Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/01/2023 – 29/01/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/01/2023 – 29/01/2023

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι οι καταστάσεις στα ερωτικά έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζουν και ότι είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι απ’ όσο ήμασταν στην αρχή του μήνα. Ο Ερμής και ο Άρης έχουν επιστρέψει πλέον σε ορθή πορεία και στις 23/01/2023 θα ακολουθήσει και ο Ουρανός ο οποίος θα γυρίσει ορθόδρομος στον Ταύρο. Είναι μάλιστα ο τελευταίος πλανήτης που βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα προσφέρεται για δράση, πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα. Ο ορθόδρομος Ουρανός θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και ριζικές αλλαγές στην αισθηματική μας ζωή. Θα νιώσουμε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από καταπιεστικές σχέσεις και να λήξουμε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μας προσφέρουν ασφάλεια, αλλά δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε. Στις 25/01/2023 το τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία θα μας γεμίσει αισιοδοξία, θετική διάθεση και εξωστρέφεια. Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να κάνουμε νέες γνωριμίες, να ταξιδέψουμε, να σχεδιάσουμε το μέλλον με το ταίρι μας ή απλώς για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας φίλους. Στις 27/01/2023 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και εγκράτεια, γιατί μπορεί να γίνετε επικριτικοί απέναντι στο ταίρι σας ή να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως τις 20/02/2023. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της θα ξεδιπλώσει τον καλύτερο της εαυτό, αφού θα απογειώσει τον ρομαντισμό και θα γλυκάνει τη διάθεση μας. Θα προσφέρουμε τη βοήθεια και την αγάπη μας απλόχερα χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα και δεν θα διστάσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου και να τον κατανοήσουμε σε βάθος. Εάν λοιπόν θέλετε να δώσετε ή να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία από ένα πρόσωπο, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Προσπαθήστε βέβαια να μην θυσιάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες για να ικανοποιήσετε τους άλλους και να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Με εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού στις 25/1 ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα άκρως ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε την επιθυμία να ανανεωθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία η οποία θα προκύψει μέσα από μια παρέα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Θα έχετε την πολύτιμη υποστήριξη των φίλων σας αυτές τις ημέρες και είναι πιθανό να κάνετε καινούριες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αν είστε δεσμευμένοι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας για το μέλλον ή απλώς για να βγείτε με παρέες, να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Στις 27/1 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σας με τους άλλους ή να φέρει στην επιφάνεια παρελθοντικά τραύματα. Είναι σημαντικό να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το ταίρι σας και να μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Την ίδια ημέρα βέβαια η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα δημιουργήσει ένα πιο γλυκό και ρομαντικό κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Ο εγωισμός σας τώρα θα πάει περίπατο και δεν θα διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κρυφές συναντήσεις και μυστικούς έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς, αφού στις 23/1 ο Ουρανός θα επιστρέψει ξανά ορθόδρομος στο δικό σας ζώδιο μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί το κίνητρο να κάνετε πολυπόθητες αλλαγές και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες στην αισθηματική σας ζωή. Εάν μια κατάσταση ήταν στάσιμη για αρκετό καιρό, τώρα θα προχωρήσει και θα δείτε πιο ξεκάθαρα ποια ρίσκα αξίζει να πάρετε. Ο Ουρανός θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές σχέσεις και να αφήσετε πίσω σας φοβίες και ανασφάλειες που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Από τις 27/1 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα εισέλθει στους Ιχθύς και θα ενεργοποιήσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους και τις κοινωνικές σας επαφές. Το επόμενο διάστημα λοιπόν προσφέρεται για να κάνετε νέες γνωριμίες και παρέες, να έρθετε κοντά με άτομα από το διαδίκτυο ή να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς τώρα και θα νιώσετε την επιθυμία να ανανεωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Το σημαντικότερο όμως είναι πως ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, θα έχετε σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό σας και δεν θα νιώσετε μόνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ουρανό ξανά σε ορθή πορεία από τις 23/1 σε ένα κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, θα νιώσετε ότι γίνονται αλλαγές οι οποίες είναι έξω από τον έλεγχο σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, γιατί η αντιδραστικότητα και οι επιπόλαιες κινήσεις δεν θα σας φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Στις 25/1 το υπέροχο εξάγωνο Ήλιου-Δία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας δώσει ελπίδα. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να έρθετε κοντά με φίλους, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να ταξιδέψετε ή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μη διστάσετε να ρισκάρετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 27/1 μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες, φοβίες και καχυποψία. Είναι σημαντικό να μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα παράπονα, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο ή σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει. Προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις που δεν έχουν λογική βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 23/1 και φέρνει αλλαγές και εξελίξεις που αφορούν τους φίλους, τις παρέες σας και τις διαδικτυακές σας επαφές. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί τώρα και δεν αποκλείεται να βάλετε στη ζωή σας καινούριους ανθρώπους με τους οποίους θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε και συνδέεστε εγκεφαλικά μαζί τους. Επιπλέον, από τις 27/1 η Αφροδίτη θα περάσει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και για το επόμενο διάστημα θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Αν και είστε από τα ζώδια που προτιμάνε τις πιο ασφαλείς και σίγουρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε πιο σίγουροι να βγείτε από τη ρουτίνα, να πάρετε ρίσκα και να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες. Ευνοούνται πολύ τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Την ίδια ημέρα βέβαια, πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα, μια όψη η οποία μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα ξύσουν πληγές. Θα είναι δύσκολο τώρα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και δείξτε κατανόηση απέναντι σε όσα έχει να σας πει το άλλο άτομο.

ΛΕΩΝ

Το υπέροχο εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 25/1 θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα εστιάσετε σε όσα σας ενώνουν με τους άλλους και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε όσα σας απομάκρυναν από το ταίρι σας. Εάν λοιπόν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον, να ορίσετε ημερομηνία γάμου, να κλείσετε ένα ταξίδι ή απλώς για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτοι, το εξάγωνο αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Από τις 27/1 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική περίοδο για εσάς. Η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να βιώσετε παθιασμένες και έντονες στιγμές. Αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άλλο πρόσωπο, να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία ή συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που μπορεί να σαμποτάρουν τη σχέση σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να δείξετε εμπιστοσύνη και να αναζητήσετε τρόπους για να γνωρίσετε σε βάθος ο ένας τον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, το πιο θετικό νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η θέση θα φέρει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με την Αφροδίτη απέναντι σας θα μπορέσετε πιο εύκολα να κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει τώρα είναι να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και να αποφύγετε τσακωμούς και εντάσεις. Εάν είχατε απομακρυνθεί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε μαζί του/ης και να εκφράσετε όσα νιώθετε ο ένας στον άλλον, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 27/1 χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία θα πληγώσουν ή να έρθουν στην επιφάνεια παρελθοντικές πληγές που δεν έχουν επουλωθεί. Προσπαθήστε λοιπόν αυτή την ημέρα να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο και μη βιαστείτε να κρίνετε ή να βγάλετε συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος από το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει ένα άκρως ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό στις 25/1 και η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει θάρρος και αυτοπεποίθηση και αυτό σημαίνει ότι θα βγείτε δυναμικά εκεί έξω και θα διεκδικήσετε εκείνον/η που ποθείτε διακαώς. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Άλλωστε η τύχη τώρα θα είναι με το μέρος σας και θα κερδίσετε αυτό που θέλετε χωρίς πολύ κόπο και προσπάθεια. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η όψη αυτή είναι ιδανική για να αναζωπυρώσετε το πάθος και τη φλόγα μέσα στη σχέση σας ή ακόμα και για να την επισημοποιήσετε. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 27/1 μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια τραύματα του παρελθόντος ή να ακούσετε λόγια τα οποία θα σας πληγώσουν και θα σας απομακρύνουν από τους άλλους. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και προτιμήστε να συζητήσετε τα προβλήματα σας με ένα άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα και μπορεί να μπει στη θέση σας και να σας κατανοήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητοί Σκορπιοί, θα είναι κομβική για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/1. Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού θα δώσει ώθηση σε καταστάσεις που είχαν παραμείνει στάσιμες και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνατε αλλαγές που μπορεί να θέλατε εδώ και καιρό, αλλά για κάποιο λόγο διστάζατε. Μπορεί λοιπόν να φύγετε από μια σχέση που σας καταπιέζει, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Στις 25/1 το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα βελτιώσει το κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, να μετακομίσετε με το ταίρι σας ή να συζητήσετε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Τα χαρμόσυνα νέα δεν τελειώνουν όμως εδώ, αφού από τις 27/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η θέση θα εκτοξεύσει στα ύψη το πάθος και την ερωτική διάθεση και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, επομένως αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και την καχυποψία που σας χαρακτηρίζει και τολμήστε να ζήσετε τον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού το τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 25/1 φέρνει νέες γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα τα οποία θα σας χαροποιήσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την όψη για να βγείτε ραντεβού, να στείλετε εκείνο που μήνυμα που θέλετε και γενικώς για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αυτές οι ημέρες άλλωστε θα ευνοήσουν την επικοινωνία, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και τολμήστε να πείτε όσα σκέφτεστε. Από τις 27/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα βελτιώσει το κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας φέρει πιο κοντά στα συναισθήματα σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη στοργή σας στους αγαπημένους σας. Θα προτιμήσετε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας και τα άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και θα αποφύγετε να πάρετε ρίσκα ή να εμπλακείτε σε περιπέτειες. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση της Αφροδίτης σε περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός από τις 23/1 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά θα απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και θα διεκδικήσετε τα θέλω σας στον ερωτικό τομέα. Καινούρια πρόσωπα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας θα σας βγάλουν από τον λήθαργο και θα σας υπενθυμίσουν πώς είναι να νιώθεις έξαψη και ενθουσιασμό. Πολλοί από εσάς λοιπόν μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα μέσα στο επόμενο διάστημα ή να αποφασίσετε επιτέλους να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες και θα βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες. Στις 27/1 το τετράγωνο του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον Χείρωνα από τον Κριό μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σας με τους άλλους και δεν αποκλείεται να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν. Μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν ή να συμμεριστούν τα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα λειτουργήσει βοηθητικά και θα σας φέρει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας. Η Αφροδίτη θα εγκαινιάσει μια αρκετά επικοινωνιακή περίοδο για εσάς και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και εξωστρεφείς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και κυρίως για να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας στο έτερον ήμισυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ουρανός, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/1 και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουν επιτέλους να κινούνται όλα εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση και γενικώς για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν εσάς και τους οικείους σας. Με τον Ουρανό σε ορθή πορεία θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω ή μπορεί με κάποιο τρόπο να σας καταπιέζουν. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που έχετε στραμμένο το βλέμμα σας στο μέλλον και δεν αντέχετε να μένετε στάσιμοι για πολύ. Στις 25/1 ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη θα σας χαρίσει αισιοδοξία, τύχη και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και θα βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κάνετε συζητήσεις και επαφές, να βγείτε ραντεβού ή να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει έως τις 20/2. Αυτό το διάστημα θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα καταφέρετε πολύ εύκολα να γοητεύσετε τους γύρω σας, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση της Αφροδίτης για να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ραντεβού και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση. Εάν ένα πρόσωπο σας είχε πικράνει ή είχε απομακρυνθεί από κοντά σας, τώρα μπορεί να εμφανιστεί και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις δικές σας επιθυμίες και να μην συμβιβαστείτε μόνο και μόνο για να αποφύγετε τις εντάσεις. Στις 27/2 το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα από το διαδίκτυο. Προσέξτε λοιπόν σε ποιους βγάζετε τα εσώψυχα σας και μην ανοίγεστε σε άτομα που έχουν επικριτική ή σκληρή στάση απέναντι σας.