η συγκεκριμένη, που σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, έχει όλα τα φόντα για να μας βοηθήσει να βάλουμε σε εφαρμογή τους νέους στόχους μας, να τους κυνηγήσουμε με θέρμη, αλλά και να τους προσεγγίσουμε με διαφορετική ματιά. Ο Υδροχόος συμβολίζει το επαναστατικό, το μοναδικό, το διαφορετικό και είναι πρωτοπόρος, εφευρετικός και αντισυμβατικός, επομένως μπορεί να βρούμε ολοκαίνουριους τρόπους για να πετύχουμε κάτι που θέλουμε και επιθυμούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να είμαστε πιο πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας και ό,τι μας κάνει διαφορετικούς. Και επειδή ο Υδροχόος αγαπά την ανεξαρτησία, δεν χρειάζεται να περιμένουμε από τους άλλους για να μας δώσουν την έγκριση και τη βοήθεια τους, αλλά να το προσπαθήσουμε μόνοι μας ή με τον δικό μας τρόπο.

Νέα Σελήνη, νέα αρχή

Η Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου Σεληνιακού Έτους και γιορτάζεται από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Την επόμενη ακριβώς ημέρα είναι η Κινέζικη πρωτοχρονιά και η έναρξη του έτους του υδάτινου Κουνελιού ή Λαγού. Είναι λοιπόν η εποχή των νέων ξεκινημάτων έτσι και αλλιώς, γι’ αυτό και πολλοί πριν ξεκινήσει το Σεληνιακό Έτος αφιερώνουν χρόνο για να καθαρίσουν το σπίτι τους, να μειώσουν την ακαταστασία, να πετάξουν ό,τι είναι περιττό και να φέρουν φρέσκια και ανανεωμένη ενέργεια στον χώρο τους. Το παρελθόν μένει πίσω και ευνοούνται οι νέες νοοτροπίες, οι εμπνευσμένες ιδέες και οι καινοτόμοι τρόποι σκέψης. Οπότε εκμεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη στις 21/01/2023 για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, στο σπίτι σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, με σύμμαχό σας τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου, δηλαδή με εξυπνάδα, αντικειμενικότητα, πρωτοτυπία, ψυχραιμία, χωρίς συναισθηματικές κορώνες και βέβαια με αντισυμβατικό τρόπο. Και αν σκεφτόσασταν πολύ καιρό ότι κάτι θέλετε να αλλάξετε, αλλά φοβόσασταν τη γνώμη και την κριτική των άλλων, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δύναμη να ακούσετε μόνο τη δική σας φωνή και να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες χωρίς φόβο, αλλά με πολλή τόλμη. Επίσης η ενέργεια του Υδροχόου μας επιτρέπει να εξαλείψουμε τους περιορισμούς που οι ίδιοι έχουμε επιβάλλει στον εαυτό μας, να μην γινόμαστε έρμαια των παθών μας και να επαναστατούμε ενάντια στις παραδοσιακές προσεγγίσεις που μπορεί να είναι ξεπερασμένες και μας κρατούν πίσω. Ακόμη, είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ομαδική εργασία, τη συναδελφικότητα, τη συλλογικότητα, τον ανθρωπισμό και τη φιλία, οπότε μπορείτε να εμπλακείτε σε ομάδες που έχετε τους ίδιους στόχους και να κινηθείτε με βάση το κοινό καλό. Εν κατακλείδι, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τις πιο αντισυμβατικές ιδέες μας, εφαρμόζοντας πρακτικά βήματα για την επίτευξή τους. Μπορούμε λοιπόν να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο, να πειραματιστούμε και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας, τον κοινωνικό μας κύκλο, να αναζωογονηθούμε μέσα από διαφορετικές εμπειρίες και να ξεχωρίσουμε.

