Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 23/09/2023 θεραπεύει πληγές και φέρνει επανασυνδέσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 23/09/2023 θεραπεύει πληγές και φέρνει επανασυνδέσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 23/09/2023 θεραπεύει πληγές και φέρνει επανασυνδέσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Στις 23/09/2023 Αφροδίτη από το λαμπερό ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού. Η όψη αυτή θα ευνοήσει κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 16η  έως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θέλει έρωτα, έντονα πάθη και συμβολίζει την επιθυμία να ξεχωρίσουμε και να είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής του άλλου. Αυτή η Αφροδίτη λειτουργεί πιο εγωκεντρικά, είναι θεατρική στις εκφράσεις της και εύκολα παρασύρεται σε υπερβολές. Της αρέσει η καλοπέραση, είναι δοτική και γενναιόδωρη απέναντι σε εκείνους που αγαπάει και δεν αντέχει τις μίζερες καταστάσεις ή τους ανθρώπους που της ρίχνουν το ηθικό. Θέλει να αισθάνεται περήφανη για το άτομο που έχει δίπλα της και αντίστοιχα θέλει το ταίρι της να αισθάνεται περήφανο για εκείνη. Ωστόσο, η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση της μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις 23/07/2023 έως τις 04/09/2023 μπορεί να μας έβαλε ένα φρένο στον έρωτα, στις απολαύσεις και στην καλοπέραση μας. Μπορεί να συναντήσαμε εμπόδια στα αισθηματικά ζητήματα, να αποξενωθήκαμε από κάποιους ανθρώπους ή να ήρθαμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που πλήγωσαν τον εγωισμό μας.

Η αγάπη θεραπεύει

Με την Αφροδίτη εδώ και αρκετές ημέρες σε ορθή πορεία πλέον, προσπαθούμε να κάνουμε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μας και να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας. Αυτό το αρμονικό τρίγωνο στις 23/09/2023 θα βοηθήσει αρκετά σε όλη αυτή τη διαδικασία, αφού ο Χείρωνας είναι ένας αστεροειδής που μας καλεί να συμφιλιωθούμε με τα τραύματα μας και μας υπενθυμίζει ότι οι πληγές μας είναι κομμάτι του εαυτού μας. Είναι σημαντικό σε πρώτη φάση να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας με τις ατέλειες και τις ανασφάλειες του και στη συνέχεια να δείξουμε αγάπη και στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα ρίξουμε τους τόνους, θα δείξουμε περισσότερη κατανόηση και θα έρθουμε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συμφιλιωθούμε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή μας ή για να αναζωπυρώσουμε ένα πάθος που αισθανόμαστε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα για εμάς. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνουν νέες γνωριμίες ή να μπουν στη ζωή μας άτομα που θα μας βοηθήσουν να επουλώσουμε τα βαθύτερα τραύματα μας και να αφήσουμε πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν στο παρελθόν. Έχει έρθει η ώρα να πιστέψουμε ξανά στη θεραπευτική δύναμη της αγάπης και να αφεθούμε άνευ όρων σε όσους μας αποδέχονται με τα ελαττώματα και τις αδυναμίες μας.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 23/09/2023

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει θετικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή στα παιδιά σας. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις στη σχέση σας ή νιώθατε ότι δεν λαμβάνετε την ικανοποίηση που θέλατε, τώρα θα νιώσετε πιο ποθητοί από το άλλο πρόσωπο. Θα πάρετε και θα δώσετε αγάπη, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές και θα καταφέρετε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς όμως να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει κατακόρυφα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τις πιο θετικές πλευρές του εαυτού σας. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς μπορεί να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε πάρει απόσταση ή να έχετε μια ερωτική εξομολόγηση που θα γλυκάνει την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ευνοϊκό τρίγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την πίστη σας στο αύριο. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας και θα πάρετε ρίσκα που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς καλεί να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και να πάψετε να αναλώνεστε σε καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις που δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να βάλετε στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αποδεχτεί για αυτό που είστε και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στην αγάπη και στον έρωτα. Το σημαντικότερο όμως είναι να επουλώσετε παρελθοντικά τραύματα, να αφήσετε πίσω σας όσα μπορεί να σας πλήγωσαν και να πιστέψετε ξανά στον ίδιο σας τον εαυτό και στις δυνατότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα έρχεται για να ανοίξει ένα νέο, πιο αισιόδοξο κεφάλαιο για εσάς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρά βήματα στον έρωτα. Είναι μια καλή ευκαιρία να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να ξεκινήσετε έναν καινούριο κύκλο σπουδών ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή να έρθετε σε επαφή με φιλοσοφημένους ανθρώπους που έχουν να σας διδάξουν πολλά και με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια άλλη οπτική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας, αρκεί να είστε δεκτικοί και να απελευθερωθείτε επιτέλους από ανασφάλειες που σας κρατούσαν πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί του-ης. Η επικοινωνία τώρα θα βελτιωθεί και θα εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση τις σκέψεις, τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα νιώσετε πως το άλλο άτομο σάς κατανοεί σε βάθος και ανταποκρίνεται στο συναίσθημα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας ή θα φέρει μια καινούρια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε παρακάτω και να ξεπεράσετε μια κατάσταση που σας πλήγωσε. Σε κάθε περίπτωση, οι ημέρες αυτές κρύβουν ευχάριστα μηνύματα, επαφές, εξομολογήσεις και συζητήσεις που θα σας ανακουφίσουν.