Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05/2023 σταθεροποιεί σχέσεις και καταστάσεις. Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05/2023 σταθεροποιεί σχέσεις και καταστάσεις. Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05/2023 σταθεροποιεί σχέσεις και καταστάσεις. Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 13/05/2023, μια όψη η οποία θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις επαγγελματικές συμφωνίες και θα ευνοήσει κυρίως τα υδάτινα ζώδια (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 3η μέχρι την 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Σταθεροποίηση σχέσεων και ασφάλεια

Η όψη αυτή πραγματοποιείται σε ζώδια του νερού (Καρκίνο και Ιχθύες) και όπως είναι γνωστό, τα ζώδια αυτά συμβολίζουν το συναίσθημα, τις ευαίσθητες πλευρές μας, τις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Επομένως αυτή η όψη μάς καλεί να στρέψουμε προς τα μέσα το βλέμμα μας στην ψυχή και την καρδιά μας και να συνδεθούμε με το συναίσθημα μας πριν αποταθούμε στους άλλους. Πρέπει να νιώσουμε εμείς οι ίδιοι σιγουριά γι’ αυτά που νιώθουμε πριν αποφασίσουμε μια δέσμευση. Θα μας ελκύουν περισσότερο άνθρωποι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια. Έτσι λοιπόν, μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία κάτω από αυτή την επιρροή μπορεί να σταθεροποιηθεί.  Θα μας βοηθήσει επίσης να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι εκείνες οι σχέσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε και σε ποιους ανθρώπους πρέπει να εστιάσουμε.

Ωριμότητα και προσήλωση στον στόχο

Το τρίγωνο αυτό θα μας χαρίσει διπλωματία και διαπραγματευτικές ικανότητες και θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε με όπλα μας την ψυχραιμία, την ευγένεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς. Επιπλέον, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ωριμότητα, σύνεση και σοβαρότητα. Θα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, θα υπερνικήσουμε τα εμπόδια με μεγαλύτερη ευκολία και θα βρούμε αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα. Δεν θα διστάσουμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, χωρίς όμως να νιώσουμε ιδιαίτερα επιβαρυμένοι. Δεν θα ήταν επίσης κακή ιδέα να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας ή κάποιου προσώπου με περισσότερες εμπειρίες από εσάς (Κρόνος), αφού μπορεί η βοήθεια του να είναι πολύτιμη.

Σχέσεις με γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο

Με λίγα λόγια, αυτή η όψη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή μας. Εάν δημιουργηθεί τώρα μια νέα σχέση ή μια συνεργασία, αυτή θα έχει γερές βάσεις και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μακροχρόνιο, παρόλο που μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από πάθος, ενθουσιασμό και έξαψη.

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά

Η Αφροδίτη συνδέεται επίσης με το χρήμα και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας. Αυτό το τρίγωνο λοιπόν μας καλεί να κάνουμε κερδοφόρες επενδύσεις και αγορές και φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα ζήτημα που μας απασχολούσε, κάτι που θα μας καθησυχάσει και θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε πιο σίγουροι για το μέλλον μας.

Πειθαρχία και αυτοβελτίωση

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουμε πετυχημένες αλλαγές που αφορούν την εξωτερική μας εμφάνιση και το στιλ μας. Εάν θέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε γυμναστική ή να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, το τρίγωνο αυτό θα σας χαρίσει συνέπεια, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05/2023 και με ποιο τρόπο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από αυτούς που θα ευνοηθείτε στο έπακρο από αυτή την όψη, μιας και η Αφροδίτη κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα σχηματίσει αυτό το βοηθητικό τρίγωνο με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Θα νιώσετε λοιπόν την ανάγκη να επεκταθείτε και να κάνετε κινήσεις που θα ανοίξουν νέα μονοπάτια μπροστά σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να υλοποιήσετε ένα πλάνο που είχατε καιρό στο μυαλό σας και να προχωρήσετε μπροστά με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα. Αυτές τις ημέρες θα δώσετε μεγάλη έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και τι αποφάσεις πρέπει να πάρετε προκειμένου να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση. Πατάτε πολύ γερά στα πόδια σας τώρα, πιστεύετε στον εαυτό σας και επιθυμείτε σχέσεις με ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Δεν θα διστάσετε λοιπόν να βάλετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας με αποφασιστικότητα. Ο στόχος σας είναι να εξελιχθείτε και να μην μένετε στάσιμοι σε μια κατάσταση που είναι μετέωρη. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές για να εξελιχθείτε σε κάτι σταθερό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται στις 13/05 θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα έχουν πολύ ισχυρό αντίκτυπο στην πορεία και την εξέλιξη σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητες σας ή να μπείτε σε μια νέα συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε αυτό που κάνετε. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, θα πατήσετε γερά στα πόδια σας και θα υπερνικήσετε εμπόδια που σας κρατούσαν στάσιμους. Μπορεί επίσης να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, μια νέα ιστορία που θα ξεκινήσει τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια δέσμευση, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί από τον ερωτικό σας σύντροφο, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις στα προβλήματα και να οραματιστείτε το μέλλον από κοινού.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο είναι μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή. Θα συνειδητοποιήσετε σε ποια άτομα αξίζει να επενδύσετε και ποιες γνωριμίες έχουν τις βάσεις να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμείτε αβέβαιες καταστάσεις και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι και σας δημιουργούν σύγχυση και ανασφάλεια. Αντιθέτως, θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που μπορείτε να στηριχτείτε επάνω τους και ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια μαζί τους. Αυτό το τρίγωνο θα σας χαρίσει περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με σθένος και αποφασιστικότητα. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί με τον-ην αγαπημένο-η σας, τώρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά του-ης και να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο ώστε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, είναι σημαντικό να δείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και να μην είστε έρμαια των διαθέσεων των άλλων. Εάν το καταφέρετε αυτό, θα χτίσετε σχέσεις σεβασμού και ισότητας.