Οι όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής, του σοκ και των ξαφνικών εξελίξεων και μας ωθεί να ζήσουμε πιο ελεύθερα και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Όμως μπορεί να φέρει και απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια μας, ή και ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμέναμε. Επειδή όμως μπορεί να γίνουμε παρορμητικοί, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι και να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας -είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά- για να μην μετανιώσουμε για τις αποφάσεις μας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία, και θα αισθανόμαστε έτοιμοι να πάμε τη ζωή μας ένα βήμα παραπέρα. Και επειδή αυτό συμβαίνει μετά την περίοδο του ανάδρομου Άρη και Ερμή κατά την οποία όλα καθυστερούσαν, τώρα θα βιαζόμαστε να κάνουμε τα σχέδια μας πραγματικότητα. Η όψη αυτή ευνοεί τις αλλαγές, την πρόοδο και φέρνει επαγγελματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες με οικονομικό όφελος. Επίσης είναι θετική όψη για να συναντηθούμε με τους φίλους μας, με την οικογένεια και να μοιραστούμε όμορφες και χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευνοούνται οι αγοροπωλησίες, τα ταξίδια και η διασκέδαση. Όμως πρέπει να προσέξουμε τις υπέρμετρες σπατάλες, αλλά και τα ουτοπικά σχέδια.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους δίνει μεγάλη δύναμη, θάρρος, πρακτική δράση, επινοητικότητα και θα είμαστε άμεσοι και ειλικρινείς σε ό,τι λέμε. Επίσης, είναι μια υπέροχη όψη για αυτοβελτίωση και για να ξεκινήσουμε προσπάθειες για τη φροντίδα του εαυτού μας. Είναι μια όψη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και έντονο σεξαπίλ, οπότε μπορεί να βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να πούμε πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να φοβόμασταν. Αυτή η όψη προσφέρεται για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα σε πρότζεκτ που είναι πρωτοποριακά και απαιτείται ομαδική δράση. Είναι η ιδανική όψη για να ξεκινήσουμε κάτι που περιλαμβάνει σωματική άσκηση, όπως γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες και ό,τι άλλο θα μας επιτρέψει να εκτονωθούμε από την περίσσεια ενέργεια που μπορεί να νιώθουμε.

Το μόνο «αγκαθάκι» των όψεων που σχηματίζει η Νέα Σελήνη είναι η σύνοδος εκτός ζωδίου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως μας χαλάσει λίγο τη διάθεση και μας πιάσει θλίψη για κάποιες καταστάσεις ή να έχουμε εμμονές. Επίσης μπορεί να μας κάνει πιο κτητικούς και απαιτητικούς από τους άλλους και αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε να βγει στην επιφάνεια ο κακός μας εαυτός ή αρνητικά συναισθήματα, ζήλια και χειριστικές συμπεριφορές. Επίσης αυτή η όψη μπορεί να δείχνει κορύφωση της πανδημίας, αύξηση των κρουσμάτων, οπότε πάρτε τα μέτρα σας και προστατεύστε τον εαυτό σας. Ακόμη, πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τη 0η έως την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιον τομέα θα ευνοηθεί το κάθε ζώδιο από την τυχερή και ευοίωνη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/01 και επηρεάζει τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών, έχει καλά νέα για εσάς και σας φέρνει τύχη, αφού σχηματίζει ακριβές εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας, αλλά και με τον Άρη που είναι ο κυβερνήτης σας. Το φεγγάρι σας παρέχει όλες τις βοήθειες για να θέσετε τους νέους σας στόχους, για να έχετε επαγγελματική επιτυχία, αύξηση των εσόδων σας, αλλά και να βρείτε τους νέους συνεργάτες σας που θα σταθούν στο πλάι σας και θα πορευτείτε μαζί προς την επιτυχία. Γενικά θα έχετε περισσότερη ενέργεια και ευκαιρίες ανάκαμψης σε πολλούς τομείς και εύνοια σε νέους στόχους, στις σπουδές, στη δουλειά και στα οικονομικά. Επίσης, θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας και θα είστε πιο δραστήριοι και εξωστρεφείς. Όμως για να πετύχετε χρειάζεται να υπάρχει ομαδικότητα. Εσείς οι Κριοί θέλετε πάντα να είστε αρχηγοί και να πρωτοστατείτε, όμως αυτό το φεγγάρι σας καλεί να συνδεθείτε με φίλους, συναδέλφους και άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο όραμα, αν θέλετε φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Οι πόρτες για το μέλλον θα ανοίξουν με συνεργασία και σύμπνοια. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια, να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας και να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Το φεγγάρι θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς συνεργάτες, θα σας ανοίξει πόρτες, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποια σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο το οποίο έχει εντελώς διαφορετικό προφίλ από το δικό σας ή από όσους ανθρώπους είχατε σχετιστεί στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας, μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας σε άλλους, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας και να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και καβγάδες.