Ποια είναι τα τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την περίοδο των γιορτών

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την περίοδο των γιορτών

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την περίοδο των γιορτών

Οι ημέρες των γιορτών είναι μια ανάσα μακριά και το αστρολογικό σκηνικό των ημερών επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και χαρούμενες στιγμές για ορισμένα ζώδια και ωροσκόπους. Πιο συγκεκριμένα, η ημέρα των Χριστουγέννων συμπίπτει με την πιο γλυκιά και ρομαντική όψη, αφού η Αφροδίτη από το παθιασμένο και ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, τον πλανήτη της συμπόνιας, της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης. Οι ημέρες γύρω από τα Χριστούγεννα είναι ιδανικές για να ρίξουμε τους τόνους και να επιδιώξουμε να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Οι εγωισμοί, οι διαμάχες και οι εντάσεις δεν χωράνε τώρα κάτω από αυτό το κλίμα. Είμαστε πρόθυμοι να μπούμε στη θέση του άλλου, να δείξουμε κατανόηση και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία αν χρειαστεί. Οι σχέσεις τώρα θα βελτιωθούν και μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε μια επανασύνδεση ή να κάνετε μια γνωριμία που θα ζεστάνει την ψυχή σας και θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας. Η όψη αυτή μιλάει για ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά άνευ όρων, επομένως είναι ιδανικές ημέρες για εθελοντισμό και φιλανθρωπία. Μη διστάσετε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας και να ρίξετε τις άμυνες σας, ειδικά εάν ανήκετε στα υδάτινα ζώδια (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια, η νέα χρονιά θα μας καλωσορίσει με αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις τρίγωνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς και με τον ορθόδρομο πλέον Δία από τον Ταύρο. Με την έναρξη της νέας χρονιάς θα νιώσουμε ότι ανοίγεται ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μας και μπορεί να έχουμε θετικές εξελίξεις σε κάποιο ζήτημα. Κάτω από αυτή την επιρροή θα ανακτήσουμε τη ζωντάνια, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό μας. Θα έχουμε άπλετη τύχη, χαρά, απολαύσεις και μοναδικές ευκαιρίες για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούσαν και θα αποκαταστήσουμε τυχόν προβλήματα που υπήρχαν μέσα στις σχέσεις μας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις ημέρες αυτές για να ταξιδέψετε, να θέσετε νέους στόχους, να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις, ειδικά αν ανήκετε στα γήινα ζώδια (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και με ποιο τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα χρονιά θα σας καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού την πρώτη ημέρα του έτους η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία που κινείται σε ορθόδρομη πορεία πλέον στο ζώδιο σας. Η αυτοπεποίθηση σας τώρα θα είναι ακλόνητη και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Η πρωτοχρονιά λοιπόν σας βρίσκει με άκρως ανεβασμένη και ερωτική διάθεση, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, να φλερτάρετε και να δείξετε ανοιχτά τις προθέσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με τα παιδιά σας και περάσετε όμορφες και ανέμελες στιγμές μαζί τους. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και να εκφράσετε με θάρρος και αμεσότητα τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Άλλωστε, με τον Δία στο ζώδιο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και οι εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Καρκίνοι, θα είστε πολύ ευνοημένοι την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα γλυκαίνει τη διάθεση σας και δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, μπορεί να ερωτευτείτε βαθιά ή να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον/α που έχει ήδη κερδίσει την καρδιά σας. Ίσως ένα πρόσωπο να εξομολογηθεί τα συναισθήματα του/ης απέναντι σας ή να επιδιώξει να συνδεθείτε πιο συναισθηματικά. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, μέσα στα Χριστούγεννα θα αφήσετε πίσω σας τους εγωισμούς και τις εντάσεις, θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας και θα συνδεθείτε πιο ουσιαστικά ο ένας με τον άλλον. Οι γιορτινές αυτές ημέρες προσφέρονται για να ρίξετε τις άμυνες σας, να εκφράσετε όσα νιώθετε, να ανταλλάξετε δώρα και να δείξετε τη γενναιοδωρία σας. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, η Σελήνη θα έχει ήδη εισέλθει στο δικό σας ζώδιο και την πρώτη ημέρα του 2024 θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι ανήκετε στους πιο ευνοημένους της Πρωτοχρονιάς και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε κόσμο, να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Θα νιώσετε ότι είστε στο επίκεντρο και θα έχετε τέτοια σιγουριά και αυτοπεποίθηση που θα λάμψετε και θα προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Εκτός όμως από την ανεβασμένη και χαλαρή διάθεση των ημερών αυτών, μπορεί να κάνετε μια όμορφη ερωτική γνωριμία, να έχετε κέρδη ή να κάνετε κάποιες συναντήσεις που θα σας γεμίσουν χαρά και ενθουσιασμό. Οι γιορτινές αυτές ημέρες αυτές μιλάνε για εξωστρέφεια και διασκέδαση και θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι οι ημέρες των Χριστουγέννων θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς, αφού η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα σχηματίσει ένα πολύ ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αν είστε αδέσμευτοι, θα είστε άκρως γοητευτικοί αυτές τις ημέρες και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δεν αποκλείεται σε κάποιους από εσάς να χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, να νιώσετε ότι βρήκατε το ιδανικό ταίρι ή να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους, μπορεί να ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας ή να σας χαροποιήσει η συμπεριφορά του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό των ημερών αυτών και μη διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο. Ακόμα κι αν επιλέξετε να περάσετε τα Χριστούγεννα σε πιο στενό κύκλο και όχι ανάμεσα σε πολύ κόσμο, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την αγάπη, τη ζεστασιά και την αποδοχή που τόσο πολύ επιθυμείτε, αρκεί να είστε ο εαυτός σας και να ανοίξετε την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα χρονιά θα σας υποδεχτεί με τον πιο αισιόδοξο τρόπο, αφού ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τη Σελήνη και τον Δία. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από ενέργεια, ζωντάνια και ενθουσιασμό. Δεν αποκλείεται κάτω από αυτή την επιρροή να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο σας ή να έρθει μια πολύ θετική εξέλιξη που θα σας χαροποιήσει. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως τα ρίσκα ευνοούνται και τα σχέδια σας θα έχουν επιτυχία. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να ταξιδέψετε ή για να κάνετε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πληθώρα ευκαιριών σε ερωτικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Αφήστε λοιπόν τα προβλήματα και τα άγχη να φύγουν μαζί με τον παλιό χρόνο και αναζητήστε τρόπους για να ανανεωθείτε και να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα των Χριστουγέννων κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και σας δίνει το κίνητρο να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας στα άτομα που έχετε δίπλα σας. Κάποιοι από εσάς θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις αυτές τις ημέρες σε επίπεδο σχέσεων και μπορεί να νιώσετε ότι πραγματοποιείται ένα πολυπόθητο όνειρο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ίσως να έρθετε πιο κοντά με ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα γλυκάνει τη διάθεση σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να κάνετε σχέδια και να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.