Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 15/05/2023. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 15/05/2023. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 15/05/2023. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ερμής, ο πλανήτης που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις, ξεκίνησε στις 21/04/2023 την ανάδρομη πορεία στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι τις 15/05/2023, που θα επιστρέψει στην ορθή πορεία του, συνοδεύεται από τις γνωστές παρανοήσεις και καθυστερήσεις που μας δημιουργούν εκνευρισμό και μας βγάζουν από τη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητας μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπήκαμε σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επανεκτίμησης καταστάσεων κυρίως σε σχέση με οικονομικά και υλικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να επανήλθαν στο προσκήνιο παρελθοντικές εκκρεμότητες ή μισοτελειωμένες καταστάσεις. Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με το χρήμα, τις αξίες, την πρακτική πλευρά της ζωής αλλά και την αυτοεκτίμηση. Ίσως να προέκυψαν οφειλές από το πουθενά, να θεωρήσαμε λανθασμένα ότι έχουμε αποπληρώσει ένα χρέος, ενώ οι συζητήσεις που προσπαθήσαμε να κάνουμε δεν οδηγούσαν πουθενά και μας δημιούργησαν περισσότερη σύγχυση και αμφιβολίες. Μπορεί επίσης να βιώσαμε καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια μας ή να είδαμε τα επιχειρηματικά μας πλάνα να πηγαίνουν πίσω και να μην έχουμε την εξέλιξη που περιμέναμε. Με τον Ερμή ξανά σε ορθή πορεία από τις 15/05/2023, το τοπίο θα αρχίσει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας και να βάλουμε τα σχέδια μας σε εφαρμογή. Οι οικονομικές δυσκολίες θα λάβουν τέλος και θα βρούμε πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Τώρα οι καταστάσεις που μας προβλημάτισαν θα πάρουν την τελική τους μορφή και θα νιώσουμε ότι πατάμε ξανά σε σταθερό έδαφος και μπορούμε να οργανώσουμε με σιγουριά τις επόμενες κινήσεις μας.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο θα δώσει τέλος σε καθυστερήσεις που μπορεί να σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα περιμένατε κάποιο μπόνους ή κάποια χρήματα που σας χρωστάνε, τώρα θα υπάρξει εξέλιξη και θα δείτε επιτέλους φως στο τούνελ. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο έφερε στην επιφάνεια ανασφάλειες και σας δημιούργησε ένα αίσθημα αστάθειας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως αρκετοί από εσάς να αμφισβητήσατε την αξία σας ή να επαναξιολογήσατε μια επαγγελματική συνεργασία και τα οφέλη της. Σιγά – σιγά λοιπόν θα μπορέσετε να πατήσετε ξανά στα πόδια σας, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και πάνω απ’ όλα θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες βιώσατε σύγχυση στις σχέσεις σας και μπορεί να υπήρξαν καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας ή παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας και κυρίως να εκφράσετε τις σκέψεις σας χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Είναι πιθανό μέσα στο προηγούμενο διάστημα να επαναξιολογήσατε κάποιες καταστάσεις, να αναθεωρήσατε σχετικά με κάποια σημαντικά πρόσωπα της ζωή σας, ή να επανήλθαν στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σας αναστάτωσαν. Τώρα το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Ξέρετε πλέον πού πρέπει να εστιάσετε, τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας, τι βήματα πρέπει να ακολουθήσετε και πώς πρέπει να διαχειριστείτε τα καινούρια δεδομένα που έχετε μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι με άγχη και έντονες εσωτερικές συγκρούσεις. Αρκετοί από εσάς μπορεί να νιώσατε αρκετά μόνοι ή να αισθανθήκατε ότι δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε στους άλλους και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Μπορεί επίσης να ήρθαν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και αρνητικά συναισθήματα που δεν σας επέτρεπαν να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε μπροστά. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία από τις 15/05 θα μπορέσετε σιγά – σιγά να βάλετε τα δεδομένα σε μια τάξη στο μυαλό σας και θα δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε από εδώ και στο εξής. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθεί και θα δοθεί τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να κλόνισαν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σας έβαλε σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχετικά με τον φιλικό σας κύκλο και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ίσως μάλιστα να υπήρξαν παρεξηγήσεις με φίλους ή με πρόσωπα από το διαδίκτυο ή να νιώσατε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 15/05 θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε διαφωνίες που μπορεί να δημιουργήθηκαν και θα έχετε ξανά την υποστήριξη των φίλων και των συνεργατών σας. Οι στόχοι σας θα είναι πιο ξεκάθαροι και θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις που σας κρατούσαν πίσω. Τώρα η ομαδική δουλειά θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και θα έχετε στο πλευρό σας αξιόπιστους ανθρώπους που μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας, είναι πολύ πιθανό μέσα στο προηγούμενο διάστημα να βιώσατε δύσκολες καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο και να υπήρξαν εντάσεις και παρεξηγήσεις με συνεργάτες και πρόσωπα εξουσίας. Μπορεί λοιπόν να νιώσατε ότι οι άλλοι δεν εκτιμάνε τις προσπάθειες σας ή ότι οι ιδέες σας πέφτουν στο κενό. Με τον Ερμή από τις 15/05 σε ορθή πορεία, οι σχέσεις με αυτά τα πρόσωπα θα εξομαλυνθούν και οι στόχοι σας θα είναι πολύ πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι. Ξέρετε πλέον πώς θα πρέπει να κινηθείτε στο επαγγελματικό κομμάτι και θα νιώσετε ότι έχετε ξανά στο πλευρό σας την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν, οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά σας έβαλε σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχετικά με ζητήματα σπουδών ή να υπήρξαν καθυστερήσεις και αναβολές σε νομικές υποθέσεις ή σε σχέδια που αφορούν ξένους και εξωτερικό. Με τον Ερμή από τις 15/05 σε ορθή πορεία, θα υπάρξουν επιτέλους εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα και θα ξέρετε πλέον ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε. Θα έχετε ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσετε τους στόχους και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Εάν λοιπόν ήσασταν μπερδεμένοι με ένα ζήτημα σπουδών τώρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, ενώ αν θέλατε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κλείσετε εκκρεμότητες με το εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνετε χωρίς να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναποδιές.