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας, φωτίζεται από την αισιόδοξη Νέα Σελήνη στις 21/01 και αν είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να σας δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή ή μια νέα δουλειά, ή να έχετε κάποια επαγγελματική ή χωροταξική αλλαγή. Η Νέα Σελήνη έχει κυβερνήτη της τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και των απρόσμενων εξελίξεων που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί ξαφνικά να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και αυτό αρχικά να σας αγχώσει. Όμως, παρότι δεν αρέσκεστε στις αλλαγές, ίσως τώρα θα είστε πιο πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά, αφού θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Εξάλλου το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη σάς προσφέρει την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τα επιτεύγματα σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί λοιπόν να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας δώσουν το κίνητρο θα ξεχωρίσετε και να εξελιχθείτε. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλεστε περισσότερο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και τον Άρη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Το φεγγάρι θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να καταφέρετε να κάνετε τις εκκινήσεις που ονειρεύεστε, έχοντας και τη στήριξη από άτομα του περιβάλλοντος σας, ενώ θα έχετε και εύνοια σε σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να έρθει μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα, αλλά θα έχει και ερωτικό ενδιαφέρον για σας αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας και μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα γεμίσει την καρδιά και τη διάθεση σας με αισιοδοξία. Αλλά και εσείς που είστε σε μια σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και ίσως πάρετε την απόφαση να πάτε και ένα βήματα παρακάτω, αποφασίζοντας έναν γάμο ή μια συμβίωση. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις αξίες και τους στόχους σας και σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας (γεωγραφικούς και πνευματικούς), να διευρύνετε το πεδίο των γνώσεων σας, να αναπτύξετε τη φιλοσοφία σας και το σύστημα αξιών και πεποιθήσεων. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και ανοίξτε τα φτερά σας. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα στη ζωή σας, να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε έναν μεγάλο σας στόχο. Όμως πρέπει να είστε γειωμένοι, να μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας και να μη θέτετε ουτοπικούς στόχους. Με οργάνωση και τακτική όλα θα γίνουν σωστά. Επίσης είναι θετικό και για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι είτε για τώρα είτε για τις διακοπές του καλοκαιριού, ειδικά αν ετοιμάζετε ένα ταξίδι σε μακρινούς προορισμούς όπου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολιτισμούς. Αν πάλι ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας και μέσω του διαδικτύου. Θέλει όμως προσοχή ο τρόπος που εκφράζεστε, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, όταν μιλάτε θα πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους. Τέλος, δώστε σημασία στη διατροφή και στις καθημερινές σας ρουτίνες. Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα που να μην είναι τόσο εξαντλητικό. Καλό διάστημα για να το ρίξετε λίγο έξω, αλλά προσέχοντας ιδιαίτερα τα έξοδα που κάνετε!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 21/01 στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει μεγάλη ώθηση τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας, καθώς σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία, ο οποίος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα. Οπότε αυτό το φεγγάρι δείτε το σαν μια ευκαιρία για να κάνετε μία επανεκκίνηση στον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας στον εργασιακό τομέα, να προωθήσετε την επαγγελματική σας φήμη και πάνω από όλα να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ώστε στο μέλλον να έχετε κέρδη. Αν έχετε «αμαρτίες» από το παρελθόν που σας πιέζουν, όπως χρέη και οφειλές, ίσως τώρα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, να βάλετε σε μια τάξη τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν τα οικονομικά. Μπορεί να κάνετε νέες συμφωνίες, αλλά και να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες και ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους προς όφελός σας. Επίσης, ξεσκονίστε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις, για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης και ασχοληθείτε πρακτικά με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας και βάλτε μια τάξη. Ξεκαθάρισμα όμως πρέπει να κάνετε και σε σχέσεις ή συνεργασίες που είναι τοξικές και αντί να σας δημιουργούν χαρά, σας ρουφούν την ενέργεια. Μην επιτρέπετε στους άλλους να καταπατούν τα θέλω σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη θα νιώσετε σαν να πατάτε ένα κουμπί και να κάνετε επανέναρξη των καταστάσεων της ζωής σας, βάζοντας όρια σε ό,τι και όποιον προσπαθεί να καθυστερήσει την εξέλιξη σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχουν μια οικονομική ευκαιρία, μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό πρόσημο, μια υπόσχεση σε θέματα σχέσεων. Μπορεί να πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε έναν διακανονισμό που θα σας δώσει μια τεράστια ανάσα. Ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Εάν είχατε θέματα υγείας, μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε τους κατάλληλους γιατρούς και θεραπευτές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τη σεξουαλικότητά σας, ειδικά αν μέχρι τώρα ήσασταν ντροπαλοί ή είχατε συστολές με αυτό το θέμα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στις 21/01 πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς είναι ένα φεγγάρι που ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Κριό θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αν ήδη είστε σε μια μακρόχρονη επιτυχημένη σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να παντρευτείτε. Η Νέα Σελήνη φέρνει μια ανανέωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Άρα, υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης θα πάρετε αποφάσεις και για τις συνεργασίες σας και θα επανεξετάσετε τους όρους με τους οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Αν είστε ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες σας θα δεθείτε περισσότερο, αλλιώς θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα βρείτε άλλα άτομα για να προχωρήσετε παρέα προς την επιτυχία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά για εσάς και εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο, που εκτείνεται μέχρι την Πανσέληνο στις 5/2, κατά την οποία μπορεί να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά λύσεις σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ψάχνετε για δουλειά ή αν έχετε μια καλή ιδέα που θέλετε να προτείνετε, το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον πλανήτη της τύχης και των ευκαιριών, τον Δία, μπορεί να σας ανοίξει τις πόρτες και να έχετε μια νέα πρόταση για εργασία ή να έρθει μια επιτυχία σε κάτι που ήδη δουλεύετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Οπότε οι επόμενες δύο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι ιδανικές για να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να κάνετε ραντεβού και να συζητήσετε ιδέες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να γίνει σύμμαχος σας για να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να αποκτήσετε νέες υγιεινότερες συνήθειες και καλύτερο πρόγραμμα στην εργασία και στην καθημερινότητα σας. Και επειδή η οργάνωση και το πρόγραμμα είναι το φόρτε σας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και υγιεινή διατροφή, αλλά και για να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας, να αγαπήσετε το σώμα σας και τις ανάγκες σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και την υγεία. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινές συνήθειες, ώστε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας. Πρέπει να βρείτε τον τρόπο μέσα στην ημέρα να κάνετε και κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, αλλιώς θα καταρρεύσετε σωματικά και ψυχικά. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας εκτιμούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, των νέων επιχειρηματικών σας σχεδίων και των ταλέντων σας και έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές. Είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα με θάρρος, τόλμη και πίστη και υπόσχεται καλύτερες μέρες και θετικές εξελίξεις στους παραπάνω τομείς. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανθίσει αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας, καθώς μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία και να μπείτε σε μια νέα σχέση που θα γεμίσει την καρδιά σας με αισιοδοξία. Αλλά και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και θα νιώσετε πιο επιθυμητοί από το ταίρι σας. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα και μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας και τη ζωντάνια σας και αυτό θα το μεταδίδετε και στους γύρω σας. Μπορεί, επίσης, να έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει, να ανανεωθεί, να ασχοληθεί με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που τον γεμίζουν, ή να θέλετε να βρεθείτε με φίλους και όσους αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ξεπεράσετε τα όρια και μην αφεθείτε ολοκληρωτικά, διότι το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία μπορεί να σας παρασύρει σε ακρότητες, σπατάλες και κραιπάλες και να χάσετε το μέτρο. Είπαμε να βρείτε τη χαρά σας, αλλά και η καλοπέραση θέλει προσοχή και σύνεση!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα σπιτιού, οικογένειας, αλλά και τα επαγγελματικά, φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/01 και μπορείτε να την αξιοποιήσετε δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, στους γονείς, στα παιδιά και την οικογένεια σας. Ίσως αυτό το φεγγάρι σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, να περάσετε όμορφες και ζεστές στιγμές με όσους αγαπάτε και αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια» και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις και οικογενειακά προβλήματα, τώρα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να τα αφήσετε πίσω σας. Τουλάχιστον εσείς αυτή την πρόθεση θα έχετε, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον δρόμο της συγχώρεσης, τότε όλες οι πληγές του παρελθόντος θα θεραπευτούν και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με πιο ξεκάθαρα όρια. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Οπότε μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής ή να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, όπως μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση ή να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να αναδιαμορφώσετε ριζικά τον χώρο, ή ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα τη δική σας οικογένεια, να προκύψει ένας απόγονος και να μοιράζεστε τη χαρά σας με τους συγγενείς σας. Μπορεί όμως να προκύψουν ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να έρθει μια πρόταση που να σας ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 21/01 έρχεται μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και τυχερή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, εξωστρεφείς, θα ξαναβρείτε το σθένος να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Γενικότερα θα είναι σα να ξαναβρίσκετε τη φωνή σας και θα έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες, σε διαπραγματεύσεις, αλλά και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, αφού θα καταφέρετε να βρείτε λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, για να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Το φεγγάρι αυτό υπόσχεται νέα ξεκινήματα και έτσι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να υπογράψετε συμφωνίες, να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις σχέσεων, να οργανώσετε ένα ταξίδι, είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε για να δείτε συγγενείς, να προωθήσετε και να διαφημίσετε τη δουλειά και τις ικανότητες σας. Σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε θα έχετε και τη στήριξη φίλων και συνεργατών και έτσι θα νιώθετε και πιο δυνατοί. Αν διαχειριστείτε σωστά το επικοινωνιακό σας χάρισμα, η Νέα Σελήνη θα σας ανοίξει δρόμους να ενισχύσετε τη δουλειά σας και την επιρροή που ασκείτε μέσω νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Οπότε είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, podcast ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να έρθετε σε επικοινωνία με περισσότερο κόσμο. Ίσως επιστρέψετε και στα θρανία για ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να αλλάξετε τη νοοτροπία σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε και σχετίζεστε με τους άλλους, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θα κληθείτε να βρείτε νέες συνήθειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα σας και τον τρόπο ζωής σας, προκειμένου να είστε αποτελεσματικοί και στην εργασία σας. Θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί και θα αναζητάτε την ουσία στις σχέσεις σας, στην καθημερινότητα σας και γενικότερα στη ζωή σας. Θα εκφράζεστε με μεγαλύτερη σαφήνεια και ειλικρίνεια, αλλά αυτό ενέχει και τον κίνδυνο αντιδράσεων, καθώς άμα το κάνετε άκομψα, όπως πολλές φορές συνηθίζετε, δεν γίνεται οι άλλοι να το δεχτούν αδιαμαρτύρητα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον τομέα της καριέρας και θα κάνει μια τονωτική ένεση στο πορτοφόλι σας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων, αλλά και λύσεις σε θέματα δανείων, χρεών, ακινήτων, κληρονομικών ή οικογενειακών. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να σπάσετε τα δεσμά σας με το κατεστημένο και τον παραδοσιακό τρόπο που ακολουθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, ίσως εκσυγχρονίζοντας τη δουλειά σας μέσω της τεχνολογίας. Επίσης, πρέπει να σταματήσετε να ταυτίζετε την αυτοεκτίμηση σας με το ποσό που έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να καταλάβετε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει την αξία σας ως άτομο. Μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας αν κάνατε λάθη τα προηγούμενα χρόνια που σας στέρησαν κάποια χρήματα και να κοιτάτε μόνο τι θα κάνετε στο μέλλον και πώς θα προοδεύσετε. Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν της Νέας Σελήνης είναι ιδανικές για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, να οργανώσετε τα έσοδα και τα έξοδα, να φροντίσετε τα φορολογικά σας. Επίσης είναι το κατάλληλο διάστημα για διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, αξιοποίηση ακινήτων, αλλά και για τα νέα επιχειρηματικά σας ξεκινήματα. Οπότε μπορείτε να βάλετε μπροστά τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας ή και να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας προκειμένου να κερδίσετε χρήματα από αυτό. Ίσως με αυτό το φεγγάρι γνωρίσετε και ένα άτομο που προέρχεται από διαφορετικό υπόβαθρο σε σχέση με το δικό σας και να δημιουργήσετε μια πολύ ωραία προσωπική ή φιλική σχέση. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η όψη συνόδου εκτός ζωδίου, που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας και μπορεί να γίνετε πιο συναισθηματικοί, να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να δυσκολεύεστε να κρίνετε τα πράγματα αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα. Ίσως σας κυριεύσουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, ή μπορεί να σας καρφωθεί μια έμμονη ιδέα για κάτι και να εμπλακείτε σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Βέβαια μπορεί να αποκαλύπτεται και κάτι που αφορά σε χρήματα που έχετε κοινά με άλλους, είτε με τον σύντροφό σας είτε με συνεργάτες, και να κλονιστούν οι σχέσεις με άτομα που συνεταιρίζεστε και έχετε κοινά συμφέροντα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της πιο ευοίωνης και τυχερής Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 21/01 και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Άρη σάς δίνει όχι μόνο ώθηση, αλλά και όλα τα φόντα για να ανθίσει η δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δίνοντας σας τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε από την εμφάνιση σας μέχρι και ολόκληρη τη ζωή σας. Τώρα θα φυτέψετε τους σπόρους και θα θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μακροπρόθεσμα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, η διαίσθησή σας θα εκτοξευθεί και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας και με τη βοήθεια τους μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και τα εμπόδια δεν σας άφηναν να το προχωρήσετε. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη. Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς ονειρεύεστε τη ζωή σας; Τώρα μπορείτε να βάλετε τον θεμέλιο λίθο των μελλοντικών σχεδίων και να τα πετύχετε, είτε είναι τα προσωπικά σας ζητήματα, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας (και κυβερνήτης της Νέας Σελήνης) ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, αγαπάει τις αλλαγές και τις καινοτομίες. Οπότε τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας. Πιστέψτε στις ικανότητες σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 21/01 έρχεται η πιο ευοίωνη και αισιόδοξη Νέα Σελήνη των τελευταίων μηνών, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόο και σχηματίζει εξάγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Δία, και θα δώσει ώθηση τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Εσείς μπορεί να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει και μία αύξηση των εσόδων σας. Αυτό το φεγγάρι βοηθά αν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι, να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι, να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε σε επίπεδο επιμόρφωσης και σεμιναρίων και γενικά είναι υποστηρικτικό για τα νέα σας σχέδια. Όμως είναι μια Νέα Σελήνη που θέλει «ησυχία» και γαλήνη. Δεν θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και θα αποφεύγετε τις πολλές κοινωνικότητες, γιατί η ανάγκη σας θα είναι να κοιτάξετε μέσα στην ψυχή σας και να δείτε τι θέλετε από τη ζωή σας και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους στο μέλλον και αυτό δεν γίνεται όταν υπάρχει πολυκοσμία! Αυτό το φεγγάρι σας οδηγεί σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και σας παροτρύνει να αφήσετε το παρελθόν και να κάνετε βήματα προς το μέλλον. Θα σας βοηθήσει να απαγκιστρωθείτε από άτομα, καταστάσεις και συνήθειες που λειτουργούν ως βαρίδια στη ζωή σας και σας κρατάνε πίσω. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο στον εαυτό σας να συγκεντρωθείτε, να ονειρευτείτε και να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους. Καθαρίστε τη σκέψη σας, συνδεθείτε με την ψυχή σας και επουλώστε τις συναισθηματικές πληγές σας. Αυτή την περίοδο ίσως αισθάνεστε εξαντλημένοι και σας είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε έναν έλεγχο υγείας, να ακούσετε το σώμα σας που χτυπάει καμπανάκια, να φροντίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας. Ακούστε το ένστικτό σας και βγάλτε από τη ζωή σας όλες τις σχέσεις που πια δεν σας εξυπηρετούν. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε το καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και να δείτε εκ νέου τις προοπτικές σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να δείχνει και ένα παρασκήνιο και αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Από τη μία μπορεί να γίνονται κάποιες συζητήσεις για εσάς χωρίς να είστε παρόντες, αλλά αυτό δεν είναι πάντα για κακό, αφού κάποιοι μπορεί να σκέφτονται να σας κάνουν κάποια επαγγελματική πρόταση. Και από την άλλη μπορεί να σημαίνει ότι εσείς εργάζεστε κρυφά και μυστικά από τους άλλους και μόλις ολοκληρώσετε τα σχέδια σας θα βγείτε μπροστά, για να αιφνιδιάσετε τους γύρω σας με τα σχέδια και τις αποφάσεις σας. Μπορεί όμως αυτό το φεγγάρι να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο, ή μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε τις προθέσεις τους.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τη 0η έως την 4η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 4η μοίρα πατήστε εδώ.