ΖΥΓΟΣ

Με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό μέσα στο προηγούμενο διάστημα να βιώσατε έντονη ανασφάλεια ή να πιεστήκατε σε σχέση με κάποια οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να διαπιστώσατε τελευταία στιγμή ότι η ασφάλεια σας λήγει ή να υπήρξαν καθυστερήσεις σε χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους, όπως για παράδειγμα τα χρήματα του συντρόφου σας. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 15/05 θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε χρέη, να κάνετε ένα διακανονισμό ή να αποπληρώσετε οφειλές τραπεζών. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσετε, να κάνετε αίτηση για ένα δάνειο ή για να ανανεώσετε ένα συμβόλαιο. Σε προσωπικό επίπεδο, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τη σεξουαλική σας ζωή ή να αποκάλυψε μυστικά που κρατούσατε καλά κρυμμένα. Τώρα θα είστε σε θέση να αναλύσετε τα θέματα που έχουν προκύψει, να κάνετε μια εκ βαθέων κουβέντα με το ταίρι σας και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο έφερε παρεξηγήσεις, μπερδέματα, αλλά και αναθεωρήσεις τόσο μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι πιθανό να ήρθατε αντιμέτωποι με τα κακώς κείμενα της σχέσης σας ή να είδατε ελαττώματα του άλλου προσώπου που προηγουμένως αγνοούσατε. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να είχατε μια επανασύνδεση ή μια επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και θα βρείτε μια κοινή γραμμή συνεννόησης. Αν ήσασταν μπερδεμένοι και δεν ξέρατε αν πρέπει να μπείτε μέσα μια νέα σχέση ή συνεργασία, τώρα το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις του ατόμου που έχετε απέναντι σας και θα βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα με ένα άτομο που σας προσέγγισε μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες ή επιδίωξε να μπει ξανά στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Mε τον Ερμή τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να βιώσατε σύγχυση και μπερδέματα μέσα στην καθημερινότητα σας ή να υπήρξαν παρεξηγήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αρκετοί από εσάς δυσκολευτήκατε να συνεννοηθείτε με τους συναδέλφους σας και μπορεί να χρειάστηκε να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να είστε παραγωγικοί ή για να φέρετε εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Με τον Ερμή από τις 15/05 σε ορθή πορεία θα καταφέρετε να συνεργαστείτε πιο ομαλά με τους γύρω σας και θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε. Επιπλέον, θα νιώσετε πολύ καλύτερα σε σωματικό επίπεδο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Εάν λοιπόν σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή μια θεραπεία ή θέλατε να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στο προηγούμενο διάστημα δεν ήταν ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να έφερε αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις κυρίως στα ερωτικά ζητήματα αλλά και σε επίπεδο προσωπικών στόχων. Είναι πιθανό να ήρθαν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή μην είχατε το θάρρος και την τόλμη να φλερτάρετε ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως επίσης να νιώσατε ότι τα πράγματα δεν προχωράνε όπως θα θέλατε στο αισθηματικό κομμάτι, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να είχατε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν. Με τον Ερμή ξανά σε ορθή πορεία από τις 15/05 η στασιμότητα θα λάβει τέλος, οι στόχοι σας θα είναι πιο ξεκάθαροι και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας. Τώρα θα είστε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς και θα μπορέσετε επιτέλους να πάρετε σωστές αποφάσεις σε σχέση με ένα πρόσωπο ή με ένα επαγγελματικό πλάνο. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας με ειλικρίνεια και θα αποκαταστήσετε τη σχέση με τα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να είχατε παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί λοιπόν να συγκρουστήκατε με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα και δεν αποκλείεται να νιώσατε νοσταλγία για ένα άτομο ή να ήρθαν στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα που κλόνισαν την ψυχολογία σας και διατάραξαν τις ισορροπίες. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία από τις 15/05 θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή να δρομολογήσετε μια μετακόμιση. Τέλος, αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα επανεμφανίστηκε ένα πρόσωπο, τώρα η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε εάν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στο προηγούμενο διάστημα δημιούργησε ένα επικοινωνιακό κομφούζιο. Είναι πιθανό να υπήρξαν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, αλλά και στασιμότητα στα σχέδια σας ή να αντιμετωπίσατε εμπόδια στις μετακινήσεις σας. Όλο αυτό σας δημιούργησε άγχος και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να είπατε κουβέντες που αργότερα μετανιώσατε. Με τον Ερμή επιτέλους σε ορθή πορεία από τις 15/05 το μυαλό σας θα ξεκαθαρίσει και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους γύρω σας και να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε με ψυχραιμία και λογική. Επιπλέον, θα δοθεί τέλος σε καθυστερήσεις, θα λάβετε τα μηνύματα που περιμένατε τόσο καιρό και θα μπορέσετε να οργανώσετε με επιτυχία μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.